Dodaj do ulubionych

Dowiedziałem się ze moja "love" jest nieśmiała

26.01.06, 22:20
Oto cały powód dlaczego ciągle sie nie przytulamy:(
Wiem juz tez ze ma 21 lat:) [młodsze sa pod kazdym względem lepsze]
Biedactwo sie mnie wstydzi:( ale mowiąc szczerze jest to czynnik dość
podniecający. Taka wstydliwa i niesmiała jest zapewne takze niewinna i
tajemnicza a taka to do póznej starości sie nie znudzi:)
Obserwuj wątek
    • khaki3 Re: Dowiedziałem się ze moja "love" jest nieśmiał 26.01.06, 22:23
      Ciebie sie wstydzi?Hmmm ciekawe.A tak powaznie to masz racje,taka
      niesmiala,wstydliwa,tajemnicza to potrafi czasami niezle w glowie zakrecic.Ale
      jak to mowia cicha woda brzgi rwie.Mysle,ze jej nie doceniasz.Na poczatku moze
      byc cicha,niesmiala ale pozniej moze okazac sie lwica;)
      • boski.zawodowiec Re: Dowiedziałem się ze moja "love" jest nieśmiał 26.01.06, 22:25
        No ciekawe bo jakoś tylko jej nie udało mi sie podziś dzień wyrwac z tych ktore
        mi sie podobają.
        • khaki3 Re: Dowiedziałem się ze moja "love" jest nieśmiał 26.01.06, 22:27
          Moze poprostu nie jestes w jej typie?Widzisz nie dla kazdej musisz byc
          atrakcyjny.A moze ona woli dziewczyny?Albo ma juz kogos?
          • boski.zawodowiec Re: Dowiedziałem się ze moja "love" jest nieśmiał 26.01.06, 22:28
            Nie ma nikogo , nie woli dziewczyn.
            ja dostrzegam ze na nią monco działam.
            • khaki3 Re: Dowiedziałem się ze moja "love" jest nieśmiał 26.01.06, 22:31
              A moze ona nie jest wstydliwa tylko poprostu nie jestes w jej typie?I dzialasz
              na nia odstraszajaco co moze sie tobie wydawac zawstydzeniem?taka opcje tez
              trzeba brac pod uwage.
              • boski.zawodowiec Re: Dowiedziałem się ze moja "love" jest nieśmiał 26.01.06, 22:35
                tłumacz sobie tłumacz, nie lubisz mnie za to ze wytykam ci miłosc do islamskich
                fundamentalistów(palestynczyki pokazały jak kochają pokój wybierając hamas)
                • khaki3 Re: Dowiedziałem się ze moja "love" jest nieśmiał 26.01.06, 22:42
                  ja ci nie musze tlumaczyc proste nie interesujesz jej.upsss nie kazda uwaza
                  ciebie za chodzacego ogiera.pocieszasz sie piszac,ze ja oniesmielasz.poprostu
                  ona nie jest toba zainteresowana.twoja fotografia nie wzbudzila wiekszego
                  zainteresowania wsrod forumowiczek,wsrod innych kobiet ktore widzialy twoja
                  fotke.trudno to tobie zrozumiec ale nie jestes atrakcyjny,z tym calym
                  narcyzmem,takim blawohwastwo dla siebie samego.i brak inteligencji
                  (palestynczyki pokazały).niestety nie pociagasz kazdej kobiety.zwykly szary
                  facet jakich wielu na polskich ulicach.nic szczegolnego.nie uroda kobiete
                  zdobywasz,a urokiem osobistym(ktorego nie posiadasz),kultura( no to jest towar
                  deficytowy u ciebie),ciekawa osobowoscia( najpierw musialbys posiadac
                  osobowosc),ciekawa rozmowa(brak inteligencji/brak rozmowy ciekawej) jestes
                  jednym z wielu,nizsza klasa,nic urodziwego,zwykly szary chlopiec z rozbudowanym
                  ego.
                  • boski.zawodowiec wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 22:45
                    Gdy pierwszy raz pokazałem na tym forum soją fote( 2 lata temu) to szalały , gdy
                    drugi raz pokazałem tez szalały i wszystkie mi wysyłały sowje zdjęcia tak niby
                    aby sie odwdzięczyć.
                    Srednią tez mam niezła a uroku to tyle ze 50 razem wzietych z ulicy by nie
                    sporostało.

Palestycznyki to palestynczyki zasłuzyli na takie okreslenia.
                    • khaki3 Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 22:50
                      Jedyna twoja "bronia" jest kompleks u innej osoby.nie mam kompleksow.dbam o
                      siebie,jestem mloda,mam atrakcyjnego Ukochanego.spelniam sie w zyciu,mam udane
                      zycie,realizuje swoje plany,nie mam kompleksow.jestem z siebie zadowolona.

P.S osoba inteligentna( za taka starasz sie podawac,uchodzic) wie,ze pisze sie
                      Palestynczycy.Ale jesli uwazasz,ze pisanie z bledem "palestynczyki" ma kogos
                      obrazic to sie mylisz( kolejny dowod na to,ze nie potrafisz prowadzic ciekawej
                      rozmowy,nie posiadasz nic co by przyciagalo)
                      • boski.zawodowiec Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 22:55
                        Wąłsnie celowo jest "palestynczyki"
                        A co do reszty to juz widze tego atrakcyjnego oraz to jaka to ty niby jesteś
                        atrakcyjna haha
                        • starawyjadaczka Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 22:58
                          boski.zawodowiec napisał:

> Wąłsnie celowo jest "palestynczyki"
                          > A co do reszty to juz widze tego atrakcyjnego oraz to jaka to ty niby jesteś
                          > atrakcyjna haha

A dlaczego jestes taki pewny, ze nie jest atrakcyjna, czy ze jej facet nie jest
                          przystojny? Myslisz, ze masz monopol na piekna twarz?
                          Nie dość że brzydki, to jeszcze psychiczny....
                          • boski.zawodowiec Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 22:59
                            Co za chamówa z ciebie.
                            Odemnie napewno gorzej wygladają wiec moge napsiac "tak mam monopol"
                            • starawyjadaczka Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 23:01

> Co za chamówa z ciebie.

cham to jestes ty, nie potrafisz normalnie rozmawiac? to idz do buszu, do małp,
                              twarz juz masz małpopodobną :)

> Odemnie napewno gorzej wygladają wiec moge napsiac "tak mam monopol"

od ciebie kazdy moze wygladac lepiej, gorzej-nikt :)

cham to jestes ty, nie potrafisz normalnie rozmwaiac? to idz do buszu, do małp,
                              twarz juz masz małpopodobną :)
                              • boski.zawodowiec piszesz 30 krotnie bardziej chamsko niz ja 26.01.06, 23:05
                                pokaz swoją buzie, zobaczymi czy przynajmniej do małpy jesteś podobna(osobiscie
                                sadze ze raczej do dinozaura)
                                • starawyjadaczka Re: piszesz 30 krotnie bardziej chamsko niz ja 26.01.06, 23:08

> pokaz swoją buzie, zobaczymi czy przynajmniej do małpy jesteś podobna
                                  (osobiscie
                                  > sadze ze raczej do dinozaura)

jestes cham i burak, mam nadzieje ze cie ta panna ( o ile w ogole istnieje)
                                  kopnie w du.pe.
                                  umiesz liczyc tylko do 30?? napisz, ze jestem chamska 100 krotnie bardziej, nic
                                  ty :) moze ci ulzy:)
                                  • boski.zawodowiec Re: piszesz 30 krotnie bardziej chamsko niz ja 26.01.06, 23:11
                                    100 krotnie nie jesteś ale gdzies 30-40 krotnie napewno.
                                    Tej pannie nie dorastasz do pięt ani z wyglądu ani z charakteru. Po niej widac
                                    ze jest miłą spokojną osoba a ni burakiem ktory pewnie jeszcze romansuje w
                                    internecie jak ty.
                                    • starawyjadaczka Re: piszesz 30 krotnie bardziej chamsko niz ja 26.01.06, 23:13

> 100 krotnie nie jesteś ale gdzies 30-40 krotnie napewno.
                                      > Tej pannie nie dorastasz do pięt ani z wyglądu ani z charakteru. Po niej widac
                                      > ze jest miłą spokojną osoba a ni burakiem ktory pewnie jeszcze romansuje w
                                      > internecie jak ty.

pannie z pewnoscia nie dorastam do piet głupoty, chyba jest ograniczona skoro
                                      nie widzi, kim jestes?? :))W dodatkun jestes chamem, wyzywasz mnie od burakow i
                                      chamow, podczas kiedy ja ciebie nie zaczelam wyzywac pierwsza. I nie oceniaj
                                      wszystkich swoja miarka, to ze TY romansujesz w necie z kazda pierwsza lepsza-
                                      nie oznacza, ze wszyscy to robia :)
                                      • boski.zawodowiec na uczelni byłem uznany za dzentelmena 26.01.06, 23:19
                                        Bo ja taki wałsnie jestem do osob ktore sie odpowiednio zachowują. Pozatym to
                                        tylko internet.
                                        CO do roamnsów to chyba ze 100 takich romansów odrzuciłem w 2005 roku.
                                        • starawyjadaczka Re: na uczelni byłem uznany za dzentelmena 26.01.06, 23:21

> Bo ja taki wałsnie jestem do osob ktore sie odpowiednio zachowują.

czytaj: ktore patrza sie we mnie jak w obraz :)

Pozatym to
                                          > tylko internet.
                                          > CO do roamnsów to chyba ze 100 takich romansów odrzuciłem w 2005 roku.

wiesz co mysle? ze caly ten Twoj wizerunek to kit :) stworzyles go sobie dla
                                          jaj, zeby rosmieszac ludzi? :))
                                          udało ci sie :))
                                          • boski.zawodowiec Re: na uczelni byłem uznany za dzentelmena 26.01.06, 23:22
                                            Wiec chyba wszystkei patrzą we mnie jak w obraz:)

Bardziej ty mi pachniesz jakimś kitem , zdrowa kobieta sie tak nie zachowuje.
                                            • khaki3 Re: na uczelni byłem uznany za dzentelmena 26.01.06, 23:24
                                              Taaaaaaak.No to sie zaczyna:)Najpierw bylysmy jakies z kompleksami(ale to
                                              obalilysmy)pozniej brzydule(ale chlopaczyna sie poddala bo wiedzial,ze nic z
                                              tego pomyslu nie wyjdzie.teraz to jesyesmy chore,z problemami.dziecko(bo
                                              mezczyna to tak sie nie zachowuje jak ty)idz spac,daruj sobie,nie przekonasz
                                              nas,ze jestes atrakcyjny bo *nie**jestes**
                                              • boski.zawodowiec Re: na uczelni byłem uznany za dzentelmena 26.01.06, 23:28
                                                alez wy mi udowadniacie ze jestem atrakcyjny i to super atrakcyjny.
                                                Zresztą nie od dzis wiadomo ze głownie pieniądze wpływają na atrakcyjnosc cżłowieka
                                            • starawyjadaczka Re: na uczelni byłem uznany za dzentelmena 26.01.06, 23:25

> Wiec chyba wszystkei patrzą we mnie jak w obraz:)
                                              >
                                              > Bardziej ty mi pachniesz jakimś kitem , zdrowa kobieta sie tak nie zachowuje.

jak sie zachowuje zdrowa? nie pisze, ze facet ktory jest przecietny
                                              jest...przecietny? a to ciekawostka...
                                              za to twoje zdrowie mnie martwi..w szczegolnosci psychiczne :)
                                              zaloze sie ze jestes kolejnym tworem kogos z forum, ja nigdy nie uwierze, ze
                                              mozna byc tak przecietnym i tak zakochanym w sobie :))))
                                              i tak pustym....
                                              • boski.zawodowiec oceniasz moje zachowanie a nie wygląd 26.01.06, 23:29
                                                fakt jestem niemiły dla was bo niestety na nic wiecej nie zasługujecie
                                                • starawyjadaczka Re: oceniasz moje zachowanie a nie wygląd 26.01.06, 23:31

> fakt jestem niemiły dla was bo niestety na nic wiecej nie zasługujecie

nie kochanienki. najpierw ocenilam twoj wyglad , a po tej rozmowie...Twoje
                                                  zachowanie. gentelmanem to ty nie jestes, zaloze sie, ze i przywalic kobiecie
                                                  umiesz, taki maly, chudy damski bokserek :)
                                                  • boski.zawodowiec bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:33
                                                    a niby po co?
                                                  • starawyjadaczka Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:36

> a niby po co?

nie PO CO, a DLACZEGO. z braku argumentow :) juz tu, na forum, zaczynasz sie
                                                    rzucac jak w padaczce.
                                                  • boski.zawodowiec Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:39
                                                    Jesli sie z jakąs nie zgadzam to sie do niej nie odzywam , jest pare takich z
                                                    którymi nie gadam od dawna i nawet na nie nie patrze(one sie gapią błagająco).
                                                    Wy to mnie smieszycie a nie padaczkujecie, szczególnie wasze zachowanie jest
                                                    załosne.
                                                    Jeszcze napisz ze korzystam z dziwek.
                                                  • starawyjadaczka Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:41

> Jesli sie z jakąs nie zgadzam to sie do niej nie odzywam , jest pare takich z
                                                    > którymi nie gadam od dawna i nawet na nie nie patrze(one sie gapią błagająco).
                                                    > Wy to mnie smieszycie a nie padaczkujecie, szczególnie wasze zachowanie jest
                                                    > załosne.
                                                    > Jeszcze napisz ze korzystam z dziwek.

dlaczego mam napisac ze korzystasz z dziwek? To Twoja sprawa, moge napisac
                                                    tylko o tym, co widze, lub co sadze o tym, co napisales.
                                                  • boski.zawodowiec Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:44
                                                    takie odrzucone i wiedzące ze sa gorsze od młodych pieknych blondynek zawsze
                                                    koncza na dziwkowaniu
                                                  • starawyjadaczka Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:46

> takie odrzucone i wiedzące ze sa gorsze od młodych pieknych blondynek zawsze
                                                    > koncza na dziwkowaniu

a co? jestes dziwka ze wiesz? w sumie....na tania sie nadajesz :)
                                                  • boski.zawodowiec Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:49
                                                    skaczesz jak jakiś podlotek do mnie, kręce cie? szukasz towarzysza do trójkąta?
                                                    a może podwójna penetracja z dwoma młodszymi ci sie marzy?

nie podobasz mi sie a ja wiem ze toie sie podobam i kołko sie zamyka.
                                                  • starawyjadaczka Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:52

> skaczesz jak jakiś podlotek do mnie, kręce cie? szukasz towarzysza do
                                                    trójkąta?
                                                    > a może podwójna penetracja z dwoma młodszymi ci sie marzy?
                                                    >
                                                    > nie podobasz mi sie a ja wiem ze toie sie podobam i kołko sie zamyka.

czlowieku, jestes PRZECIETNY rozumiesz? chcialam cie tylko PROSIC zebys
                                                    przestal sie obnosic ze swoja "boskoscia" bo to juz jest denerwujace. zachowaj
                                                    dla siebie wnioski nt swojej ehm urody, ale nie wmawiaj wszystkim wkolo, ze jak
                                                    sie im nie podobasz, to znaczy, ze sa zazdrosni. tylko o to cie PROSZE.
                                                    wyraziles zdanie na temat mojej twarzy i ok, ja na temat twojej i ok. tylko ze
                                                    ja nie pisze wszedzie, ze jestem piekna i nie atakuje wszystkich ktorzy maja
                                                    inny gust. Capito??
                                                  • boski.zawodowiec Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:54
                                                    a czy ja sam od siebie pisze ze jestem piękny? ja tylko zawsze odpieram chamske
                                                    ataki pod moim adresem.
                                                    To ze takie ataki sie pojawiają swiadczy tylko ty ze faktycznie musze być boski
                                                  • starawyjadaczka Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:56

> a czy ja sam od siebie pisze ze jestem piękny? ja tylko zawsze odpieram
                                                    chamske
                                                    > ataki pod moim adresem.
                                                    > To ze takie ataki sie pojawiają swiadczy tylko ty ze faktycznie musze być
                                                    boski

:))))))))))))))))))))))))))))
                                                    na pewno jestes zabawny :))))
                                                  • starawyjadaczka Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:57

> boski.zawodowiec napisał:

> > To ze takie ataki sie pojawiają swiadczy tylko ty ze faktycznie musze być
                                                    >
                                                    > boski
                                                    >

ciekawy tok myslenia. sugerujesz ze twoja ehm boskosc wywoluje agresje wsrod
                                                    kobiet...? :D
                                                  • boski.zawodowiec na tym forum napewno 26.01.06, 23:59
                                                    zaczeło sie to 2 lata temu i przyzwyczaiłem sie do tego.
                                                  • starawyjadaczka Re: na tym forum napewno 27.01.06, 00:02

> zaczeło sie to 2 lata temu i przyzwyczaiłem sie do tego.

oczywiscie nigdy nie dopusciles do siebie mysli, ze serio nie podobasz sie
                                                    kobietom, ale ze jest to zmasowany atak zakochanych w tobie? gratulacje :))
                                                  • boski.zawodowiec ja się podobam kobietom 27.01.06, 00:03
                                                    Gdybym sie uparł to bym codziennie mógł nową (nie dziwke) zaliczyć.
                                                  • khaki3 Re: ja się podobam kobietom 27.01.06, 00:05
                                                    idac twoim tokiem myslenia to sie nie upierasz i pania lekkich obyczajow
                                                    zaliczasz?no tak lepiej isc na latwizne;)
                                                  • starawyjadaczka Re: ja się podobam kobietom 27.01.06, 00:05

> Gdybym sie uparł to bym codziennie mógł nową (nie dziwke) zaliczyć.

ale ty jestes zakompleksiony! :DDDDDDDDD
                                                  • boski.zawodowiec to ty jesteś zakompleksiona.. 27.01.06, 00:06
                                                    ja tylko stwierdzam to co widze kazdego dnia.
                                                    A ze nie zaliczam to inna sprawa, najzwyczajniej w swiecie nie puszczam sie z
                                                    byle kim i szukam tej jedynej.
                                                  • khaki3 Re: to ty jesteś zakompleksiona.. 27.01.06, 00:08
                                                    no i za to gratulacje.ale z takim podejsciem do zycia i samego siebie to ta
                                                    jedyna odstraszysz.
                                                  • starawyjadaczka Re: to ty jesteś zakompleksiona.. 27.01.06, 00:09

> A ze nie zaliczam to inna sprawa, najzwyczajniej w swiecie nie puszczam sie z
                                                    > byle kim i szukam tej jedynej.

bardzo dobrze, widze, ze po wielu przebytych chorobach wyciagnales w koncu z
                                                    lekcji odpowiednie wnioski.
                                                  • boski.zawodowiec Re: to ty jesteś zakompleksiona.. 27.01.06, 00:11
                                                    sama jesteś może chora.
                                                    menopauza sie juz zbliza?
                                                  • starawyjadaczka Re: to ty jesteś zakompleksiona.. 27.01.06, 00:13

> sama jesteś może chora.
                                                    > menopauza sie juz zbliza?

menopauze dawno juz mialam, teraz jestem na etapie kupowania trumny ;)
                                                    nie znasz sie, do tego ignorant :)
                                                  • boski.zawodowiec Re: to ty jesteś zakompleksiona.. 27.01.06, 00:15
                                                    znam sie znam, wiem ze niedługo zaczniesz miec napady szału.
                                                  • khaki3 Re: to ty jesteś zakompleksiona.. 27.01.06, 00:17
                                                    no co ty w jej wieku?napady szalu?teraz to jej jedynie moze sie wapno lasowac:p
                                                    jaki ty nie zyciowy jestes!
                                                  • starawyjadaczka Re: to ty jesteś zakompleksiona.. 27.01.06, 00:18

> znam sie znam, wiem ze niedługo zaczniesz miec napady szału.

jak na razie mam napad czegos innego, ale tez na eS. Byles blisko, mam napad
                                                    sennosci :) ide spac :)
                                                    a musze jeszcze ogolic wlosy na plecach, wycisnac pryszcze z gebi i oskrobac
                                                    plecy z łuski. aha i posmarowac celilit, cokolwiek to jest :))
                                                    wybacz mi ale,.....ile mozna gadac o czyjejs ułomnosci?
                                                    dobranoc :)
                                                  • boski.zawodowiec Re: to ty jesteś zakompleksiona.. 27.01.06, 00:19
                                                    w sumei masz racje jesteś tak nieudana ze az szkoda rozkłądac to na czynniki
                                                    pierwsze.
                                                  • g.a.r.c.i.a Re: ja się podobam kobietom 04.02.06, 00:03
                                                    > Gdybym sie uparł to bym codziennie mogł nową (nie dziwkę) zaliczyć.
                                                    Fiu fiu,cóż za ogier...
                                                  • janis23 Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 15.02.06, 23:34
                                                    te ataki sie pojawiaja, bo
                                                    1. sam je wywolujesz
                                                    2. bo... jestes idiota jakich malo!!
                                                    wspolczuje, takie zycie we wlasnym swiatku musi byc nużące
                                                  • khaki3 Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:48
                                                    Odrzucone?Przez kogo?I ja I Wyjadaczka mamy partnerow,szczesliwe zycie,swietnie
                                                    sie nam uklada.jestesmy mlode,atrakcyjne,bez kompleksow.dlaczego mamy konczyc
                                                    na takiej zalosnej prowokacji?zadna z nas nie opiera sie na domyslach,nie
                                                    zarzuca tobie czegos czego nie widzialysmy.my wyrazamy opinie po tym co widzimy
                                                    na forum i na fotce.ot wszystko.a ty juz zaczynasz nas obrazac,wyzywac.
                                                  • starawyjadaczka Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:50
                                                    khaki3 napisała:

> Odrzucone?Przez kogo?I ja I Wyjadaczka mamy partnerow,szczesliwe
                                                    zycie,swietnie
                                                    >
                                                    > sie nam uklada.jestesmy mlode,atrakcyjne,bez kompleksow.dlaczego mamy konczyc
                                                    > na takiej zalosnej prowokacji?zadna z nas nie opiera sie na domyslach,nie
                                                    > zarzuca tobie czegos czego nie widzialysmy.my wyrazamy opinie po tym co
                                                    widzimy
                                                    >
                                                    > na forum i na fotce.ot wszystko.a ty juz zaczynasz nas obrazac,wyzywac.

bo to albo dupek albo tani prowokator. jak mozna byc jednoczesnie kulturalnym i
                                                    sugerowac, ze jestesmy dziw.kami? przeciez to sie wyklucza. mozliwe, damski
                                                    bokser, siuuuur...
                                                  • boski.zawodowiec Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:53
                                                    a wy co mi sugerujecie?
                                                    Ja tylko zachowuje sie w waszym stylu.
                                                  • starawyjadaczka Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:55

> a wy co mi sugerujecie?
                                                    > Ja tylko zachowuje sie w waszym stylu.

niestety nie. przeczytaj od poczatku i zobacz, kto zaczal wyzywac. i dlaczego?
                                                    dlatego, ze smialysmy napisac ze naszym zdaniem nie jestes piekny? tak sie
                                                    zachowuje mezczyzna? :))
                                                    prawda jest taka, ze to ty nas sprowokowales do takiego a nie innego tonu
                                                    (wyzwiska: dziwki, pasztety itp)
                                                    wiec miej w sobie na tyle meskosci i taktu, zeby sie z tego raczkiem wycofac.
                                                  • boski.zawodowiec Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:57
                                                    z khaki to ja juz miałem okazje sie poznac wiec nie może na nic miłego z mojej
                                                    strony liczyć.
                                                    Jest to tani cham i prowokator(kobieta czy men tego nie wiem) ktory mnie jako
                                                    pierwszy zwyzywał jakiś czas temu.
                                                    Ty za to chcąc sie podlizac własnie temu khaki wskoczyłąs na mnie i jeszcze sie
                                                    dziwisz ze sie nie daje.
                                                  • starawyjadaczka Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:00

> z khaki to ja juz miałem okazje sie poznac wiec nie może na nic miłego z mojej
                                                    > strony liczyć.
                                                    > Jest to tani cham i prowokator(kobieta czy men tego nie wiem) ktory mnie jako
                                                    > pierwszy zwyzywał jakiś czas temu.
                                                    > Ty za to chcąc sie podlizac własnie temu khaki wskoczyłąs na mnie i jeszcze
                                                    sie
                                                    > dziwisz ze sie nie daje.

boski, nigdy nie podlizywalam sie khaki i nie wskoczylam na ciebie :)) mam
                                                    swoje zdanie, a z khaki utrzymuje kontakt stad wiem o dyskusji:)
                                                    serio uwazam ze jestes przecietny, a boskosci nigdy nie osiagniesz...
                                                    no i ja podlizuje sie tylko adminom, tylko :)))
                                                  • boski.zawodowiec Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:03
                                                    boskość juz osiągnołem teraz ide po super boskość.
                                                    I tak wiem ze sie bedziesz przed snem bawić mysląc o mnie.
                                                    :)))
                                                  • starawyjadaczka Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:04

> boskość juz osiągnołem teraz ide po super boskość.
                                                    > I tak wiem ze sie bedziesz przed snem bawić mysląc o mnie.
                                                    > :)))

nie, ja marze przed snem tylko o jabburze :))) (to tak apropos podlizywanie sie)
                                                  • boski.zawodowiec Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:04
                                                    bedziesz bedziesz
                                                  • starawyjadaczka Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:06

> bedziesz bedziesz

nie, nie bede:)) ale wiem o czym ty bedziesz marzyl, o mnie i o ustach w
                                                    ciapki :)))))) maly zboczencu, ti ti ti :DD
                                                  • boski.zawodowiec Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:09
                                                    ja bede marzył o mojej pieknej młodej blondynce.
                                                    Obecnie tylko z nią zdarza mi sie w.... k...
                                                  • starawyjadaczka Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:11

> ja bede marzył o mojej pieknej młodej blondynce.
                                                    > Obecnie tylko z nią zdarza mi sie w.... k...

dobra, ale wyjmij juz rece z majtek, wiemy, ze gapisz sie na usta w ciapki,
                                                    widzimy to na podgladzie :D
                                                  • boski.zawodowiec Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:13
                                                    otworzyłęm tylko raz twoją wizytówke.
                                                    nie podniecasz mnie, jesteś za stara. Z takimi kobietami młodzi mogą grać w
                                                    chinczyka a nie uprawiac seks
                                                  • khaki3 Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:14
                                                    *o*t*w*o*r*z*e*ł*E*m nie otworzyłęm.
                                                  • boski.zawodowiec Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:16
                                                    idioto nie widzisz ze to zwyczajna literówka?
                                                  • khaki3 Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:18
                                                    literowka?cos sie ci ciagle ta literowka zdarza.a ty plci nie rozrozniasz?jak
                                                    ty sie nie znasz na zyciu wcale a wcale!
                                                  • starawyjadaczka Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:15

> otworzyłęm tylko raz twoją wizytówke.
                                                    > nie podniecasz mnie, jesteś za stara. Z takimi kobietami młodzi mogą grać w
                                                    > chinczyka a nie uprawiac seks

ti ti ti, wiem, ze sie podnieciles, za czesto wpominasz o mojej wizytowce :))
                                                    ale niestety...ja preferuje tylko BOSKICH a nie ich substytuty. wracaj do
                                                    blondyny :)
                                                  • boski.zawodowiec Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:17
                                                    jesli sie poznamy to nawet nie znajde czasu na to forum.
                                                    bede ją adorował, kochał i usuługiwał jej jesli tylko zechce.
                                                    Bedzie mogła ze mną robić wszystko!
                                                  • khaki3 Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:19
                                                    no tak bo marny facedt to tylko na sluzke sie nadaje.no coz substracie boskosci
                                                    na dzis wystarczy.rozbawiles mnie,zasmuciles swoja glupota,potwierdziles wiele
                                                    przypuszczen.idz i placz w kaciuku po cichutku.
                                                  • boski.zawodowiec Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:21
                                                    zal ci ze nie o ciebie płacze?
                                                    ty jej nie dorównujesz pod zadnym względem
                                                  • khaki3 Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:25
                                                    na szczescie!bo gdybym miala drownac i sprowadzic na siebie takie nieszczescie
                                                    jak twoja uwaga to naprawde powiesilabym sie czym predzej tym lepiej.
                                                  • messja Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:23
                                                    khaki3 napisała:

> no tak bo marny facedt

"literowka?cos sie ci ciagle ta literowka zdarza"

:P
                                                  • khaki3 Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:04
                                                    jasne,my kobiety zawsze bawimy sie przed snem myslac o kims kto pobudza u nas
                                                    odruch wymiotny( swoja droga dla bulimiczek to dorby sposob bo ni etrzeba
                                                    palcow wsadzac do gardelka tylko machnac takiej przed nosem zdjeciem boskiego i
                                                    wymiocinki gotowe)
                                                  • boski.zawodowiec takim to im bardziej sie naciupie tym bardziej.... 27.01.06, 00:05
                                                    pożądają.
                                                  • khaki3 Re: takim to im bardziej sie naciupie tym bardzie 27.01.06, 00:06
                                                    naciupie?to jakies nowe slowo w slowniku pseudofaceta?wytlumacz mi to slowo.
                                                  • boski.zawodowiec Re: takim to im bardziej sie naciupie tym bardzie 27.01.06, 00:08
                                                    u nas sie uzywa roznego slangu (nawet zapozyczamy od goroli wysoko piennych)
                                                  • khaki3 Re: takim to im bardziej sie naciupie tym bardzie 27.01.06, 00:09
                                                    a to wybacz ale ja z goralami nie mam stycznosci.co nie zmienia faktu ze nie
                                                    wiem co to oznacza.oswiec!
                                                  • boski.zawodowiec Re: takim to im bardziej sie naciupie tym bardzie 27.01.06, 00:11
                                                    nacipuac czyli dowalić ,dopie.... itp.
                                                  • khaki3 Re: takim to im bardziej sie naciupie tym bardzie 27.01.06, 00:13
                                                    to mow jak czlowiek a nie jakimis mi tu gwarami sypiesz.
                                                  • g.a.r.c.i.a Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 04.02.06, 00:06
                                                    Słodki misiu jesteś,wiesz? I zabawny. Bez kitu i złośliwości.
                                                  • khaki3 Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 27.01.06, 00:01
                                                    Wskoczyłąs Kochana wskoczyłąs.Francja elegancja z boskiemu z butow sloma
                                                    wystaje.boski bo dla mnie jestes jednym wielkim posmiewiskiem.co nie znaczy,ze
                                                    cie nie szanuje za to,ze jestes czlowiekiem.wiec badz facet a nie tylko jego
                                                    marna podroba i zachowuj sie jak facet ( niby po uj) i pokarz kulture i
                                                    szacunek do kobiet.
                                                  • janis23 Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 15.02.06, 23:50
                                                    mam przeogromne nieszczescie znac osobnika takiego jak "boski" - tez uwaza, ze
                                                    jest boski (mimo zupelnego braku podstaw, hihi), do tego ma takie same obsesje-
                                                    kazdy jest jego wrogiem, klotnie z tego powodu to male slowo-to sa awantury
                                                    nieziemskie... a najciekawsze jest to, ze chlopaczyna spedza pol zycia w
                                                    lazience, zaden wlosek nie sterczy mu w jakas niechciana strone, lalus jakich
                                                    malo, kobiety uwazaja takich za malo meskich, ale on jest niesamowicie
                                                    zadowolony z siebie. ten wyglad, jak rowniez jego kujonkowatosc sprawia
                                                    wrazenie, ze to chlopaczyna dobrze wychowany, dżentelmen itepe, ale nic
                                                    bardziej mylnego.. kiedy dopadnie go ta fobia, niepewnosc otaczajacego go
                                                    swiata i wszystko co ma zwiazek z jego mala teoria spiskowa-jakie przeklenstwa
                                                    obrzydliwe cisna sie z jego usteczek różanych... szok! i to pod adresem kobiet.
                                                    do tego typowy, zalosny tchórz, ktory boi sie powiedziec cos komus prosto w
                                                    twarz, a odwazny jest tylko przez internet czy komorke.
                                                    moj apel: dziewczyny, nie dajcie sie!! nie dajcie sie zakochanym w sobie,
                                                    psychopatycznym, niemeskim, narcystycznym, zalosnym kreaturom!!
                                                    niech slad po nich zaginie!
                                                    :-)
                                                  • messja Re: bicie? sugerujesz ze bije kobiety? 26.01.06, 23:52
                                                    khaki3 napisała:

I ja I Wyjadaczka mamy partnerow,szczesliwe zycie,swietnie
                                                    >
                                                    > sie nam uklada.jestesmy mlode,atrakcyjne,bez kompleksow.dlaczego mamy konczyc
                                                    > na takiej zalosnej prowokacji?

rotfl:)
                                                • khaki3 Re: oceniasz moje zachowanie a nie wygląd 26.01.06, 23:59
                                                  Na nasze szczescie:)Bo gdybysmy mialy zslugiwac na cos wiecej od ciebie
                                                  poszlabym sie powiesic ze wstydu.
                                        • khaki3 Re: na uczelni byłem uznany za dzentelmena 26.01.06, 23:22
                                          dzentelmena?hmmm ciekawe naprawde ciekawe.moze w oborze ciebie za takiego
                                          maja.ale nie wsrod cywilizowanych,kulturalnych,wyksztalconych ludzi.
                                          • boski.zawodowiec swietna krakowska uczelnia to obora? 26.01.06, 23:23
                                            ciekawe, bardzo ciekawe:)
                                            • khaki3 Re: swietna krakowska uczelnia to obora? 26.01.06, 23:26
                                              swietna krakowska uczelnia?to ja poprosze o szczegoly,np. kto byl rektorem?a
                                              jaki kierunek studiowales?a na jakiej uczelni?widzisz w krakowie mam paru
                                              znajomych i co do uczelni w tym miescie jestem doskonale zorientowana:)
                                              • boski.zawodowiec Re: swietna krakowska uczelnia to obora? 26.01.06, 23:31
                                                Na UJ to by cie nawet nie wpuścili a rektora to w necie można znaleść
                                                prowincjonalna wiesniaczko:)
                                                • khaki3 Re: swietna krakowska uczelnia to obora? 26.01.06, 23:36
                                                  na uj? o jeju jeju jejeu marzenia!!!ty i uj?ha ha ha!prowincjonalna wiesniaczka?
                                                  wole byc prowincjonalna wiesniaczka niz taka osoba jak ty mdla,ograniczona,nie
                                                  posiadajaca osobowosci,nic nie prezentujaca soba marna imitacja czlowieka.bo
                                                  wlasnie taki jestes.tak siebie nam pokazujesz,tak ciebie oceniaja inni.
                                                  • boski.zawodowiec Re: swietna krakowska uczelnia to obora? 26.01.06, 23:40
                                                    Jesteś prwonicjonalnym burakiem i tyle.
                                                    Zapewne tez po jakimś wieczorowym studium dla odpadów ktore sobie na dziennych
                                                    nie poradziły.
                                          • messja Re: na uczelni byłem uznany za dzentelmena 26.01.06, 23:24
                                            khaki3 napisała:

> dzentelmena?hmmm ciekawe naprawde ciekawe.moze w oborze ciebie za takiego
                                            > maja.ale nie wsrod cywilizowanych,kulturalnych,wyksztalconych ludzi.

odezwal sie ekspert od kultury:P
                                            • khaki3 i przylazla!nikt jej tutaj nie zapraszal 26.01.06, 23:26
                                              to tak jak z natretnym katarem juz czlowiek mysli ze sie pozbyl.......
                                • khaki3 Re: piszesz 30 krotnie bardziej chamsko niz ja 26.01.06, 23:10
                                  ja pisze prawde.a ze prawda ciebie boli i robisz z siebie ofiare to juz inna
                                  sprawa.gdzie tu chamstwo?ja pisze to co widza inne kobiety.juz nie masz innego
                                  wyjscia wiec starasz siebie na piedestaly urody wystawic a tak naprawde to
                                  jestes malo interesujacy.no upssss zdarza sie,jedna uwaza ciebie za cudo a
                                  tyusiac innych za paskudztwo.o jezu wielka strata.tylko nie placz.
                                  • boski.zawodowiec Re: piszesz 30 krotnie bardziej chamsko niz ja 26.01.06, 23:11
                                    proporcje sa odwrotne
                                    • khaki3 Re: piszesz 30 krotnie bardziej chamsko niz ja 26.01.06, 23:16
                                      jasne,oczywiscie.tak sobie tlumacz.
                        • khaki3 Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 23:02
                          Oh kochany jaki ty jestes ograniczony,taki ciemnogrodzianin,zyjacy w
                          swiecie,ktory sie nazywa egoizm.przyznac sie trudno ze jestes malo interesujacy?
                          nie ciekawy?malo inteligentny?nie powalasz kobiet z nog?no taka prawda.jestes
                          zwyczajny,szary,malo interesujacy,kijem bym ciebie nie tknela( ale to moja
                          opinia) jeszcze inna osoba z forum wyrazila sie w sposob"ze jestes
                          bezbarwny",poprostu jestes taki niezauwazalny,a na forum starasz sie robic z
                          siebie Bog jedyny wie kogo.przesadzasz,kolorujesz sie zabardzo.starasz sie
                          szydzac z innych swoj wstyd i prawde ukryc.ale niestety inteligentna dziewczyna
                          widzi,ze jestes zadufanym w sobie bobkiem,nie masz nic ciekawego do
                          powiedzenia,ani to blyszczysz,czuc od ciebie chamstwo i brak kultury na
                          kilometr.i jak to w necie bywa podbudowujesz swoje
                          marne,niskie,podle,egoistyczne ego.wiesz jak facet nie ma czym nadrabiac to
                          chamstwem nadrabia.przerysowales sie zabardzo,i dlatego jestes taki nijaki,mdly.

pisz co chcesz ale prawda w oczy ciebie kole to i liczysz na to,ze obrazajac
                          mnie cos zyszkasz.i nawet piszac o wlasnej pseudoboskosci pod innymi nickami
                          powodujesz ze jest mi ciebie jeszcze bardziej zal.nawet niejestes prawdziwym
                          mezczyzna bo prawdziwy facet wie,ze kobiete sie szanuje i z szacunkiem sie do
                          niej odnosi.jak juz pisalam mdla szara myszka-taki wlasnie jestes.
                          • boski.zawodowiec Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 23:04
                            i na koniec dodaj ze jestem bogatszy i bardziej zyciowy niz ty.
                            • khaki3 Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 23:07
                              nie znasz mnie.nie wiesz ile mam na koncie bankowym.a bogactwo nic nie daje.to
                              swiadczy tylko o tym ze zlotowkami nadrabiasz bo nic innego w tobie ciekawego
                              nie ma.co swiadczy o tym,ze ciagnie do ciebie tanie i platne
                              dziewczynki.faktycznie powod do dumy.
                              • boski.zawodowiec jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 26.01.06, 23:10
                                wiec daruj sobie juz te złośliwości bo jutro ci bedize wstyd ze sie tak wygłupiasz.
                                • starawyjadaczka Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 26.01.06, 23:11

> wiec daruj sobie juz te złośliwości bo jutro ci bedize wstyd ze sie tak
                                  wygłupi
                                  > asz.

ja mysle ze ty jestes tym dupkiem ze zdjecia wczorajszego, interesuja cie
                                  piekne kobiety ale tylko modelki, alfa romeo i ładne przedmioty :)) pasujesz
                                  jak ulal( ale tyklko do opisu)
                                  • boski.zawodowiec Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 26.01.06, 23:12
                                    jakie wczorajsze zdjęcie?
                                    BMW a nie alfa romeo
                                  • khaki3 Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 26.01.06, 23:14
                                    o wow!!!nie moge!farmero-restaurator!o jezu!

nie rozsmieszaj mnie.nie jestes dla mnie kims wyjatkowym zebym miala sie
                                    wstydzic.ja nie jestem taka jak ty.ja sie nie wstydze swojego zdania.nie mam
                                    czego!jestes poprostu marna podroba faceta chowajaca sie za
                                    pieniazkami,blaszana klatka.nie masz nic ciekawego do powiedzenia.i tyle.no
                                    zdarza sie.bog stworzyl i takie niedoskonalosci emocjonalne jak ty.
                                    • starawyjadaczka Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 26.01.06, 23:14
                                      cicho, ona ma 20-letnie BMW i zimny łokiec :)))
                                      • boski.zawodowiec Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 26.01.06, 23:25
                                        wiedziałem ze nie bedzie ci stac na nic ciekawszego.
                                        • starawyjadaczka Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 26.01.06, 23:26

> wiedziałem ze nie bedzie ci stac na nic ciekawszego.

niom...tjaaa.... :DD
                                          • boski.zawodowiec Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 26.01.06, 23:45
                                            twoj pewie pół roku zacina na jedną felge do takiego:)
                                            • starawyjadaczka Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 26.01.06, 23:47

> twoj pewie pół roku zacina na jedną felge do takiego:)

w ogole sie nie zacina, dawno mamy felgi, w obydwu samochodach :)) dzieciaku :))
                                              • boski.zawodowiec Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 26.01.06, 23:51
                                                pewnie w jakichś oplach kadetach:)
                                                No zawsze istnieje możliwość ze na raty jakiś pandy lub fabie zakupiliście
                                                • starawyjadaczka Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 26.01.06, 23:59

> pewnie w jakichś oplach kadetach:)
                                                  > No zawsze istnieje możliwość ze na raty jakiś pandy lub fabie zakupiliście

cos ty! jezdzimy traktorami! ciebie nigdy nie bedzie stac na takie
                                                  WIEEEELGAAAASNE felgi :)))
                                                  • boski.zawodowiec Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 27.01.06, 00:00
                                                    no fakt drogie są koła do traktoru ale stać by mine na kilkanaście kompletów było.
                                                  • starawyjadaczka Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 27.01.06, 00:08

> no fakt drogie są koła do traktoru ale stać by mine na kilkanaście kompletów
                                                    by
                                                    > ło.

nie KOŁA ale FELGI, człowieku! wiesz jakie sa wielkie felgi do traktora? nie
                                                    stac cie nawet na opony, za mlody jestes :P
                                                  • boski.zawodowiec Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 27.01.06, 00:10
                                                    a wiesz ze opona do traktora kosztuje tyle co felga albo i wiecej?
                                                  • khaki3 Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 27.01.06, 00:12
                                                    prosze prosze jaki ekspert w dziedzinie opon do traktora.prawdziwy farmer!i
                                                    swoje krowki pewnie tez ma,i kaczuszki(choc to nie poprawne politycznie) i
                                                    kurki swoje pewnie tez ma,i szuka pewnie tej jedynej farmerowej
                                                    dziewuszki,blond wloski,opita mlekiem jednym slowem zdrowa baba.
                                                  • boski.zawodowiec Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 27.01.06, 00:14
                                                    nie mam ani krowy ani kaczek ani traktora bo to farma produkująca zywiec a nie
                                                    plony.
                                                  • starawyjadaczka Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 27.01.06, 00:12

> a wiesz ze opona do traktora kosztuje tyle co felga albo i wiecej?

e tam, nie znasz sie, za taka felge jak ja mam w jednym traktorze kola-moglabym
                                                    ci zafundowac operacje..... plastyczna :)
                                                  • boski.zawodowiec Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 27.01.06, 00:18
                                                    martwie sie o twoje wibratory, przeciez ty chyba sie dziś rozwalisz mysląc o mnie.
                                                • janis23 Re: jestem pieknym bogatym farmero-restauratorem 16.02.06, 00:04
                                                  boski jest jak widac materialista i ocenia ludzi po zawartosci portfela... cud-
                                                  chlopak.szkoda ze ten jego blog nie dziala, poczytalabym sobie, uchachała przed
                                                  snem...
                                    • boski.zawodowiec lecisz juz na mnie? 26.01.06, 23:21
                                      takie juz zdania układasz ze szok! Chcesz mnie może podniecic w ten sposób?
                                      • starawyjadaczka Re: lecisz juz na mnie? 26.01.06, 23:22

> takie juz zdania układasz ze szok! Chcesz mnie może podniecic w ten sposób?

hahahahahahaah :) tak, uwazaj! zaraz puszcze pawia...z tego zauroczenia :)
                                        • boski.zawodowiec Re: lecisz juz na mnie? 26.01.06, 23:26
                                          khaki to ty? wiec piszesz pod dwoma nickami do mnie?
                                          • khaki3 Re: lecisz juz na mnie? 26.01.06, 23:31
                                            nie mam takich zwyczajow jak ty,zeby tworzyc kilkanascie nickow.
                                            • boski.zawodowiec Re: lecisz juz na mnie? 26.01.06, 23:34
                                              no to jakie niby mam nicki jeszcze? bo z tego co wiem to niedość ze rzadko
                                              pisuje to jeszcze od dawna tylko pod tym.
                                            • messja Re: lecisz juz na mnie? 26.01.06, 23:36
                                              khaki3 napisała:

> nie mam takich zwyczajow jak ty,zeby tworzyc kilkanascie nickow.

hehe:)
                                              • khaki3 Re: lecisz juz na mnie? 26.01.06, 23:40
                                                prosze cie czy ty mozesz choc jeden dzien zyc bez produkcji luzny zwieracz i
                                                spolka?mozesz choc raz sie nie udzielac?bez ciebie na forum bylo tak milo.nikt
                                                sie nie musial irytowac twoja marna powloka.z czego rzysz?tworzysz miliardy
                                                nickow na potrzeby potakiwania sama sobie,ze niby ktos jeszcze ma takie zdanie
                                                jak ty.ale prawda jest ciut inna,tylko ty jestes taka marna.juz nawet boski
                                                jest od ciebie lepszy,madrzejszy,inteligentniejszy.on przy tobie to szczyt
                                                inteligencji ty przy nim to dolinka porosnieta mchem bo juz dawno nikt jej nie
                                                tylkal nawet patykiem.Boski blagam cie nie rozmawiaj z nia zachowaj odrobine
                                                szacunku jakiego mam do ciebie w moich oczach!nie znizaj sie do jej poziomu bo
                                                juz nie wstaniesz jak padniesz!
                    • starawyjadaczka Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 22:51
                      Jak ja to lubie. Zawsze to samo. Jak ktos kogos skrytykuje, to oczywiscie albo
                      jest:
                      - zazdrosny
                      albo ma:
                      - kompleksy.
                      Mi tez sie nie podobasz, jestes wiecej niz przecietny. Za to zakochany w sobie
                      z niewiadomego powodu.
                      Faktycznie, dziewczynie mozesz sie po prostu nie podobac.
                      • boski.zawodowiec Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 22:57
                        akurat ja pierwszy raz uzyłem argumentu kompleksy.
                        Co do podobania to albo piszesz to na złośc albo wiesz ze i tak nie miałabys
                        szans u mnie.
                        • starawyjadaczka Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 23:00

> akurat ja pierwszy raz uzyłem argumentu kompleksy.
                          > Co do podobania to albo piszesz to na złośc albo wiesz ze i tak nie miałabys
                          > szans u mnie.

:DDDD beczka, BEKA!
                          czlowieku! uwierz ze nie pisze ci tego na zlosc, jestes BRZYDKI, nigdy nie
                          wzbudziles mojego zainteresowania i wiesz co? tacy jak Ty nigdy nie mieli u
                          mnie zadnych szans. Nie lubie narcyzow :) zreszta, o ile jeszcze mialbys powod
                          do narcyzmu, ale...nie masz i tu jestem mocno zdziwiona .
                          • boski.zawodowiec Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 23:02
                            wiec pokaz swoje foto , ocenimy kto brzydki a kto ładny.
                            Sadze ze jesteś taki gigant pasztet ze tylko uciekać.
                            • czekoladka_84 Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 23:04
                              Bardzo ładna kobieta z niej jest. Zresztą mam nadzieje, że tylko tak głupio
                              prowokujesz. Niemożliwe, że facet mógłby być taki.
                              • boski.zawodowiec Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 23:06
                                obraza mnie i jest babskim chamem.
                                założe sie ze wstydziłbym sie z nią pokazac publicznie bo taki z niej pasztet.
                            • starawyjadaczka Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 23:06

> wiec pokaz swoje foto , ocenimy kto brzydki a kto ładny.
                              > Sadze ze jesteś taki gigant pasztet ze tylko uciekać.

moje foto jest w wizytowce. i wiesz co? nawet gdybym byla najpiekniejsza na
                              swiecie, to i tak wiem, co napiszesz. ze jestem stary paszet. co innego ci
                              pozostalo? :))
                              a poza tym...co ma do tego moj wizerunek? Nie ja obnosze sie ze swoja uroda jak
                              paw, nie ja zgrywam gwiazde, wiec daruj sobie. Nie ja jestem narcyzem.
                              • boski.zawodowiec niedośc ze stara to jeszcze zwyczajna bruneta 26.01.06, 23:15
                                nic specjalnego.
                                Tak jak mysałem nie wyszedłbym z tobą na ulice pod ręke.
                                Męza pewnie tez nie masz haha
                                • starawyjadaczka Re: niedośc ze stara to jeszcze zwyczajna bruneta 26.01.06, 23:17

> nic specjalnego.
                                  > Tak jak mysałem nie wyszedłbym z tobą na ulice pod ręke.
                                  > Męza pewnie tez nie masz haha

mam, ale takiego paszteta, wiesz, kto by mnie chcial:))) Tylko facet z AT,
                                  wysportowany i zbudowany jak młody bóg, do pięt mu nie dorastasz i wybrał mnie,
                                  mnie, zwykła nie farbowana dziewczyne :)
                                  • khaki3 Re: niedośc ze stara to jeszcze zwyczajna bruneta 26.01.06, 23:19
                                    Do tego przystojny.inteligentny,uroczy,kulturalny.nie dorastasz mu nawet do
                                    jego wczorajszych skarpetek bo one maja wiecej uroku niz ty .
                                  • boski.zawodowiec ty tez sie farbujesz 26.01.06, 23:24
                                    tylko kijowy kolor wybrałaś bo niestety takie panie sie zle kojarzą.

Pewnie ten bóg to z internetu hahah
                                    • starawyjadaczka Re: ty tez sie farbujesz 26.01.06, 23:29

> tylko kijowy kolor wybrałaś bo niestety takie panie sie zle kojarzą.
                                      >
                                      > Pewnie ten bóg to z internetu hahah

nie, nie farbuje sie:))) zreszta widac po oprawie oczy, zero pkt za
                                      spostrzegawczosc :)
                                      BOG nie z netu :))nie ma czasu na net, wiesz...wspinaczki, nurkowanie,
                                      spadochron itp...
                                      Tylko takie przecietniaki jak TY szukaja okazji w necie :)
                                      • boski.zawodowiec Re: ty tez sie farbujesz 26.01.06, 23:35
                                        bałbym sie z takich okazji korzystać, choroby itd. sama wiesz.
                                        • starawyjadaczka Re: ty tez sie farbujesz 26.01.06, 23:37

> bałbym sie z takich okazji korzystać, choroby itd. sama wiesz.

nie wiem, nie mam TAKICH chorob. ale widze, ze ty masz w tej kwestii
                                          doswiadczenie, wiec nie bede na ten temnat z toba polemizowac, zdam sie na
                                          Twoje doswiadczenie :))
                                          • boski.zawodowiec Re: ty tez sie farbujesz 26.01.06, 23:42
                                            przeciez gdybyś sie rozebrała to by mi opadł, co ty myslisz ze celilut kreci
                                            młodych jędrnych i prawdziwych ogierów?
                                            • starawyjadaczka Re: ty tez sie farbujesz 26.01.06, 23:45

> przeciez gdybyś sie rozebrała to by mi opadł, co ty myslisz ze celilut kreci
                                              > młodych jędrnych i prawdziwych ogierów?

to tobie w ogole cos staje??? hahahahahaah :) a widac TO golym okiem?

ale powiedz mi w koncu, CO TO JEST CELILUT?? :))
                                              ja wiem, co kreci młodych, jedrnych i prawdziwych ogierow. mam takiego w domu,
                                              i jest ode mnie kilka lat mlodszy :))
                                              pewnie polakomil sie na ten celilit vel celilut :DD
                                              • boski.zawodowiec Re: ty tez sie farbujesz 26.01.06, 23:48
                                                zagubieni desperaci biora stare babsztyle. prawdziwi faceci biora młodsze
                                                najlepiej tak około 5 lat. Przynajmniej sie potem nie musza rozwodzić.
                                                CELULIT i skoncz z tym wytykaniem literówek.
                            • khaki3 Re: wychodza z ciebei kompleksy czy co? 26.01.06, 23:06