tas.devil 27.10.07, 17:10 jak namowic dojrzala,acz bardzo zgrabna kobiete zeby zrobila sobie pare fotek w bieliznie, albo i bez(ale ona nigdy czegos takiego nie robila),bardzo mi na tym zalezy,ale nie wiem jak to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tas.devil Re: jak namowic kobiete na zdjecia nago 27.10.07, 18:13 hej! dziewczyny! podpowiedzcie mi! Odpowiedz Link Zgłoś
zipka Re: jak namowic kobiete na zdjecia nago 28.10.07, 07:41 Upić, rozebrac, zrobić zdjęcia , zgwałcic. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
berek_p Re: jak namowic kobiete na zdjecia nago 28.10.07, 10:51 nie zapomnij zrobic jej dziecko bo jak trafi sie coreczka bedziesz mial fotomodelke od pierwszych chwil.......ulotnych z jej mamusia :) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: jak namowic kobiete na zdjecia nago 29.10.07, 11:58 to tylko jej decyzja uszanuj Odpowiedz Link Zgłoś
glutella Re: jak namowic kobiete na zdjecia nago 08.11.07, 20:37 musisz pozbyc ją kompleksów i upewnić że jest wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
rock4roll Re: jak namowic kobiete na zdjecia nago 11.11.07, 19:52 ocipiales? zadna normalana kobieta na to nie pozwoli Odpowiedz Link Zgłoś
walmac1961 Re: jak namowic kobiete na zdjecia nago 07.04.23, 17:43 Jole nie trzeba namawiać po orgazmie chodzi nago a jak dużo orgazmów to odlatuje leży z gęba otwarta i można robić co się chce ruchac spuścić się do gardła nic nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
jol501 Re: jak namowic kobiete na zdjecia nago 05.09.25, 14:22 na kempingu luz pokazuje swoje wdzięki wielu ludziom niech się ślinią było w czym wybierać setka propozycji sexu kilka razy byłam tam i zawsze był maraton sexu nawet nie było się po co ubrać orgia za orgią co się obudzę to mam członka w sobie samce nie odpuszczą dzień i noc czuje się wtedy spełniona a pochwa rozepchana na maxa rozkosz to co nie mieściło się wczoraj dziś wchodzi bez problemu nie chce żeby wyciągał obdarzony tak mi dobrze i błogo Odpowiedz Link Zgłoś
jol501 Re: jak namowic kobiete na zdjecia nago 05.09.25, 15:04 tak to się zaczęło dużo podglądaczy a wieczorem tłumy z propozycją sexu a w nocy byłam wręcz rozrywana tak tlamsili cipkę że odlecialam dopiero nad ranem obudził mnie jeden obdarzony nogi na ramieniu i mówi coś wspaniałego jeszcze nigdy nie wszedł mi cały z żadną a ciebie walę jak sukę po jaja już piąty raz za pierwszym razem wylas że po drugiej stronie jeziora było słychać a teraz cicho choć już pół godziny klepe na nita kutasa jak ta pizda to wytrzyma i to po tonie wiagry twardy jak stal kolesie też by zadupili ale ich nie dopuszczam do tak wspaniałej kurwy szmaty zdziry dopiero jak mi zwiędnie to niech cię walą suko jak to usłyszałam to dostałam orgazm potem jak się zmieniał partner to krzyczeli dawaj cipe suko nastaw dupsko kurwo ssij a mnie to podniecało mocno Odpowiedz Link Zgłoś
jol501 Re: jak namowic kobiete na zdjecia nago 05.09.25, 15:51 jol501 napisał(a): > na kempingu luz pokazuje swoje wdzięki wielu ludziom niech się ślinią było w cz > ym wybierać setka propozycji sexu kilka razy byłam tam i zawsze był maraton sex > u nawet nie było się po co ubrać orgia za orgią Odpowiedz Link Zgłoś