Dodaj do ulubionych

szkoła językowa Sokrates(metro Natolin) warto?

14.11.10, 23:10
Szukam opinii na temat szkoły Sokrates przy metrze Natolin. O wyborze zdecydowała lokalizacja. Będę jednak wdzięczna również za informacje o innych szkołach, na które warto zwrócić uwagę. Zależy mi na tym, aby było to coś w tych okolicach lub w pobliżu jakiegoś metra.
Jestem studentką. Mam teraz więcej czasu. Korzystając z tego chciałabym się przyłożyć i w końcu lepiej nauczyć się angielskiego. Interesuje mnie również kontynuacja nauki języka niemieckiego.
Obserwuj wątek
    • freekruszynka Re: szkoła językowa Sokrates(metro Natolin) warto 15.11.10, 12:21
      O tej konkretnej szkole nie słyszałam. Rozumiem,że zależy ci na lokalizacji,ale powinnaś rozważyć też inne aspekty. Jeśli akurat okaże się,ze w pobliżu nie ma odpowiedniej placówki to może warto pomyśleć( na razie) o samodzielnej nauce. Jest też mnóstwo świetnych podręczników do nauki( np elektroniczna książka Axona), może któryś z nich ci się przyda
    • muminkisathebest1 Re: szkoła językowa Sokrates(metro Natolin) warto 27.11.10, 00:28
      'podbijam' temat. może teraz znajdzie się ktoś kto udzieli mi jakichkolwiek informacji o tej szkole?
    • baba67 Re: szkoła językowa Sokrates(metro Natolin) warto 27.11.10, 09:10
      Jeden z moich uczniow do niej chodzil ale to bylo 3 lata temu. SZkola jak szkola, przyzwoicie prowadzona, nic rewelacyjnego, ale tez i bez wpadek. Jesli jestes osoba ktora korzysta z nauki na kursie (bo nie kazdy tak ma), to nie na pewno skorzystasz. Moze ktos ma zreszta bardziej aktualne informacje.
      • muminkisathebest Re: szkoła językowa Sokrates(metro Natolin) warto 16.02.11, 22:03
        .
    • jovankam Re: szkoła językowa Sokrates(metro Natolin) warto 09.03.11, 10:25
      Mój syn chodził tam 3 lata na angielski , było to 3 lata temu , teraz mieszakamy w innym mieście - był zachwycony, chodził tam bardzo chętnie i dużo się nauczył. Nazwiska lektroki nie pamietam niestety. Wiem , że cała grupa młodzieżowa kontynuowała tam lata całe naukę bo im się bardzo podobało.oOd 3 lat nie mam kontaktu ze szkołą ale mam nadzieję ,ze poziom trzymają :)
    • eq_szkola_jezykow_obcych Re: szkoła językowa Sokrates(metro Natolin) warto 06.02.12, 22:28
      Wątek stary, ale może jeszcze komuś się przyda: zapraszam do nas. Nasza EQ Szkoła Języków Obcych mieści się w odległości 7 minut od stacji Metra Natolin, przy ul. Na Uboczu 9 (w budynku Gimnazjum nr 94, dzięki czemu mamy do dyspozycji przestronne, dobrze wyposażone sale). Jesteśmy na rynku już od 15 lat i mamy stale rosnące grono zadowolonych Słuchaczy.
    • emilka9990 Re: szkoła językowa Sokrates(metro Natolin) warto 18.04.16, 22:07
      Powiedzcie mi, ta szkoła dalej sobie dobrze radzi? Bo chciałam się zapisać, a niedawno się wprowadziłam w okolice i szukam szkoły językowej.
    • filip647 Re: szkoła językowa Sokrates(metro Natolin) warto 05.05.16, 13:28
      Uczyłem się tam przez kilka lat i polecam. Bardzo dobrzy nauczyciele i fajny klimat na lekcjach.
      • kate_ka Re: szkoła językowa Sokrates(metro Natolin) warto 27.08.16, 18:43
        W Sokratesie? Ja tez uważam, że jest świetna atmosfera na zajęciach. Dobra oferta dla sób, które szybko chcą się nauczyć mówić po angielsku.
    • ejolka90 Re: szkoła językowa Sokrates(metro Natolin) warto 11.07.16, 19:29
      Ja właśnie się tam zapisałam, chodzę już jeden semestr na niemiecki, w końcu wiedza się usystematyzowała. Jednak do nauki języków trzeba dojrzeć i trzeba mieć dobrego nauczyciela :)
      • jablkova Re: szkoła językowa Sokrates(metro Natolin) warto 14.07.16, 16:00
        o, mi też by się przydało.. całe życie tylko angielski, niemiecki tylko przez 2 czy 3 lata i nic z tego nie pamiętam. a w tych czasach znajomosc tylko jednego jezyka obcego to tak na prawde nic. slyszalam juz sporo pozytywnych opinii o Sokratesie, wiec chyba też własnie tam sie zapisze:)
        • ejolka90 Re: szkoła językowa Sokrates(metro Natolin) warto 23.07.16, 14:09
          Polecam zdecydowanie, teraz akurat mam przerwę, ale już tęsknię za tymi lekacjami. Fajna grupa, fajna lektorka. to dobry wybór ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka