Dodaj do ulubionych

stało się! pedofilia wykreślona z listy chorób!

31.10.13, 22:05
www.pch24.pl/pedofilia-orientacja-seksualna--juz-tak-,18840,i.html
-to owarzystwo psychologiczne 22lata temy wykresliło z listy chorób homoseksualizm dziś wykreśliło pedofilię.oto w jakimkierunki idzie postęp..zgroza! Sodoma i Gomora.To ostateczny upadek zachodu!
Obserwuj wątek
    • Gość: zbokol Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 23:29
      Ryyydzyk, Ryyyydzyk!
      Daj nam wzorce! Czy naprawdę warto się czepiać księżulka, który tylko trochę chce sobie "podotykać"?
      Chłopcy mają takie miłe "ptaszki", a dziewczynki aż proszą, żeby zwrócić uwagę na ich "muszelki"...
      To przecież takie naturalne....
      Katabas też człowiek!
    • l.george.l Bardzo dobra wiadomość 01.11.13, 00:03
      Księżom pedofilom będzie trudniej uniknąć odpowiedzialności karnej.
      • Gość: ? Re: Bardzo dobra wiadomość IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.11.13, 00:08
        ?
      • Gość: ja Re: Bardzo dobra wiadomość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 10:56
        Georg, chyba jednak nie zrozumiałeś! Najpierw homoseksualizm wykreślono z listy chorób i teraz jest to NORMA. W tym kierunku zmierza też wykreślenie pedofilii z listy chorób. I nikogo nie będzie można ścigać za NORMĘ. A wtedy Ty za takie wpisy zostaniesz okrzyknięty nietolerancyjnym PEDOFOBEM.
        • Gość: x jesteś jednak jeszcze bardzo głupi! IP: *.unitymediagroup.de 02.11.13, 12:28
          Co ma norma zdrowotna do prawnej?
          Poczytaj sobie np: §§ 191, 197, 200 i 207 Kodeksu Karnego.
          I postępuj zawsze zgodnie z § 304 KK.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: Bardzo dobra wiadomość 04.11.13, 13:28
        to pierwszy krok do zalegalizowania tego procederu!!!
    • bimota Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 01.11.13, 13:40
      NO TO TERAZ TRZEBA TYLKO UZNAC TO ZA "NORME" I DOMAGAS SIE "ROWNOUPRAWNIENIA"...
    • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 02.11.13, 12:17
      Ech, już myślałem, że nam tu kolega pisze radosny post ciesząc się, że lokalny proboszcz wreszcie będzie miał spokój (pamiętaj jednak, że prawo nie działa wstecz), a tu się okazało, że tradycyjny babol.

Myślałem, że przynajmniej WHO dało głos, a okazało się, że parafialny krzykacz znów nam zaśmieca forum, bo gdzieś tam w dalekiej Ameryce w projekcie akademickiego podręcznika jakieś tam stowarzyszenie użyło sformułowania, które nie wali cepem, tylko wprowadza naukowy niuans o minimalnym znaczeniu.

Kto wziął na serio tytuł wątku naszego kolegi, ten się wygłupił, ale od czasu jego tekstów i gejach, którzy próbowali go otruć, już chyba nikt go nie bierze na serio. Dlaczego więc ja poświęcam czas na takie głupoty? Oprócz tego, że wpisy kolegi bywają autentycznie zabawne, niestety na podobnych histeriach zbudowane jest w większości życie intelektualne polskiego Kościoła, a trudno tak zupełnie zlekceważyć sytuację, gdy nawet - wydawałoby się - porządni ludzie zajmują się zaglądaniem innym do łóżek, in-vitro, które nigdy nie będzie ich dotyczyć i wartościami, których najczęściej nijak nie prezentują sami. Oszołom to przypadek kliniczny, ale jego wersja light jest potykana dość często. No, co prawda, zdarza się też wersja bardziej hard corowa i to w życiu publicznym - nikt nie przebije tych arcybiskupów, co to twierdzą, że nie byłoby pedofilii w Kościele gdyby nie wredne prowokacje nieletnich.

Gdyby był tu jakiś normalny admin, to zamknąłby temat.
      • Gość: gość portalu Krótka ekstaza oszołoma ;-> IP: *.icpnet.pl 02.11.13, 18:34
        wpolityce.pl/wydarzenia/66048-to-byl-blad-amerykanskie-towarzystwo-psychiatryczne-tlumaczy-sie-z-zakwalifikowania-pedofilii-jako-orientacji-seksualnej
        • oszolom-z-radia-maryja myśle że to był balon próbny 05.11.13, 08:47
          by sie zorientować jak ludzie na to zareaguja. Wyfowają sie a potem jak wrzawa ucichnie to znów ten zapis przeforsują cichcem..
      • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 03.11.13, 17:59
        wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/442033,amerykanscy-psycholodzy-o-pedofilii-to-orientacja-seksualna.html
        -nie ma żadnej watpliwości ze pedofilia została uznana za orientację seksualną. Co to za dziwaczne sformułowanie? można o tym myslećale tego nie mżna czynić? to tak jak by myśleć o morderstwie a nie móc tego dokonać. A przecież każdy czyn poprzedza myśl!
        • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 09:28
          Wybacz bracie, ale nawet z tego podlinkowanego artykułu wynika, że cały temat to po prostu mało znaczące uszczegółowienie terminologii.
          Natomiast wielce znacząca jest histeria, z jaką środowiska kościelne podchodzą do niektórych tematów. Jak dla mnie, to oznaka wewnętrznej pustki, jaka jest twoja opinia?
          • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 10:03
            to jest kolosalna zmiana! Od tego zaczął sie tez tryumfalny pochód homoseksualistów. 22 lata temu wykreślono homoseksualizm z listy chorób dziś zrobiono to z [pedofilia za 20 lat zachód zalegalizuje pedofilie!! Stanie sie to poprzez obniżenie progu dorosłości To postulowała juz niemiecka partia zielonych ponad 30 lat temu
            • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 11:03
              Po pierwsze - może ty jednak przeczytaj artykuł, do którego linka wkleiłeś.
              Po drugie - porównujesz rzeczy nieporównywalne, co jest zwykłą demagogią. 30 lat temu nauczyciele na lekcjach palili papierosy a w aptekach można było legalnie kupić amfetaminę. Na szczęście podejście do kwestii zdrowotnych zmienia się.

Homoseksualizm dotyczący dorosłych ludzi nikomu nie szkodzi i hańbą jest raczej to, że tak długo znajdował się na liście chorób i był powodem do prześladowania. Niekiedy mam wrażenie, że sam masz spore kłopoty ze swoją orientacją i dlatego tak często widzisz tych atakujących cię gejów. Jest to dość typowe i można to leczyć, aczkolwiek seksuologów na kontraktach NFX jest niestety bardzo niewielu.
              • pan.nikt Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 12:37
                Kłamiesz
                1.
                co jest zwykłą demagogią. 30 la
                > t temu nauczyciele na lekcjach palili papierosy

Maturę zdawałem ponad 30 temu i już wtedy NIKT NIE PALIŁ NA LEKCJACH.

2.
                a w aptekach można było legalni
                > e kupić amfetaminę.

Jasne i dlatego modny był "kompot" jak wiesz co to było

3.
                > Homoseksualizm dotyczący dorosłych ludzi nikomu nie szkodzi .....był powodem do prześladowani

PRZYKŁADY KOGO PRZEŚLADOWANO??
                Nikt się z pedalstwem nie obnosił, choć szczególnie w małych środowiskach wszyscy wiedzieli.
                I co?? I nic. Ludzie normalnie żyli, pracowali, awansowali.

Więc nie kłam i nie blubraj, choćby najpiękniej po polsku.
                • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 13:20
                  Komuś innemu napisałbym, aby najpierw przemyślał, zanim zarzuci komuś kłamstwo, a najlepiej, by sprawdził w źródłach, ale ty od pewnego czasu tylko tak się komunikujesz na forum, więc to chyba bezcelowe. Krótko:
                  1. To miło, że już wtedy trafiłeś na świadomych belfrów. Niestety - jesteś "nikt" a nie "każdy";
                  2. kompot i amfa miały zupełnie odmienny target. Nie bardzo zresztą rozumiem - z faktami chcesz dyskutować?
                  3. Poza kolejny - z faktami chcesz dyskutować? O milicyjnych akcjach przeciw temu środowisku nie słyszałeś? A kilku europejskich poetów to trafiło do pierdla albo przed lufy plutonu egzekucyjnego z powodu koloru oczu? To nie były prześladowania???

Wybacz kolego, ale jakem belfer, to akurat nie mam płacone za przekazywanie tobie elementarnej wiedzy. Ale jeśli w szkole byłeś nieukiem, to się tym nie popisuj.
                  • pan.nikt Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 14:18
                    Tak, wiem, że lubisz gó..., byle w ładnym papierku. Dlatego tak nie lubisz prawdy i wyrazistych słów. No chyba, że wpadasz w amok i atakujesz KK.

OK a dalej.

1, Chodziłem do normalnych szkół w małym miasteczku. Fakt w terenie cywilizowanym. Ja tysiące innych.
                    2. "target" - nie ma to jak użyć mądrego słowa. Nigdy nie zastanawiałem się jak było z amfą. Wiem, że nie była powszechnie dostępna. Zresztą wtedy w Polsce problem narkotyków był marginalny.
                    3. Jakie akcje milicyjne?????? Kiedy??. Za Stalina?? I czy na pewno z powodu pedalstwa??
                    Przyznaję bez bicia. Nie widziałem, a stary jestem. A w ramach historii tego nie uczyli.
                    Zresztą wiesz Milicja, to osobny temat. Pamiętam, jak ścigali za zwykły napis na murze np Solidarność. Zwykłe bazgroły bywały bezkarne.

A od nieuków wyzywaj swoje dzieci. OK???
                    • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 14:53
                      e tam, ja po prostu uważam, że jest fajnie, jak jest fajnie, a jak ktoś zamiast argumentów rzuca mięsem, to przestaje być miło i niby dlaczego miałoby mi się to podobać? Ja jeszcze nigdy w życiu nie zaatakowałem Kościoła. Natomiast dość często wskazuję na niegodne czyny niektórych jego przedstawicieli. Nie pisuję wtedy w amoku, tylko podaję dokładne fakty, które mogą być innym ludziom nieznane. Mam wrażenie, że to z kolei doprowadza do wściekłości ciebie, bo nie zgadza się z twoją wizją świata, a ponieważ nie potrafisz podważyć podawanych przeze mnie faktów, więc się wściekasz. Wyluzuj.
                      1. to fajnie. Ja z kolei znam kilku nauczycielskich emerytów, którzy bez większej żenady o tym opowiadają. Fakt, chwały im to nie przynosi.
                      2. Mylisz używanie mądrych słów z żartem. Niestety, bodaj do lat 60 było powszechnie dostępna w aptekach. Fakt, że chyba na receptę.
                      3. Nie za Stalina, tylko w latach 80-tych. Wpisz sobie w google "milicyjna akcja Hiacynt" - zajmie ci to parę sekund. Oczywiście, że nie mogli cię o tym uczyć na historii, ale że o czymś nie wiesz, to nie znaczy, że tego nie było. W wolnej chwili zobacz sobie "Całkowite zaćmienie" Holland.
                      Widzisz - bez problemu podaję ci kolejne przykłady - pierwsze z brzegu. Gdybym się wysilił i naprawdę poszukał, przykładów prześladowań miałbyś tysiące. Inna rzecz, że sam społeczny ostracyzm, to jak dla mnie także prześladowanie. I dobrze, że to się zmieniło.

Ja mam tylko jedno dziecko, ale ono jak nie wie, to pyta, a nie wyzywa rozmówcę. Dlatego nie uważam go za nieuka, choć to jeszcze bardzo młody człowiek ;-)). A ty - uważam że bardzo obniżyłeś poziom wpisów na tym forum.
                      Przykro mi.
                      • pan.nikt Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 15:01
                        > A ty - uważam że bardzo obniżyłeś poziom wpisów na tym forum.

mądry dostosowuje się do rozmówców, żeby zrozumiali.
                        np do Ciebie. :):)
                        • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 15:06
                          a głupi myli złośliwość z inteligencją.
                          bez odbioru.
                          • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 05.11.13, 08:48
                            czyli wypisz wymaluj cały ty!
                            • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 05.11.13, 09:28
                              żenujące. Zamiast merytorycznej rozmowy (fakt, w takim temacie to trochę trudne), przerzucanie się tekstami z piaskownicy.
                              Niestety nie w pierwszym wątku. Coś strasznego dzieje się z mentalnością parafialnych.

Nie mój problem, ale psuje to zabawę na forum.
                              • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 18.11.13, 14:06
                                nie moja wina ze media gl nurtu zajmują się głupotami zamiast poważnymi sprawami
    • Gość: POZtrach Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró IP: *.30.103.221.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.13, 16:47
      Kolejny cud, połowa kleru cudownie ozdrowieje.
      • pan.nikt Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 02.11.13, 18:23
        proszę o źródło danych??

Ps właśnie czytałem o pedofilu policjancie. Czyli połowa policjantów ozdrowieje

Nauczycielka w Kaliszu popełniła przestępstwo pedofilii (pedofilię potępiam, to, że nie zabiła dziecka (tzw aborcja) POCHWALAM)

Czyli połowa nauczycieli ozdrowieje

Ostatnio umarł dyrygent pedał pedofil.

Czyli połowa muzyków ozdrowieje.

itd, itd
        • Gość: Georg Sommer POztrach nigdy nie ozdrowieje...!! IP: *.pools.arcor-ip.net 02.11.13, 20:37
          Wpie... go predzej Würmery...!! :):)
        • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 03.11.13, 11:00
          Masz rację - pedofilia jest demokratyczna i dotyczy pewnie wszelkich profesji. Nie rozumiem, na czym polega to wielkie odkrycie, lansowane ostatnio mocno w kręgach kościelnych (bo na takie właśnie teksty w kościelnych mediach non stop ostatnio natrafiam).

Widzisz - różnica jest jedna, ale o kolosalnym znaczeniu. Inne instytucje, np. kuratoria oświaty, nie działały przez tyle lat i tak konsekwentnie na rzecz ukrywania przestępców. Nauczyciel, który popełniłby przestępstwo, wyszedłby za szkoły w towarzystwie policji, a nie został cichutko przesunięty na podobne stanowisko w innym mieście. Prokurator zająłby się nim natychmiast i to właśnie nim, a nie idiotycznym poszukiwaniem jego winy wśród feministek albo liberałów. I na pewno żadna inna instytucja nie próbowałaby uniemożliwić sankcji karnej poprzez powoływanie się na jakiś swój wewnętrzny statut, tymczasem episkopaty kilku krajów broniły pedofili twierdząc, że załatwią to sami wg prawa kanonicznego.

Jeszcze jedna różnica, to fakt, że jednak nauczyciele, bibliotekarze i muzycy to ludzie w większości mający rodziny i prowadzący normalne życie. Sytuacja nieporównywalna z sytuacją księży, którzy żyją w stanie przeraźliwej samotności, a jednocześnie oczekuje się od nich bycia wzorcami, również w kwestiach typu "pożycie małżeńskie", o czym taki niedoświadczony facet nie ma prawa nic wiedzieć. Więc trudno się dziwić, że prowadzi to do takich czy innych patologii. Jasne - niektórzy się do takich nienormalnych sytuacji mentalnie nadają, ale nie wszyscy. Stąd w sytuacji, gdy umarł obecny jeszcze do niedawna w życiu społecznym dogmat, że każdy ksiądz to nie byle kto, że księża z natury "są święci" (w latach 90-tych słyszałem to niekiedy od uczniów, od bardzo dawna już nie) - trudno się dziwić, że akurat tę grupę spotyka większa podejrzliwość.
          • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 03.11.13, 18:08
            Niedawno zriobiło sie głośno o pewnym dyrektorze szkoły który został za to skazany i znów jest dyrektorem szkoły bo ma legitymację PO
            • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 03.11.13, 20:54
              Byłoby świetnie, gdybyś podał jakieś konkrety, a byłoby jeszcze lepiej, gdybyś odniósł się do wypowiedzi przedmówcy i jakoś skomentował przypadki tuszowania pedofilii przez hierarchów Kościoła.

A już w ogóle genialnie byłoby, gdybyś mi nie zawracał głowy PO - partią prowadzoną przez kolesia, który ślub kościelny brał po bodaj 20 latach trwania związku, ale za to pół roku przed wyborami. Zawsze uważałem, że największą winą PO jest zbyt wielkie podobieństwo do PiSu, pamiętam jeszcze obrzydliwy populizm Tuska w 2005 roku... Populizm, który zresztą przyniósł mu wtedy klęskę, bo wariaci i tak zagłosowali na PiS, a normalni ludzie zostali w domu... Ale żebym miał z tego powodu wybierać zamiast dżumy - cholerę, grypę i rzeżączkę w jednym, to bez przesady....
              • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 10:04
                szukaj sobie sam w głosie wlkp sprzed 10ciu lat
                • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 11:05
                  acha, świetna odpowiedź. Powala rzetelnością - ja mam szukać dowodów na twoje racje ;-)).

Natomiast kolego - po raz kolejny uchyliłeś się od odpowiedzi na pytanie dotyczące ukrywania przypadków pedofilii przez hierarchów Kościoła. No to jak tam?
                  • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 13:05
                    te przypadki to działania V kolumny masonów w łonie KK. Kościół próbuje sie zniszczyć od środka i tego jesteśmy właśnie świadkami
                    • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 13:41
                      ufff, bałem się, że napiszesz, że to przebrani za księży kibice Legii.

chociaż.... wizja masonów działających wewnątrz Kościoła, to jednak grubo... Potężny odjazd, nie ośmielę się dyskutować ;-)). Jak zwykle najbardziej dziwię się tym (forumowiczom i nie tylko), którym z twoim odjazdem po drodze. Pamiętaj tylko proszę - to że wczoraj o 18 było już ciemno, to naprawdę nie był spisek żydomasonerii. Po prostu o tej porze roku tak jest.
                      • pan.nikt Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 14:08
                        chyba mało wiesz o świecie.
                        Niestety również o KK.
                        • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 14:15
                          Istnienie KK to spisek żydomasonerii???
                          Nie wiem. I nie chcę wiedzieć ;-)))

Natomiast w gruncie rzeczy oszołom niechcący ma sporo racji. Nikt tak nie szkodzi Kościołowi, jak sami księża i episkopat. Ale naprawdę, masonów bym w to nie mieszał ;-))
                        • Gość: Georg Sommer Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró IP: *.pools.arcor-ip.net 04.11.13, 14:28
                          No co Ty niktcie...?? Pinczerowaty slawek ma POjecie o wszystkim..!! Kibolstwo to jego domena ze nie wspomne o POstrzepionych farmerkach Szarikach...

PS Prawda Slawciu...??
                      • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 15:32
                        iniwigilacja kościoła przez wraże siły jest faktem. Tak było za komuny i tak jest teraz. IV został zlikwidowany ale ludzie pozostali..coś musza robić a że nic innego nie potrafią wieć dalej działaja i walczą z kościołem jeszce perfidnijszymi metodami niż kiedyś
                        • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 04.11.13, 18:15
                          ani chybi - inwigilują przebrani kibice Legii.

Cóż, napisz nam coś więcej o tych "jeszcze perfidniejszych metodach walki". Rozumiem, że wredne państwo walczy z kościołem utrzymując armię kapelanów na oficerskich kontraktach, tysiące katechetów, pozwalając przez lata ograbiać się za pomocą Komisji Majątkowej i finansując mnóstwo kościelnych instytucji? Perfidne państwo!
                          • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 05.11.13, 08:44
                            skoro skonfiskowali majątki kosciołowi to niech teraz ten kosciół utrzymują
                            • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 05.11.13, 09:32
                              Problem polega na tym, że skonfiskowane już oddali, i to z nawiązką, a utrzymują nadal.

Prześladowania straszliwe! Sam bym chciał, żeby mnie tak ktoś poprześladował. Ładnych parę lat musiałem popracować, aby dostać stały etat. Katechetę przysyła do szkoły kuria i to kuria decyduje, w jakim trybie jest zatrudniany. No normalnie, nie da się przeżyć tych prześladowań.
                              • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 06.11.13, 14:43
                                dziś przesladowania maja różny wymiar, gł wysmiewanie
                                • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 06.11.13, 14:54
                                  Cóż za okrutne i perfidne prześladowanie! Wyśmiewają was! A powinni tylko stopy lizać...

Po wszystkich przekrętach finansowych, po wypierdzieleniu z siedzib całej serii ważnych społecznie instytucji (tylko w Poznaniu już trzy szkoły, próba wywalenia czwartej), po 20 latach stania poza prawem, ale z kolei narzucania swojego ideolo całemu społeczeństwu jako obowiązującego prawa - spotkało was wyśmiewanie! Cóż za okrutnicy!

Gdy byłem w liceum, w dobrym tonie było śmiać się z komuny. Nie wiedziałem, że my tych bidnych komunistów prześladujemy. Powinienem przeprosić?

• oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 07.11.13, 14:35
                                    a w Rosji w podobny sposób nabijają sie z homoseksualistów
                                    • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 07.11.13, 15:01
                                      W Rosji kłamczuszku władza po cichu przyzwala na przestępczość wobec homoseksualistów, a nawet niedawno wprowadzono kilka przepisów prawnych które można uznać za element prześladowania. Nie porównuj rzeczy nieporównywalnych nawet, gdy piszesz nie na temat.
                                      • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 08.11.13, 08:11
                                        Rosji nie lubisz chyba że powiedzą tam cośpotwojkej mysli np wpr katastrofy smoeleńskiej. Rapotrt Anopdiny dla takich jak ty to świetość choć to stek bzdur
                                        • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 08.11.13, 09:43
                                          Wybacz bracie, ale twój parafialny umysł sfiksował już chyba do końca,. tu pedofilia, tu Rosja, tu Annodina - nie może jakoś bardziej na temat?

co to w ogóle za bzdury "lubisz / nie lubisz Rosji?" Jeżeli uwielbiam Gogola, to jestem miłośnikiem Putina?
                                          Wyluzuj odrobinę ;-))
                                          • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 14.11.13, 13:18
                                            Nie wszystko to co się dzieje w Rosji jest złe. za coś pozytywnego uważam bezkompromisowa walke z homoseksualizmem w tym kraju
                                            • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 14.11.13, 13:35
                                              Czyli jak mieszczanin u Tuwima widzisz "wszystko osobno". Prześladowania mniejszości gejowskiej ci nie przeszkadzają. Jeśli zaczną prześladować np. polską mniejszość - będziesz krzyczał z oburzenia. I pewnie nie pomyślisz o tym, że jedno z drugiego wynika.

Bo mądra i demokratyczna władza nie prześladuje nikogo. Jeżeli dajesz jej takie prawo, to wcześniej czy później odczujesz to na własnej skórze.
                                              • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 18.11.13, 12:00
                                                niestety takiej władzy u nas nie ma, prześladuje ona wszystkich którzy sa przeciw PO
                                                • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 18.11.13, 13:35
                                                  oszolom-z-radia-maryja napisał:

, prześladuje ona wszystkich którzy sa przec
                                                  > iw PO

Ale głupoty. Ja jestem przeciw PO, nie ukrywam tego i owszem - często czuję się wkurzony, ale nikt mnie nie prześladuje.

szczerze cię uwielbiam ;-))
                                                  • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 18.11.13, 14:01
                                                    bo zapewne stanowisz opozycje koncesjonowana tj pozorowana taka jak Twój Ruch Palikota
                                                  • kazek100 Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 18.11.13, 14:30
                                                    A ciebie za to śledzą geje próbując cię przejechać (albo otruć).
                                                    Wiesz co oszołom - ja za swoje ideolo płacę sam. Państwo nie utrzymuje mi tysięcy wychwalaczy moich poglądów, mimo że płaci tysiącom twoich kapelanów i katechetów. Państwo nie finansuje 2 godzin tygodniowo w każdej szkolnej klasie w celu promowania moich poglądów. Inna rzecz, że nic nie wiem o tym, by ruch Paikota był "mój". Głosowanie na zasadzie najmniejszego zła to jednak zbyt mało na takie stwierdzenie.

Obawiam się, że o wiele mniej mnie łączy z PO, niż ciebie.
    • Gość: POZtrach Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró IP: *.205.85.142.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.11.13, 17:01
      Pracownicy kk pragną więcej cudów i natychmiastowych ozdrowień w swych szeregach. Żądają natychmiastowego skreślenia z listy chorób także zoofilii i nekrofilii.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 08.11.13, 08:12
        o niczym takim nie słyszałem, to kłamstwo
        • zgr-edo oświadczenie oszołomaz z radia ma ryja 09.11.13, 10:53
          forum.gazeta.pl/forum/w,28,2602542,2613557,Oswiadczenie_oszolomskie.html
          wstrętny kolaborant
          • oszolom-z-radia-maryja Re: oświadczenie oszołomaz z radia ma ryja 13.11.13, 13:24
            co tam było napisane bo na oślą wywalili?
    • oszolom-z-radia-maryja Re: stało się! pedofilia wykreślona z listy choró 22.11.13, 14:40
      balon próbny został wypuszczony

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka