Dodaj do ulubionych

która apteka jest bezpieczna?

28.03.23, 09:46

Weterynarz zapisał naszej kotce tabletki antykoncepcyjne ( wiadomo- wiosna) ale pech chce, że są to te same tabletki, które są przeznaczone dla pań. Czyli dostępne są w "ludzkiej" aptece.
Po przypadku zaaresztowania człowieka, który w aptece kupował antykoncepcyjny preparat dla konia w aptece- boję się zrealizować lek dla kotki. Co radzicie?
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: która apteka jest bezpieczna? 28.03.23, 10:31
      kiks4 napisał:

>
      > Weterynarz zapisał naszej kotce tabletki antykoncepcyjne ( wiadomo- wiosna) ale
      > pech chce, że są to te same tabletki, które są przeznaczone dla pań. Czyli dos
      > tępne są w "ludzkiej" aptece.
      > Po przypadku zaaresztowania człowieka, który w aptece kupował antykoncepcyjny p
      > reparat dla konia w aptece- boję się zrealizować lek dla kotki. Co radzicie?

Bezpieczniejsza będzie kastracja kotki. Ja bym nie ryzykował, że mnie zamkną w ciupie.

S.
      • qwardian Re: która apteka jest bezpieczna? 28.03.23, 12:18
        Pasztet z kota. Kiedyś jadłem w Azji psa i jest żylasty jak stary baran, niejadalny. W kwestii sterylizacji największy ekspert w tej dziedzinie uciekł do Argentyny, miał nosa, bo tubylcy zostali skazani przez pół wieku na obóz koncentracyjny o nazwie PRL.
    • renepoznan Re: która apteka jest bezpieczna? 28.03.23, 12:11
      Nie doczytałeś Kiksie lub nie chciałeś doczytać.
      To dla konia to nie były piguły antykoncepcyjne ale o skutkach poronnych.
      Drobna różnica.
      ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka