Dodaj do ulubionych

A miało być tak pięknie

14.08.06, 08:34
Urlop nie podpisany!!! Jestem w pracy...
Obserwuj wątek
    • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 14.08.06, 11:41
      No co jest dzisiaj z Wami??? Mieliście być w pracy...
      • pelotka Re: A miało być tak pięknie 14.08.06, 11:55
        Jesteśmy (przynajmniej niektórzy;)), ale tak śpiący i przygnębieni, że aż się
        pisać nie chce. Na szczęście dziś kończę wcześniej - szefowie się zlitowali;)))
        Pozdrawiam towarzyszy niedoli:)
      • eunika Re: A miało być tak pięknie 15.08.06, 10:47
        czesc ciotka no strasznie mi przykro, ja mam mlyn bo jestem w pracy i jeszcze
        latam w zwiazku ze zmiana pracy o ktorej ci mowilam:) wiec do nastepnego
        klikanka :)
    • k.tosia Re: A miało być tak pięknie 14.08.06, 20:45
      Mój podpisany, ale towarzysz urlopu dostał fuchę... Miał się wyrobić w weekend,
      poźniej mówił, że w poniedziałek skończy, a dzisiaj się okazuje, że jeszcze 2
      dni potrzebuje... Co się okaże jutro? Że do końca urlopu będzie zajęty? Eh...
      szkoda gadać, jestem załamana :-( A miało być tak pięknie... :-(
      • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 10:00
        Witam, miałem być w pracy, ale nie byłem.Co nowego
        • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 10:05
          Ehhh, nowy dół :))
        • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 10:37
          A jak Twoje skarpetki? Poprzebierane? Poukładane?
    • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 11:23
      Ehhh, widzę, że pobiadolić z Wami nie można.
      Człowiek musi cały czas byc w dobrym humorze???
      A jak potrzebuje słowa pocieszenie???
      • eunika Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 13:30
        dzien dobry :) o adonis jest tez:)
        • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 13:34
          Nie, był na chwile i się zmył.
        • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 13:34
          To co? Mogę pobiadolić???
          Staram się ograniczać takie działania, ale już nie mogę...
          • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 13:58
            Jestem bardzo dzisiaj urąbany papierami.
            Jakiś koszmar, wszyscy nagle się obudzili.Zawalili mnie robotą, że nie wyjdę
            chyba dzisiaj z kancelarii aż do switu.
            Mala mee, możesz się wyżalić, niech to nastąpi
            • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 14:04
              Wreszcie nastąpi i będzie spokój??? :)))
              Powiedzcie mi jak ja mam iść za dwa tygodnie na wesele sama???
              Niegdy nie byłam sama na weselu...
              Jestem przerażona.
              Właściwie nie tym, że będę sama - bo to nie jest największy problem...
              Co ja mam mówić tym wszystkim znajomym... Mi się nie chce im opoiwiadać czemu,
              jak to się stało... i w ogóle.
              Dobija mnie to...
              Przybita jestem...
              A na weselach z założenia się nie spojam, więc nie mogę sachalć się programowo
              na wejści i mieć wszystko w dupie...

No, już skończyłam na dzisiaj wyżalanie :)))

Chyba...
              • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:01
                Wiesz co, olej to ze jesteś sama.Dlaczego sie czujesz gorsza?
                Jesteś teraz sama i w tym są plusy, pomyśl sobie - najpiękniejsze chwili są
                przed tobą.Sama na wesele, w czym problem?!A może na tym weselu poznasz kogoś,
                kto też jest sam.A moze nie poznasz,nie ważne, może poznasz na ulicy, ale
                napewno poznasz.Może teraz jest ci potrzebna taka stagnacja uczuciowa.taki stan
                jest bardzo dobry.Musisz o sobie myślić jak najlepiej!Co z tego, ze ktoś będzie
                w parah a ty nie, lepiej być samemu, niż z kimś kto ci życie mnarnuje.Głowa do
                góry, mala mee.Gdybym był w twoim meście poszedł bym z tobą.
                • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:05
                  Alez ja o sobie źle nie myślę.
                  Trochę mam obawy co ja sama będę robić ale z tym sobie dam radę. Aż taka
                  niesamodzielna nie jestem.
                  Bardziej te komentarze...
                  A Ty zawsze możesz przyjechać do Wrocławia i iść ze mną :)))
                  Mówiłeś, że nigdy nie byłeś - zawsze to jakaś okazja :)))
                  • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:09
                    Komentarze...., daj spokój czym się tak przyjmujesz, zawsze komentują, bo niby
                    o czym mają gadać?Olej to.We Wrocławju nie byłem nigdy, dzię kuję za
                    zaproszenie,kiedy ma być to wesele?
                    • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:11
                      Wiesz, nawwet nie same komentarze. Ale te zbolałe miny moich koleżanek... Że no
                      ja to sie mogło stać??? I w ogóle... przecież zaręczeni byliście i takie
                      plany... Zwariuję ...
                      2 września.
                      • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:17
                        Nie przejmuj się tym,powiedz,że jesteś teraz bardzo szczęśćliwa i ze się
                        cieszysz ze nie popełniłaś błędu i utnij tą dyskusję.W pierwszej połowie
                        września będę za granicą, niestety.Mam konferencję na której muszę być.
                        • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:21
                          Ja zawsze ucinam dyskusję na niewygodny dla mnie temat :)))
                          Ale jak mam tam z nimi siedzieć kilka godzin, to nie chcę od razu wprowadzać
                          jakiejś dziwnej atmosfery...
                          Już nawet miałam taką mysl żeby w ogóle nie iść. No ale akurat ta koleżanka
                          wychodząca za mąż to chyba moja najlepsza koleżanka z roku, więc ucieczka w gre
                          nie wchodzi...
                          No bardzo szkoda, żę masz akurat konferencję :)))
                          • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:25
                            A dlaczego tak sie biosz komantarzy? czy się roztałaś nie dawno, może/
                            • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:35
                              No niedawno.
                              Nie boje się tego, że będę ryczeć, bo "próbę" zrobiłam w pracy. I jak mówiłam
                              dziewczynom, to luz. Nie było efektów specjalnych.
                              Ale mi się po prostu nie chce (i to jeszcze na weselu) o tym z nimi gadać...
                              Bo ci, z którymi chciałam gadać to wiedza o wszystkim i jest git. A z reszta
                              nie chcę gadać.
                              • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:44
                                Pokaż ze niechcesz o tym rozmawiać i już.
                                Hijeny oczywiście będą drążyć temat, ale się nie poddawaj.
                                A nie masz jakiegoś kolegi którego mogłabys poprosić aby z tobą tam się
                                przeszedł?
                                • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:47
                                  No przecież focha nie puszczę!!!
                                  Z kolegami jest problem, bo wszycy koledzy, których miałam, po rostatniu
                                  pozostali po "drugiej stronie". A takich swoich swoich nie mam. Bo... eh no bo
                                  nie mam...
                                  • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:08
                                    To żle, że nie masz kolegów.A może jesteś taka piękna,że wszyscy się w tobie
                                    zakochują.Ja niestety widziałem tylko nocne zdjęcia, a ktoś obiecywał tu
                                    gruszki na.....
                                    • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:13
                                      OKi, niech bedzie, obiecałam.
                                    • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:18
                                      Ale tak jak mówisz nie jest :)))
                                      Ja po prostu zawsze bardzo na dystans byłam :)))
                                      • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:23
                                        Ale z kim na dystans , z kolegami?
                                        Ja osobiście w zadne tam koleżeńskie stosunki między k a m nie wierze.
                                        Więc, może to i dobrze że jesteś na dystans, omineło ci wiele rozczorawań
                                        • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:27
                                          No własnie dlatego, że nie wierze!!!
                                          A już cos takiego jak przyjaźń damsko-męska to w ogóle dla mnie totalna
                                          abstakcja!!!
                                          Więc żeby nie stwarzać niepotrzebnych dziwnych sytuacji - dystans...
                                          Nie wiem czy to dobrze...
                                          Tak mam...
                                          • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:29
                                            To znaczy - ze względu na obecną sytuację nie dobrze. Bo gdybym miała kolegę to
                                            miałaby problem z głowy (z tym weselem).
                                            A tak??? Z koleżanką pójdę????
                                            • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:30
                                              Choć wejdziemy na forum mężczyzna i zorganizujemy ci partnera na wesele, chcesz?
                                              • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:32
                                                No może jednak niekoniecznie :))))
                                                • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:36
                                                  A co ci szkodzi, może być fajna zabawa, napiszę od swojego imienia, że szukam
                                                  dla koleżanki.
                                                  • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:37
                                                    Nie, nie nie.
                                                  • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:43
                                                    Zastanów się.
                                                  • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 12:04
                                                    Nie, absolutnie się nie zgadzam!!!
                                                  • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 12:09
                                                    Dobra, dobra!!!!Jestem strasznie głodny!
                                                  • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 12:12
                                                    Oooo, własnie w zwiazku z tematem o którym rownież z Tobą rozmawiam, rozpętała
                                                    się u mnie na śniadaniu dyskusja na temat facetów.
                                                    Temat podstawowy - musi się podobac czy nie.
                                                    Dlaczego tylko facec mają sobie dobierć kobiedy pod kątem atrakcyjności
                                                    fizycznej???

Zawsze na wesele mogę iść z koleżanką :)))) Dopiero bym im geby pozamykała :)))

Jesz coś w pracy??
                                                  • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:16
                                                    A dlaczego takie stwierdzenie, że tylko faceci?
                                                    jak się z kimś poznajesz, przyciaga ciebie przede wszystkim wygląd,albo
                                                    zniechęca albo pozostawia obojętnym, to pierwsze wrażenie; u kobiet dalej jest
                                                    inaczej facet przekupuję innymi cechami.U wacetów jest inaczej - ładna kobieta
                                                    poprostu misi być.
                                                  • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:22
                                                    No ale właśnie to im mówiłam. Że pierwsze wrażenie to zawsze pierwsze wrażenie.
                                                    Niestety można przez to przeoczyć wartościową osobę ale kurde, musi się
                                                    podobać. Musi i juz!!!
                                                    Niech mnie wyklną!!!
                                                  • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:28
                                                    A jakie ja wrazenie pozostawiam?
                                                  • kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:35
                                                    Czytam was z doskoku, mi się podobasz!
                                                  • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:49
                                                    Droga Kira!
                                                    Przepraszamy Ciebie bardzo, miło mi ze tobie się podobam, ale tu mam tylko dwie
                                                    faworytki.Mam nadzieję, że się nie obrazisz!
                                                  • kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:53
                                                    Oczywiście, ze się obraże, nawet więcej, będę walczyć o miano następnej
                                                    faworytki.Jestem mądra piękna i zwalczę tu twoich faworytek miejscowych jednym
                                                    ruchem, chcesz?
                                                  • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:55
                                                    Nie, nie chcę.
                                                  • kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:57
                                                    Słuchaj, trzeba o facetów walczyć, prawda?do mala mee
                                                  • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:06
                                                    Ostro jedziesz.
                                                  • kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:08
                                                    Myślałam już, że że się przestraszyłaś?!
                                                    Czy ostro, chyba nie!
                                                  • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:09
                                                    Nie, ja się nie przestaszyłam bo i czego???
                                                    Trzeba czasem zająć się pracą :)))
                                                  • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:43
                                                    Mail
                                                  • kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:20
                                                    Ja rozumiem, że trochę się wtrącam, ale akurat gooru mi się podoba jak się
                                                    wypowiadasz,jesteś doświadczony zyciem facet,mało tu takich, a dziewczyn dużo.
                                                    Napewno będąc na forum, szukasz kobiety, bo nie wierze, że nie.Więc
                                                    przedstawiam swoją kondydaturę do rozpatrzenia.
                                                  • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:25
                                                    Kira!
                                                    Pozostawiasz lekki niesmak.A wiesz dlaczego?
                                                  • kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:30
                                                    No, proszę, nie musisz mi tłumaczyć, domyślam się.
                                                    Wybacz, że o tym poszukiwanju tak ostro, może rzeczywiście nie jest to twoim
                                                    celem, ale moim celem akurat jest:)
                                                  • gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:33
                                                    Czyli co jest twoim cele?
                                                  • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:34
                                                    Kira szuka męża
                                                  • kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:36
                                                    nie nie szukam męża, moja droga, nie jestem mężami zainteresowana.
                                                    Mój cel - właściwie, nawet nie wiem jak na to odpowiedzieć, chyba własnie ty
                                                    gooru stajesz się moim celem
                                                  • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:38
                                                    Wykorzystać i porzucić??
                                                  • kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 15:05
                                                    To nie jest moim zamiarem, niestety dla ciebie, kochana!
                                                  • mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 15:06
                                                    No bo nie sprecyzowałaś swoich zamiarów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka