Dodaj do ulubionych

Dziadek oskarżony o molestowanie wnuczek

26.01.11, 17:49
wiec nie tylko księża dotykaja w intymne miejsca dzieci ?
Obserwuj wątek
    • whitney85 Re: Dziadek oskarżony o molestowanie wnuczek 26.01.11, 18:27
      Nie tylko. Jeszcze tatusiowie, dziadkowie i wujkowie. Czasem pan psycholog.
      Czasem myślę, że seksmisja mogłaby się ziścić, mniej zła byłoby na świecie.
      • mar-tyq masz z deklem? 26.01.11, 21:17
        wpadnij do mnie, globus i wapory miną bez śladu :)
    • Gość: Harnaś Re: Dziadek oskarżony o molestowanie wnuczek IP: *.146.255.190.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.01.11, 19:16
      tak, nie tylko!
      no chyba, ze ten dziadek był księdzem hehe;))
    • rockville Dziadek oskarżony o molestowanie wnuczek 26.01.11, 19:54
      Dziadkowi temu przysluguje pelne poparcie Rzadu RP , podobne do tego, ktore otrzymal Planski. Czekam rowniez na petycje zboczonych rektorow poznanskich uczelni o zaprzestanie scigania, podobnie jak w sprawie Wielkiego Dyrygenta !
      • Gość: zbokol_niestety Re: Dziadek oskarżony o molestowanie wnuczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 21:43
        ..... i Arcybiskupa!
    • angrusz1 Dziadek oskarżony o molestowanie wnuczek 26.01.11, 22:37
      Nie bardzo mi się chce w to wierzyć .
      A dziadek nie z patologicznej rodziny i całość czy nie jest patologiczna czy nie jest marginesem ?
      • Gość: położna potencja a molestowanie IP: *.182.130.215.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.01.11, 14:56
        Prewencja. Podobno gdy nie ma potencji, to jest lek przed kobietą i wtedy niektórzy mogą zwrócic uwagę na nieletnie, tym bardziej że skleroza może zmniejszyć krytycyzm lub samokontrolę.
        Profilaktycznie powinni męzowie dbać o meska potencję. Niestety mało jest rozwinięta medycyna seksualna, dba się tylko o medycynę rodzinną. Przemysłową medycynę też zaniedbano ostatnimi czasy.
        • Gość: żona siłkowca Re: potencja to nie suplementacja internetowa IP: *.147.197.162.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.02.11, 11:57
          O potencję trzeba dbać, ale nie na zasadzie zakupu bzdurnych suplementów seksualnych w internecie. Niestety ciągle zbyt mało jest gabinetów specjalistycznych dbajacych o meska potencje seksualna i w ogóle o zdrowie naszych mężów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka