Dodaj do ulubionych

[TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum....

26.10.05, 12:12
a tak było miło i znowu capi... :(((
Obserwuj wątek
    • kasitza Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:14
      bylo pieknie ale teraz znowu jest brzydko
      • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:14
        widze, że wiesz, o co mi chodzi, jak to siostra :))
        • istna Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:17
          A o co chodzi?:)
          • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:18
            o ten spokój, który gościł ładnych kilka tygodni.... znowu sie zacznie
            pierdzielenie o tym, jakie to stare i grube jesteśmy... Boszzzz.... pawia
            zapodam zaraz...
        • kasitza Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:19
          najpierw nie wiedzialam, ale pozniej tak sie patrze na te watki i tak mi sie
          humor pogarsza...
          • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:20
            ale juz widzisz???? u mnie od razu sie rzuciło w oczy, bo szarościa wieje, jako
            jeden jedyny.....
            • kasitza Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:22
              ja nawet nie mam znakow ostrzegawczych ale instynktownie czulam w powietrzu
              bu.ca
              • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:23
                przekazałam Ci telepatycznie :))) Pytonik sie zapewne ucieszy, tak miło sobie
                gawędzili swojego czasu :)))))
                • istna Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:26
                  Mambuś, napisz mi na @ bo ja upośledzona jestem i nie wiem o kogo chodzi;)
                  • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:27
                    nie musze na @, o boskiego... powrócił, jak zły szeląg... znowu zacznie walic
                    te swoje slogany....
                    • istna Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:28
                      A teraz zobaczyłam:)
                      No to wygaszanko i nie denerwujmy się:)
                      • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:29
                        he he he... juz zaczyna, sama zobacz.... nie denerwuje sie, tylko mam
                        mdłości :)))
                        • krysica Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:32
                          on jest jak ta grypa zołądkowa:)
                          • kasitza Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:36
                            i jak hemoroidy
                            • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:42
                              kasitza napisała:

> i jak hemoroidy
                              oooooo, tak.....
                          • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:42
                            krysica napisała:

> on jest jak ta grypa zołądkowa:)

to za mało powiedziane, chyba znowu trzeba rozpocząć tepienie....
                            • kasitza Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:45
                              trzba wynalezc takiego spreya jak na insekty
                              • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:48
                                ale ze wzmozona mocą.... sa mendy, które cięzko wytepić
                                • kasitza Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:49
                                  albo zabetonowac podloge mieszanka betonu z odlamkami szkla - tak sie to robi
                                  przeciw szczurom
                                  • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:50
                                    rewelka, trzeba zaczac kombinowac beton... szkło to sie znajdzie :))
                                    • kasitza Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:54
                                      jak wytluke puste flaszki, ktore u mnie na balkonie stoja, to bedzie na dwa domy
                                      • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:55
                                        ja zacznę zbierać w sobotę, bo pewnie tradycyjnie jakaś impra bedzie u nas :))))
                                        • kasitza Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:56
                                          ja w sobote ide pic z istna na kazimierz
                                          • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:57
                                            a co, do Polski sie wybierasz????? ucałuj Istną ode mnie :))
                                            • istna Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 13:01
                                              Aaa już czuję ten pocałunek czarnej mamby:))))
                                              • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 13:01
                                                istna napisała:

> Aaa już czuję ten pocałunek czarnej mamby:))))

ale będzie bez języczka, więc sie nie denerwuj :)))
                                                • krysica Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 13:02
                                                  wystarczą zęby.... jadowe:)))
                                                  • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 13:03
                                                    krysica napisała:

> wystarczą zęby.... jadowe:)))

Pytonek mi co wieczór jadu upuszcza :)
                                                • kasitza Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 13:02
                                                  no nie wiem, mamba, ty wiesz ze ja mam lezbijskie zapedy.
                                                  • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 13:03
                                                    o qrteczka, zapomniałam o nich..... ale jakby co, to nie mój jezor, a
                                                    Kasitzy :)))
                                                  • kasitza Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 13:05
                                                    i sami swoi...
                                                  • istna Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 13:09
                                                    mamba30 napisała:

> o qrteczka, zapomniałam o nich..... ale jakby co, to nie mój jezor, a
                                                    > Kasitzy :)))

Ee, kasicy to jak własny:)
                                                  • kasitza Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 13:11
                                                    no wlasnie - sami swoi
                                                  • krysica Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 13:12
                                                    hehe...tanie gadanie:)
                                                  • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 13:18
                                                    skoro tak, to ja już sie nie stresuję :)
                                                  • kasitza Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 13:19
                                                    nie stresuj sie, polecam cytat z robbiego williamsa (moja sygnaturka)
                                                  • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:04
                                                    no całkiem niezła :)))
                                                  • kasitza Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:28
                                                    to jest m,oje nowe motto dla wszystkich dewot i niewyluzowanych
                                                  • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:29
                                                    kasitza napisała:

> to jest m,oje nowe motto dla wszystkich dewot i niewyluzowanych
                                                    ufff, to raczej nie ja :)))))
    • sagis Boski pod swoim nickiem pojawił się:-)))) 26.10.05, 12:15
      Ale, że capi, to nie o nim myślę. Tylko informuję:-)))
      • mamba30 Re: Boski pod swoim nickiem pojawił się:-)))) 26.10.05, 12:16
        a ja mam niestety swoje zdanie :))))
    • widokzmarsa Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:16
      ale teraz to wszyscy moga mieć ch.owo a nie tylko niektórzy. I to jest postęp)
      • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:17
        ja pier.dziel.e wszystkie postepy, mam to w rzyci... robi sie choojnia z
        grzybnią i tyle...
    • grogreg Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:52
      Ktoz to przyczyna odoru?
      • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:53
        grogreg napisał:

> Ktoz to przyczyna odoru?

boski świniopas, a któżby inny...
        • grogreg Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:54
          Moze i swiniopas, ale profesjonalista.
          • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:55
            a w czym sie wykazał tym profesjonalizmem??
            • grogreg Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:56
              Nooo..w boskosci.
              • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:57
                aż mnie przytkało :)))
                • grogreg Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:58
                  W koncu zawodowiec to i przytyka.
                  • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 13:00
                    też prawda.... a jak zawodowo świnie pasie i bzyka....
                    • grogreg Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 13:11
                      Bzyka? Swinie?
                      • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 13:18
                        grogreg napisał:

> Bzyka? Swinie?

to juz zostało ustalone kilka m-cy temu....
    • pimpek_sadelko Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:52
      chodzi o to, ze boski wrocil? czy cos innego?:)
      • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 12:53
        pimpek_sadelko napisała:

> chodzi o to, ze boski wrocil? czy cos innego?:)

dokładnie tak !!!!!
        • c.eastwood syfiarz is coming 26.10.05, 13:48
          zazwyczaj jak jest bz nie ma jaśnie pani czyli kobiety na pasach
          i style takie podobne
          syf witualny
          ten kto siedzi za kompem w tych nikach to niezły dewiant i nieudacznik z
          reala :)
          • krysica Re: syfiarz is coming 26.10.05, 13:50
            jeden z nich powiedział, ze ja z Tobą za duzo gadam...:))
            • c.eastwood Re: syfiarz is coming 26.10.05, 13:51
              jedno z trojga a osoba pisząca ta sama :)
              i co posłuchałaś?:)
              • krysica Re: syfiarz is coming 26.10.05, 13:53
                ani mi sie sni słuchać...lubie z Tobą gadać:)
                i bede gadać z kim chce czy sie to komuś podoba czy nie:))
                • c.eastwood Re: syfiarz is coming 26.10.05, 13:54
                  nie bój się
                  za chwilę cała Trójca w jednej osobie będzie Cię namawiać bądź ignorować:)
                  • krysica Re: syfiarz is coming 26.10.05, 13:56
                    ale ja to mam głęboko w....poważaniu:)...te ignorowanie i namawianie:))
                    • c.eastwood [...] 26.10.05, 13:59
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • c.eastwood no paranoja 26.10.05, 14:03
                        życzyłem mu dużo nowych kompleksów w róznych częściach ciała a tu sami święci
                        wyobrazasz sobie Krysi?:)
    • kakija Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:20
      No i dopiero teraz zajrzałam na forum a tu same "dziwy" (w sensie
      niewiarygodnych rzeczy oczywista, pominąć z uśmiechem i nic ponadto, a jak
      człowiek się czepnie to takie cuś może długgo śmierdzieć :):)Klonowanie w
      modzie ostatnio, więc i kolega się odezwał. Mambuś nie warto się wkurzać....
      • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:23
        Kakijko, ja się nie wkurzam, ja zamierzam tego świniopasa podqrwic w wolnej
        chwili :)))
        • kakija Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:25
          mamba30 napisała:

> Kakijko, ja się nie wkurzam, ja zamierzam tego świniopasa podqrwic w wolnej
          > chwili :)))

Ahaś kumam czaczę i czekam na efekty :):)Całuski dla Ciebie i S. i A.
          • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:27
            dzieki, dzieki, dla Was też :)))
            przed jego odejściem z forum nieźle mu zalazłam za skóre :))) ciągle sie
            skarzył na mnie i Pytona na forum o moderacji... zakładał przynajmniej 1 watek
            dziennie ze skargami na nas :))))))))
            • kakija Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:32
              mamba30 napisała:

> dzieki, dzieki, dla Was też :)))
              > przed jego odejściem z forum nieźle mu zalazłam za skóre :))) ciągle sie
              > skarzył na mnie i Pytona na forum o moderacji... zakładał przynajmniej 1
              watek
              > dziennie ze skargami na nas :))))))))
              Bo kobity dawno nie miał :):):)
              • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:34
                Kakijko, poczytaj sobie jego posty i wątki w archiwum, z poczatku tego roku i
                końca poprzedniego.... normalnie załamka...
                • kakija Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:37
                  Obawiam się że to co przeczytam rzuci mą skromną osobą o kalwiaturę, a tego bym
                  nie chciała, wierzę na słowo :):)
                  • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:38
                    dostałoby sie Tobie i to nieźle, dupek ma awersje do kobiet po 30-tce :)))
                    • kakija Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:40
                      A ten Ynteligent z bożej łaski to latek ma ile 12?
                      • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:42
                        twierdzi, że chyba jakieś 24 albo 25... obleś taki, fuj...
                        • kakija Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:46
                          No fakt mężczyźni dojrzewają pół roku po śmierci albo 6 metrów pod ziemią, z
                          pewnymi wyjątkami oczywiście
                          • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:49
                            kakija napisała:

> No fakt mężczyźni dojrzewają pół roku po śmierci albo 6 metrów pod ziemią, z
                            > pewnymi wyjątkami oczywiście

he he... dobre... musze Pytonowi sprzedac :))
                            • kakija Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:52
                              Proszę bardzo uprzejmnie...:):)
              • c.eastwood Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:34
                miał same lochy :) a kto wie pewnie i warchlaki
                • kakija Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:38
                  c.eastwood napisał:

> miał same lochy :) a kto wie pewnie i warchlaki

Znaczy się zoofil jakiś czy cuś :):):)
                  • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:39
                    nie, świniopas :)
                • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:39
                  c.eastwood napisał:

> miał same lochy :) a kto wie pewnie i warchlaki

i dmuchawce i Paris Hilton na zdjęciach, he he he...
                  • c.eastwood Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:41
                    fotka p.hilton na tyłku świni i ...jazda ...:)
                    • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:42
                      c.eastwood napisał:

> fotka p.hilton na tyłku świni i ...jazda ...:)

dokładnie tak :)))))))))))
                    • kakija Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:44
                      Dżizyssss, mamuniu co to za typ???
                      • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:45
                        popapraniec emocjonalny....
                  • kakija Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:42
                    mamba30 napisała:

> c.eastwood napisał:
                    >
                    > > miał same lochy :) a kto wie pewnie i warchlaki
                    >
                    > i dmuchawce i Paris Hilton na zdjęciach, he he he...

Kurde aparat jakiś czy jak? Awersja do 30-stek pewnie jakaś Go wystawiła, i do
                    tej pory nie może się pogodzić, Mamba ???skądś to znam?? :):):)
                    • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:45
                      niom, ale to nie ten przypadek :)))
                      • kakija Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:48
                        Wiem,ale troszku podobny :):)
                        • mamba30 Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:50
                          w sensie zachowań maniakalnych owszem :)
                          • kakija Re: [TU] o qrd, znowu sie robi mendownia na forum 26.10.05, 14:54
                            mamba30 napisała:

> w sensie zachowań maniakalnych owszem :)

Ech chłopy..:):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka