Dodaj do ulubionych

Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią

22.10.05, 00:03
;)))))
Obserwuj wątek
    • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:05
      a jaka mialabym pewnosc ze nie robisz mnie w bambuko i nie podwalasz sie nie
      tylko do Asi ale tez do innych jak mnie nie ma

zadam wylacznosci:)
      • pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:06
        Kiedy tu są same fajne foremki:)))
        Nie bądź zazdrosna;))))
        • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:07
          a foremki meskie tez sa fajne wiec kazdy moze znales sobie cos fajnego:))

a tys zez sie do mego futerka uczepil:)
          • pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:09
            No widzisz, już się zgadzamy:)
            A dbasz o nie? Wylizane codziennie?;PPP
            • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:12
              dbam jak moge ale jak nie ma kto lizac to i dbanie szfankuje:))
              • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:13
                a czy tu jest mowa o mnie?
                • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:15
                  tak...a myslam ze juz Cie zbanowali:))

poczytaj sobie o Tusku i Kaczce to sie dowiesz czemu tak wyszlo:))
                  ten o urodzie przyszlych 1 damm
                  • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:16
                    film na tvp2 ogladam :) o prostytutkach ;)
                • pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:16
                  Aha.. chodzi o portret rodzinny, znaczy się trójkącik:PPP
                  • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:17
                    spoko, lubie trójkąciki ;)
                    • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:18
                      no to ja widze ze ja,Ty i Migdalek to 3
                      a gdzie miejsce na Rozowego??
                      • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:19
                        tygrysio_misio napisała:

> no to ja widze ze ja,Ty i Migdalek to 3
                        > a gdzie miejsce na Rozowego??
                        >

no nie maaaa! he he ;)
                      • pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:21
                        Najpierw chętnie bym się poznał z Waszymi migdałkami;)))
                        • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:23
                          a no zdrowe...nie potrzebuje lekarza:))
                        • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:23
                          mój migdałek jest przepiekny. Tygrysia tez ma przecudnego migdała :)
              • migdalek.niebieski Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:14
                Może sama popróbuj..????;)))))
                • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:15
                  niestety taka gibka nie jestem..ktos musialby nie popchnac:)
                  • migdalek.niebieski Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:16
                    Jak się zaprzesz to dasz radę;))))))))))
                    • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:17
                      wole sie nie zapierac bo niewiadomo co z tego wyjdzie i ktoredy:))
                      • migdalek.niebieski Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:20
                        ;))) bardziej martwiłabym się o to żeby Cię nikt na tym nie nakrył;)))
              • pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:15
                A czemu się zastanawiasz z fotkami?;)
                Może Ci się jeszcze w pakiecie drapanie po pleckach trafi:)))
                • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:16
                  uuuuuuuuuu
                  no i wrescie mowisz konkretnie:)
                  • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:18
                    pinikus wyslij fote, to zobacze czy dam sie podrapac po pleckach:)
                    • pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:23
                      Też Cię swędzi futerko?:)))
                      • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:24
                        zwłaszcza teraz mnie swedzi straaasznie :))))
                        • pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:25
                          Dawaj fotę;PPP
                          A zkont klikasz?;)
                          • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:27
                            A ty skad klikasz?
                            A foty nie dam bo Cie nie znam :P
                            Za to Ty mi mozesz przysłac. Bede sie drapała po swedzacym futerku, patrzac na
                            Twoja facjatke :)
                            • pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:31
                              Ja z Wawy:)
                              Hehe, ale trafiłem;)))
                              Interesowny jestem, nic za darmo:)
                              • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:32
                                Ja tez z Wawy :)))
                                Tak to jest ze za darmoche juz od dawna nigdzie nie daja!
                                To daj fote bo mam ochote na drapanko:)
                                • pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:37
                                  Ladies first:)))
                                  • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:39
                                    nie, nie ,nie :))))
                                    no daj fote bo strasznie mnie swedzi :))) I juz kota dostaje :)))
                                    • pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:43
                                      Hehe.. chyba jednak nie tak bardzo, bo coś niezdecydowana jesteś;)))
                                      Zaprezentuj kitkę to pogadamy:PPP
                                      • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:47
                                        to wyslij chociaz ogonka, jak mi sie spodoba to moze wysle Ci fote :)))
                            • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:32
                              i ja tak chce..i bedzie jak prawdziwy trojkat:))

.
                              |\
                              |_\
                              • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:33
                                o! Prawie idealny wyszedł :))))
                                • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:36

/\
                                  / \
                                  /____\
                                  • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:37
                                    .. /\
                                    ../__\
                                    ./____\

musi byc tak bo samo dosuwa spacje do lewej..
                                    • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:40
                                      czyzby to była choinka? :)))
                                      • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:41
                                        nie...ale jak nad tym popracuje to bedzie choinka:)))

ale tak mi sie od tygodnia juz swiatecznie zrobilo:)))
                                        juz Dżingle bels spiewam i ludzie krzywo na mnie patrza:))
                                        • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:42
                                          no bo do Swiat jeszcze ful czasu zostało!!!
                                          • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:46
                                            ale mnie zawsze pod koniec pazdziernika bierze...i potem juz tylko obserwuje
                                            jak piekna jesien zmienia sie z piekna zime....

do tego byly piosenki ktore mnie uspokajaly ... w kazda pore roku slucham
                                            immych...na wiosne pobudzam sie a zime to s,inatra a na jesien i teraz ogolnie
                                            to uspokojeie...latem to Rocki i jescze mocniejsze:))
                                            • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:48
                                              tyle ze teraz te przypominaja mi o tym jak bylo rok temu...jakos sie zwiazaly z
                                              tym ze w jedakowym czasie zaczelam namietnie zciagac muze z netu i zaszlam do
                                              mojej miloscizeby odnowic kontakty towarzyskie
                                              • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:49
                                                no kontakty z miloscia to co innego:)))) To sobie warto przypominac bo cieplej
                                                sie czlowiekowi na serduchu robi ;)))
                                                • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:53
                                                  a mi sie robi smutno ze sie tak w lutym popierdzielilo....

i ze wciaz mam urazy z tamtego okresu tez nie jest fajnie

chcialabym zeby nie bylo lutego...zeby bylo jak dawniej...
                                            • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:49
                                              Ale to bezsensu juz w pazdierniku szalec ze swiateczna atomosfera! Eee to mi
                                              sie kojarzy z Ameryka!
                                              • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:58
                                                nie z Ameryka...ja jestem inna i jakos wczesniej wyczuwam to ze sie swiat
                                                zmienia...zawsze wiosne czuje jescze jak lezy snieg..i tez ludzie sie dziwnie
                                                patrza ze ja juz chodze szczesliwa i mowie ze wiosna jest a za oknem zawieja:)))

dla mnie oznaka wiosny nie sa kwiaty czy cos tylko takie male oznaki tego ze
                                                slonce troszke mocniej swieci,wiatry inne wieja, 5%dzdzownic juz robi takie
                                                dalki w ziemi:)

tak samo z zima...powieje wiatr taki zimowy, slonce inaczej bedzie swiecic i
                                                juz ja dygam z radosci ze spadnie snieg i
                                                bede niedlugo przstrojone sklepy i -wszystko i bedzie pieknie:)) w -domu
                                                bedzie cieplutko...niegdy herbata nie
                                                samuke tak -dobrze jak sie z zimnego -podworka wejdzie do -cieplego domu i sie -
                                                napije tej pysznej herbaty..zawsze
                                                latem
                                                tesknie za jej smakiem:))

ja jestem inna...jestem jakos mocno z natura i nie lubie cywilizacji...jestem
                                                chyba kotem:))...moja kotka tez wczensiej zaczyna szalec z powodu wiosny niz
                                                wszyscy:))

• pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:18
                    To czemu się drzaźnisz?:))))
                    Konkrety.. znaczy się kitkę poproszę;)
                    • tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:24
                      a dostane Twoje zdjecie??:)))
                      wiesz...my koty w ciemno sie nie ... drapiemy z cudzyki kotami:))
                      • pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:28
                        Jak już mowa o drapanku, to czemu nie;)))
                        • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:29
                          a gdzie lubisz najbardziej drapac? :)
                          • pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:36
                            Dokładny jestem i niczego nie pomijam;)))
                            • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:39
                              o jak miło!
                              A jakie miejsce lubisz najbardziej? :))))
                              • pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:43
                                Widzę, że masz ochotę na czat:)))
                                • asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:48
                                  ja mam zawsze na wiele ciekawych rzeczy ochote :P
                                  • pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:50
                                    Miałem na myśli czat na gazecie;)
                                    Wejdź na randki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka