Dodaj do ulubionych

[tu] adminie kasuj kazdą forme czatowania na forum

26.10.05, 12:27
wykop tego rodzaju frustratki na pogaduszki, niech na forum nie ma miejsca na
tego typu zwyczaje.
Obserwuj wątek
    • mamba30 a świstak siedzi i........ n/t 26.10.05, 12:28

• krysica Re: a świstak siedzi i........ n/t 26.10.05, 12:31
        i sie gimnastykuje:)
        • mamba30 Re: a świstak siedzi i........ n/t 26.10.05, 12:32
          i sie koniuje..... :))
          • krysica Re: a świstak siedzi i........ n/t 26.10.05, 12:33
            to tez jest jakiś ruch:))
    • dulce3 Re: [tu] adminie kasuj kazdą forme czatowania na 26.10.05, 12:29
      spadaj stąd jak ci sie nie podoba!
      • boski.zawodowiec Re: [tu] adminie kasuj kazdą forme czatowania na 26.10.05, 12:30
        Jestem ojcem założycielem tego forum wiec spadać to możesz ale ty
        • mamba30 Re: [tu] adminie kasuj kazdą forme czatowania na 26.10.05, 12:31
          boski.zawodowiec napisał:

> Jestem ojcem założycielem tego forum wiec spadać to możesz ale ty

buahahaaaaaa.......
          • c.eastwood [...] 26.10.05, 12:32
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • mamba30 Re: Mamba , śmierdziel pisze znowu pod swoim nick 26.10.05, 12:41
              niestety zauważyłam... myslisz, że skąd mój wątek o mendowni na forum
              • c.eastwood Re: Mamba , śmierdziel pisze znowu pod swoim nick 26.10.05, 12:42
                spadamy , nie gadamy z wirtualnym pozerem
                • mamba30 Re: Mamba , śmierdziel pisze znowu pod swoim nick 26.10.05, 12:44
                  c.eastwood napisał:

> spadamy , nie gadamy z wirtualnym pozerem

si :)
        • dulce3 Re: [tu] adminie kasuj kazdą forme czatowania na 26.10.05, 12:32
          gowno nie obchodzi czyim ojcem jestes. nie wprowadzaj tu swoich porzadkow, bo
          to nie jest prywatne forum.
          • boski.zawodowiec Re: [tu] adminie kasuj kazdą forme czatowania na 26.10.05, 12:33
            porzadki są jakie są własnie dzieki pierwszym ktorzy tutaj coś naskrobali pare
            lat temu.
            Jednym słowem milcz brzydalu!
            • dulce3 [...] 26.10.05, 12:34
            • c.eastwood [...] 26.10.05, 12:35
          • liwia_85 a Ty klamco jeszcze tu jestes?????? 26.10.05, 12:46
            wole boskiego , z jego otwartoscia i ironia niz takie imecyle , ktore
            podszywaja sie pod kogos innego .i jeszcze robia to nieudolnie ,
            buahahahaha.jestes tutaj niecale 2 m-ce , a szarogesisz sie:P a jak tam ciaza?
            szczesliwa to chyba znowy nie bedziesz .w polowie wrzesnia chcialas zerwac ze
            swoim chlopakiem , a pod koniec pazdziernika jestes w 5 tygodniu
            ciazy .doooooooooobre i jakie przemyslane , buahahahhahhahhahahhahahha
            to tak od smarkuli , ktora wiecej widzi od wiekszosci tutaj:DDDDDDDDDDDDDD
            • boski.zawodowiec :) 26.10.05, 12:47

• dulce3 [...] 26.10.05, 12:48
              • liwia_85 brawo:))) 26.10.05, 12:53
                pozakladaj jeszcze pare watkow i opowiedz nam o swoim ciekawym zyciu :
                ciaza , porzucenie, kiepski obecny facet, 2 ciaza , Wlochy , choinka w NY ,
                porod - 2razy , chyba jakis uraz:),itd itp .tylko zapisz sobie wszystko na
                kertce zeby sie nie mylic w podstawowych danych jak wiek , stan cywilny .
                nie lubie klamstwa i tyle , jestes dla mnie najzalosniejsza postacia tego
                forum:P
                • dulce3 Re: brawo:))) 26.10.05, 12:58
                  musisz miec straszliwie rozjechane zycie skoro poswiecasz czas na czytanie
                  postow innych i ocenianie ich po tym co pisza na jakims ogolnopolskim formum
                  siedzac w pracy. Jestes zalosna wiec odpusc sobie bo nikt nawet nie reaguje na
                  bzdury ktore wypisujesz. Nie potrafisz napisac nic sensownego, jedyne czym sie
                  tu ostatnio zajmujesz to krytykowanie innych. Zajmij sie wlasnym zyciem, bo na
                  razie to ty jestes zalosna warwsiawianko.
                  • liwia_85 Re: brawo:))) 26.10.05, 13:03
                    w wieku 20 lat trudno miec rozjechane zycie , studiuje, pracuje, mam kochajaca
                    rodzine ,nie zaciazylam jeszcze, nie rodzilam:) no z Warszawy jestem ,
                    rzeczywiscie , blisko mmagi mieszkam to ja tez obrzuc blotem:) a rozjechana to
                    jestes kotku TY , i niestety sadzac po postach straszliwie niedojrzala ,
                    na dzis koncze , ale jutro przyjde i obejrze Twoja tworczosc -obecna i zalegla,
                    buahahahahhahahahha:DDDD
                    • dulce3 Re: brawo:))) 26.10.05, 13:11
                      jezeli oceniasz ludzi na podsawie tego co pisza na forum to jestes po prostu
                      pusta. rob sobie i pisz co chcesz zupelnie mi to powiewa. skoro piszesz ze nie
                      masz rozjechanego zycia, to stwierdzam ze psychike na pewno. co do plakania z
                      powodu wylotu bocianicy z gniazda to skonsultuj sie z dobrym psychiatra, bo na
                      srodki farmakologiczne jest juz za pozno. Pozdrawiam.
                      • dulce3 Re: brawo:))) 26.10.05, 13:14
                        i jeszcze cos. ja jestem bardzo zadowolona ze swojego zycia i nic ci do niego.
                        jesli bawi cie draznienie kobiety w ciazy, to moge tylko cie pozalowac.
                      • liwia_85 Re: brawo:))) 28.10.05, 16:45
                        jezeli oceniasz ludzi na podsawie tego co pisza na forum to jestes po prostu
                        > pusta.

czyli potwierdzasz , ze klamiesz tu na forum

co do plakania z
                        > powodu wylotu bocianicy z gniazda to skonsultuj sie z dobrym psychiatra

a co w tym dziwnego , ze kocham zwierzatka , rowniez "ptaszki"
                        i smutno mi bylo przeogromnie , ze bocianica zginela a bocius zostal sam na
                        jajkch???????????????????????
                        Ty sie lecz , ze swoimi problemami , 2 ciaza i strachem przed porodem:PPPP
                        • dulce3 Re: brawo:))) 28.10.05, 20:15
                          1. Nie uwazam aby moja wypowiedz cokolwiek potwierdzała.
                          2. Lepiej juz nic nie pisz, bo tylko sie pograzasz.
                          3. Nie wiem skąd pomysł, że ciąże i strach przed porodami się leczy? Wydaje mi
                          się ze to zupełnie naturalne zjawiska w zyciu normalnej kobiety...
                          4. A co do zwierząt. Dla mnie to strasznie falszywe ze osoba, ktora za wszelka
                          cene chce ponizyc kobiete w ciazy tak bardzo przejmuje sie losem zwierzat. Moze
                          dlatego ze tak kochasz zwierzeta, twoje zachowanie jest w tym momencie tak
                          bliskie najnizszym instynktom?
                          5. Zycze ci powodzenia w spelnianiu swoich postanowien, oby ci sie udalo i obys
                          nie musiala uslyszec kiedys tego wszystkiego co ja uslyszalam od ciebie z ust
                          zupelnie obcej, nieznajacej cie osoby.
                          Jeszcze raz powodzenia w przyszlosci. I prosze daj nam juz spokoj.
                    • sagis To jeszcze wszystko przed Tobą. 26.10.05, 13:56
                      liwia_85 napisała:

> w wieku 20 lat trudno miec rozjechane zycie , studiuje, pracuje, mam kochajaca
                      > rodzine ,nie zaciazylam jeszcze, nie rodzilam:) no z Warszawy jestem ,
                      > rzeczywiscie , blisko mmagi mieszkam to ja tez obrzuc blotem:) a rozjechana to
                      > jestes kotku TY , i niestety sadzac po postach straszliwie niedojrzala ,
                      > na dzis koncze , ale jutro przyjde i obejrze Twoja tworczosc -obecna i zalegla,
                      >
                      ---------------
                      Każda zarozumiała małolata myśli, że jest już taka dojrzała i zjadła wszystkie
                      rozumy.
                      Niestety z przykrością muszę stwierdzić, że szybko przekonują się, że nie jest
                      tak, jak myślą:-)))))))))
                      • liwia_85 ble ,ble ble 28.10.05, 16:43
                        juz na cos takiego odpowiadalam i nie chce mi sie powtarzac .rozumiem , ze
                        zajde w niechciana ciaze , facet mnie rzuci , poronie, zajde w druga i w ogole
                        wszystko mi sie spie....
                        bo Ty wiesz , ze tak jest:(
            • dulce3 Re: a Ty klamco jeszcze tu jestes?????? 26.10.05, 13:57
              chyba "imbecyle" chciałaś napisać. No nie wyszło ci, ale coz. Wszystkich
              odsyłasz do nauki pisania, to moze i sama powinnaś skorzystać z tej rady.
              Powodzenia!
            • sagis Swój ciągnie do swego,a głupota goni głupotę:))))) 26.10.05, 13:58
              wia_85 napisała:

> wole boskiego , z jego otwartoscia i ironia niz takie imecyle , ktore
              > podszywaja sie pod kogos innego .i jeszcze robia to nieudolnie ,
              --------------
              Jak to zawsze sprawdza się;-(
              Swiat tutaj nie zmienia się.
              • dulce3 Re: Swój ciągnie do swego,a głupota goni głupotę: 26.10.05, 13:59
                :)))
    • mmagi Boski jak żonka??? 26.10.05, 12:44

• mamba30 Re: Boski jak żonka??? 26.10.05, 12:44
        mmagi napisała:

>
        przecież ona w chlewie siedzi....
      • boski.zawodowiec wspaniale 26.10.05, 12:45

• mmagi Re: wspaniale 26.10.05, 13:10
          a dzieci w drodze????
          • mamba30 Re: wspaniale 26.10.05, 13:19
            mmagi napisała:

> a dzieci w drodze????

bedzie cała masa warchlaków
    • grogreg Re: [tu] adminie kasuj kazdą forme czatowania na 26.10.05, 12:49
      Bo co?
    • c.eastwood [...] 26.10.05, 12:51
      • mamba30 świniopasy chrumkają, he he... n/t 26.10.05, 12:52

• krysica Re: a świstak siedzi i sie napier.dziela że 26.10.05, 12:56
          znowu udało mu sie sprowokować
          • mamba30 Re: a świstak siedzi i sie napier.dziela że 26.10.05, 12:59
            eee, Krysi, ja tylko piszę, co myslę... ani mnie on ziebi, ani grzeje...
            pamiętam, że przed jego zniknięciem strasznie mu z Pytonkiem na nerwy
            działaliśmy... nawet mnie o aesowanie podejrzewał..... niech sie dalej
            harcerzyk wnerwia :)
    • vandikia Re: [tu] adminie kasuj kazdą forme czatowania na 26.10.05, 13:24
      cześć boski, gdzie byłeś, jak cie nie bylo?
    • pyton31 [...] 26.10.05, 13:59
      • dulce3 [...] 26.10.05, 14:01
        • dulce3 a mnie to za co? Hmmm? 26.10.05, 14:03

• c.eastwood [...] 26.10.05, 14:04
    • c.eastwood [...] 26.10.05, 14:04
      • domina19 Re: [tu] adminie kasuj kazdą forme czatowania na 26.10.05, 14:06
        istłod nie nudzie Cie to?
        • c.eastwood [...] 26.10.05, 14:07
          • domina19 NO! 26.10.05, 14:08
            nareszcie:)
            • c.eastwood Re: NO! 26.10.05, 14:10
              taaaa 0&*%^ owca mnie wycina, bo ją wysmiałem
              • domina19 Re: NO! 26.10.05, 14:14
                jak widzisz nie wolno nasmiewać się z ludzi, tzn. z owiec:)
                • c.eastwood Re: NO! 26.10.05, 14:23
                  dręczenie zwierząt się kłania
    • true_oveja Re: [tu] adminie kasuj kazdą forme czatowania na 26.10.05, 14:30
      zaje... fajny ;-))))) (tu ukłon w stronę adminów) wątek. tylko że ja się
      spóźniłam i nie wiem o co chodzi, bo wszysko wycięte ;-))))))))
    • alpepe boski, ty wróciłeś :-) 26.10.05, 19:46
      No, to zaczynam się znów tu czuć jak w domu.
    • widokzmarsa Re: [tu] adminie kasuj kazdą forme czatowania na 26.10.05, 20:49
      myślę że powinni wykopać wszystkie wątki. Wtedy to forum byłoby czyste jak
      dziewica i jakze poprawne polityczne. Ani jednego seksistowskiego stwierdzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka