syn_wojtyly 26.01.11, 17:49 wiec nie tylko księża dotykaja w intymne miejsca dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whitney85 Re: Dziadek oskarżony o molestowanie wnuczek 26.01.11, 18:27 Nie tylko. Jeszcze tatusiowie, dziadkowie i wujkowie. Czasem pan psycholog. Czasem myślę, że seksmisja mogłaby się ziścić, mniej zła byłoby na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mar-tyq masz z deklem? 26.01.11, 21:17 wpadnij do mnie, globus i wapory miną bez śladu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harnaś Re: Dziadek oskarżony o molestowanie wnuczek IP: *.146.255.190.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.01.11, 19:16 tak, nie tylko! no chyba, ze ten dziadek był księdzem hehe;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rockville Dziadek oskarżony o molestowanie wnuczek 26.01.11, 19:54 Dziadkowi temu przysluguje pelne poparcie Rzadu RP , podobne do tego, ktore otrzymal Planski. Czekam rowniez na petycje zboczonych rektorow poznanskich uczelni o zaprzestanie scigania, podobnie jak w sprawie Wielkiego Dyrygenta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbokol_niestety Re: Dziadek oskarżony o molestowanie wnuczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 21:43 ..... i Arcybiskupa! Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Dziadek oskarżony o molestowanie wnuczek 26.01.11, 22:37 Nie bardzo mi się chce w to wierzyć . A dziadek nie z patologicznej rodziny i całość czy nie jest patologiczna czy nie jest marginesem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: położna potencja a molestowanie IP: *.182.130.215.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.01.11, 14:56 Prewencja. Podobno gdy nie ma potencji, to jest lek przed kobietą i wtedy niektórzy mogą zwrócic uwagę na nieletnie, tym bardziej że skleroza może zmniejszyć krytycyzm lub samokontrolę. Profilaktycznie powinni męzowie dbać o meska potencję. Niestety mało jest rozwinięta medycyna seksualna, dba się tylko o medycynę rodzinną. Przemysłową medycynę też zaniedbano ostatnimi czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona siłkowca Re: potencja to nie suplementacja internetowa IP: *.147.197.162.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.02.11, 11:57 O potencję trzeba dbać, ale nie na zasadzie zakupu bzdurnych suplementów seksualnych w internecie. Niestety ciągle zbyt mało jest gabinetów specjalistycznych dbajacych o meska potencje seksualna i w ogóle o zdrowie naszych mężów. Odpowiedz Link Zgłoś