c.eastwood 20.10.05, 12:25 Worlda po tani sprzęt elektroniczny ? przyznać się:)))) mam już swoje typy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c.eastwood Re: Na pewno ty byles :) 20.10.05, 12:29 nie , bo twoi kumplke obstawili wejścia Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Kto w nocy stał na Targówku przed otwarcie El 20.10.05, 12:26 żeśmy się z mężem śmiali, że kolejka to było już od wczorajszego wieczoru. "kto wstał rano.." - optymistą jesteś, jeśli myslisz, że ktoś kto rano się tam wybrał cokolwiek dostał ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 12:29 czytałęm o jakiejś babci, która całą noc staółą, żeby kupic laptopa :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 12:44 To Edzia była :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 12:48 to nie ja - ja na Kube lece i nie mam kasy na klaptucha :P Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 12:50 pewno tak :) albo Ty :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 12:52 zachodni kapitalizm, tumanów z nas robią i tyle. Dehumanizują nas. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 12:58 ja sie śmieję ale gdybyś zobaczyła materiał w tvn24 i tych ludzi z czerwonymi z przejęcia polikami ..... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 13:13 wiem, wiem. ale w dalszym ciagu uwazam, ze to wlasnie ten sklep robi z nas idiotów. nie prowokuj mnie do rozmowy, bo mam chęc na dluzszy wywod, jak to panstwo powinno sie zmienic, zeby ludzie widząc o połowę tańszy tv ne musieli zabijac się w kolejkach ;] Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 13:17 chyba nie masz złudzeń, że do takiej zmiany potrzebne jest zmiana pokolenia albo dwóch ... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 13:22 nie wiem ;/ nie chcialabym, zeby poglebiala sie (bo wg mnie jest) roznica klasowa. Nie chcialabym, zeby w mojej 50tys miescince pod samą Wawa byla "dzielnica" snobistyczna obok "dzielnicy biedy". Gdzie w tej drugiej bieda prowokuje patologiczne zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 13:23 a co to za miescinka? ale tak nie będzie- w wawie wszędzie wpieprzają bloki, żeby zdązyć przed planem zagospodarowania przestrzennego i na jednej ulicy masz elegancki nowy blok i stare g-wno:( Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 13:25 a tajemnica ;0 jesli chodzi o architekture naszej stolicy to sie nie wypowiadam, obiecywali zaczac z sensem zagospodarowywac teren, a znowu wychodzi papka. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 14:06 nic nie wiesz ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 14:17 mieszkam pod p ;] Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 14:20 a skąd? ;] tylko z tej malej podpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 14:24 nie coś tam kiedyś mówiłaś i sobie przpomniałem Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 14:25 ty szczwana bestio ;D Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 14:30 jestem silny jak lis i sprytny jak niedźwiedź :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 14:36 i mądry jak gęś? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 14:44 i uprzejmy jak hiena :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: u nas to jednak jest Afryka dzika 20.10.05, 15:04 i miły w dotyku jak wąż ;) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: pogieło Cie czy jak???? 20.10.05, 12:30 mmago kupiłaś laptopika czy nową lodówę :))))? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: pogieło Cie czy jak???? 20.10.05, 12:40 ja mam nowy kopm i suuuper lodówę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: pogieło Cie czy jak???? 20.10.05, 12:42 ten sklep był wczoraj zamkniety:P Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: pogieło Cie czy jak???? 20.10.05, 12:50 ale wcześniej sie ustawiłaś z menzowiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: pogieło Cie czy jak???? 20.10.05, 12:57 to byłam nie ja,bo ja nie mam męża:P Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: pogieło Cie czy jak???? 20.10.05, 13:01 brat wyjechany,sasiad grzmocił zonkę;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: pogieło Cie czy jak???? 20.10.05, 13:04 grzmocił na zimnie w kolejce do electro world? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Kto w nocy stał na Targówku przed otwarcie El 20.10.05, 12:28 a co to, gdzie to to elektro....?? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Mamba nie udawaj:)))))))))) 20.10.05, 12:31 na Targówku , przy Głębockiej nowy telewizorek zakupiony a Pyton śpi po nocy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mamba nie udawaj:)))))))))) 20.10.05, 12:42 no fuck... serio nie wiem... nawet nie słyszałam, może ja z buszu dopiero wyszłam, qrd... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mamba nie udawaj:)))))))))) 20.10.05, 13:42 problem w tym, że nie świruję :((( Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Mamba nie udawaj:)))))))))) 20.10.05, 13:49 wielka sieć electro world otworzyłą swój pierwszy sklep w wawie( w ogóle w polsce ) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Mamba nie udawaj:)))))))))) 20.10.05, 14:08 to ja ich mam w doopie... póki co nie mam potrzeby nabywania czegokolwiek... wszystko zakupione. Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: Kto w nocy stał na Targówku przed otwarcie El 20.10.05, 12:48 Oczywiście, ze mnie tam nie było, ja stałąm w nocy w kolejce za pasztetową i kaszanką :) ale nie omieszkam stanąć po sprzęcior jak będą otwierać nowy sklepik przed świętami. Obiecuję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: jak z kaszanką 20.10.05, 13:02 c.eastwood napisał: > :()))) > popraw sie Kakija No jak jak? Normanie za kaszanką,a niby jak mam sie poprawić? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: jak z kaszanką 20.10.05, 13:05 a pasztetowa, salceson, kaszana to w życiu wszystko co chcesz mieć a przydałoby sie dvd, żeby dzieci mogły obejrzeć "Świat według Bundych albo Kiepskich ":) Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: jak z kaszanką 20.10.05, 13:10 c.eastwood napisał: > a pasztetowa, salceson, kaszana to w życiu wszystko co chcesz mieć > a przydałoby sie dvd, żeby dzieci mogły obejrzeć "Świat według Bundych albo > Kiepskich ":) Hmmm, pomysła niby masz dobrego, ale żreć trza, a DVD oglądają u sąsiadów, mówią że im się podoba, ale nie wiedza do czego służy. Że wiesz ładne pudełeczko i wogóle, ja też tak miałąm jak kiedyś widziałąm telewizor Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: jak z kaszanką 20.10.05, 14:16 c.eastwood napisał: > no to smacznego....telewizorku :) A dziekuję dziękuję :):):) Jak będziesz miał info o otwarciu nowego sklepu to daj migusiem znać, to polecę. Jeden miesiąc bez jedzenia wytrzymają, a DVD będą mieli a co mi tam, raz się żyje...... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: jak z kaszanką 20.10.05, 14:17 podobno w Jankach ja nie idem , bo za daleko ale Ty musisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: jak z kaszanką 20.10.05, 14:18 c.eastwood napisał: > podobno w Jankach > ja nie idem , bo za daleko ale Ty musisz :) > A ja to niby blisko mam??? Ale jakoś się poświęcę, ale cholercia jak ja tam dojadę? A już wiem kolejką wąskotorową, w stolycy chyba jeżdżom nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: jak z kaszanką 20.10.05, 14:21 c.eastwood napisał: > nieee :) > musisz pekesem:) Takiś mądry, na pekaes to mi nie starczy już. Albo DVD albo pojazd. Ale może poczekam jak otworzą u nas? Tyle, ze wtedy DVD może być już przeżytkiem, tak jak magnetofon szpulowy :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: jak z kaszanką 20.10.05, 14:31 c.eastwood napisał: > u was czyli gdzie? > A to Ty nie pamiętasz gdzie ja mieszkam? Chyba się poryczę :(:(:( Jakieś 100- 120km od stolycy Clinciku :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: jak z kaszanką 20.10.05, 14:37 c.eastwood napisał: > w Płocku? pamiętałem :) NIOM, pamiętałeś skubańcu :):):) Właśnie, a że u nas oprócz mostu daleko od szosy jest wynalazków więcej, to nadziei na takowe hiper-wiper markety szanse marne Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: jak z kaszanką 20.10.05, 14:45 no prawda, jest fajny most bez dojazdu czeski film czy prezydent z piss :)? Odpowiedz Link Zgłoś
kakija Re: jak z kaszanką 20.10.05, 14:46 c.eastwood napisał: > no prawda, jest fajny most bez dojazdu > czeski film czy prezydent z piss :)? Jedno i drugie do kwadratu:)I jak tu zyć w tym kraju no???Ja się pytam jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: jak z kaszanką 20.10.05, 15:03 a wyje.. ich po całosci, polityków znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Clint przestepowal z nozki na nozke 20.10.05, 13:17 wewnatrz budynku i zacieral raczki z radosci, ze troche sprzetu upchnie Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Clint przestepowal z nozki na nozke 20.10.05, 13:18 jak zwykle strzeliłeś w przysłowiowe "sedno tarczy":) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: aaaa to jednak byłeś;-))) 20.10.05, 13:22 mmagi , jak zwykle bystrzutka zas długo z k_n_p to sie uwsteczniła :) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: aaaa to jednak byłeś;-))) 20.10.05, 13:24 wiadro kochanie:) i podaruję Ci jak sie spotkamy na stadionie Dziesieciolecia :) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Kto w nocy stał na Targówku przed otwarcie El 20.10.05, 13:23 musialabym na glowe upasc:)) Stali tam od wczoraj.... palma.... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Kto w nocy stał na Targówku przed otwarcie El 20.10.05, 13:24 nie palma dvd :)))) Odpowiedz Link Zgłoś