Dodaj do ulubionych

Lista hańby - żałośnie przewidywalna. Kto jeszcze

24.03.13, 21:17
ma ochotę na dopisanie się do listy miłośników chamstwa i knajactwa?

Oto mamy listę ludzi broniących 'chu... ja" w przestrzeni publicznej i popierających robi9enie kariery na prostackich prowokacjach.
poznan.gazeta.pl/poznan/1,36037,13621870,Bronia_Ewy_Wojciak__Apeluja_do_Grobelnego__aby_jej.html
Kilka nazwisk jest żałośnie przewidywalnych. O reszcie to pewno mało kto słyszał i próbują się załapać na smród po tym co zostawiła za sobą P. Wójciak. Niektóre nazwiska dość jednoznacznie kojarzą się z tym smrodkiem.

Zatem kto jeszcze?
Michałami Aniołami nie będziecie ale z dwa dni o Was będzie się mówić. Nic to, że źle. Ale będzie się mówić. i o to pewno Wam chodzi.

Obserwuj wątek
    • qwardian Re: Lista hańby - żałośnie przewidywalna. Kto je 24.03.13, 21:33

Umknęło mi, czy wymowna nieobecność Pani Srodzi..
    • Gość: jacek Re: Lista hańby - żałośnie przewidywalna. Kto je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 21:35
      Brawo "rene", myślę dokładnie tak samo o tej liście ! Nic dodać nic ująć! Zauważyłeś jednak, że niektórym z tych "przewidywalnych" jednak ręka zadrżała i nie podpisali tej żenady? Pewnie są rozdarci pomiędzy wiernością Wójciakowej, a własną karierą, he,he.
      • Gość: Vox Populi Stalinisci sie bronia. Wtedy tez podpisywali IP: 95.108.56.* 27.03.13, 08:09
        na wysicigi. Na przykład taka jak to mowi wykształocna zdolna stara komunistka Nowicka z Ruchu Smiecia Wisłocka byla pierwsza.

• kazek100 Re: Lista hańby - żałośnie przewidywalna. Kto je 24.03.13, 21:41
      Kto by pomyślał, że na starość tak się zaangażujesz? Który to już kolejny wątek? siódmy?

a w temacie - Barańczak to jest ten "żałośnie przewidywalny" czy ten "o którym nikt nie słyszał"?
      • Gość: 100% poparcia Lista hańby! Tak jak honorowe obywatelstwo Walesy IP: 95.108.56.* 24.03.13, 21:55

• Gość: wawiak Re: Lista hańby! Tak jak honorowe obywatelstwo Wa IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 04:44
          a cehuj ,jak papieska czapa, mnie to obchodzi.
          wiadomo, że kobita w tej vatykańskiej kolonii...
          ma przeyebane.
      • lili_marleen Renee - odkochaj się ! 25.03.13, 07:02
        kazek100 napisał:

> Kto by pomyślał, że na starość tak się zaangażujesz? Który to już kolejny wątek? siódmy?

Przestępstwo stalkingu popełnia każdy, kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność. Karą, która grozi za popełnienie powyższego przestępstwa, jest kara pozbawienia wolności do lat 3.

I jeszcze:

Aktorka Jodie Foster w 1980 roku zdecydowała się przerwać swoją karierę w Hollywood, aby pójść na studia w Yale. Wtedy to też stała się ofiarą stalkera Johna Hinckleya Jr., który zapisał się na zajęcia wyłącznie po to, by być bliżej swojej ukochanej gwiazdy. Wśród pozastawianych w jej skrzynce pocztowej wierszy i listów znalazł się taki, w którym Hinckley zapowidział, że z miłości do Foster zabije ówczesnego prezydenta USA Ronalda Reagana. W momencie gdy aktorka czytała list, jego autor znajdował się w Waszyngtonie, i z wynajętego pokoju hotelowego strzelał w stronę prezydenta i jego świty. Reagan przeżył, u Hinckleya zaś stwierdzono niepoczytalność i oddano pod opiekę psychiatryczną.
        • renepoznan Lili - przeczytaj zanim wkleisz. 25.03.13, 21:50
          Mam propozycję Lili.
          Przeczytaj to coś wkleiła. Nie zrozumiałaś jaką głupotę palnęłaś? No to jeszcze raz. I Jeszcze raz. I jeszcze.
          Nadal nie rozumiesz? No to nic nie pomogę. Za konsultacje płaci sie grube pieniądze a nie wiem czy jesteś wypłacalna.

A swoją drogą. To błaganie o litość dla P Ewy Wójciak - (to co wiesz a ja nie napiszę) to robisz charytatywnie czy masz pełnomocnictwo od zainteresowanej?
        • Gość: Georg Sommer Re: Renee - odkochaj się ! IP: *.pools.arcor-ip.net 25.03.13, 22:30
          Ja tam Lili Ci nie Feind... lecz Verbündete.. ! POwiem Ci tak - i to nie bez kozery : lepiej z madrym zgubic niz z glupim znalesc...!! PS Na tym typie poznal sie juz kiks4 i olal go z miekkiego Dinga na forum "wsi wesola"... Jest to najprawdziwsza prawda..!! :-))
          • Gość: Syjonisci Lista 200 Vagin i Penisów. IP: 95.108.56.* 29.03.13, 11:23
        • Gość: do Lebery Marlen Nazistko Lily idz zmien flaka na wiosne:D IP: 95.108.56.* 26.03.13, 23:28
        • Gość: do nazistki Nazistka cytuje kodks prawa... IP: 95.108.56.* 03.04.13, 12:18
          Wiesz je bana nazistko ze powinnas gnic w wiezieniu za swoje chore poglady?
    • Gość: Hania Re: Lista hańby - żałośnie przewidywalna. Kto je IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.13, 23:09
      W większości zaścianek kultury i nauki, ale bardzo sprawny w przysysaniu się do publicznej jałmużny. Powinni się natychmiast odessać i wtedy mogą sobie rzucać mięsem ile tylko dusza zapragnie. Bo wtedy pies z kulawą nogą nie zwróci na to uwagi.
      • Gość: bohater Tok FM Simon Mol podpisal liste? Ten Bohater IP: 95.108.56.* 27.03.13, 00:06

• Gość: czelad magnezu W góre jak jak mawial TW SB ks.Czajkowski IP: 95.108.56.* 27.03.13, 23:38
      • Gość: ochrona Obamy Czy Ewa zostala ochroniarzem obamy+video IP: 95.108.56.* 28.03.13, 22:23
        www.youtube.com/watch?v=SGAMjVm69u0
        • Gość: miss kitin Jak bardzo obelsni sa z Ruch Palikota IP: 95.108.56.* 29.03.13, 14:36
          stopsyjonizmowi.wordpress.com/2013/03/29/lubiezny-posel-grodzki-w-obiektywie/
    • qwardian Re: Lista hańby - żałośnie przewidywalna. Kto je 29.03.13, 21:11

Wszystkie osoby, które umieściły swoje nazwisko na tej liście powinni być usunięci z uczelni.
      • Gość: Georg Sommer Re: Lista hańby - żałośnie przewidywalna. Kto je IP: *.pools.arcor-ip.net 29.03.13, 21:23
        A co z POzostalymi qwardianie..?? Wytrzebic..??
        • Gość: 8ego Dnia tchorze Jaka choroba na L4 Ewy Tchorz Wojciak? IP: 95.108.56.* 01.04.13, 19:42
          8ego dnia Bog stworzyl brzydule, kapusiow i tchorzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka