kostucha133 10.06.06, 18:01 Spytajcie jakie uszkodzenia przed naprawą miał ten pojazd? i kto tu robi w balona ludzi i naraża na niebezpieczeństwo ruch drogowy!!!!!!!! F.H.U. "RS-Auto", Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asa Re: Spytajcie jakie uszkodzenia przed naprawą mia IP: *.icpnet.pl 10.06.06, 18:32 a ty co konkurencja? może by tak jaśniej kostucho - bo to raczej ty narazasz ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
kostucha133 Re: Spytajcie jakie uszkodzenia przed naprawą mia 10.06.06, 19:04 Gość portalu: asa napisał(a): > a ty co konkurencja? może by tak jaśniej kostucho - bo to raczej ty narazasz lu > dzi Witam, w dniu dzisiejszym tj. 2006-06-10 odbyłem ponad 500 kilometrową drogę do Gniezna, po to, aby zobaczyć jak szpetnie i z narażeniem dla życia oraz stanowiąc zagrożenia dla ruch drogowego został naprawiony Opel Corsa i przedstawiony do sprzedaży w autokomisie jako bezwypadkowy.Wcześniejsze rozmowy i ustalenia z właścicielką autokomisu nie wskazywały i nie padło z jej strony ani jedno zdanie, że pojazd był bity ( po poważnym wypadku!!!) z obu stron. Pojazd który miałem kupić miał służyć do nauki jazdy. Szczęście od Boga że jakośc naprawy widać było gołym okiem. Najwyższy czas zabrać się za naciągaczy i zakazać sprowadzania złomu do kraju, jak również wyegzekwować rzeczywiste dane na temat oferowanego produktu.Kończąc - Asa chciałabyś uczyć sie na takim pojeżdzie?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Spytajcie jakie uszkodzenia przed naprawą mia IP: *.icpnet.pl 10.06.06, 19:38 nie chciałabym - i za zrobieniem porządku z naciągacazami też jestem. a potem mamy statystki wypadków z niewiadomych przyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś