onetwp 12.08.06, 21:32 czy znajde gdzies w poznaniu sklep z obuwiem diesla?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: obuwie diesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 22:32 ja nie mam pojecia ale wiem ze w poznaniu oficjalnego sklepu diesla nie ma ale obuwie byc moze gdzie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
madziq81 Re: obuwie diesel 12.08.06, 22:49 Niewielki wybór butów Diesel jest w sklepie Intershoe w Starym Browarze. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onetwp Re: obuwie diesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 18:02 dziekuje bardzo sprawdze! Moze ktos jeszcze wie gdzie znajde obuwie tej marki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onetwp Re: obuwie diesel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 18:08 czy ten intershoe to tylko sklep z obuwiem damskim? czy występują też modele męskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leda10 męskie też i to całkiem sporo nt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 18:33 Odpowiedz Link Zgłoś
m_wiatro Re: obuwie diesel 14.08.06, 13:44 Buty diesel znajdziesz w sklepie na św. Marcinie jakoś nie daleko różowego pasażu, oprócz tego w sklepie Dr Martens naprzeciwko pasażu M - tego białego baraku z lustrami, oraz w Starym Browarze zaraz za Batą w sklepie Skoch&Soda. Więcej nic nie przychodzi mi do głowy. W każdym z tych sklepów są na pewno też męskie modele. Udanych zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś