Dodaj do ulubionych

do czytelników Naszego Dziennika !

IP: *.icpnet.pl 01.01.05, 18:07
Mam wrażenie, że ostatnio forum gazety przejęło pod swoje "skrzydła"
conajmniej kilka zbłąkanych duszyczek , fanów tego szacownego i jak sami
twierdza jedynego polskiego pisma w tym kraju jakim jest Nasz Dziennik.
Biedactwa nie mogą wypowiedzieć się na forum ND , bo takie nie istnieje ,
najwyrażniej redakcja zajeta głoszeniem prawd objawionych. dot naszego kraju
nie jest ciekawa co myślą jej czytelnicy.
Mam jednak nadzieję, że nie ustajecie w prośbach by takie forum powstało i
byscie mogli na oczach innych potwierdzić słusznośc głoszonych tam teorii.
Póki co cieszcie sie wolnością slowa na forum Gazety bo jeśli spełnia sie
wasze marzenia to wolnisci tej mieć nie bedziecie

Obserwuj wątek
    • krystian10 Re: do czytelników Naszego Dziennika ! 01.01.05, 18:46
      Łuki jesteś wielki i masz racje. Te wszystkie oszołomy korzystają ze swobody
      którą krytykują
      • Gość: alex Re: do czytelników Naszego Dziennika ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 01:31
        Ludzie to takie głupki jak wy jeszcze istnieją??? Niech se siedzą gdzie chcą
        czytelnicy ND tak samo jak NIE czy GW - ludzie ale wy macie problemy.
        • pan.nikt Re: do czytelników Naszego Dziennika ! 02.01.05, 12:30
          Aleks zrozum, że ludzią o chrakterze "komunisty-zamordysty", przeszkadza
          wszelka różnorodność.

Nasi współcześni tzw liberałowie, w znacznym stopniu przejęli, te cechę
          komunistów.

Dla nich też jest jedyne mądre, czyli to co ogłosi Balcerowicz o napisze GW.

Wszelkie inne poglądy, to głupota , ciemnogród, choroba wymagajaca leczenia, a
          ostatnio faszyzm (taki mądry wytrych na inaczej myślących).

Nasz miły Łuki, reprezentuje właśnie tych Liberałów-zamordystów.
          Jeżeli masz trochę inne poglądy, to jesteś imbecylem, ewentualnie w drodze
          łaski tylko baranem.

Oczywiście nie reprezentując jedynie słusznych poglądów GW i Balcerowicza
          jesteś "wichrzycielem".
          Główne hasło takich komo-liberałów (spod sztandarów PO, UW i okolic) pochodzi
          od Cyrankiewicza (jest tylko zmodyfikowane)
          "każdemu, kto podniesie rękę na poglądy liberałów tę rekę odrąbiemy".
          • Gość: łuki Re: do czytelników Naszego Dziennika ! IP: *.icpnet.pl 02.01.05, 13:45
            panie nikt własnie w innym komentarzu napisalem, że nie uwazam pana za głupka
            co mi pan sugerował , jescze trochę wiary się we mnie tli :) niestety coraz
            mniej :(
            Ale spróbuje jescze raz, jak dziecku.

Własnie korzysta pan z forum Gazety Wyborczej gdzie swobodnie od wieleu
            miesięcy wypowiada pan swoje poglady sprzeczne z linią jaką prezentuje gazeta ,
            co wiecej obraża pan jej czytelników, w oczywisty sposób jest pan jej
            niechetny . Pomimo to może pan to robić swobodnie nikt nie usuwa pańskich
            komentarzy jezeli nie narusza pan regulaminu .
            Nie podoba to sie panu ? Jeżeli pańskie poglady są tak wspaniałe ma pan
            niepowtazalna okazje zeby przekonac do tego ludzi
            Wolność słowa umożliwia panu dotarcie do tysięcy odbiorców , ale nie zapewni
            panu tego, że sie ludzie z panem zgodzą . Trzeba jescze mieć coś do
            powiedzenia , a nie obrazac sie ze ludzie myśla inaczej

Ja np mam inne poglądy niż redakcja Naszego Dziennika i niestety nie mogę się
            nimi podzielić na tamtejszym forum, czego żałuję

Chyba dobrze mnie pan określil jestem "liberałem zamordystą", kategorycznie
            będe bronił swobody wypowiedzi, zasad wolnościowych.

Taki liberał zamordysta może sie nie zgadzać z poglądami skryjnych prawicowców
            czy lewaków , może ich nazwać baranami (słusznie), ale nie zabroni im swobody
            wypowiedzi. Ktoś taki jak pan nie pozwolii zorganizwoać np marszu wolności bo
            jest to sprzeczne z jego pogladami . Finito

prościej nie potrafię ;(

• pan.nikt Re: do czytelników Naszego Dziennika ! 02.01.05, 16:17
              1. Nie widzę nic złego w pluraliźmie tego forum. Wręcz cieszy to chyba
              najbardziej pluralistyczne forum.

2. Nie zgadzam się z niektórymi pogladami GW i to chyba nie jest zabronione (np
              nie podobała mi się decyzja grubej krechy, której efekty dziś
              widzimy).Przyznaję, że częściej czytuję GW niż ND, nie mogę więc obrażać
              czytelników GW, bo obrażałbym również siebie. Natomiast, nie rozumiem
              bezkrytycznego czytania czegokolwiek.
              Nawiasem mówiąc, niektóre poglady gospodarcze ND, są bzdurne i wynikają jak
              przypuszczam z nieznajomości tematu.

3. Niestety "liberał-zamordysta" nie broni wolności wypowiedzi, tylko swoich
              jedynie słusznych pogladów gospodarczych i filozoficznych. Przynajmniej taką
              wizję liberała miałem na myśli uzywając określenia "liberał- zamordysta".
              podobnie jak "komunista-zamordysta"

Pozdrawiam.
              • Gość: Zbyszek Luki, oszczędź sobie. On jest nieprzemakalny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.05, 18:45
                na wszelkie argumenty, bo o wszystkim wie lepiej, więcej i inaczej. Wzorem
                swoich idoli ma umysł wyćwiczony nie w logicznym myśleniu tylko w odpieraniu
                ataków wszystkich (jego zdaniem) wrogów tzw. prawdziwego polactwa. Czyli
                liberałów, masonów, komuchów, ubeków, gejów, feministek i innych cyklistów.
                • pan.nikt Re: Luki, oszczędź sobie. On jest nieprzemakalny 02.01.05, 22:03
                  Jak Ty Zbyszku mało o mnie wiesz i jak mało rozumiesz.
                  Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka