Dodaj do ulubionych

Fotografia - ślubna

25.04.09, 17:36
Wykonam dla Państwa pełne estetyki zdjęcia, które będą idealną przyprawą do delektowania się smakiem wspomnień za kilka lat z Waszego wspaniałego dnia...
W razie pytań zapraszam do kontaktu i spotkania osobustego.
Pozdrawiam,
www.MariuszMysior.pl
Obserwuj wątek
    • adamusooo Re: Fotografia - ślubna 26.08.14, 09:16
      a ja poszukuję kogoś, u kogo zdjęcia robil Pan Mariusz Wojtkowiak fotograf ślubny Konin - zdjęcia piękne, ale ceny.... zniechęcające;) - warto?
      • kamila.sauf Re: Fotografia - ślubna 03.09.15, 11:00
        Ja nie znak nikogo, kto korzystałby z jego usług, natomiast hasło fotografia ślubna Konin kojarzy mi się tylko z jednym fotografem, który robił zdjęcia na ślubie mojej przyjaciółki... byliśmy oczarowani, chociaż wiadomo, że ceny tych usług są wysokie. Ale czasami warto wydać trochę więcej i mieć naprawdę piękną pamiątkę.
    • aniamachowiak Re: Fotografia - ślubna 08.08.16, 16:10
      A ja wyobraźcie sobie chwalę bardzo fotografię ślubną w wykonaniu Fotografia ślubna Konin. Ślub brałam rok temu i często zaglądamy z mężem do pięknego albumu ślubnego. Cały reportaż został wykonany bardzo profesjonalnie i ze smakiem. Namiary na niego dostałam od koleżanki która kilka miesięcy wcześniej ślubowała. Jak zobaczyłam jej zdjęcia ślubne stwierdziłam, że ja właśnie oczekuję czegoś takiego. Czyli ujęć gdzie będą nasze wzruszające emocje, nasze spojrzenia i uśmiechy, na weselu dynamiczne i spontaniczne sceny, a sesja plenerowa romantyczna i naturalna. Wykonałam szybki telefon o wolny termin, rezerwacja i spisanie umowy i już :)
    • kamila.sauf Re: Fotografia - ślubna 20.10.16, 13:01
      A ja serdecznie polecam Pana Kryspina Drapetę - bo to fotograf ślubny Konin, który ma bardzo indywidualne podejście do klienta i skomponował nam bardzo korzystny pakiet usług, który nie był zbyt drogi, a miał w sobie mnóstwo możliwości. To artysta fotografii...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka