misiamisia 01.08.02, 09:45 Nareszcie wyjezdzam!!! Moze odezwe sie w przyszlym tygodniu i opowiem nieco, jak jest. A poki co - pozdrawiam :c) Misia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwid Misiu! 03.08.02, 21:22 Miśko!! Misiuniu!!! Odpocznij, wypocznij i odpręż się, ale jeśli masz możliwość dostępu do sieci, to pisz w tym czasie! Bo brakuje nam Ciebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: escorpio Re: Nareszcie!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 20:49 milego pobytu zycze :) lubie czytac Twoje posty, pozdrowienia z Wroclawia Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: Nareszcie!!! 04.08.02, 22:07 Gość portalu: escorpio napisał(a): > milego pobytu zycze :) lubie czytac Twoje posty, pozdrowienia z Wroclawia widze ze misia dorobiła się fanów. kiedyś to Dzidka była numerem 1... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: escorpio Re: Nareszcie!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 23:14 heh, a kto mowi ze dzidki nie lubie? lubie wszystkich, ktorzy maja cos ciekawego do powiedzenia, a takich w Polsce nie brakuje...na szczescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kagra Re: Nareszcie!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.08.02, 12:42 Przepraszam ,że się pytam ,dostałaś sie na psychologie? Śledziłam swego czasu ten wątek i stąd ta ciekawość. A może coś przeoczyłam.... Jakby nie było udanego pobytu na wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
zwid Na moim monitorze ... 05.08.02, 21:12 ... i Misia i Dzidka, i ty Aniu9009 wyświetlacie się na zielono. Jestem fanem was wszystkich! I jeszcze paru innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: Na moim monitorze ... 12.08.02, 19:15 zwid napisał: > > ... i Misia i Dzidka, i ty Aniu9009 wyświetlacie się na zielono. > > Jestem fanem was wszystkich! > I jeszcze paru innych osób. no to mam już dwóch fanów. ja kolorów nie stosuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Nareszcie wróciłem na ukochane forum! WITAM @ll !! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.08.02, 15:39 CZE @ll!!! Na trzy dni przerwałem wojaże po Polsce, troszkę wreszcie poclickam. Jak tam forum? Ponoć troszke słabiej? Jak wszyscy wrócą, już na dobre, z wakacji to znowu ruszymy z koksem. Do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Nareszcie wróciłem na ukochane forum! WITAM @ 12.08.02, 13:57 No, witajcie, Kochani! Jak milo czytac takie posty... Lezka az sie krei. ;c) Jestem na jednej z Wysp Szczesliwych (Kanaryjskich) - Teneryfie. Upal, jak, za przeproszeniem, cholera. Ale jest fantastycznie. No, i te opalone, meskie ciala... Wart pokonac te pare tysiecy kilometrow... ;cp Internet jest tu dosc drogi, wiec malo korzystam. Napisze cos po powrocie. Trzymajcie sie cieplo, Pyrki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffmarkus Re: Nareszcie wróciłem na ukochane forum! WITAM @ IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 12.08.02, 19:06 misiamisia napisała: > Jestem na jednej z Wysp Szczesliwych (Kanaryjskich) - Teneryfie. Niezły wojaż sobie szczeliłaś... > Upal, jak, za przeproszeniem, cholera. Ale jest fantastycznie. No, i te >opalone, meskie ciala... Już się boję zobaczyć Twoje opalone, damskie ciało(oczywiście chodzi mi o ręce i twarz:) na kolejnym spotkaniu. Boję się, że popadnę w komplexy(też się smarzyłem ale nad naszym morzem i wydaje mi się, że jestem opalony) > Wart pokonac te pare tysiecy kilometrow... ;cp Łeee, no pewnie!!! > Internet jest tu dosc drogi, wiec malo korzystam. Napisze cos po powrocie. Czekamy z niecierpliwością na wrażenia. > Trzymajcie sie cieplo, Pyrki!!! Si U Kanarko!!! > Odpowiedz Link Zgłoś