Dodaj do ulubionych

jak zarobić milion $

29.09.22, 19:56
Kraj upadającej gospodarki lecz w kryzysie zarabia się najlepiej.

Gangi: wołomiński, pruszkowski, mokotowski , poznański, karateków ledwo zipią albo już nie zipią
WSZYSTKO przejął gang żoliborski w kolaboracji z pcimskim.

Za PORZĄDNE KWITY zapłacą FORTUNĘ media postępowe oraz wywiady odwiecznych sąsiadów postępowych.
Ileż sił pokoju głęboko zatroskanych o Polaków i Polskę wybuli bez szemrania.
W kwestii gangu żoliborskiego JEDNOMYSLNOŚĆ postępu 100 % albo jeszcze więcej.

KWITY muszą być PORZĄDNE czyli niestety prawdziwe.
Łatwo znaleźć ponieważ jest bez liku możliwości.
Wóda i dragi+przebieranki np za kobietę, rezydencje, jachty, kolekcje zegarków i żon, konta zagraniczne ,
szmal w skrytkach kuchennych, złote jaja i fujary Faberge, co się komu podobuje ...

Aby kontrahent/płatnik był zadowolony KWITY PORZĄDNE być muszą.
Za dowcipy z forum GW w beret można dostać a moher kulka przebija z łatwością.
Najgorsze właśnie że KWITY, foto, dokumenty, "pamiątki" muszą być prawdziwe.

Do dzieła , FORTUNA czeka na uczciwych.
Gang żoliborsko-pcimski o wiele, wiele chytrzej uknuty niż niegdyś opasłe a dziś cherlawe, zubożałe grupy innowacyjnego biznesu rodzącej się demokracji i gospodarki.
W tym sęk.

Obserwuj wątek
    • smurfmadrala Re: jak zarobić milion $ 30.09.22, 09:30
      Ktoś podziurawił gaz-rurę odwiecznej i dozgonnej przyjaźni, symbol wartości europejskich i ekologii.
      Naziści na 100 % , tylko jakim językiem komenda została wydana ?
      NAGRODA dla pomoc w ujęciu sprawcy .
      Wysokość ustala szlachetny, praworządny donosiciel kiedy ma prawdziwe kwity.

Fortunę należy wydać jak najszybciej ponieważ życie jest bardzo krótkie w tym fachu pełnym atrakcji.
    • smurfmadrala Re: jak zarobić milion $ 30.09.22, 10:24
      Raduś ksywa "Szlachcic" nad dziurami nordstrim rozrywkowo latał helikopterem wojskowym USA,
      pisało na maszynie bojowej "Sikorsky Aircraft Helicopters "
      Czy rozrywkowo czy zarobkowo i PO co se napisał szlacheckie nazwisko na śmigłowcu ?
      Robi w rozrywce i chyba musi się lansować ?
      • kiks4 Re: jak zarobić milion $ 30.09.22, 11:11
        Najprostszy sposób na szybki zarobek to rozkręcić inflację. Masz państwowy bank, przyjmujesz depozyty np. 1000 zł. Dajesz symboliczny procent, niech się ludzie cieszą. Dureń, który założył tam lokatę mógł za 1000 zł kupić tonę węgla.
        Po roku bank mu oddał 1003 zł a dureń kupił za to 300 kg węgla. Kto zarobił: dureń czy państwo.
        Pytanie: czy państwo ma interes w dławieniu inflacji? Odpowiedz sobie sam
        • smurfmadrala Re: jak zarobić milion $ 30.09.22, 19:08
          Kiksie, załóż wątek o inflacji, tam odpowiem na temat.
          • smurfmadrala Re: jak zarobić milion $ 02.10.22, 23:08
            Stałem się klepaczem w klawiaturę i komórę, walczę z tym na rzecz powrotu do książki.
            Mam całkiem niezła bibliotekę familijną 2 pokoleniową + po dziadku zaledwie klika pozycji.
            Kilkanaście książek z autografem i dedykacją ponieważ zdarzało się bywałem na odczytach lub wykładach.
            Chciałbym pisząc na poważnie i lekko prześmiewczo mieć pamiętniki typu ekonomicznego
            ( to nie żart) , wspomnienia miliarderów w trymiga z lat 90.
            Np "Jak doszłem do multi multi $".
            Skromni ludzie nie chcą rozgłosu a ich dzieciarnia sprzedaje dziś jachty 80 m długosci,
            nieruchomości , dzieła sztuki, firmy , itp.
            Tłumaczą zmianą preferencji i korekty inwestycji , nowymi przedsięwzięciami z dziedziny ble ble ble.
            KRYZYS na całego nie na pół gwizdka.
            Może kiedyś ww. publikacje nie będą z dziedziny "biografie ekonomiczne" lecz kroniki kryminalne ?
            Ogólnie i mimo wszystko jestem optymistą ponieważ ubywa miliarderów typu sowieckiego
            a przybywa fajnych, poczciwych, skromnych milionerów.
            Z nich żyję ponieważ robie w budowlance.
            Ich życiorysy są bardzo nieraz komediowe np handel bazarowy na łóżku wielobranżowym potem "hurtownia"w garażu a potem ..., lub gastarbater w rajchu który stał sie wspólnikiem bałera, itp.
            Podziwiam "somsiada" technika mechanika który pracował na farmie i dworze u bałera arystokraty.
            Dwór potężny lecz pusty choć bogaty.
            Krzysztof po latach chyba dziesięciu w końcu powiedział chlebodawcy :
            - Musze wybrać adres STAŁY ponieważ nie chce być wędrowcem, proponuje prace na zawsze
            za trzy pokoje na farmie dla mojej rodziny.
            Odpowiedź bałera spowodowała że Facet w PL zaczął życie zawodowe od nowa w garażu ojca.
            Dziś jest sprawdzonym , szanowanym wykonawca ślusarki budowlanej dla NAJWIĘKSZYCH deweloperów w PL.
            Balustrady, balkony, ogrodzenia, schody z żelastwa , przegrody , galanteria dla hal typu świetliki, trejaże , pergole, co się komu podobuje i jak sobie PT Klient życzy.
            Kiedyś Krzysia poleciłem dość "podsiębiernemu" Inwestorowi z klanu PSL od zawsze i rodzinnie.
            Facet po rozmowie zgodził sie NATYCHMIAST na ceny, terminy , dał zaliczkę z marszu aż mnie przytkało a małomówność nie jest moja wadą .
            Pytam Klienta Peesela :
            -Dlaczego ?!
            Peesel (prywatnie bardzo wporzo, wręcz imprezowicz/prazdniczek I Ligi) odpowiada :
            -Wg szkoleń biznesowych niemieckich ten Facet jest godny zaufania i współpracy, wierzę mu.

Wyszło gitara i nie tylko po niemiecku a po polsku czyli :
            płatność końcowa w niedzielę przy okazji obiadu wspólnego Rodziny Peesela i Rodziny wykonawcy czyli Krzyśka.
            cbdu
            Amen

PS
            Peeselek jest przedstawicielem i doradca technicznym MOCNEJ marki echtes deutsche
            w dziedzinie instalacji sanitarnych i GŁÓWNIE ogrzewnictwa i ciepła technicznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka