Gość: Kaiser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 01:41 Mieszkałem w nim...Teraz pomieszkuje to w Berlinie to w Gdańsku, czasem w Warszawie. Z racji mojej pracy (w Niemczech). Poznań razi prowincjionalnością... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janozs Re: Jak ja nie lubie Poznania! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 11:32 Ale sytuacja się nieco poprawia od czasu jak największe buraki się stąd wyprowadziły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bec Re: Jak ja nie lubie Poznania! IP: *.icpnet.pl 22.11.03, 13:37 LOL :-D, teraz Berlin będzie razić prowincjonalnością... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Jak ja nie lubie Poznania! IP: *.icpnet.pl 22.11.03, 14:03 A Ty razisz głupotą! Dobrze, że juz tutaj nie mieszkasz! Mamy przynajmniej spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Oj! 22.11.03, 14:26 Gość portalu: Kaiser napisał(a): > Poznań razi prowincjionalnością... Jeszcze za nią zatęsknisz... Odpowiedz Link Zgłoś
lowca.masek Re: Jak ja nie lubie Poznania! 22.11.03, 15:55 Gość portalu: Kaiser napisał(a): > Poznań razi > prowincjionalnością... ...zupełnie jak Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
sk8mateo Re: Jak ja nie lubie Poznania! 23.11.03, 14:31 Człowieku! Poznań prowincjonalny?!?! To jest nie poważne stwierdzenie. Mówi się że P-ń jest rugi po Spocie, w rankingu najlepiej rozwijających się miast spełniających WSZYSTKIE normy dla inwestorów, a Ci raczej nie przyjerźdzają na jakieś tam zadupie. W niosek prosty. Poznań jest nowoczesny i na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gladiator Do Kaisera i jego Matki IP: *.icpnet.pl 23.11.03, 15:21 Twoja matka razi mnie ze zawsze mam brudny drążęk jak jestesmy po. Wyobrazasz to sobie? Nie mogalby sie podmyc czasami?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaiser Re: Do poznanskiego sk....na gladiatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 17:25 Gość portalu: gladiator napisał(a): > Twoja matka razi mnie ze zawsze mam brudny drążęk jak jestesmy po. Wyobrazasz > to sobie? Nie mogalby sie podmyc czasami?? A twoja stara się podmywa? Chyba nie bo jak ciebie płodziła to musiały się jakieś bakterie lub inne syfy dostać, że jej taki debil się urodził. Taki mocny sku.....nu jesteś? Nie masz co powiedzieć tępaku, to się czyjejś matki czepiasz? A jakbys stanał oko w oko to byś spier.dalał, że drogowskazy na Poznań by fruwały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sledzik Re: Do poznanskiego sk....na gladiatora IP: 217.153.159.* 24.11.03, 20:41 Po prostu światowiec z Ciebie misiu Kaiserku...nie pogadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: Do poznanskiego sk....na gladiatora 25.11.03, 12:10 tez mieszkam w berlinie i czesto jezdze do poznania i bynajmniej nie mam odczucia miasta prowincjonalnego. wrecz przeciwnie, tak ja jak i moi niemieccy znajomi jestesmy pod wrazeniem poznania. oprocz stanu chodnikow i mafii taksowkowej ale to temat na watek osobny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaiser Re: Kaiser Ty schizofreniku.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 18:32 Dj_discopolo poznański geju pedofilu! Odpowiedz Link Zgłoś