Dodaj do ulubionych

Dowód na nietolerancję organizatorek marszu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 00:07
Pani Kowalczyk i pani Jermaczek występują przeciwko wolności słowa i wolności
zgromadzeń! Są sto razy gorsze i niebezpieczniejsze od Grobelnego!!! Oto
dowód: GW POZNAŃ napisała: Organizatorzy Marszu Równości skrytykowali wczoraj
pomysł poznańskiej "Naszości" szykującej marsz onanistów. - To próba
parodiowania naszego marszu - mówi Marta Jermaczek. - I szydzenie z idei
tolerancji - dodaje Iza Kowalczyk.

Obie panie nie mają pojęcia co to jest happening, co to jest tolerancja, co
to jest akceptacja innych poglądów no i po prostu nie mają poczucia humoru! A
przecież mogłyby zaprosić onanistów do Marszu Równości i już! Akcja Naszości
była przeprowadzona właśnie dlatego, żeby pokazać hipokryzję gejów i lesbijek
i innych uczestników marszu. Ci co nie z nami - są przeciw nam - oni tak
myślą!
Obserwuj wątek
    • maniek.siekiera Widocznie miały złe doświadczenia onanistyczne;) 17.11.05, 00:14
      i stąd ta wrogość tych femin do onanistów ;)
      • maniek.kilof lewaki,pedały,zieloni...wszyscy oni kłamią 18.11.05, 22:46
        • Gość: ? a czego sie spodziewasz po hipokrytach? IP: *.icpnet.pl 19.11.05, 10:51
          kazdy kto stawi sie na tym marszu jest hipokryta. Licze ze dostanie wysoki
          mandat.
      • Gość: ona nistka Re: Widocznie miały złe doświadczenia onanistyczn IP: *.udn.pl 20.11.05, 00:33
        Ona czuje się gejem
        Madonna (46 l.) znów szokuje! - Być może jestem gejem uwięzionym w ciele
        kobiety - powiedziała gwiazda zdumionym dziennikarzom.

Czyżby postanowiła wrócić do skandalizującego wizerunku z lat 80.? A może
        pragnie zwiększyć swoją popularność w środowiskach gejowskich? Czas wybrała
        idealnie - w połowie listopada ukazała się jej najnowsza płyta. A Madonna na
        okładce krążka aż kipi seksem - uwiedzie niejednego mężczyznę. Bo jest gejem?

• Gość: Kogucik Re: Dowód na nietolerancję organizatorek marszu IP: *.orange.pl 19.11.05, 20:33
      A może by tak pani Jermaczek swoje preferencje przejawiała w swoim rodzinnym Świebodzinie?

• Gość: borax Re: Dowód na nietolerancję organizatorek marszu IP: *.icpnet.pl 19.11.05, 20:58
      Porównywanie onanizmu do homoseksualizmu jest głupotą. Jeżeli lider "Naszości"
      uważa że dyskryminowani są onaniści - to jedyne co można, to mu współczuć.
      Zresztą "wieczny student" z WNSu, już dawno nie funcjonuje w normalnej
      rzeczywistości - jest w matrixie. Pod koniec lat 80 tych gdy sfrustrowany
      tworzył nieudolną kopię pomarańczowej alternatywy nawet nikt się z niego nie
      śmiał - był po prostu żałosny. Dziś propaguje nietolerancję i prawicowe
      oszołomstwo. No cóż szydzenie z jakichkolwiek idei Naszości zawsze wychodziło
      najlepiej.
      • maniek.kilof Zgadza się,że onanizm różni się od pedalstwa 19.11.05, 21:11
        tym, że onanistów jest większość w społeczeństwie, a pedałów garstka. Ale skoro
        większości zabrania się wyrażania publicznego swoich poglądów - to dlaczego ma
        być robiony wyjątek dla mniejszości? ;-)
        • Gość: borax Re: Zgadza się,że onanizm różni się od pedalstwa IP: *.icpnet.pl 19.11.05, 21:23
          Czy onaniści czują się w jakiś sposób dyskryminowani? Są piętnowani przez
          społeczeństwo? Zwalnia się ich z pracy (lub nie zatrudnia) gdy się ujawniają?
          Czy bojówki młodzieży weszpolskiej atakują ich miejsca spotkań i piętnują
          onanistów? Czy homoseksualista i niepełnosprawny naprawdę mają te same prawa co
          inni? Co zorganizowani onaniści? Czy onanizm jest postrzegany prze katolików
          jako choroba? (co prawda niektórzy sądzą że tak, ale większość twierdzi że nie).
          Czy nie pamiętacie jak próbowano z mańkutów zrobić praworękich w szkołach? Z
          takim samym skutkiem jak z leczeniem homoseksualistów - czyli żadnym.
        • Gość: lotnik (hetero) [...] IP: 82.160.122.* 19.11.05, 21:27
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: lotnik (hetero) Maniek, chłopcze, ty nie kilof jesteś, tylko IP: 82.160.122.* 19.11.05, 21:32
          Maniek, chłopcze, ty nie kilof jesteś, tylko młotek, skoro uważasz, że geje
          albo księża się nie onanizują.
          • maniek.kilof Naucz się czytać abnegacie 19.11.05, 21:36
            > Maniek, chłopcze, ty nie kilof jesteś, tylko młotek, skoro uważasz, że geje
            > albo księża się nie onanizują.

gdzie widzisz, że napisałem, iż księża czy pedały się nie onanizują?? Słyszałeś
            coś palancie o częściach wspólnych zbiorów?? no to się cofnij dupku do 3 klasy
            szkoły podstawowej, bo tam chyba tego uczą...
    • skin.pl Re: Dowód na nietolerancję organizatorek marszu 20.11.05, 00:45
      Gość portalu: O napisał(a):

> Pani Kowalczyk i pani Jermaczek występują przeciwko wolności słowa i wolności
      > zgromadzeń! Są sto razy gorsze i niebezpieczniejsze od Grobelnego!!! Oto
      > dowód: GW POZNAŃ napisała: Organizatorzy Marszu Równości skrytykowali wczoraj
      > pomysł poznańskiej "Naszości" szykującej marsz onanistów. - To próba
      > parodiowania naszego marszu - mówi Marta Jermaczek. - I szydzenie z idei
      > tolerancji - dodaje Iza Kowalczyk.
      >
      > Obie panie nie mają pojęcia co to jest happening, co to jest tolerancja, co
      > to jest akceptacja innych poglądów no i po prostu nie mają poczucia humoru! A
      > przecież mogłyby zaprosić onanistów do Marszu Równości i już! Akcja Naszości
      > była przeprowadzona właśnie dlatego, żeby pokazać hipokryzję gejów i lesbijek
      > i innych uczestników marszu. Ci co nie z nami - są przeciw nam - oni tak
      > myślą!

skin -nic dodać nic ująć
    • Gość: ziutek Re: Dowód na nietolerancję organizatorek marszu IP: *.os.kn.pl 20.11.05, 11:39
      Onanizują sie wszyscy mężczyźni i wiele kobiet, zatem specjalny marsz onanistów
      jest bez sensu. Taki marsz odbywa się każdego dnia. Onaniści maszerują do pracy
      na zakupy i bóg wie jeszcze gdzie. Bez przerwy maszerują. Dlatego łączenie
      marszu onanistów z paradą równości to zwykła prostacka prowokacja. Władze
      złamały konstytucję RP i nie ma tutaj żadnego usprawiedliwienia. Zadnego!
      • Gość: hipokrycitomarsz Jak wladze zlamaly konstytucje? IP: *.icpnet.pl 20.11.05, 11:45
        Czyli nie mozna nikomu w Polsce zakazac manifestacji? Ale nie dziwie sie.
        LEWACTWO zawsze dopasowuje sobie ustroj pod siebie. Jak w Warszawie na
        polecenie homseksualisty Kalisza policja Was chronila i pomogala lamac prawo to
        bylo ok. Dzisiaj gdy ktos uniemozliwil Wam lamanie prawa juz nie jest ok.
        HIPOKRYCI DO 10 potegi. Demokratyczne wladze wybrane w demokratyczny sposob
        zakazaly Wam marszu wiec nie ma mowy o zlamaniu prawa. byly wybory jest Was
        podobno tak duzo mogliscie decydowac a nie tera plakac jak typowe..

Dlatego łączenie
        > marszu onanistów z paradą równości to zwykła prostacka prowokacja

To zdanie swiadczy o Twoim glebokim debilizmie.
        Czyli parada gejow tak a parada onanistow nie. Na tym polega Twoja wolnosc?
        Czyli jednak zgadasz sie ze nie wszystkim nalezy dawac zgode. Ten wpis pokazuje
        ze jestes hipokryta i na wolnosci to Tobie nie zalezy. Zalezy Tobie tylko na
        grupie ktora lamala wczoraj prawo.

• Gość: ziutek Re: Jak wladze zlamaly konstytucje? IP: *.os.kn.pl 20.11.05, 11:53
          Nie "was" człowieku bo ja nie jestem pedałem. Mam rodzine i jestem zwykłym
          obywatelem, ale nie podoba mi się faszystowskie postępowanie obecnych władz.
          Nie będę ci tłumaczył jak krowie na rowie. Poczytaj konstytucje, przeczytaj
          porozumienia dotyczące praw człowieka wtedy podyskutujemy. Dzisiaj biorą się za
          innych jutro za ciebie. Trzeba natychmiast reagować na takie postępowanie władz
          inaczej narodzi się w Polsce nowy Hitler. A wtedy będzie za późno.
          • Gość: balum Re: Jak wladze zlamaly konstytucje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 12:41
            We Francji już widac do czego prowadzi powszechna tolerancja do głoszenia
            swoich poglądów. Swoją drogą ileż to pieniędzy przenacza unia na wspieranie
            stowarzyszeń gejoskich itd. na różne takie programy. Ile z tych pieniędzy mogło
            by iśc na dozywianie dzieci czy też ich edukacje. Macie takie upodobania to
            zostawcie je w swoich alkowach czy klubach. Nie macie bowiem tolerancji dla
            moich poglądów, mojego światopoglądu który nie chce powszechnego epatowania się
            waszą innością, ktory nie chce tego oglądac.
            • Gość: ziutek Re: Jak wladze zlamaly konstytucje? IP: *.os.kn.pl 20.11.05, 13:03
              Piszesz o zupełnie innych sprawach. A z dożywianiem dzieci to trafiłeś kulą w
              płot. Marsz równości nie odbiera dzieciom chleba. To kompletny rozkład państwa,
              bezrobocie i powszechna nędza spowodowana przez egoizm, pazerność i głupotę
              rządzących jest przyczyną głodu dzieci. We Francji zaś chodzi o zepchnięcie na
              margines emigracyjnej biedoty, pozbawienie ich nadziei i perspektyw na lepsze
              życie. Nie ma to nic wspólnego z marszem równości w Poznianiu, kompletnie nic.
              W Polsce - jeśli władza nie stworzy warunków rozwoju dla ludzi biednych -
              dojdzie do tego samego co we Francji. Poprostu miliony ludzi nie wytrzymają i
              wyjdą na ulicę. To nie ta droga - szerzenie faszyzmu. Obecny rząd fatalnie
              zaczął urzędowanie. A chciałem zwrócić uwagę, że PiS nie ma tak naprawdę
              mandatu, żeby rządzić całym krajem. Ze stu osób uprawnionych do głosowania na
              PiS głosowało zaledwie 13-tu. To zamało, żeby tak zaciekle PiS narzucał swoje
              poglądy. Jeśli nadal PiS będzie rozwalał Państwo a nie zajmie się gospodarką to
              grozi nam Argentyna.
              • Gość: MARSZSTOP jestes idiota ? czy udajesz? IP: *.icpnet.pl 20.11.05, 14:30
                Zrozum ze wladze wybrane w demokratyczny sposob zakazaly na drodze
                demokrtycznej decyzji marszu. Albo olewamy demokracje i robimy anarchie.

Dlatego łączenie
                > marszu onanistów z paradą równości to zwykła prostacka prowokacja

A to Twoje zdanie? Albo wolnosc albo nie. Zdecyduj sie.
                JA SIE CIESZE ZA MARSZ HIPOKRYTOW ZOSTAL POWSTRZYMANY.
                • Gość: maniek.siekiera 95% pedałów to debile z IQ<50 IP: *.athome235.wau.nl 20.11.05, 14:33
                  nie mają zdolności do realistycznej oceny sytuacji. Podobnie jak feminy. Stąd
                  własnie hipokryzja, kłamstwa i nienawiść do innych (mądrzejszych) adwersarzy ;)
                  • Gość: ziutek Re: 95% pedałów to debile z IQ<50 IP: *.os.kn.pl 20.11.05, 15:30
                    Mylisz się. Wśród homoseksualistów jest wiele wybitnych postaci. Naukowców, poetów, pisarzy, posłów, sędziów, biskupów, przywódców państw. Homoseksualistami byli papieże. Inteligencja homoseksualistów - podejrzewam - przerasta (przerastała) wielkokrotnie twoją i każdego z nas. Homoseksualizm to wybryk natury (dla tych co wierzą - tak ich swtarza bóg) podobnie jak leworęczność i inne. A skąd ty te procenty wziąłeś?
                    • Gość: maniek.siekiera Re: 95% pedałów to debile z IQ<50 IP: *.athome235.wau.nl 20.11.05, 20:51
                      > Mylisz się. Wśród homoseksualistów jest wiele wybitnych postaci.

oczywiście cytując z transparentu pedałów "Kopernik tez była kobietą"??
                      Buahaha, co za ciemne i durne oszołomy ;)

> Homoseksualizm to wybryk natury
                      To dewiacja i choroba. W Holandii są lekarze, którzy to skutecznie leczą. Chcesz
                      adresy? To napisz na maila.
                • Gość: ziutek Re: jestes idiota ? czy udajesz? IP: *.os.kn.pl 20.11.05, 15:21
                  Tu nie chodzi o to czy ja jestem idiotą czy nie. Władze zabroniły marszu w sposób niedemokratyczny a autokratyczny (prezydent miasta podjął decyzję bez głosowania i konsultacji z mieszkańcami). Decyzja ta łamie podstawowe prawa człowieka. A co do PiS-u to chciałem zauważyć, że Hitler też został wybrany w sposób demokratyczny.
                  • Gość: ? Re: jestes idiota ? czy udajesz? IP: *.icpnet.pl 20.11.05, 15:49
                    Porwnanie Hitlera do PiS zasluguje na idiotyzm roku.
                    W jaki sposob wg. Ciebie wladze moga zakzac marszu np. nazistow? Konsultacje z
                    mieszkancami? Kazda decyzje z mieszkancami? Mieszkancy Poznania byli przeciwko.
                    Demokratyczne wladze podjely taka decyzje. Moze Ci sie nie podobac ale nie pisz
                    bzdur.
                    • Gość: ziutek Re: jestes idiota ? czy udajesz? IP: *.os.kn.pl 20.11.05, 16:00
                      Geje nie mają nic wspólnego z nazizmem a zakaz marszu równości jaknajbardziej ma. Ja pisałem o faszyźmie. Decyzjae PiS-u mają bardzo wiele z tego ruchu. I jeszcze jedno. Nie piszę tych postów dlatego, ponieważ jestem gejem bo nie jestem. Piszę, ponieważ chce zmusić niektórych do samodzielnego myślenia. Nawet jeśli mnie obrzucą inwektywami to może w ich głowach coś się zmieni, może przyjdzie opamietanie i jakaś myśl ostrzegawcza, że nie tędy droga. PiS nie ma żadnego prawa do samodzielnego rządzenia to tylko 13 osób ze stu głosowało na nich. Nie mają prawa brać całej władzy. Wyborcy im nie dali zgody. Wybory to nie mecz pucharowy w piłkę nożną. Trzeba się liczyć z dzięsiątkami milionów Polaków, którzy nie głosowali na PiS. Polska nie jest ich własnością.
                      • Gość: ? Re: jestes idiota ? czy udajesz? IP: *.icpnet.pl 20.11.05, 16:05
                        ruch gejowski ma duzo wspolnego z nazizmem. Nie odpowiadasz na pytania w ogole.
                        Jak mozna zakazac demonstracji nazistow i dlaczego uwazasz ze demonstracja
                        onnaistow to prowkokacja? Na tym polega Twoja wolnosc? Geje tak onanisci nie?
                        I dlaczego LPR zamknieto wystawe w Parlamencie Europejskim?
                        • Gość: ziutek Re: jestes idiota ? czy udajesz? IP: *.os.kn.pl 20.11.05, 16:18
                          Wystawy nie zamknęli - nie kłam. Były tylko przepychanki o jedno jedyne zdjęcie (porównujące matki pozbywające się zygoty do bestialskich mordów hitlerowców). Co do onanistów wytłumaczyłem bardzo klarownie jeśli tego nie rozumiesz. Onanizuje się większość mężczyzn (prawie 100%) i wiele kobiet. Mają swoje marsze codziennie. Poprostu maszerują po ulicach i nikt im tego nie zakazuje. Zatem mieszanie się ich w marsz równości to prymitywna prowokacja. Bez względu na to co wyprawia PiS i ci co się PiSu boją wiem jedno. Każdy zamordyzm padnie prędzej czy później podobnie będzie z PiS-em. Tylko szkoda zmarnowanych szans kolejnych pokoleń.
                    • Gość: borax Re: niewątpliwie idiotą jesteś. IP: *.icpnet.pl 20.11.05, 16:06
                      To było jakieś referendum w sprawie marszu? Nie sądzę by poglądy garstki
                      nietolerancyjnych oszołomów stanowiły wykładnię dla myślenia Poznaniaków. W
                      Poznaniu szanuje się tradycje wolnościowe i w taką tradycję ten marsz jest
                      wpisany. I żadna pseudo endecja tego nie zmieni.
                      • Gość: ENDECJA Re: niewątpliwie idiotą jesteś Boraxie IP: *.icpnet.pl 20.11.05, 20:39
                        Jak by bylo referendum to byscie przegrali. Nie wycieraj sobie mordy endecja bo
                        za cienki jestes. Wystaw LPR zostala zdjeta wiec to Ty nie klam. Jakies
                        lewicowe scierki sie tego domagaly i zdjeto. Wiec nie ma wolnosci w UE.
                        Marsz onanistow codziennie sie odbywa i masz racje. A geje i ta Ci wszyscy
                        hipokrycie po ulicach nie chodza? Wiec o co ta awantura?
      • porannakawa Dyktatura to rządy mniejszości! 20.11.05, 20:48
        Gość portalu: ziutek napisał(a):
        > Onanizują sie wszyscy mężczyźni i wiele kobiet, zatem specjalny marsz
        onanistów jest bez sensu. Taki marsz odbywa się każdego dnia. Onaniści maszerują
        do pracy na zakupy i bóg wie jeszcze gdzie. Bez przerwy maszerują. Dlatego
        łączenie marszu onanistów z paradą równości to zwykła prostacka prowokacja.
        Władze złamały konstytucję RP i nie ma tutaj żadnego usprawiedliwienia. Zadnego!

Specjalny marsz homoseksualistów jest bez sensu.
        Taki marsz odbywa się każdego dnia. Homoseksualiści maszerują do pracy na
        zakupy i bóg wie jeszcze gdzie. Bez przerwy maszerują. Dlatego łączenie marszu
        homoseksualistów z paradą równości to zwykła prostacka prowokacja.
        Panuje u nas demokracja i władze uznały wolę wiekszości.
        W ustroju dyktatury proletariatu większość musiała się podporządkować
        mniejszości. Te czasy się skończyły.
        Dlaczego chcesz, aby większość normalnych podporządkowała się mniejszości
        homoseksualnej?
        Nie ma tutaj żadnego usprawiedliwienia. Zadnego!
    • caprice83 dlaczego oni mają tolerowac ciebie skoro ty nie... 20.11.05, 20:01
      tolerujesz ich?
      gdzies się kończy granica tolerancji, skoro ktos usilnie próuje ich zepchnac na
      mergines, obraża ich to jak można kogoś takiego tolerować. hasła rzucane przez
      homofobów, można by odnieść do nich samych "do gazu"
      • Gość: wonder Jesli Oni mnie nie toleruja to dlaczego mowia IP: *.icpnet.pl 20.11.05, 20:41
        ze sa tolerancyjni? Ja na przyklad nie toleruje błedow ortograficznych jakie Ty
        caprice83 popelniasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka