renepoznan 29.06.22, 15:55 się podczas "berka" z strażą graniczną. Swój chłop. Napił się jak porządny działacz partyjny. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwardian Re: Już wiemy dlaczego Franek Sterczewski przewra 29.06.22, 16:42 Wyjaśnia całą sprawę, wczorajsza relacja z zatrzymania na Głogowskiej wywołała u mnie zakłopotanie. Mógłby nim być każdy z nas, przestraszony i zaszczuty, bo straż islamska wyłapuje ludzi na ulicy za spożycie alkoholu. Do qrvy nędzy, gdzie my żyjemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Już wiemy dlaczego Franek Sterczewski przewra 29.06.22, 18:26 Jeździsz po spożyciu alkoholu? Tak? W takim razie rozumiem Twój wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Już wiemy dlaczego Franek Sterczewski przewra 29.06.22, 19:09 Oczywiście, że jeżdżę i w życiu nie zapiąłem pasów, co najwyżej uniosłem je w momencie kiedy obok mnie jechał radiowóz, a raczej stał przed światłami, bo tu wszystko stoi.. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Już wiemy dlaczego Franek Sterczewski przewra 30.06.22, 08:27 No to jesteś niebezpieczny. Wpadniesz po pijanemu komuś pod samochód ale wrzaskliwi cykliści będą wrzeszczeli o winie kierowcy samochodu. Powiedz, którędy jeździsz bym te rejony omijał. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Już wiemy dlaczego Franek Sterczewski przewra 30.06.22, 09:54 Mieszkam i poruszam się w okolicach Stadionu Lecha, osiedla Marcelin, Marcelińskiej i Grunwaldzkiej. Rower oblepiony swastykami i takoż moje czoło w tatuażu, ludzie uciekają na mój widok w przerażeniu, a samoloty korygują trajekcję lotu.. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Już wiemy dlaczego Franek Sterczewski przewra 30.06.22, 10:24 No to fatalnie. Jeżdżę tamtendy. Czyli należy każdego cyklistę w tym rejonie traktować jako pijanego i omijać szerokim łukiem. Albo wręcz przeciwnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Już wiemy dlaczego Franek Sterczewski przewra 30.06.22, 10:31 Moja pomyłka lingwistyczna "trajekcja" zamiast trajektoria ma swoje wyjaśnienie, ale co do meritum, tak, bądź zatrwożony Rene, idę na czołowe zderzenie z każdym pojazdem, który się zapuszcza w moje strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Już wiemy dlaczego Franek Sterczewski przewra 01.07.22, 15:26 Nie przejmuj się. Już zamówiłem wzmocniony zderzak w ostrymi krawędziami. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Już wiemy dlaczego Franek Sterczewski przewra 29.06.22, 22:02 Bardzo dobre pytanie forumowicza komentującego sprawę: cambrone 12 minut temu Pytanie bez odpowiedzi.Jakim cudem nagrania z policyjnych kamer wyciekły do pistv????? Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Już wiemy dlaczego Franek Sterczewski przewra 30.06.22, 08:30 Dobre. Ale co to ma do kwestii, że Sterczewski po pijanemu jechał po ulicy? Próba zmiany tematu na wygodniejszy? Nasz może chlać i jeździć i wara od Naszego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Już wiemy dlaczego Franek Sterczewski przewra 30.06.22, 09:49 Od początku sprawa wydaje się podejrzana. Nie ma wideo świadczącego, że rowerzysta jeździł "zygzakiem" (za RMF). Na oświetlonej Głogowskiej w nocy jest jasno jak w dzień. Stał się mój od momentu kiedy potraktowano go jak bandziora po błyskawicznym przekazaniu materiału filmowego reżimowym mediom. Są ważniejsze sprawy niż różnice polityczne i tym jest człowieczeństwo. Jedyne co mam za złe Sterczewskiemu, to publiczne kajanie się po stalinowsku. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Już wiemy dlaczego Franek Sterczewski przewra 30.06.22, 10:25 Nie mam najmniejszych złudzeń co do TVPIS i Policji. Ale nie zmienia to faktu, że Starczewski jechał pijany i zasłaniał się immunitetem. Przecież przyznał się do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala Re: Już wiemy dlaczego Franek Sterczewski przewra 01.07.22, 05:35 Wyskok tow Sterczewskiego nic nie znaczy, czego dowodem jest MILCZENIE marksistow niniejszego forum. Gdyby pisior zachlał, wtedy 120 decybeli. Obiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala Re: Już wiemy dlaczego Franek Sterczewski przewra 01.07.22, 07:00 Funkcjonariusz tow Sterczewski jest nie do ruszenia jako praworządnica/politruk pokoju prusko-rusko-brukselskiego przeciw reżimowi polskich panów. Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala Re: Już wiemy dlaczego Franek Sterczewski przewra 02.07.22, 19:53 Gdyby natura chciała to tow Franuś nie obalał by się na glebę i jeździł trzeźwy nawet nad ranem. Odpowiedz Link Zgłoś