Dodaj do ulubionych

Na jakiej ulicy mieszka Włodzimierz Nowak?

27.08.12, 13:08
Gdzie on mieszka? W jaki sposób i o jakich godzinach dojeżdża do centrum (zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym)?

Jeśli ktoś wie, to niech napisze tutaj.

Najprawdopodobniej odpowiedzi na te pytania pozwoliłyby zrozumieć te erupcje głupoty i ignorancji jakie prezentuje ten radykalny lobbysta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Motylek Re: Na jakiej ulicy mieszka Włodzimierz Nowak? IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.08.12, 14:05
      W jakiejs ziemiance na Grunwaldzkiej.
      • wlodzimierz_nowak Re: Na jakiej ulicy mieszka Włodzimierz Nowak? 27.08.12, 15:42
        Słusznie kombinujesz. Wszak to ja jestem ten co głosi, że jak namówimy część z nas na przesiadkę na tramwaj i rower, to na drogach pozostanie miejsce dla tych, którym tramwajem nie po drodze, a rowerem za daleko. Polski poziom zaufania do ludzi działających w sferze publicznej każe siebie zapytać "a może on na tym skorzysta?".
        Rozczaruję. Od zawsze związany jestem ze Starym Grunwaldem, mieszkam na ul. Promienistej blisko Grunwaldzkiej, jestem wiceprzewodniczącym zarządu Osiedla Grunwald Południe, tu można jeszcze trochę o mnie przeczytać
        www.my-poznaniacy.org/index.php/stowarzyszenie/wladze
        a spotkać można mnie nierzadko u Marcina pod Czarnym Kotem, w knajpce opisanej przedwczoraj w Gazecie.

Wiara Lecha, bądź uprzejmy teraz po tych bzdurach, którymi mnie określiłeś merytorycznie odnieść się do mojej riposty w wiadomym wątku.
        • wlodzimierz_nowak Re: Na jakiej ulicy mieszka Włodzimierz Nowak? 27.08.12, 15:46
          Aha, moje zwyczaje transportowe. Jestem pasjonatem motoryzacji, mam dwustu konny samochód, który uwielbiam, który był ze mną nie raz, nie dwa, nie trzy na Torze Poznań. Ale praktycznie od 2 lat prawie go w mieście nie używam. Sporadycznie na wyjazdy całą rodziną w miejsca, gdzie trudno dotrzeć sensownym transportem publicznym (pod Poznań, do IKEA albo w niedzielę, gdy nie ma frustrującego tłoku na ulicach). W moich podróżach zawodowych jeżdżę rowerem do biura na Jeżyce, często do klientów w Swarzędzu (w bardzo złą pogodę jadę tam na dworzec rowerem, a potem pociągiem w kwadrans - czas nieosiągalny dla samochodu). Samochód służy mi do jazd poza szeroko rozumiany Poznań.
          • Gość: sssSpoko wiara lecha nie ma nic wspolnego z Wiara Lecha IP: 95.108.127.* 27.08.12, 15:53
            a przynjamniej tyle co Scibor Rylski z powstancami.

Aczkolwiek My Poznaniacy to fajni hipsterzy. Czasami jak pan Białas oddajacy przyslugi gazecie w walce z Kibolami w zamian za arttykuly o postulatach hipsterow.
          • Gość: Sommer - rajdowiec Re: Na jakiej ulicy mieszka Włodzimierz Nowak? IP: *.pools.arcor-ip.net 27.08.12, 16:35
            POwiadasz wasc,ze POganiasz batem 200 chabet na torze POznan.. ?? Hm..... pewnie jako Safety Car bo do POdniesienia adrenaliny to duzo za malo i pewnie PO Rauberze w swoim POLO zbieral bys wycieraczkami resztki gumy z jego laczek..!! :-)))
          • Gość: lolo Re: Na jakiej ulicy mieszka Włodzimierz Nowak? IP: *.play-internet.pl 19.09.12, 21:25
            ten Włodzimierz Nowak to gej i szkoda mi tej oszukiwanej kobiety i tego smrodu co robi w kolo siebie!
        • Gość: CBeś To fakt. Najebany do nieprzytomności Nowak... IP: 37.130.227.* 27.08.12, 20:44

...faktycznie rzyga tanim winem u przemytnika Kubiaka Marcina. W sumie nic dziwnego. W zamian za reklamowe artykuliki w GW, które załatwia mu Nowak, Kubiak daje mu każdego dnia 2 flaszki jabola za friko. Kubiak na drukarce wytwarza banderole akcyzowe które klei na ślinę na zapleczu. Winka wozi ze szwagrem przyczepką z hurtowni w Berlinie. Nie płaci VAT ani akcyzy... Nowak wie o tym świetnie i kryje swoje źródełko darmowego chlania... taki to MyPoznaniak.
        • Gość: Jaro Polskę zbaw! Re: Na jakiej ulicy mieszka Włodzimierz Nowak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 20:51
          Bardzo "niepokojąca" jest ta lokalizacja! Toż to "tam, gdzie kiedyś stało ZOMO"!
          Niczego nie sugeruję... ;-))
          • manissa Re: Na jakiej ulicy mieszka Włodzimierz Nowak? 27.08.12, 22:37
            Chyba raczej Taborowa/Reymonta. Ewentualnie żłobkowicze mogą wspominać Rycerską, ale Promienista kojarzy się z kliniką.
            • Gość: Promienisty Re: Na jakiej ulicy mieszka Włodzimierz Nowak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 23:02
              Sorry, sorry! Brama wyjazdowa z ZOMO na Promienistą jak najbardziej była czynna.
              Mi Promienista nie kojarzy się z żadną kliniką (???), tylko z "dojazdówką" do os. Kopernika.
              • manissa Re: Na jakiej ulicy mieszka Włodzimierz Nowak? 27.08.12, 23:11
                No to chociaż z PiP:-) Wygooglaj sobie klinikę:-)
                • Gość: Promienisty Re: Na jakiej ulicy mieszka Włodzimierz Nowak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.12, 23:13
                  Nie umiem googlać... :-((
                  Piotr i Paweł? ;-)
                  • manissa Re: Na jakiej ulicy mieszka Włodzimierz Nowak? 27.08.12, 23:24
                    Może się nauczysz?:-) Google nie tygrys, ręki nie odgryzie:-)
                  • Gość: G.Sommer Re: Na jakiej ulicy mieszka Włodzimierz Nowak? IP: *.pools.arcor-ip.net 27.08.12, 23:26
                    Ale umiesz perfekcyjnie goooooglac borygo i denaturat...!! :-))
                    • Gość: RAUBER Re: Na jakiej ulicy mieszka Włodzimierz Nowak? IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.12, 09:25
                      po tych dwóch środkach będzie i promienisty i tęczowy z naciskiem na fiolet
                      • Gość: G.Sommer Re: Na jakiej ulicy mieszka Włodzimierz Nowak? IP: *.pools.arcor-ip.net 28.08.12, 09:48
                        Mozna ta reakcje troche przyhamowac dolewajac plynu hamulcowego DOT -5.... !! :-)) Co nie zmienia faktu,ze ciagle bedzie na HOLU...!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka