Gość: ben IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 14.06.05, 20:01 ale głupole z tych radnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: winIO Strzelali, nie strzelali. Do papieza, czy nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:02 i co z tego ??? jakie to ma znaczenie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik1 Re: Strzelali, nie strzelali. Do papieza, czy nie IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 14.06.05, 20:20 Gość portalu: winIO napisał(a): > i co z tego ??? > jakie to ma znaczenie ??? Dal debili twojego pokroju to oczywiscie nie ma zadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker glupawa tradycja, ale bez zlych intencji (chyba) IP: 70.19.14.* 14.06.05, 21:00 strzelanie do ludzkich sylwetek - to musi byc pasjonujace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Nic zdroznego tak mysle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:39 Uważam, że nie należy ganić bractwa kurkowego za to co się stało. To ich wieloletnia tradycja. A to, że strzelano akurat do podobizny papieża, to nalezy wykładac w ten spsoób, że bractwo chciało go jakoś nobilitować (taki po prostu mają sposób nobilitacji). Strzelano do podobizn wielu królow polskich - także bractwo. i nic sie nie działo. nie uważam tego za niestosowne i obraźliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Nikt nie stara się ich zrozumieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:01 To my mamy problem, że nie potrafimy uszanować innego podejścia do świata. Gdyby na przykład Papuasi oddawali cześć plując, to Polak mimo wszelkich wyjaśnień dałby Papuasowi za oplucie w gębę. Bo taką mamy naturę cudowną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alef zero Re: Nikt nie stara się ich zrozumieć IP: *.trw.com 14.06.05, 23:20 Pan tu dotyka sprawy zachowan szkodliwych. Nie przesadzajmy, ze tylko Polak, zostawszy opluty, zareagowalby negatywnie. Podejrzewam, ze i inne nacje tez. A gdybym ja dal panu porzadnie po ryju i powiedzial, ze to moj sposob uhonorowania pana, to co by pan zrobil? Tak jak w tym starym dowcipie: powiedziec Ci kawal sexualno-optyczny? - No? - Ch.. ci w oko!.... chyba sie nie gniewasz? - No... nie. - To ch.. ci w drugie! pozdrowka (tak naprawde nie mam w zwyczaju nikomu dawac po ryju) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: Nikt nie stara się ich zrozumieć IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 15.06.05, 04:27 alef zero, ja tez nie mam zwyczaju dawac zlobom po ryju ale jak czytam wypowiedzi niektorych blaznow...to mnie reka swedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinlet Re: Nic zdroznego tak mysle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:01 Gość portalu: teo napisał(a): > Uważam, że nie należy ganić bractwa kurkowego za to co się stało. To ich > wieloletnia tradycja. A to, że strzelano akurat do podobizny papieża, to nalezy > wykładac w ten spsoób, że bractwo chciało go jakoś nobilitować (taki po prostu > mają sposób nobilitacji). Strzelano do podobizn wielu królow polskich - także > bractwo. i nic sie nie działo. nie uważam tego za niestosowne i obraźliwe. A jakby zaczęli strzelać do Twojej podobizny, albo w ogóle do samego Ciebie - to dopiero by była nobilitacja, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Nic zdroznego tak mysle 14.06.05, 23:23 No coż tak to jest jak dla niektórych ludzi należy w imie tolerancji pogladow i postaw zaakceptować wszystko co tylko sobie ktoś wymysli. A prawo coż można je olać w imie celow wyższych jak na przykład obrony demokracji. Smutne ze jednak coraz cześciej przekraczamy w moim odczucie pewne nieprzekraczalne granice w imie wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1118 Re: Nic zdroznego tak mysle IP: *.elopole.com.pl 15.06.05, 02:32 Jestem za strzelaniem do mojej podobizny ..Proszę o adres a prześlę swoje FOTO... Odpowiedz Link Zgłoś
obaryb Re: Nic zdroznego tak mysle 15.06.05, 11:37 Do mojej podobizny każdy może strzelać do woli. Jeśli uczyni to Bractwo Kurkowe, to poczuję się zaszczycony, jeśli ktoś inny to mi to zwisa. Natomiast na strzelanie do mnie, z oczywisrych powodów się nie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Nic zdroznego tak mysle IP: *.teb.pl 15.06.05, 14:54 Chciałbym zauważyć jedną rzecz. Na strzelnicach sportowch używa sie zazwyczaj okrągłych tarcz, choć pewnie na filmach amerykańskich widujecie nieraz jak policjanci celują do tarcz w kształcie ludzkiej sylwetki. Bractwo NIE strzelało do tarczy w kształcie papieża - tylko do białego kółka. Podkładem tarczybył był tylko portret naszego rodaka i to w dodatku w formie obrazu. Celem nie było odstrzelenie papieżowi nogi, ręki, ucha czy trafienie między oczy. Celem był środek białej okrągłej tarczy. To wszystko w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: Nic zdroznego tak mysle IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 15.06.05, 04:17 Przepraszam ze zapytam, jaka jest wlasciwa nazwa tego bractwa - bractwo kurkowe czy bractwo ku..kie? Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Ciekaw jestem... 15.06.05, 09:42 ... czy członkowie bractwa nobilitowali w ten sposób także siebie nawzajem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Nic zdroznego tak mysle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:55 Niedobrze mi sie robi ,teo czytając twoje wywody dochodzę do wnipsku,że nic nie rozumiecie ,są osoby których nie można w ten sposób traktować - przede wszystikm - Papież,a strzlać sobie można do sylwetek kowbojów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk banda debili bawiąca się za społeczne pieniądze IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 15.06.05, 12:52 bractwo kurkowe-elita grupa półgłówków bawiąca się przy wódce!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna_jędza Debilna tradycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:08 W krakowskim Bractwie Kurkowym strzelają do tarcz sportowych, a w finale, do rzeźby kura. Już sie krakusy postarają, żeby "mądrzy inaczej" z Rawicza zostali wywaleni ze związku bractw kurkowych, spox :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianka Masz cos do Krakusow Ty wredna jedzo? IP: *.euv / 193.174.122.* 15.06.05, 18:08 podobizna Kura na tarczy jest rzeczywiscie lepszym pomyslem od podobizny JP II, mysle ze zwlaszcza w Krakowie zaden czlonek bractwa by sie nie osmielil strzelac do podobizny naszego kochanego Papieza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant-anty-anty Re: Nic zdroznego tak mysle IP: *.onlink.net 15.06.05, 17:59 teo watpie w to czy ty myslisz. Dla mnie jestes bezmozgowcem tak jak i wielu innych zabierajac glos w tej sprawie. Jesli to nic zdroznego zaproponuj tym cymbalom swoje zdiecie. Sadze , ze wielu strzelac bedzie z prawdziwa przyjemnoscia do twojej pustej glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: To nie Janowi Pawłowi II wystawili świadectwo 14.06.05, 21:01 Wystawili świadectwo samym sobie ! Kim był Jan Paweł II wie każdy inteligentny człowiek na kuli ziemskiej. Teraz wiemy kim są opisani w newsie gości. Zwykłe chamy i prostaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1118 Re: To nie Janowi Pawłowi II wystawili świadectwo IP: *.elopole.com.pl 15.06.05, 02:34 Piszesz o człowieku ,który czynił wszystko pozostając w głębokim ukryciu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skupis Re: To nie Janowi Pawłowi II wystawili świadectwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:47 > Kim był Jan Paweł II wie każdy inteligentny człowiek na kuli ziemskiej. Pewnie. Byl oszustem religijnym, ktory całe tłumy ciągnie za sobą do piekła. komiksy.own.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skupis z dupis Re: To nie Janowi Pawłowi II wystawili świadectwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:58 Oj cosik się koledze zwoje we Łbie wyprostowaŁy... a może to tylko nadmiar "wiedzy" nabytej drogą pisma obrazkowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normals Re: Strzelali, nie strzelali. Do papieza, czy nie IP: *.uni.lodz.pl 14.06.05, 22:06 Sluchaj Kolego, z moze zamiast wyzywac innych ludzi pomyslisz troche dla odmiany? Wyobraz sobie, ze dla mnie to tez nie ma znaczenia. I co? Tez mnie nazwiesz debilem? A kim Ty jestes? Czym sie dotad wykazales? Czego dokonales? Zastanow sie na przyszlosc, zanim napiszesz cos tak glupiego. Ja mam w swojej dziedzinie dokonania, a Ty? A teraz wyjasnienie: nie ma to dla mnie znaczenia, bo w odroznieniu od niektorych nie uwazam, zeby papiez byl pod specjalna ochrona prawna, silniejsza anizeli w przypadku np. politykow. To byl przecietny papiez i pora to sobie glosno powiedziec, a nie opowiadac pierdoly o jego "nadzwyczajnosci", bo to Polak. I wiecie co - z moimi pogladami tez mam prawo zyc w tym kraju, jak Wy. A jak Wam sie to nie podoba, to nie ma problemu, zrobcie sobie powtorke z 1968. To nie ja strace, tylko Wy. Wasze stadne instynkty sa niesmaczne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik1 Re: Strzelali, nie strzelali. Do papieza, czy nie IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 14.06.05, 22:30 Sluchaj no ty kolezko przesmieszny. Dla mnie tez zaden czlowiek nie jest ponad prawem ale strzelanie do sylwetki kogokolwiek jest juz wystarczajacym przykladem zdemoralizowania i debilizmu. Teraz ty pomysl dla odmiany i powiedz mi czy ty naprawde nie widzisz w tym nic zlego??? Pomysl przeciez jestes INTELIGETEM nie powinno ci to sprawiac problemow, zwlaszcza ze dokonales czegos w swojej dziedzinie hahahahaha. A tak na marginesie, czy ty napewno wiesz co wydarzylo sie w 1968??? Pozdrowienia GENIUSZU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m118 Re: Strzelali, nie strzelali. Do papieza, czy nie IP: *.elopole.com.pl 15.06.05, 02:43 a czym różni się "sylwetka" widoczna na tarzczy w strzelaniu nr...od innej? Jak straciłeś 716 dni z życia to rozumiesz ,a jak nie to sprawdź i ....bądź tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
doktortraktor Re: Strzelali, nie strzelali. Do papieza, czy nie 14.06.05, 22:34 Ciekawe jakie są te Pańskie "dokonania"? Bo bez wątpienia ani jakims intelektualnym tytanem Pan nie jest, ani kimś dobrze wychowanym. Radzę w przyszłości pisać z jakiejś kawiarenki internetowej, żeby wstydu Uniwersytetowi nie przynosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alef zero do pana z dokonaniami IP: *.trw.com 14.06.05, 23:12 Wie pan, kardynalowi Wojtyle panskie dokonania tez moglyby sie wydac przecietne, ale on mial na tyle taktu i kultury osobistej, ze nigdy o nikim by czegos takiego nie powiedzial ani nie napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłop Kurkowy Re: Strzelali, nie strzelali. Do papieza, czy nie IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 14.06.05, 23:51 Bardzo dobra odpowiedż z zapytaniami do uczestników portalu! Nic dodać nic podzielić. Jednak w naszych dyskusjach zawsze musimy uciekać się do rozgrzebywania tego co już mineło. Mnie interesuje co czuje "członek" Bractwa strzelając do tarczy która wkomponowana jest w malunek np. króla, prezydenta lub papieża. Czy poprawia się jakość/celność strzałów i strzelających? Dlaczego zgrupowanie nie korzysta z widoków np: świni, dzika lub ptaka. Czy wówczas orgazm jest słabszy? Czy etyka Bractwa nie pozwala korzystać z podniety zwierzęcej? Bo jeżeli Bractwo mówi że robi to "z miłości" do widoku na tarczy, to lepiej milczeć niż opowiadać takie głupoty! W to może uwierzyć tylko "członek", jego rodzina i znajomi. Oraz Burmistrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m118 Re: Strzelali, nie strzelali. Do papieza, czy nie IP: *.elopole.com.pl 15.06.05, 02:40 ... ten szary tłum jest poniżej tego... mądrość tych ludzi" wylewa się "z głośników różnych nadajników... a co do myślenia masz rację ,ale to bardzo ,ale to na prawdę bardzo mały obszar tej populacji jest taką "przypadłością "skalany... Odpowiedz Link Zgłoś
baba2 Re: Strzelali, nie strzelali. Do papieza, czy nie 15.06.05, 04:47 Nawet Ci co strzelali mnie tak nie wkurzyli jak ten debilski komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Strzelali, nie strzelali. Do papieza, czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 18:37 W '68 wyjeżdżali gŁównie UB-owcy i to przede wszystkim ze starchu przed nadchdzącą zmianą wŁadzy, a więc i wielce prawdopodobnymi czystakami wewnątrz pzpr. A że stalinizm najdrastyczniej wprowadzali w Polsce Żydzi, to zwŁaszcza dla pana nie powinna być żadna nowość (na wypadek jednak freudowskich wyparć ze świadomości polecam lekturę choćby wywiadu z prof. GŁowińskim w DF). Bo brak w tym kraju dekomunizacji, to jeszcze nie powód, by za ocenianie pontyfikatu brali się teraz stalinowcy, tacy jak pan (sŁowa pan pod adresem kanali używam naprawdę wbrew sobie). Jad (z ukąszenia heglowskiego?) nie pozwala panu dostrzec, jak wiele papież zrobiŁ dla nacji, której mieni się pan przedstawicielem. Np. uznanie państwa Izrael i nawiązanie przez Watykan stosunków dyplomatycznych z tym krajem. Wszystko to byo przecież po myŚli Żydów, którzy przyklasnęli agresji izraelskiej w '67, a co przez towarzysza WiesŁawa uznane zostaŁo za zdradę i w konsekwencji zaowocowaŁo marcem'68. Nie wymagam od komuchów ogŁady i poczucia smaku, a od Żydów krytycyzmu wobec psudomartyrologii. Ale ze względu na fakt, że żyje pan w kraju, który nie pociągnąŁ pana i panu podobnych do opowiedzialności za zbrodnie systemu, ani nawet nie zbuntowaŁ przeciw kwachowi, który zablokowaŁ odebranie wam emerytór prominęckich (czyli tzw. zasŁug za wysŁugiwanie się sowietom), oczekiwaŁabym przynajmniej owściągnięcia jęzora. Ale, jak widać, nie należy od qur_y oczekiwać nawet resztek przyzwoitości.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Strzelali, nie strzelali. Do papieza, czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 00:51 debil Odpowiedz Link Zgłoś
tempus Re: Strzelali, nie strzelali. Do papieza, czy nie 14.06.05, 23:38 Gość portalu: kralik1 napisał(a): > Gość portalu: winIO napisał(a): > > > i co z tego ??? > > jakie to ma znaczenie ??? > > Dal debili twojego pokroju to oczywiscie nie ma zadnego znaczenia. No, zaprawdę zacny to i sprawiedliwy argument "debil". Pozdrawiam fanów katolicyzmu! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem ach ci katolicy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:56 ach ci katolicy... strzelać do swojego zmarłego popież, który na dodatek niegdyś był ranny, i to wszystko jako wyraz szacunku. co za pokrętność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Re: Strzelali, nie strzelali. Do papieza, czy nie IP: *.sympatico.ca 15.06.05, 00:02 I co ztego? Postaw zdjecie swojej matki i strzelaj. Baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Re: Strzelali, nie strzelali. Do papieza, czy nie IP: *.sympatico.ca 15.06.05, 00:02 I co ztego? Postaw zdjecie swojej matki i strzelaj. Baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efg Był by problem gdyby strelali do Busha np ? albo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 08:57 do Putina ? To jest doś wredne posuniecie, bo faktycznie tarcze brackie do strelań sa dziwne czasem (dla niewtajemniczonych), widziałem np.historyczna tarczę z Kosciuszką. I na podstawie takich zwyczajów ktoś jednak przegiął pałe, i to wydaje sie ze celowo. Cała sprawa przypomina ten numer z Kwachem, Siwcem i papieskim helikopterem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu fan Proponuje powołać Komisję Śledczą:) IP: *.aster.pl 15.06.05, 12:36 Tylkow ten sposób możemy poznać prawdę.Oczywiście w komisji obowiązkowo musi zasiąść Mr giertych,macierewicz a głównym specjalistą powinni mianować rydzyka. Rzeczywiście kurna,temat roku...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Patron klubu Ali Agca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:05 a honorowy prezes Kagiebista z Katynia.Wiwat SLD.Ale ta partia ma ekipę.Głowa mała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieniacz Re: Patron klubu Ali Agca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:52 Gość portalu: Kiepski napisał(a): > a honorowy prezes Kagiebista z Katynia.Wiwat SLD.Ale ta partia ma ekipę.Głowa m > ała. A nie przyszło ci do tego kiepskiego łba że nie dla wszystkich JPII był kimś wyjątkowym? Są w tym kraju ludzie którzy nie płakali po papieżu, tacy dla których ten facet był tylko jednym z wielu polityków? Powiem więcej, są nawet i tecy dla których był on postacią szkodliwą tak w sposób uświadomiony lub nie, ot choćby zwolennicy aborcji coby daleko nie szukać. Ludzie nie domagajcie się aby każdy czcił to co i wy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:07 A jak opbrazili uczucia religijne, bo nie wolno strzelać do Boga JPII. Odpowiedz Link Zgłoś
tomashec Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II 14.06.05, 20:10 Przesadzili, i wie to każdy przyzwoity człowiek, nawet nie wierzący. Powinny polecieć głowy. Tamci wynocha z bractwa, no i oczywiście burmistrz - sam niech złoży dymisję, tego wymaga honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pea Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:45 > Przesadzili, i wie to każdy przyzwoity człowiek, nawet nie wierzący bzdura. dla mnie żaden papież świętą krową nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
piroxx Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II 14.06.05, 21:15 > > Przesadzili, i wie to każdy przyzwoity człowiek, nawet nie wierzący > bzdura. dla mnie żaden papież świętą krową nie jest. a tu nie chodzi o święte krowy tylko o strzelanie do podobizny człowieka, kimkolwiek on by nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1118 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.elopole.com.pl 15.06.05, 02:48 Tu wkradł się błąd do podobizny TRUPA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 15.06.05, 04:56 m1118, czy ty jestes zyjacy czy moze jestes tylko intelektualnym trupem? A moze nie-intelektualnym trupem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 15.06.05, 04:48 pea, ja cie rozumie. Zaden Papierz dla ciebie nie jest swieta krowa, ale dla odmiany ty dla milionow ludzi jestes zwyczajnym bydlakiem. Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu fan papierz?:) IP: *.aster.pl 15.06.05, 12:40 jak już jestes takim superfanem JPII to naucz się pisac słowo Papież:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: papierz?:) IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 15.06.05, 17:50 mufanie, nawet Pan Bog popelnil pomylke stwarzajac ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
baba2 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II 15.06.05, 04:53 Gość portalu: pea napisał(a): > > Przesadzili, i wie to każdy przyzwoity człowiek, nawet nie wierzący > bzdura. dla mnie żaden papież świętą krową nie jest. Dla Ciebie nawet twoj fiut nie jest swięty!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro99 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.acn.waw.pl 14.06.05, 22:25 Honor a przynależność do SLD chyba ze sobą nie współwystępują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II 14.06.05, 20:11 Dzisiaj rano w "Trójce" jakiś poje..iec z tego bractwa dorabiał na poczekaniu odwieczną tradycję do wygłupu, który nagłośniły media. Wydaje mi się, że policja przede wszystkim powinna członkom bractwa odebrać pozwolenia na broń, bo to niebezpieczna zabawka w rękach debili, a następnie adminstracyjnym nakazem należy wielowiekowe towarzystwo kurkowe rozpędzić. Odpowiedz Link Zgłoś
tomashec Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II 14.06.05, 20:14 bez uogólnień l.george.l. Na bank nie wszyscy są tak szurnięci i bezmyślni Odpowiedz Link Zgłoś
waszkuzyn Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II 14.06.05, 20:23 Mysle, ze pora karac grzywna za pierdniecie przy kaplicy i bekanie w poblizu cmentarza... A jak sie nie da odwolac burmistrza za strzelanie, to za niemanie swiatel w kolorze liturgicznym. WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik1 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 14.06.05, 20:28 waszkuzyn to chyba kuzyn z za wschodniej miedzy? Teraz przynajmniej wiadomo kto glosuje na takich przyjebow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waszkuzyn Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.fasty.net 14.06.05, 22:57 Wtedy glosowalem na Kwasniewskiego... A teraz uwazaj kralik bede cytowal: "jestes zerem". Dobre, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik1 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 14.06.05, 23:00 Jasne waszkuzyn!! zajebiste!!! A ty jestes idiota, sam powiedz czy moje zero nie jest lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmmm Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: 212.122.214.* 14.06.05, 20:31 waszkuzyn pisze się "nie posiadanie" jak już, widać że jesteś kuzyn, chyba tenczerwony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.chello.pl 14.06.05, 22:35 > waszkuzyn pisze się "nie posiadanie" jak już, widać że jesteś kuzyn, > chyba tenczerwony Nic nie zrozumiałeś z tego co waszkuzyn napisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny7 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: 217.173.203.* 14.06.05, 20:24 Masz kłopot z sobą !!! I powinien byś iść do lekarza póki nie za późno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1118 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.elopole.com.pl 15.06.05, 02:50 ... a sekty rozwiązać(największa to KK)..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: win Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 15.06.05, 05:14 l.george, po co rozgania to ku..kie baranstwo?(Czy to jest wlasciwa nazwa tego baranstwa?). Na strzelnicy mogli by sluzyc jako jednorazowe tarcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 00:58 popieram a nawet wiecej powystrzelac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak co się dziwić IP: *.icpnet.pl 14.06.05, 20:19 Koła łowieckie , strzelnice są opanowane przez SB-eków , milicjantów i innych komuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cowboy Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.hctx.net 14.06.05, 20:19 Kazdy rozsadny czlowiek, nawet niewierzacy po przeczytaniu tego artykulu czuje niesmak. Ja chcialbym miec zdjecia tych strzelajacych idiotow to bym na nie nasral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny7 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: 217.173.203.* 14.06.05, 20:28 To tak postępuje rozsądny człowiek??? (Strzela kupkę na fotkę) Żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony100 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:48 to wejdź na www.rawickie.net i w wiadomościach na 1 miejscu jest o tych debilach i odnośnik do ich strony. Tam są ich zdjęcia. Chyba masz drukarkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1118 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.elopole.com.pl 15.06.05, 02:53 ....i Pan z Tobą.... A myślenie boliiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s4321r A właściwie o co chodzi 14.06.05, 20:20 A właściwie o co chodzi można by się zająć poważnymi sprawami a nie bzdetami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alef zero Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.trw.com 14.06.05, 20:22 A ja pamietam jak chlopaki na PO chcieli strzelac do portretu Gomulki, to nauczyciel im nie pozwolil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Photo8 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:31 Mrożek by tego nie wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik1 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 14.06.05, 20:41 Gość portalu: Photo8 napisał(a): > Mrożek by tego nie wymyślił. Nie obrazaj Mrozka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Nie ma czego sie dziwic... Komunisci to bandyci IP: *.icpnet.pl 14.06.05, 20:31 Komunisci to bandyci, gdziekolwiek dochodzi do wladzy, zawsze konczylo sie masowymi mordami. Dziwicie sie, ze dla nich strzelanie do ludzi lub ich zdjec to norma??? Ja sie dziwie, ze oni do prawdziwych ludzi nie strzelaja. Ale spokojnie, jak tylko SLD lub PO zalegalizuje eutanazje, to sobie odbija z nawiazka. ZUS bedzie wskazywal cele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1118 Re: Nie ma czego sie dziwic... Komunisci to bandy IP: *.elopole.com.pl 15.06.05, 02:55 ...Zapomniałeś dodać ,że komunisci ze swoimi mordami są skoligaceni w prostej lini z Najświętrzqa Inkwizycją - tworem KK.... Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Nie ma czego sie dziwic... Komunisci to bandy 15.06.05, 16:49 Gość portalu: m1118 napisał(a): > ...Zapomniałeś dodać ,że komunisci ze swoimi mordami są skoligaceni w prostej > lini z Najświętrzqa Inkwizycją - tworem KK.... --------------- Kochany Przyjacielu m118, od dawna Cie poszukiwalem. Mam nadzieje , ze spotkamy sie wkrotce. Pozdrawiam. Darwin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Re: Nie ma czego sie dziwic... Komunisci to bandy IP: *.man.poznan.pl 21.06.05, 14:45 1. Szczerze mowiac wole juz najswietsza (tak to sie pisze) inkwizycje niz np. dbajace o "prawomyslnosc" NKWD czy SB. 2. Nie jestem katolikiem, podobnie jak nie wyznaje religii marksistowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieniacz Re: Nie ma czego sie dziwic... Komunisci to bandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:15 Gość portalu: Morphy napisał(a): > Komunisci to bandyci, gdziekolwiek dochodzi do wladzy, zawsze konczylo sie maso > wymi mordami. Dziwicie sie, ze dla nich strzelanie do ludzi lub ich zdjec to no > rma??? > > Ja sie dziwie, ze oni do prawdziwych ludzi nie strzelaja. Ale spokojnie, jak ty > lko SLD lub PO zalegalizuje eutanazje, to sobie odbija z nawiazka. ZUS bedzie w > skazywal cele. No chyba że wcześniej do władzy dojdą do władzy miłujacy bliźnich, wybaczający i nadstawiający drugi policzek chrześcijanie spod znaków PiS i LPR, wtedy spalą sk..synów na chwałę BOGA MIŁOSIEDRNEGO111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farron Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.net 14.06.05, 20:31 Zapraszam na rawickie.net i na rawicz.pl Dowalcie tym ludziom bez honoru! Jest mi wstyd - rawiczanin. Ale ich nigdy nie popieralem. Kurkowa banda! Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabas Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.mtm-info.pl 14.06.05, 20:35 zróbmy dwa marsze, jeden za, drugi przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEX/WuWuA strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:36 profanacja i SKANDAL... jestem zalamany postawa lewicowych palantuff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alumn Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.asko / 82.177.183.* 14.06.05, 20:36 I cóż sie stało?A kim jest papież?Ni to ojciec,ni to święty.Taki sam facio jak wielu innych tyle ,że jest szefem mafii drącej z frajerów szmal i nie płacącej podatków.Taki watykański Al Capone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEX Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:40 sorry... ale jestes palantem, zadko to mowie ludziom.... zal mi ciebie lewicowy dzieciole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik1 [...] IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 14.06.05, 20:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II 14.06.05, 22:46 kralik1 = prawdziwy katolik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik1 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 14.06.05, 22:58 wirusx=prawdziwy konsomolec? Odpowiedz Link Zgłoś
tenkrat Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II 14.06.05, 23:22 a Ty wzorem wszelkich cnót,a w ogole to powinni Cie umiescic w Sevres jako wzorzec kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.05, 22:52 dokonaj w swoim życiu chociaż 1% tego co On to będziesz miał prawo osądzać Odpowiedz Link Zgłoś
m1118 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II 15.06.05, 03:00 Ja zrobiłem krok dalej spłodziłem dziecko i je uczę jak zostać NORMALNYM człowiekiem... a ile dzsieci posiada "wasz Ojciec Śnięty"... Odpowiedz Link Zgłoś
iskaska Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II 15.06.05, 00:48 Niestety nie jestem bogobojna. Ale jak czytam tego typu oszołomskie wypowiedzi, zamieram. Myślę że twoja wypowiedź to prowokacja, ale i tak przykro. Kompleks jakiegoś wieśniaka który na forum może ocenić każdego, nawet Papieża. Pewnie siedzisz w domu, nie masz co robić i bawi cię wdawanie się w dyskusje na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia. Jeśli On jest zwykły facio, to ciebie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
m1118 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II 15.06.05, 03:02 Wybacz ,że zadam to pytanie :czy różni się ocena na forum JPII od A.K.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gress [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II 14.06.05, 20:46 A mnie od dziecka w domu i w szkole uczono, że się do ludzi nawet z pistoletów- zabawek nie mierzy. Nie ważne czy do żywych, czy do portretów, jedyny wyjątek to tarcze z konturem :-/ Kilku moich znajomych należy do bractwa kurkowego, inni do klubu strzeleckiego, ale o takim zwyczaju nikt nie słyszał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meritum 3 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 21:18 Wydaje mi się ,że nie ma znaczenia do czyjej sylwetki strzelano, jeżeli np było by wolno do Jaruzelskiego, Kwaśniewskiego, czy Urbana, ro JPII tak samo dobry, problem leży w tym że strzelanie do sylwetki kogo kolwiek to paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... ANTYPOLONIZM... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.06.05, 20:47 ...powinien byc tak samo karany i pietnowany jak robia to nasi starsi bracia w wierze...moze by taka uruchomic w polsce telefon dla obywateli by informowali o ukrywajacych sie oprawcach polakow i wszelakich wystapien i imprez antypolskich...tak to jest jak sie przebaczylo po katolicku oprawcom bolszewickim z lsd...bez wyciagniecia konsekwencji od tych bolszewikow...a wrecz jeszcze im wzmacniaja noge... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik1 Re: ANTYPOLONIZM... IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 14.06.05, 20:51 Gość portalu: mee... napisał(a): > ...powinien byc tak samo karany i pietnowany jak robia to nasi starsi bracia w > wierze...moze by taka uruchomic w polsce telefon dla obywateli by informowali o > > ukrywajacych sie oprawcach polakow i wszelakich wystapien i imprez > antypolskich...tak to jest jak sie przebaczylo po katolicku oprawcom > bolszewickim z lsd...bez wyciagniecia konsekwencji od tych bolszewikow...a > wrecz jeszcze im wzmacniaja noge... Swieta racja! ale ktos im udzielil mandatu zaufania i zaglosowal, nie po raz pierwszy i nie ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: ANTYPOLONIZM... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.06.05, 20:57 ...prawica.net/old/modules.php?name=NukeJokes&func=JokeView&jokeid=77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: ANTYPOLONIZM... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.06.05, 21:18 ...prawica.net/old/modules.php?name=Archives&op=info&did=20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galfon co za glupota! IP: *.net 14.06.05, 20:48 wejdzcie na rawickie.net i dowalcie tym kretynom co strzelali-zupelny brak wyczucia. To burmistrz Rawicza Pawłowski robił!!! Zero szacunku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuuj to byla kwestia smaku, tak wlasnie smaku IP: *.npsp.com 14.06.05, 20:51 jestem pewien, ze beda sie tu pienic lewacy, ktorzy analogiczne strzaly do podobizny Jaruzelskiego, Kwasniewskiego, Urbana, czy Szyszkowskiej uznaliby za zbrodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: to byla kwestia smaku, tak wlasnie smaku IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.06.05, 21:03 ...niech strzelaja do rabina w-wy...a beda to ich ostatnie strzaly...))) Odpowiedz Link Zgłoś
obaryb Re: to byla kwestia smaku, tak wlasnie smaku 15.06.05, 12:25 Zgadza się. A smaku u innych oceniać nie można. Osobiście też uważam, że jest to niesmaczne. Ale nigdy bym psów nie wieszał na kimś o innym smaku (bo i na jakiej podstawie?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: 5.5R6D* / *.178.47.245.adsl.012.net.il 14.06.05, 20:59 biedny czlowiek, leczcie go! A nikt mu nie podpowiedzial zeby tam umiescic jego fotke! Byloby ciekawiej! Odpowiedz Link Zgłoś
efka_2 Niech żyje nie-myślenie..! ;D 14.06.05, 20:59 Na sali posiedzeń, na której tamci radni obradują należałoby napisać wielkimi literami: LUDZIE, MYŚLCIE..!! TO NIE BOLI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik1 Re: Niech żyje nie-myślenie..! ;D IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 14.06.05, 23:12 efka_2 napisała: > Na sali posiedzeń, na której tamci radni obradują należałoby napisać wielkimi > literami: > > LUDZIE, MYŚLCIE..!! TO NIE BOLI... No ale wtedy wietrzyli by spisek... Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Niech żyje nie-myślenie..! ;D 15.06.05, 00:05 efka_2 napisała: > Na sali posiedzeń, na której tamci radni obradują należałoby napisać wielkimi > literami: LUDZIE, MYŚLCIE..!! TO NIE BOLI... Oni myślą, tylko inaczej... ;-) A tak w ogóle, to chyba nie o myślenie chodzi, tylko o odczuwanie uczuć zbliżonych do empatii, dobre wychowanie też pomaga nawet w przypadku braku tejże, a nawet nieraz odrobina dobrego smaku wystarczy by takich zabaw nie urządzać. Przynależność partyjna nie ma tu moim zdaniem nic do rzeczy, z tym że burmistrz, który nie wyczuwa takich granic sam pewnie ze stanowiska publicznego nie zerezygnuje, a powinien. Ale wybory burmistrza są bezpośrednie, więc mieszkańcy będą mogli się niedługo wypowiedzieć bezpośrednio. P.S. Panie redaktorze Rewiński, w całej notce nie znalazłem informacji gdzie to tak strzelano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mad Professor Nowy skandal w Rawiczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:42 Szykuje sie kolejny skandal w Rawiczu. Ma być wystawa znaczków z wizerunkiem Papieża. Czym prędzej odwołac, bo oskarżą was o lizanie wizerunku JPII od tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peleryn mozna im dowalić na rawickie.net IP: *.net 14.06.05, 21:11 dowalcie tej kurkowej bandzie na rawickie.net. To m.in. Pawlowski burmistrz Rawicza strzelal. Napiszcie co o nim myslicie i w sondzie zwalcie go ze stanowiska burmistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meritum3 Re: Strzelali do podobizny Jana Pawła II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 21:12 Fatalnie - nie mogliście strzelać do kaczuszek z Pisuaru ? ? Ps a czy np do Jaruzelskiego to można strzelać , albo np do Kwaśniewskiego, a do genose Benka XVI ? kto mi to wyjaśni ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODO Re: Odwet towarzyszy IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 14.06.05, 21:13 Byc moze ze wypralo im mozdzki do tego stopnia... a BYC MOZE ZE TO OWET BYLYCH TOWZRZYSZY, WOBEC LUDZI KTORYCH KOMUNA NIENAWIDZI LUB NIE SZANUJE. Odpowiedz Link Zgłoś