skin.01 30.04.07, 20:44 europoseł Libicki miał racje...powinno było się te synagogę wyburzyć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skin.01 Bar micwa pod wodą 30.04.07, 20:50 po kiego licha wracac do tego co było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duchowny Re: synagoge trzeba odbudowac IP: *.direct-adsl.nl 30.04.07, 21:23 to jest dom Bozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeńIP.icpnet.pl pomnik barbarzyństwa Niemców na wieczną przestrogę IP: *.icpnet.pl 30.04.07, 22:03 żadnego odtwarzania architektury/ bryły zewnętrznej/ zamazującej fakty historii, tak jak Niemcy pozostawili zrujnowany kościół w centrum Berlina, jako dowód barbarzyństwa aliantów. Urządzić wnętrza zgodnie z planem miejsca dialogu. A >>duchowny<< proszony jest o podjęcie starań o odbudowę kościoła na terenie Berlina, tam też jest Dom Boży... Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Bar micwa pod wodą 01.05.07, 09:51 Chociażby z tego powodu, że przeszłość określa Twoją tożsamość w równym stopniu jak teraźniejszość Odpowiedz Link Zgłoś
scythe_sharpening_stone Re: Bar micwa pod wodą 30.04.07, 21:55 Admin/moderator oszukuje ! tu były inne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksy Re: Bar micwa pod wodą IP: *.199.51.192.tesatnet.pl 01.05.07, 09:40 Nie wiesz dlaczego?? Poczytaj biografię Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksy Re: Bar micwa pod wodą IP: *.199.51.192.tesatnet.pl 01.05.07, 10:52 Ja tylko tłumaczę...Jestem historykiem i takie miejsca jak Częstochowa (jeden z najw. cmentarzy żydowskich w Polsce), Lesko, Ustrzyki.. gdzie pamiątek po Żydach nie brakuje POWINNY być zadbane i udostępniane. No ale od kilku lat dopiero się o tym zaczyna mówić....Oczywiście jestem za happeningiem! Odpowiedz Link Zgłoś
doubty Re: Bar micwa pod wodą 01.05.07, 11:27 Świetny pomysł, szkoda że nie umiem pływać na tyle, żeby nie bać się robić w wodzie akrobacji w butach i w spódnicy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Bar micwa pod wodą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 13:40 A ciebie powinno sie zastrzelic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skin-01 Re: Bar micwa pod wodą 01.05.07, 13:51 zgłaszam ten wpis do prokuratora jako nakłanianie do morderstwa do czynu prawem zabronionego..psoedzisz pare latek to może zmądrzejesz i zastanowisz się zanim palniesz jakies głupstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eme adwokat Re: Bar micwa pod wodą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 16:58 za takie cos sie nie siedzi ... to sa grozby karalne, ale nie wyrokiem skazujacym na zamkniecie, co najwyzej zawiasami... Ech edukuj sie skinie, bo poki co ten "ruch pogladowy" nadal tak samo glupi...i ograniczony... to sie chyba juz nie zmieni, nie zmienilo sie 100 lat temu i nadal ciemnota i polactwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eme adwokat Re: Bar micwa pod wodą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 17:00 szkoda naboi... Edukacja i jeszcze raz edukacja narodu - "polactwa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rifkah Re: Bar micwa pod wodą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 09:46 dokładnie. wstyd mi, kiedy czytam posty takich przykładnych "polaczków". mierzi mnie, że to moi rodacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Skad wezma prawdziwego zyda ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.05.07, 01:23 W Montrealu mieszka kilkaset tysiecy zydow . Opisana ponizej Bar Micwa sie nie udala . Gospodarz obiektu byl pijany . Winda sie zaciela i obrzezywany podobno wcale nie byl zydem : ca.news.yahoo.com/s/11052007/3/canada-montreal-fined-20gs-bar-mitzvah-hell.html To byla piekielna Bar Micwa , moze ta pod woda sie uda . Tylko skad wezma prawdziwego zyda w Poznaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Bar micwa pod wodą IP: *.poz.zigzag.pl 14.05.07, 13:00 Czy takie zdjęcia nie są obrazą Żydów? Odpowiedz Link Zgłoś