Dodaj do ulubionych

Sheraton ma pięć lat. I kilka ciekawych histori...

01.02.12, 20:44
Parking 110 zlotych , internet w pokoju 50 zlotych za dobe , sniadanie 90 zlotych , basen wiekosci wanny , hotelowa taksowka na dworzec 50 zlotych.... Hotel Andersia jest duzo tanszy i przyjemniejszy , i wspanialy widok z okna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hotel Włoski Re: Sheraton ma pięć lat. I kilka ciekawych histo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 21:14
      Wiadomo, że do doopy...
      Tylko u nas!
      Zapraszamy!
      Kafka i cherbatka i necik w gratisie!
      • Gość: antekBezTrampek Re: Sheraton ma pięć lat. I kilka ciekawych histo IP: *.pl 02.02.12, 13:14
        Wolałbym jednak herbatkę :P
    • Gość: hugo cabernet Sheraton strzelal na piatkowie do koksa z winem IP: 95.108.125.* 01.02.12, 21:16
      hugo bossa. Koksy pija wino hugo boss drogie. Sheraton strzelal , policja sie smiala. Na piatkowie strzela Hugo Boss do Sheratona.
      • Gość: najżechujowszy Jest to hotel który jest taki jak mój nik: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 22:52
        Smród, fatalne jedzenie, ceny z dópy.
    • Gość: Ezekiel 25 : 17 Re: Sheraton ma pięć lat. I kilka ciekawych histo IP: *.washdc.fios.verizon.net 02.02.12, 00:20
      Poznan to miasto sprytnych biznesmenow. W Nowym Jorku kazda taksowka ma napisane na drzwiach 6-calowymi literami : $2.50 za wejscie , $.40 za 1/5 mili , $.40 za minute postoju. Ale Amerykanie nie maja pojecia o kapitalizmie , dlatego w Nowym Jorku wszystkie taksowki sa za taka sama cene. Jednakze sprytni polscy biznesmrni maja negatywny wplyw na ruch turystyczny , poniewaz im bogatszy turysta , tym bardziej nie lubi byc okradany.
      • Gość: mimi ja tez chce za darmo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.02.12, 05:21
        >Część gwiazd chce spać za darmo, ale nie zawsze się na to godzimy. Tak było np. w przypadku Joe Cockera. Prowadzimy w końcu działalność komercyjną, ale mamy coś takiego jak 'stawka dla artysty'

gdyby tak chcial np. nauczyciel albo stolarz, to uznano by to za sq..rwielstwo
        a bogaty (a im bogatszy tym wiekszy) to po prostu pan i cham
        • Gość: Ezekiel 25 : 17 Re: ja tez chce za darmo IP: *.washdc.fios.verizon.net 02.02.12, 08:07
          Marco Foelske powiedzial Gazecie Wyborczej : "Czesc gwiazd chce spac za darmo , ale nie zawsze sie na to godzimy. Tak bylo np. w przypadku Joe Cockera. " Starwood Hotels and Resorts Worldwide , Inc. doklada jak najwiekszych staran , aby gosciom hotelowym zapewnic przyjemny pobyt , a w szczegolnosci prywatnosc. Foelske opowiada dziennikarzom , ze gosc sie targowal o zaplate za pokoj , co jest aroganckim lamaniem zasad i przepisow Starwood Hotels & Resorts Worldwide. Co Foelske jeszcze powie dziennikarzom ? U ktorego goscia w pokoju znalazl puste butelki po alkoholu ? Pan Frits van Paasschen bedzie bardzo rozczarowany dyrekyorem poznanskiego Sheratona. Foelske jest winien panu Joe Cocker przeprosiny .
          • Gość: obserwator Re: ja tez chce za darmo IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.12, 10:23
            Masz rację. Hotel powinien zapewniać dyskrecję (tym bardziej hotel tej klasy) a tu koleś ploty w gazecie rozpowiada... Dziwna sprawa...
            • Gość: goś Re: ja tez chce za darmo IP: *.echostar.pl 05.02.12, 22:38
              Panie Foelske, co to za kłamstewka? Sting od samego początku miał rezewracje w BlowUp....eeehhh po co tak oszukiwać?
    • bimota Sheraton ma pięć lat. I kilka ciekawych histori... 02.02.12, 16:45
      Az 5 lat ? Toz to zabytek klasy miedzynarodowej... :P

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka