Dodaj do ulubionych

Ogladacie Dewajtis?

27.09.23, 06:45
GW znęca się nad tym serialem ale sadzę, że ocenia nadawcę - TVP a nie serial.
Moim zdaniem serial jest OK. Może to nie jest produkcja 100-lecia ale przyzwoicie zrobiony serial. Wart oglądania.
Oczywiście nie namawiam do oglądania tych co to nie oglądają TVP ze względów ideologicznych. ;)
Zdjęcie ściągnięte z internetu.
Obserwuj wątek
    • l.george.l Re: Ogladacie Dewajtis? 30.09.23, 23:02
      Mądre świnie siedzą w kinie, świnie głupie oraz złe oglądają TVP. [znalezione w internecie]
      • kiks4 Re: Ogladacie Dewajtis? 01.10.23, 12:51
        Mogę już ogłosić wstępne wyniki eksperymentu prowadzonego na sobie i żonie od 8-miu lat. Badamy wpływ oglądania TVP na ogólny stan zdrowia a dokładniej mówiąc- wpływ odłączenia anteny od odbiornika TV.
        Otóż systematyczne badania ciśnienia krwi w trakcie eksperymentu wskazują na powolny ale systematyczny spadek obu wskaźników do poziomu norm WHO. Dodatkowo czas przeznaczony wcześniej na siedzenie wykorzystywany jest na spacery na świeżym powietrzu, skutkujące poprawą krążenia w kończynach dolnych i górnych, zwłaszcza w głowie. Jeśli głowę traktować jak kończynę, bo przecież od góry człowiek kończy się głową..
        Od wyniku wyborów uzależniamy dalsze prowadzenie eksperymentu ale już dziś mogę polecić naszą metodę. Żadnej TV!
        • renepoznan Re: Ogladacie Dewajtis? 01.10.23, 15:09
          Nie sądzisz Kiksie, że to nie TV decyduje ale rozsadek przy oglądaniu?
          • snajper55 Re: Ogladacie Dewajtis? 01.10.23, 19:03
            renepoznan napisał:

> Nie sądzisz Kiksie, że to nie TV decyduje ale rozsadek przy oglądaniu?

Nie pomoże ci rozsądek gdy zaciskają się pięści i roście ciśnienie. No chyba, że jesteś pozbawione emocji.

S.
            • kiks4 Re: Ogladacie Dewajtis? 01.10.23, 19:39
              No właśnie! TVPIS strasznie podnosił ciśnienie
          • l.george.l Re: Ogladacie Dewajtis? 05.10.23, 00:07
            Bardzo się mylisz. Kierując się niby rozsądkiem i włączając TVP na mecz czy - załóżmy - dobry film lub koncert podnosisz oglądalność szczujni. Podejście Kiksa jest słuszne. Postąpiłem analogicznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka