mala_mee 14.08.06, 08:34 Urlop nie podpisany!!! Jestem w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 14.08.06, 11:41 No co jest dzisiaj z Wami??? Mieliście być w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
pelotka Re: A miało być tak pięknie 14.08.06, 11:55 Jesteśmy (przynajmniej niektórzy;)), ale tak śpiący i przygnębieni, że aż się pisać nie chce. Na szczęście dziś kończę wcześniej - szefowie się zlitowali;))) Pozdrawiam towarzyszy niedoli:) Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: A miało być tak pięknie 15.08.06, 10:47 czesc ciotka no strasznie mi przykro, ja mam mlyn bo jestem w pracy i jeszcze latam w zwiazku ze zmiana pracy o ktorej ci mowilam:) wiec do nastepnego klikanka :) Odpowiedz Link Zgłoś
k.tosia Re: A miało być tak pięknie 14.08.06, 20:45 Mój podpisany, ale towarzysz urlopu dostał fuchę... Miał się wyrobić w weekend, poźniej mówił, że w poniedziałek skończy, a dzisiaj się okazuje, że jeszcze 2 dni potrzebuje... Co się okaże jutro? Że do końca urlopu będzie zajęty? Eh... szkoda gadać, jestem załamana :-( A miało być tak pięknie... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 10:00 Witam, miałem być w pracy, ale nie byłem.Co nowego Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 10:37 A jak Twoje skarpetki? Poprzebierane? Poukładane? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 11:23 Ehhh, widzę, że pobiadolić z Wami nie można. Człowiek musi cały czas byc w dobrym humorze??? A jak potrzebuje słowa pocieszenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 13:30 dzien dobry :) o adonis jest tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 13:34 Nie, był na chwile i się zmył. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 13:34 To co? Mogę pobiadolić??? Staram się ograniczać takie działania, ale już nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 13:58 Jestem bardzo dzisiaj urąbany papierami. Jakiś koszmar, wszyscy nagle się obudzili.Zawalili mnie robotą, że nie wyjdę chyba dzisiaj z kancelarii aż do switu. Mala mee, możesz się wyżalić, niech to nastąpi Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 16.08.06, 14:04 Wreszcie nastąpi i będzie spokój??? :))) Powiedzcie mi jak ja mam iść za dwa tygodnie na wesele sama??? Niegdy nie byłam sama na weselu... Jestem przerażona. Właściwie nie tym, że będę sama - bo to nie jest największy problem... Co ja mam mówić tym wszystkim znajomym... Mi się nie chce im opoiwiadać czemu, jak to się stało... i w ogóle. Dobija mnie to... Przybita jestem... A na weselach z założenia się nie spojam, więc nie mogę sachalć się programowo na wejści i mieć wszystko w dupie... No, już skończyłam na dzisiaj wyżalanie :))) Chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:01 Wiesz co, olej to ze jesteś sama.Dlaczego sie czujesz gorsza? Jesteś teraz sama i w tym są plusy, pomyśl sobie - najpiękniejsze chwili są przed tobą.Sama na wesele, w czym problem?!A może na tym weselu poznasz kogoś, kto też jest sam.A moze nie poznasz,nie ważne, może poznasz na ulicy, ale napewno poznasz.Może teraz jest ci potrzebna taka stagnacja uczuciowa.taki stan jest bardzo dobry.Musisz o sobie myślić jak najlepiej!Co z tego, ze ktoś będzie w parah a ty nie, lepiej być samemu, niż z kimś kto ci życie mnarnuje.Głowa do góry, mala mee.Gdybym był w twoim meście poszedł bym z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:05 Alez ja o sobie źle nie myślę. Trochę mam obawy co ja sama będę robić ale z tym sobie dam radę. Aż taka niesamodzielna nie jestem. Bardziej te komentarze... A Ty zawsze możesz przyjechać do Wrocławia i iść ze mną :))) Mówiłeś, że nigdy nie byłeś - zawsze to jakaś okazja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:09 Komentarze...., daj spokój czym się tak przyjmujesz, zawsze komentują, bo niby o czym mają gadać?Olej to.We Wrocławju nie byłem nigdy, dzię kuję za zaproszenie,kiedy ma być to wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:11 Wiesz, nawwet nie same komentarze. Ale te zbolałe miny moich koleżanek... Że no ja to sie mogło stać??? I w ogóle... przecież zaręczeni byliście i takie plany... Zwariuję ... 2 września. Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:17 Nie przejmuj się tym,powiedz,że jesteś teraz bardzo szczęśćliwa i ze się cieszysz ze nie popełniłaś błędu i utnij tą dyskusję.W pierwszej połowie września będę za granicą, niestety.Mam konferencję na której muszę być. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:21 Ja zawsze ucinam dyskusję na niewygodny dla mnie temat :))) Ale jak mam tam z nimi siedzieć kilka godzin, to nie chcę od razu wprowadzać jakiejś dziwnej atmosfery... Już nawet miałam taką mysl żeby w ogóle nie iść. No ale akurat ta koleżanka wychodząca za mąż to chyba moja najlepsza koleżanka z roku, więc ucieczka w gre nie wchodzi... No bardzo szkoda, żę masz akurat konferencję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:25 A dlaczego tak sie biosz komantarzy? czy się roztałaś nie dawno, może/ Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:35 No niedawno. Nie boje się tego, że będę ryczeć, bo "próbę" zrobiłam w pracy. I jak mówiłam dziewczynom, to luz. Nie było efektów specjalnych. Ale mi się po prostu nie chce (i to jeszcze na weselu) o tym z nimi gadać... Bo ci, z którymi chciałam gadać to wiedza o wszystkim i jest git. A z reszta nie chcę gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:44 Pokaż ze niechcesz o tym rozmawiać i już. Hijeny oczywiście będą drążyć temat, ale się nie poddawaj. A nie masz jakiegoś kolegi którego mogłabys poprosić aby z tobą tam się przeszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 10:47 No przecież focha nie puszczę!!! Z kolegami jest problem, bo wszycy koledzy, których miałam, po rostatniu pozostali po "drugiej stronie". A takich swoich swoich nie mam. Bo... eh no bo nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:08 To żle, że nie masz kolegów.A może jesteś taka piękna,że wszyscy się w tobie zakochują.Ja niestety widziałem tylko nocne zdjęcia, a ktoś obiecywał tu gruszki na..... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:13 OKi, niech bedzie, obiecałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:18 Ale tak jak mówisz nie jest :))) Ja po prostu zawsze bardzo na dystans byłam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:23 Ale z kim na dystans , z kolegami? Ja osobiście w zadne tam koleżeńskie stosunki między k a m nie wierze. Więc, może to i dobrze że jesteś na dystans, omineło ci wiele rozczorawań Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:27 No własnie dlatego, że nie wierze!!! A już cos takiego jak przyjaźń damsko-męska to w ogóle dla mnie totalna abstakcja!!! Więc żeby nie stwarzać niepotrzebnych dziwnych sytuacji - dystans... Nie wiem czy to dobrze... Tak mam... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:29 To znaczy - ze względu na obecną sytuację nie dobrze. Bo gdybym miała kolegę to miałaby problem z głowy (z tym weselem). A tak??? Z koleżanką pójdę???? Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:30 Choć wejdziemy na forum mężczyzna i zorganizujemy ci partnera na wesele, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:32 No może jednak niekoniecznie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 11:36 A co ci szkodzi, może być fajna zabawa, napiszę od swojego imienia, że szukam dla koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 12:04 Nie, absolutnie się nie zgadzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 12:09 Dobra, dobra!!!!Jestem strasznie głodny! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 12:12 Oooo, własnie w zwiazku z tematem o którym rownież z Tobą rozmawiam, rozpętała się u mnie na śniadaniu dyskusja na temat facetów. Temat podstawowy - musi się podobac czy nie. Dlaczego tylko facec mają sobie dobierć kobiedy pod kątem atrakcyjności fizycznej??? Zawsze na wesele mogę iść z koleżanką :)))) Dopiero bym im geby pozamykała :))) Jesz coś w pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:16 A dlaczego takie stwierdzenie, że tylko faceci? jak się z kimś poznajesz, przyciaga ciebie przede wszystkim wygląd,albo zniechęca albo pozostawia obojętnym, to pierwsze wrażenie; u kobiet dalej jest inaczej facet przekupuję innymi cechami.U wacetów jest inaczej - ładna kobieta poprostu misi być. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:22 No ale właśnie to im mówiłam. Że pierwsze wrażenie to zawsze pierwsze wrażenie. Niestety można przez to przeoczyć wartościową osobę ale kurde, musi się podobać. Musi i juz!!! Niech mnie wyklną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:28 A jakie ja wrazenie pozostawiam? Odpowiedz Link Zgłoś
kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:35 Czytam was z doskoku, mi się podobasz! Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:49 Droga Kira! Przepraszamy Ciebie bardzo, miło mi ze tobie się podobam, ale tu mam tylko dwie faworytki.Mam nadzieję, że się nie obrazisz! Odpowiedz Link Zgłoś
kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:53 Oczywiście, ze się obraże, nawet więcej, będę walczyć o miano następnej faworytki.Jestem mądra piękna i zwalczę tu twoich faworytek miejscowych jednym ruchem, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 13:57 Słuchaj, trzeba o facetów walczyć, prawda?do mala mee Odpowiedz Link Zgłoś
kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:08 Myślałam już, że że się przestraszyłaś?! Czy ostro, chyba nie! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:09 Nie, ja się nie przestaszyłam bo i czego??? Trzeba czasem zająć się pracą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:20 Ja rozumiem, że trochę się wtrącam, ale akurat gooru mi się podoba jak się wypowiadasz,jesteś doświadczony zyciem facet,mało tu takich, a dziewczyn dużo. Napewno będąc na forum, szukasz kobiety, bo nie wierze, że nie.Więc przedstawiam swoją kondydaturę do rozpatrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:25 Kira! Pozostawiasz lekki niesmak.A wiesz dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:30 No, proszę, nie musisz mi tłumaczyć, domyślam się. Wybacz, że o tym poszukiwanju tak ostro, może rzeczywiście nie jest to twoim celem, ale moim celem akurat jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 14:36 nie nie szukam męża, moja droga, nie jestem mężami zainteresowana. Mój cel - właściwie, nawet nie wiem jak na to odpowiedzieć, chyba własnie ty gooru stajesz się moim celem Odpowiedz Link Zgłoś
kira30 Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 15:05 To nie jest moim zamiarem, niestety dla ciebie, kochana! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: A miało być tak pięknie 17.08.06, 15:06 No bo nie sprecyzowałaś swoich zamiarów. Odpowiedz Link Zgłoś