lipsinka Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 29.03.07, 10:42 Ja kupuje kosmetyki. Do pielęgnacji twarzy używam dr. Brandta, który u nas dostępy jest tylko w Sephorze i kosztuje okrutnie drogo. A u gościa od którego kupuje jest prawie połowe taniej i poza tym ma dostępne mniejsze pojemności (u nas nie do kupienia). Są na pewno oryginalne i ładnie dostarczane. Czasem kupujęu niego produkty z welli do włosow. Lubię dobre kosmetyki ,a tu mam sporo taniej. Gośc jest pod nazwą brand_media jeśli ktoś chce być pewny jakości. jeszcze sie nie nacięłam więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmcia Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 01.09.07, 18:21 Ja najczęściej kupuję artykuły dziecięce: akcesoria zbawki. Najczęściej zakupy robię tutaj: www.kinderbajer.pl super obsługa i dobre marki. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
amora-debra ja trzymam się sprawdzonych sklepów 02.09.07, 15:32 Lepiej nie eksperymentować. Tak więc kosmetyki, perfumy kupuję zawsze w tym samym miejscu - a nie na aukcjach. Poza tym dobre, duże sklepy oferują zawsze rabaty i różne okazje. Na przykład na stronie www.oczarujmnie.pl wyłowiłam cyfrowy miernik wilgotności i temperatury, który normalnie w sklepach kosztuje ponad 50zł, a tutaj tylko 15 zł. T Odpowiedz Link Zgłoś
leez5 Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 29.03.07, 18:34 ostatnio zakupy spozywcze,ale takie wieksze jak woda mineralna,maka,cukier,ziemniaki... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa4400 Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 01.09.07, 20:49 ja kupuje muzyke na megatotal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 30.03.07, 21:31 ja też głównie kosmetyki i ubrania :) Odpowiedz Link Zgłoś
forget-me-not1 Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 07.04.07, 16:40 Osatanio, książki w merlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
leez5 Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 10.04.07, 16:44 i ksiazki tez:-) Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.k1 Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 12.04.07, 00:03 przede wszystkim ubrania,ale i kosmetyki,bizuterie,ksiazki,elektronike. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_k Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 15.04.07, 01:26 Ubrania, nałogowo... Kosmetyki, czasem książki, jeśli znajdę w dobrej cenie. Poza tym jestem uzalezniona od Allego, i to nie jest zabawne:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzesasia Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 15.04.07, 08:26 Ja szczerze powiedziawszy prawie wqszystko...Allegro działa nieźle :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka-n1 Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 16.05.07, 09:27 Oj, ja też jestem uzalezniona od allegro, az się mój chłopak ze mnie śmieje, że przynajmniej 2 razy w tygodniu listonosz przynosi jakąś paczkę. A kupuję kosmetyki, książki, ubrania, biżuterię, itp. lubię wyszukiwać fajne ciuszki po okazyjnej cenie :)Dla mojego chłopaka zresztą też... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
animetka Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 16.05.07, 15:25 Ja mam to samo,cokolwiek potrzebuję,to nie idę do normalnego sklepu,tylko szukam na Allegro:) Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara83 Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 19.05.07, 07:54 ja też korzystam głównie z allegro. kupuje zwykle ciuszki dla mojego synka, dla siebie jakaś bielizne, torebki. w hurtowniach internetowych zamawiam towary do mojej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 22.05.07, 19:34 Kwiaty, elektronike (laptop, GPS, Roomba, kamera..). Ksiazki, muzyka, DVD, zwlaszcza ulubione serlae ktorych nigdy nie mam dosc) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociaiwujek Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 31.05.07, 20:53 My kupujemy często, najczęściej są to ciekawe książki (czase b.stare), kupuję też kosmetyki damskie i torebki. Syn kupuje różne elektroniczne wynalazki. Odpowiedz Link Zgłoś
twojahanus Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 02.06.07, 16:11 A różnie- teraz jetsem w ciązy, to prawie całą wyprawkę zrobiłam na allegro- poza wózkiem i przewijakiem i ciuszkami bo musze dotknąć co moje Dziecko będzie nosić. Kosmetyki, ale nie perfumy, sprzet AGD, wczoraj 2 kinkiety i lampę, płyty CD, ksiażki, filmy DVD. Jestem uzalezniona od zakupów w necie Odpowiedz Link Zgłoś
frezja07 Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 03.06.07, 15:54 Praktycznie wszystko. Ostatnio letnie bluzki i buty. Kupiłam też materac ze stelażem i nogami, chałwę Odpowiedz Link Zgłoś
mrocznaja Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 07.06.07, 01:32 ja kupiłam kosmetyki: balsamy, krem do ciala i cala serię samoopalaczy dove. W sumie fajny zakup :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_gadek Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 14.06.07, 18:08 z ciuchow już się wyleczyłam bo z reguły nie do końca trafiałam z rozmiarem. ale kosmetyki, książki, czy jakieś drobiazgi do domu jak najbardziej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jules3 Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 23.08.07, 10:46 Ja w necie kupuję książki. Mogę sobie spokojnie pogrzebać, poczytać fragmenty i wybrać co mi odpowiada. Ostatnio np. natknęłam się na fajną książkę w merlinie "Mam łóżko z racuchów" i czekam teraz na przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
evelinee Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 23.08.07, 20:45 ja też polecam Mam łóżko z racuchów, wygrałam ta ksiażkę na blogu www.mamlozkozracuchow.bloog.pl i baaardzo się cieszę, bo fajnie mieć swój własny egzemplarz.A też chciałam na merlinie zamawiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
marylou_tiel Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 31.08.07, 11:22 Soczewki kontaktowe i plyny - o polowe tansze, niz u optyka. Ksiazki. A ostatnio takze meble - z jednego fotela jestem szczegolnie dumna:) Odpowiedz Link Zgłoś
ar.pl Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 31.08.07, 15:12 Bilety lotnicze Odpowiedz Link Zgłoś
z_jak_zwirz Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 31.08.07, 15:18 proteiny (bo sa tansze w sieci) i ubrania (bo moge znalezc niestandardowe rozmiary) Odpowiedz Link Zgłoś
ygloo Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 31.08.07, 15:21 z polskich scieci - meble i bibeloty na allegro - prawie całe mieszkanie użądzilem z allegro :) z sieci zagranicznych: ciuchy, głównie bieliznę. Polecami kilka fajnych srtron ze stanow, platnosci za przesylki sa niemal takie jak mala paczka w Polsce, warunek jednak to platnosc pay pal, zeby nie placic za przelewy zagraniczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
agni5 Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 31.08.07, 15:34 Książki i płyty od bardzo dawna, w zasadzie wyłącznie przez internet. Ostatnio również AGD, odkąd się okazało że ekspres do kawy w euro 599 pln, a w necie 408 pln... Po prostu euro i mediamarkt używam wyłącznie jako salonu wystawowego :). Odpowiedz Link Zgłoś
wlodar1 Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 31.08.07, 15:37 Książki, ostatnio zwłaszcza ekonomiczne, filmy, muzykę, laptopy, czasami ubrania - głównie na Allegro. Książki po angielsku, rzeczy kuchenne (ostatnio 2 kubki i miarki do mąki), muzykę, filmy, ubrania, męskie kosmetyki (w ogóle słabo dostępne w Polsce) - eBay UK lub USA, Amazon Normalnie zboczenie mam już do zakupów w sieci. Wygoda górą :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_83 Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 31.08.07, 15:39 Środki, na które normalnie musiałbym zdobywać receptę. Odpowiedz Link Zgłoś
aliens Filmy DVD 31.08.07, 16:25 Tańsze od tych w empiku i innych sklepach (nawet jeśli wliczymy koszty wysyłki). Ale nie zawsze da się kupić od kogoś ze swojego miasta i trzeba czekać na przesyłkę, wiec jeśli zależy Ci na czasie to zostaje sklep z wyższymi cenami. Mimo to zawsze sprawdzam rynek filmów w sklepach, supermarketach, bo często zdarza się, że są promocje ciekawsze od tych z allegro. Jak dla mnie legendarne już koszyki z promocją filmów w Tesco lub Realu:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
whenshewasgood Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 31.08.07, 20:41 Samochody. Serio Odpowiedz Link Zgłoś
kasian co najczęściej kupujecie przez internet?? 31.08.07, 22:22 ubrania, ksiazki, samochody, ( poszukiwanie komisow prze net) chociaz co do wyzszych kwot to staram sie byc ostrozna..... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 31.08.07, 23:08 najwiecej to buty, ksiazki, jakies ubrania czasami. albo cos co akurat mi jest potrzebne ostatnio np czesc do lodowki :) Odpowiedz Link Zgłoś
zosiulka Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 01.09.07, 10:10 Ciuchy dla mojego dziecka, czasami dla siebie, soczewki i płyn do soczewek ( dużo tańsze niż u optyków ), kosmetyki. To z allegro. Zdarza mi się zamawiać leki ( głównie witaminy dla całej rodzinki w sezonie przeziębieniowym) przez apteki internetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Re: co najczęściej kupujecie przez internet?? 01.09.07, 10:46 Sprzęt AGD i elektroniczny. Odpowiedz Link Zgłoś