Dodaj do ulubionych

Zakończył się proces Renaty Beger

23.06.06, 18:44
Jeśli Beger zostanie skazana za oszustwo, to powinna zostać wywalona z Sejmu
na swój zbity "ku..kowy" .....! Powinna również oddać WSZYSTKIE diety i
przychody, które uzyskała jako oszukany poseł na Sejm. 2 lata w zawieszeniu na
5 za oszukanie takiej masy ludzi?? Echh.. brak słów.
Mam nadzieję, że znajdzie się na forum osoba, która albo została bezpośrednio
oszukana, lub zna kogoś kto został i się tu wypowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: sawi5 Re: Zakończył się proces Renaty Beger IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 24.06.06, 10:09
      Powinna pojsc siedziec a nie wyrok w zawieszeniu coz to za sprawiedliwosc
      wobec wyborcow ktorych oszukala mam nadzieje ze jednak dostanie wyrok choc co
      to da znajac ta partie sami poslowie po wyrokach wstyd dla Polski
      • Gość: Raldek Re: Zakończył się proces Renaty Beger IP: *.echostar.pl 24.06.06, 12:44
        Czy ta kobieta na zdjęciu to adwokatka Begerowej? Nie prezentuje się najlepiej,
        wygląda jakby ubierała się w lumpeksie. Przy takim adwokacie nie wróżę jej
        dobrego wyroku ;-))
        • Gość: Juzew Re: Zakończył się proces Renaty Beger IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.06, 13:37
          Powinni jeszcze ją wziąć prokuratorzy za d..ę , za zakupione i nie zapłacone
          setki hektarów od agencji własności rolnej!
        • Gość: mih Re: Zakończył się proces Renaty Beger IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.06, 13:57
          Gość portalu: Raldek napisał(a):

> Czy ta kobieta na zdjęciu to adwokatka Begerowej? Nie prezentuje się najlepiej

no to powinienes jeszcze uslyszec jej glos i sposob wyslawiania ;)
          • Gość: Żenada Re: Zakończył się proces Renaty Beger IP: 82.160.81.* 24.06.06, 21:43
            Zastanawia mnie, jak ktoś prezentujący tak fatalny poziom kultury osobistej
            mógł zostać adwokatem, ze nie wspomnę o stanie posiadanej wiedzy. No i ta
            piękna polszczyzna....Mdli mnie
      • Gość: marcin Re: Zakończył się proces Renaty Beger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:32
        ja mysle ze powinna zostac wyslana na sybir!! razem z wierzejskim i
        giertychem!! tyle ze giertych pieszo moze doceni wtedy jak wazny jest wf!!
    • Gość: maris obrzydliwe babsko precz z Sejmu IP: *.izomet.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 23:54
      to skandal by to babsko siedziało w poselskich ławach tylko w skisłej Polsce
      oszust ustanawia prawo - skandal, skandal, skandal !!!!!!
    • wredny_misiek Re: Zakończył się proces Renaty Beger 25.06.06, 08:40
      zaknąć ją i karmić owsem przez 5 lat
    • Gość: matka Błazejowa Re: Zakończył się proces Renaty Beger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 08:47
      pl.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zef_Ozga-Michalski
      Ciekawe, czy to "z tych". Co do Renatki, to mnie nie oszukała. Od dawna
      pokazywala sie w programach rolnych tv i było dokładnie widac i slychać, kim
      jest owa działaczka.
    • Gość: guta Re: Zakończył się proces Renaty Beger IP: *.icpnet.pl 25.06.06, 16:43
      pieklicie się a oni i tak swoje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka