renepoznan 02.04.08, 22:05 Ha, ha, ha. Mój jak zwiewa to oczom czasem nie wierzę jaką szybkość może osiągnąć. Powiedzenie, że ktoś jest wolny jak żółw można miedzy bajki włożyć. Pozdrowienia dla Oli! :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renepoznan Żółwia stepowego w Poznaniu przypadki 02.04.08, 22:05 I wsponać się zółwie też potrafią nad podziw. Odpowiedz Link Zgłoś
hektor_wektor Re: Żółwia stepowego w Poznaniu przypadki 02.04.08, 22:46 Mój niestety kiedyś wyszedł i nie wrócił. Siedziałem z nim w ogrodzie ale zasnąłem na słońcu i... Poszukiwania trwały długo. Niestety bez rezultatu. Do dziś wstyd mi, że mogłem zachować się tak nieodpowiedzialnie. Ech! :( h_w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekolog Czy to zarejestrowany żółw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 08:56 Mam nadzieję, że GW nie promuje bezprawia i napisała artykuł o żółwiu zarejestrowanym? Przypominam, że trzymane w domu zwierzęta obce dla naszej fauny muszą być zarejestrowane w odpowiedniej jednostce np. starostwie powiatowym. Dotyczy to nie tylko żółwi, ale także węży, jaszczurek, papug czy innych egzotyków! Ostrzegam, że po takim artykule opisaną rodzinkę może odwiedzić kontrola! I w zasadzie powinna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogi Re: Czy to zarejestrowany żółw? IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.08, 15:57 w domku wszyscy zdrowi?? nie?? to do lekarza... kurde czlowiek sie nawet nie umie usmiechnac nad taka historia ani wzruszyc tylko od razu sie czepia... jestes gorszy niz moja matka :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: Czy to zarejestrowany żółw? IP: *.pools.arcor-ip.net 06.11.08, 22:20 Ekolog..smiesza mnie tacy jak ty..nie powinniscie jezdzic samochodami,pociagami,latac samolotami,powinni wam odciac wode i prad...do jaskini z wami!!Dzialacze ,,walczacy,, z rzekomym ociepleniem klimatu lataja samolotami,maja ogromne wille ,ktore trzeba ogrzac i oswietlic...co za hypokryzja !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś