Dodaj do ulubionych

GB English - jakieś opinie?

20.04.11, 14:06

Czy ktoś z Was korzystał z nauki w tej szkole?
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • annodomminik Re: GB English - jakieś opinie? 04.04.12, 15:35
      Jeśli pytasz o GB English w Warszawie to mogę polecić. Przyszedłem do nich znając zaledwie kilka słów. Po roku nauki mogłem już mimo, ze z błędami to jednak normalnie rozmawiać. pojechałem na wakacje na miesiąc do Londynu, gdzie okazało się, że... się dogaduje. Nawiązałem tam przyjaźnie, które trwają do dziś. Ucze się w GB English już trzeci rok i bardzo odpowiada mi zarówno przygotowanie lektorów, podejście do ucznia jak i atmosfera w szkole, która naprawdę pozwala się przełamać. Jeśli masz ochote się uczyć i do tego poznać fajnych ludzi - polecam.
      • poczta_j Re: GB English - jakieś opinie? 06.04.12, 00:56
        Mam wrażenie, ze napisal/a to pracownik tej szkoły językowej :)
      • marzena490 Re: GB English - jakieś opinie? 23.08.12, 17:35
        Również czekam na jakieś opinie na temat tej szkoły. Słyszałam o niej kilka pozytywnych opinii i zatsanawiam się, czy nie rozpocząć tam kursu dla całego mojego działu...
    • kamil858 Re: GB English - jakieś opinie? 19.04.12, 12:42
      Ja miałem przyjemność uczeszczać do tej szkoły przez sześć miesięcy. Zrezygnowałem, bo byłem zmuszony wyjechać z W-wy. Mogę polecić tą szkołę. Trafiłem na świetnych nauczycieli. W stolicy szkoła o najlepszej opinii.
    • wiola848 Re: GB English - jakieś opinie? 03.09.12, 20:08
      Bardzo dobra jest metoda Callana właśnie która jest używana przez nauczyciela w GB English. Uczą dobrze. Mam przyjemność tam uczęszczać i jestem bardzo zadowolona. Fajne jest to, że jeśli Twoja grupa w której się uczysz jest odpowiednio "kumata" to możesz zrobić więcej materiału, płacąc tyle samo :)
      • witekpiaskowy Re: GB English - jakieś opinie? 28.10.12, 10:57
        Korzystam z tej szkoły już drugi semestr i naprawde czuje, że moj angielski jest lepszy. Na kursy zapisalem się z mojej pracy - mielismy mozliwosc darmowej nauki. Nigdy wcześniej nie uczylem sie angielskiego a po 8 miesiacach nauki mogę czytac łatwiejsze artykuly w zagranicznym jezyku i porozumiewac się. Wiadomo, że w wiekiem nauka angileskiego jest coraz trudniejsza. Także uważam tą szkołę zdecydowanie na plus.
        • gondek442 Re: GB English - jakieś opinie? 20.03.13, 22:35
          Bardzo polecam tą szkołę. Maiłem okazję do niej chodzić ponad semestr i uważam, że mój angielski bardzo się polepszyć. Na początku przychodziłem zasadzie bez doświadczenia - po szkole średniej w której angielski był na bardzo niskim poziomie (matura zdana na 35%). Teraz spokojnie mogę czytać artykuły w języku angielskim (wiadomo, zdarza mi się że mam problemy ale wtedy korzystam z translatora). Zdarzało mi się nawet rozmawiac z anglikami i jakoś się dogadywaliśmy. Także spoko szkolka:)
      • ulkalka Re: GB English - jakieś opinie? 17.02.13, 17:55
        W moim przekonaniu jedna z lepszych szkół językowych w Wawie. Uczą Callanem co daje naprawdę bardzo dobre wyniki. Lektorzy fajnie podchodza do ucznia.
    • mir-ons Re: GB English - jakieś opinie? 28.09.13, 17:12
      Opinie o tej szkole są dobre, bo naprawdę spoko jest ta szkoła. Wiem co mówię, bo korzystałem z groupona (a wiadomo jak niektóre szkoły podchodzą do takich klientów). Nigdy nie było żadnych problemów, lektorzy bardzo starannie przygotowują się do swoich zajęć, można z nimi nawet prywatnie po lekcji porozmawiać i dopytać się o sprawy związane z językiem. Na mnie a skzoła zrobiła bardzo dobre wrażenie.
    • dobrysklep Re: kiepska jakość GB English - jakieś opinie? 19.06.14, 01:21
      Rówierz mam wrażenie, że większość opini pisał ktoś z tej szkoły. Wezcie się za lepszą organizację i naczanie, a nie siedzieć na forach i bzdury klepać.
      Ogólnie to nie polecam, gdzie indziej nauczysz się szybciej i lepiej. Nie znam nikogo, kto się tam angielskiego nauczył.
      Szkoda nerwów i czasu.
      Łowcy jeleni i miłośnicy łatwej kasy - tak powinna nazywać się ta szkoła.
    • peter-1976 Re: GB English - jakieś opinie? 26.02.18, 19:55
      Koleżanka chodziła i bez problemu zdała FCE, są chyba dobrzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka