lewanter1 07.03.07, 13:09 Witam WAs... CZy możecie wyrazić swoje zdnaie na temat dr szymczak z polnej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izetta hej ja do niej chodzę 03.07.07, 13:36 hej! generalnie to tylko do niej chodze. jestem z niej zadowolona, bo robi wszelkie mozliwe badania, chociaż jak każdy z nas jest czasami zabiegana i wtedy trzeba jej przypomnieć co było lub miało być robione. konkretna, miła i rzeczowa. Odpowiedz Link Zgłoś
arnika72 Re: dr magdalena szymczak z polnej 04.07.07, 21:29 A jak ona wygląda, bo wydaje mi się że przyjmowała mój poród Odpowiedz Link Zgłoś
sarunia21 Re: dr magdalena szymczak z polnej 09.07.07, 22:48 prowadziła moja zagrozona ciaze polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
iwucha Re: dr magdalena szymczak z polnej 18.07.07, 15:41 uratowała wczoraj moją ciążę od zabiegu usunięcia pod pretekstem "pustego jaja" i zdiagnozowała problemy z łozyskiem. Zdecydowałam się u niej prowadzić ciążę. Słyszałam że bardzo dba o pacjentki w przeciwieństwie do wielu innych położników z Polnej. Fantastyczna kobieta. Polecam. Gdyby nie ona to pewnie "wyczyściliby" mi macicę ze zdrowym zarodkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: dr magdalena szymczak z polnej IP: *.205.212.137.nat.ftth.dynamic.t-mobile.pl 21.05.23, 21:50 ja miałam najgorszy lekarz jaki może byc nie nadaje się do niczego powinni zabrać jej prawo do wykonywania zawodu - odrazu uciekaj! Odpowiedz Link Zgłoś