tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:05 a jaka mialabym pewnosc ze nie robisz mnie w bambuko i nie podwalasz sie nie tylko do Asi ale tez do innych jak mnie nie ma zadam wylacznosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:06 Kiedy tu są same fajne foremki:))) Nie bądź zazdrosna;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:07 a foremki meskie tez sa fajne wiec kazdy moze znales sobie cos fajnego:)) a tys zez sie do mego futerka uczepil:) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:09 No widzisz, już się zgadzamy:) A dbasz o nie? Wylizane codziennie?;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:12 dbam jak moge ale jak nie ma kto lizac to i dbanie szfankuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:13 a czy tu jest mowa o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:15 tak...a myslam ze juz Cie zbanowali:)) poczytaj sobie o Tusku i Kaczce to sie dowiesz czemu tak wyszlo:)) ten o urodzie przyszlych 1 damm Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:16 film na tvp2 ogladam :) o prostytutkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:16 Aha.. chodzi o portret rodzinny, znaczy się trójkącik:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:17 spoko, lubie trójkąciki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:18 no to ja widze ze ja,Ty i Migdalek to 3 a gdzie miejsce na Rozowego?? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:19 tygrysio_misio napisała: > no to ja widze ze ja,Ty i Migdalek to 3 > a gdzie miejsce na Rozowego?? > no nie maaaa! he he ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:21 Najpierw chętnie bym się poznał z Waszymi migdałkami;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:23 a no zdrowe...nie potrzebuje lekarza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:23 mój migdałek jest przepiekny. Tygrysia tez ma przecudnego migdała :) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:14 Może sama popróbuj..????;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:15 niestety taka gibka nie jestem..ktos musialby nie popchnac:) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:16 Jak się zaprzesz to dasz radę;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:17 wole sie nie zapierac bo niewiadomo co z tego wyjdzie i ktoredy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:20 ;))) bardziej martwiłabym się o to żeby Cię nikt na tym nie nakrył;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:15 A czemu się zastanawiasz z fotkami?;) Może Ci się jeszcze w pakiecie drapanie po pleckach trafi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:16 uuuuuuuuuu no i wrescie mowisz konkretnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:18 pinikus wyslij fote, to zobacze czy dam sie podrapac po pleckach:) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:23 Też Cię swędzi futerko?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:24 zwłaszcza teraz mnie swedzi straaasznie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:25 Dawaj fotę;PPP A zkont klikasz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:27 A ty skad klikasz? A foty nie dam bo Cie nie znam :P Za to Ty mi mozesz przysłac. Bede sie drapała po swedzacym futerku, patrzac na Twoja facjatke :) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:31 Ja z Wawy:) Hehe, ale trafiłem;))) Interesowny jestem, nic za darmo:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:32 Ja tez z Wawy :))) Tak to jest ze za darmoche juz od dawna nigdzie nie daja! To daj fote bo mam ochote na drapanko:) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:37 Ladies first:))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:39 nie, nie ,nie :)))) no daj fote bo strasznie mnie swedzi :))) I juz kota dostaje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:43 Hehe.. chyba jednak nie tak bardzo, bo coś niezdecydowana jesteś;))) Zaprezentuj kitkę to pogadamy:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:47 to wyslij chociaz ogonka, jak mi sie spodoba to moze wysle Ci fote :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:32 i ja tak chce..i bedzie jak prawdziwy trojkat:)) . |\ |_\ Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:33 o! Prawie idealny wyszedł :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:36 /\ / \ /____\ Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:37 .. /\ ../__\ ./____\ musi byc tak bo samo dosuwa spacje do lewej.. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:40 czyzby to była choinka? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:41 nie...ale jak nad tym popracuje to bedzie choinka:))) ale tak mi sie od tygodnia juz swiatecznie zrobilo:))) juz Dżingle bels spiewam i ludzie krzywo na mnie patrza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:42 no bo do Swiat jeszcze ful czasu zostało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:46 ale mnie zawsze pod koniec pazdziernika bierze...i potem juz tylko obserwuje jak piekna jesien zmienia sie z piekna zime.... do tego byly piosenki ktore mnie uspokajaly ... w kazda pore roku slucham immych...na wiosne pobudzam sie a zime to s,inatra a na jesien i teraz ogolnie to uspokojeie...latem to Rocki i jescze mocniejsze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:48 tyle ze teraz te przypominaja mi o tym jak bylo rok temu...jakos sie zwiazaly z tym ze w jedakowym czasie zaczelam namietnie zciagac muze z netu i zaszlam do mojej miloscizeby odnowic kontakty towarzyskie Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:49 no kontakty z miloscia to co innego:)))) To sobie warto przypominac bo cieplej sie czlowiekowi na serduchu robi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:53 a mi sie robi smutno ze sie tak w lutym popierdzielilo.... i ze wciaz mam urazy z tamtego okresu tez nie jest fajnie chcialabym zeby nie bylo lutego...zeby bylo jak dawniej... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:49 Ale to bezsensu juz w pazdierniku szalec ze swiateczna atomosfera! Eee to mi sie kojarzy z Ameryka! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:58 nie z Ameryka...ja jestem inna i jakos wczesniej wyczuwam to ze sie swiat zmienia...zawsze wiosne czuje jescze jak lezy snieg..i tez ludzie sie dziwnie patrza ze ja juz chodze szczesliwa i mowie ze wiosna jest a za oknem zawieja:))) dla mnie oznaka wiosny nie sa kwiaty czy cos tylko takie male oznaki tego ze slonce troszke mocniej swieci,wiatry inne wieja, 5%dzdzownic juz robi takie dalki w ziemi:) tak samo z zima...powieje wiatr taki zimowy, slonce inaczej bedzie swiecic i juz ja dygam z radosci ze spadnie snieg i bede niedlugo przstrojone sklepy i -wszystko i bedzie pieknie:)) w -domu bedzie cieplutko...niegdy herbata nie samuke tak -dobrze jak sie z zimnego -podworka wejdzie do -cieplego domu i sie - napije tej pysznej herbaty..zawsze latem tesknie za jej smakiem:)) ja jestem inna...jestem jakos mocno z natura i nie lubie cywilizacji...jestem chyba kotem:))...moja kotka tez wczensiej zaczyna szalec z powodu wiosny niz wszyscy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:18 To czemu się drzaźnisz?:)))) Konkrety.. znaczy się kitkę poproszę;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:24 a dostane Twoje zdjecie??:))) wiesz...my koty w ciemno sie nie ... drapiemy z cudzyki kotami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:28 Jak już mowa o drapanku, to czemu nie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:29 a gdzie lubisz najbardziej drapac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:36 Dokładny jestem i niczego nie pomijam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:39 o jak miło! A jakie miejsce lubisz najbardziej? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:43 Widzę, że masz ochotę na czat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:48 ja mam zawsze na wiele ciekawych rzeczy ochote :P Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Misiu przecież zgadzałabyś się z Asią 22.10.05, 00:50 Miałem na myśli czat na gazecie;) Wejdź na randki:) Odpowiedz Link Zgłoś