twict 19.06.07, 14:28 No to koniec dobrego w Mosinie ... Szkoda , wielka szkoda ... Nowa / Stara Pani Burmistrz nawet palcem nie kiwnie , by zdziałać cokolwiek dobrego dla gminy :(((( ZOFIA SPRINGER - GET OUT !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: PiSoff W Mosinie burmistrz jest już tylko jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 02:26 Zofia Springer dla Mosiny zrobiła dużo dobrego. Cieszę sie z Jej powrotu. Nareszcie ten niedouczony i arogancki chłoptaś z Warszawy nie będzie bezmyślnie trwonił gminnej kasy. Mam nadzieje, ze razem z nim odjada tez zatrudenini przez niego kolesie - zastępcy i skarbnik, a do urzędu wrócą stare porządki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: der Re: W Mosinie burmistrz jest już tylko jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 09:34 I tylko trzeba zapłacic kolesiom odprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marti Re: W Mosinie burmistrz jest już tylko jedna IP: 83.238.211.* 24.06.07, 15:53 Janicki skończył prawo na UJ w krakowie i byl vice burmistrzem w 200 tysiecznej dzielnicy wawy. A ty co skonczylaes? Zarządzanie i marketing na Wyższej szkole bouncu i lansu w Mosinie. Szkoda decyzji Trybunało. dzieki temu setki takich wiosek przekonaloby sie co znacza rzady fachowcow a nie przekrety ukladu burmistrz - komendant - proboszcz itd. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: der Re: W Mosinie burmistrz jest już tylko jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 15:25 Widzisz kolego, najłatwiej obrzucać innych błotem. Pan Janicki został "administratorem Mosiny" wyłącznie z nadania premiera, a burmistrzem powinna być osoba pochodząca z wyborów. Być może ludzie są za głupi, by samemu umiec rozróżnić kto dobry, a kto nie, ale tak już jest w demokracji, że to jednak oni wybierają. Oni czyli my. Czy nam sie podoba czy nie, większość decyduje. I chocby Pan Janicki był laureatem Nagrody Nobla - burmistrzem może być jak wygra wybory, nie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zofia .l. Re: W Mosinie burmistrz jest już tylko jedna IP: *.fut-core.lama.pl 15.08.07, 19:54 Zgadzam się zTobą w 100 %.Janicki P.skonczyl prawo na UJ.zaocznie,forowany przez swego wojka UJ.Karierowicz i krzykacz (jeszcze w mlodziezowce )PIS-u nr1.Po trupach do wladzy.Poza tym prawnik ,ktory klamie,to dla mnie nie prawnik a wiem takim jest p.Janicki Piotr.Mysle ze to dobrze dla mosiny ze zostala uwolniona od tego Pana.Pewnie premier znajdzie mu cos innego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zofia .l. Re: W Mosinie burmistrz jest już tylko jedna IP: *.fut-core.lama.pl 15.08.07, 19:54 Zgadzam się zTobą w 100 %.Janicki P.skonczyl prawo na UJ.zaocznie,forowany przez swego wojka UJ.Karierowicz i krzykacz (jeszcze w mlodziezowce )PIS-u nr1.Po trupach do wladzy.Poza tym prawnik ,ktory klamie,to dla mnie nie prawnik a wiem takim jest p.Janicki Piotr.Mysle ze to dobrze dla mosiny ze zostala uwolniona od tego Pana.Pewnie premier znajdzie mu cos innego Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: W Mosinie burmistrz jest już tylko jedna 15.08.07, 21:28 Gość portalu: zofia .l. napisał(a): Poza tym prawnik ,ktory klamie,to dla mnie nie prawni - Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ble Re: W Mosinie burmistrz jest już tylko jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:57 > burmistrz - komendant - proboszcz itd. w mosinie zwłaszcza proboszcz :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prawnik Re: W Mosinie burmistrz jest już tylko jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 07:17 Studiowałem z Janickim (mierny ale wierny)PIS-owi,człowiek mało kompetentny.Burmistrzem z nadania.Szokujące.Jak za czasów towarzyszy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś