Dodaj do ulubionych

Kursy językowe na Malcie

20.02.11, 00:43
Hej,

Czy ktoś mógłby zarekomendować mi jakieś szkoły językowe na Malcie ??

Z góry dziękuję.

B.
Obserwuj wątek
    • wars176 Re: Kursy językowe na Malcie 23.02.11, 13:57
      Witam,
      Skontaktuj sie z Panem Slawkiem Lisowskim, szkola jezykow obcych T&T (Teaching & Travel), 022 611 95 56, 0502 551 369, lisowski@tt.edu.pl, organizuja wyjazdy na kursy jezykowe, nie doliczaja zadnych oplat i zalatwiaja wszystko: kurs + zakwaterowanie + wyzywienie + przelot + ubezpieczenie.
      Powodzenia i udanego wyjazdu.
      Wars
      • xagnesx Re: Kursy językowe na Malcie 23.02.11, 21:53
        Cześć!
        Ja tez chciałabym się wybrać w tym roku na Malte i patrzyłam na T&T, ale nie wiem czy to jest najlepsze rozwiązanie. Ktoś ma z tą szkołą jakieś doswiadczenia?

agnes
        • wars176 Re: Kursy językowe na Malcie 25.02.11, 21:02
          T&T to solidna firma, maja sprawdzone szkoly, a Pan Lisowski to rzetelny fachowiec, nie obawiaj sie, skontaktuj sie z nim a on zajmie sie wszystkim.
          Powodzenia,
          Wars
    • interpersonal Re: Kursy językowe na Malcie 08.03.11, 12:35
      A ja zapraszam na kursy organizowane przez Interpersonal we współpracy z Neckermannem i maltańską Elanguest Language School.

office@interpersonal.com.pl

Pozdrawiam,
      AN
    • jovankam Re: Kursy językowe na Malcie 09.03.11, 10:26
      syn był w zeszłym roku z EF . Bardzo zadowolony.
      • xagnesx Re: Kursy językowe na Malcie 16.10.11, 19:39
        Dziekuje za informacje. A można się dowiedzieć jakiś szczegółów na temat wyjazdu z EF, jak mieszkał na ile pojechał? Jak to wygląda organizacyjnie?
        • jovankam Re: Kursy językowe na Malcie 02.11.11, 15:18
          pojechał na 2 tygodnie , mieszkał u jakis strasznie fajnych, młodych ludzi ( koło 30-tki , facet był DJ w miejscowej bardzo znanej dyskotece ) , więc się synowi bardzo podobało :) Gorzej z dojazdami do domu, bo daleko i musiał jeździć taksówką bo z komunikacją autobusową na wyspie raczej kiepsko. Z kursu był bardzo zadowolony, zrobił poziom C1. Koszt z przelotem, rok temu w wakacje za całość to około 4500 PLN. Jedzenie było w cenie. Malta mu się bardzo podobała. Generalnie droga impreza ale wrażenia bezcenne i nauka na przyzwoitym poziomie.
    • scan_dal Re: Kursy językowe na Malcie 01.04.12, 21:56
      Samej szkoły to nie - ale kurs językowy certyfikowany przez Uniwersytet Maltański prowadzi Almatur
    • mamajoannylat9 Re: Kursy językowe na Malcie 17.04.12, 11:58
      Moje dziecko było 2 tygodnie na Malcie z firmą Language Trips Abroad (www.wycieczki-jezykowe.pl). Bardzo dobry poziom w międzynarodowej grupie, córka (9 lat) była zadowolona z kontaktu z nową nauczycielką i zajęć pozalekcyjnych, no i mogła próbować się porozumieć z dzieciakami z wielu krajów Europy. Pisała do mnie codziennie maile ze szkoły (darmowy akces w szkole). Koszt według mnie tańszy niż w innych agencjach, zapłaciliśmy 650 Euro do tego przelot 320 zł (wykupione z wyprzedzeniem) i ubezpieczenie trzydzieści kilka złotych.
    • bartek6910 Re: Kursy językowe na Malcie 26.07.12, 13:33
      zajrzyj na stronę www.tt.edu.pl, tam na pewno znajdziesz coś dla siebie
    • kolumbuskj Re: Kursy językowe na Malcie 22.01.13, 11:14
      super-bozka napisała:

> Hej,
      >
      > Czy ktoś mógłby zarekomendować mi jakieś szkoły językowe na Malcie ??
      >
      > Z góry dziękuję.
      >
      > B.

Witaj,

Malta to doskonałe miejsce dla wszystkich chcących nauczyć się języka angielskiego oraz czerpać przyjemność z gorącego morza i słonecznej pogody przez większość roku.

w Kolumbus Kursy Językowe oferujemy kilka - najlepszych szkół jakie znajdują się na Malcie. W zależności od preferencji doradzamy, która będzie najlepszą opcją, indywidualnie dla każdego klienta. Uwaga! Nie pobieramy prowizji - oryginalne ceny szkół językowych tylko u nas.

Zapraszamy:
      info@kursy-jezykowe-za-granica.pl

www.kursy-jezykowe-za-granica.pl/angielski_kursy_jezykowe/malta/kursy_jezykowe-st_pauls_bay.htm
      Osoba kontaktowa: Robert Kammer

Pozdrawiamy serdecznie,
      Zespół KKJ
      • konauer Re: Kursy językowe na Malcie 24.07.15, 12:12
        Kolumbus Kursy Językowe - to OSZUŚCI - POBRALI ODE MNIE MASĘ PIENIĘDZY I NIE PRZEKAZALI ICH DO szkoły w Anglii!!!!!!!!!!!!! Brak możliwości kontaktu z KKJ - zabrali "kasę" i zniknęli.
        • panini0 Re: Kursy językowe na Malcie 25.08.15, 21:11
          Jestem w takiej samej sytuacji w tej chwili. Czy coś się wyjaśnilo? Mialam jechac 6.09 pieniadze zaplacone a ja nie moge sie dodzwonic do nikogo. Jestem zalamana.
    • tomcio_97 Re: Kursy językowe na Malcie 28.04.13, 22:15
      Ja bylem rok temu na obozie jezykowym dla mlodziezy w Marsaskali w tej szkole www.asenglish.pl/obozy/malta/marsascala, bardzo mi sie podobalo i polecam. Szczegoolnie zakwaterowanie w rezydencji jak oni to nazywaja, a faktycznie w hotelu. Wiele sie tam dzieje hehe ;)
    • wl.o Re: Kursy językowe na Malcie 13.05.13, 14:40
      Wakacje to dobry czas żeby podszkolić język na kursie za granicą, można połączyć przyjemne z pożytecznym np. wyjazd i nauka na Malcie. Jest kilka firm w Polsce które organizują takie wyjazdy ja mogę polecić T&T (Teaching & Travel) w Warszawie.
    • maaakkreella Re: Kursy językowe na Malcie 06.04.16, 13:41
      To była kiedyś brytyjska kolonia
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka