Dodaj do ulubionych

Angielski biznesowy

06.07.14, 18:32
Czy ktoś może polecić dobra szkołę angielskiego dla dorosłych z angielskim biznesowym? Najlepiej online, bo nie mam ochoty na szkoly stacjonarne.
Czy takie szkoły wydają dyplomy? Jakie sa ceny szkoleń? Jak zdaje się egzaminy? Jakie sa zasady rekrutacji?

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • frog73 Re: Angielski biznesowy 09.06.15, 20:52
      Polecam www.langlia.pl - kurs ogólnobiznesowy
    • milczynski Re: Angielski biznesowy 13.09.18, 12:48
      www.motivation.edu.pl szkoła językowa online. można zdawać egzamin poziomujący w każdym momencie, certyfikat wydawany w dwóch językach.
    • gosiajodlowska Re: Angielski biznesowy 03.12.18, 21:21
      ja brałam udział w kursie j. angielskiego (szkolenie biznesowe) prowadzonym przez LANG LTC i dopiero po tym szkoleniu dotarło do mnie jak mało przydatne dla mnie były zajęcia językowe na studiach, nie wspominając o szkole… Ale ten kurs to był taki motywacyjny kopniak żeby wreszcie wziąć się do pracy ;). Pomoglo tez to, że nasz lektor był bardzo zaangażowany w swoja prace, materiały zawsze były swietnie dobrane do poziomu kursantów
    • marysiamloda12345 Re: Angielski biznesowy 31.12.18, 14:58
      Kilka miesięcy temu dostałam możliwość stażu w zagranicznej firmie z polską siedzibą.Moim ogromnym problemem było przełamanie bariery w angielskim, a od tego uzależnione było moje pozostanie w tej firmie. Chciałam isc na zajęcia do jakiejś dobrej szkoły, bo zależało mi na sprawdzonym kursie, Przypadkowo trafiłam na angieslki online prowadzony przez Lang LTC. No i wyszło super: miałam indywidualne konwersacje z lektorem, przerabialiśmy temety pod kątem mojej pracy i w dodatku elastycznie, godzinach które mi pasowały, każdego dnia po pracy siadałam do kompai z dnia na dzień widziałam ogromną różnicę. Dzięki świetnemulektorowi od miesiąca cieszę się wymarzonym stanowiskiem Juniora :) jakby co, to polecam Lang LTC
      • mirinka Re: Angielski biznesowy 16.03.20, 14:28
        ja na biznesowy chodziłam do Pi School - ale szczerze mowią to było rok temu. Tj myślę ze dalej jest tak fajnie i dokładnie jak było, także warto bardzo! polecam bo wiem co mówię! :)
    • gazeta123123 Re: Angielski biznesowy 31.03.20, 11:25
      Zapraszam do kontaktu ze mną bezpośrednio. Chętnie opowiem o wszystkich szczegółach, oczywiście szkolenia są w formie online i zostaną dopasowane do potrzeb jeśli chodzi o zagadnienia biznesowe, zapraszam.

tel. 531-895-266
      email. a.lojowska@teachersteam.pl
    • olkaaa Re: Angielski biznesowy 17.05.20, 20:14
      A ja chodzę do Fluento Academy na lekcje online z angielskiego medycznego, ale jestem pewna że mają też biznesowy (musisz dopytać). ogólnie jestem mega zadowolona i każdemu polecam, bo kontakt ze szkołą jest super i są bardzo nastawieni na dopasowanie się do ucznia. lektorka też super, zero zastrzeżeń. wiem że wystawiają certyfikaty ale jeszcze nie dostałam więc nie wiem:) www.fluentoacademy.com
    • wikukina Re: Angielski biznesowy 22.09.21, 19:42
      Polecam languagebusiness.pl/, mieliśmy w firmie kurs organizowany przez tę szkołę i efekty są super, mam znacznie mniejszą barierę i dużo płynniej mówię, znam więcej słów. Fajnie prowadzą zajęcia!
      • b4letniczk4 Re: Angielski biznesowy 27.09.21, 00:04
        Tak, polecam languagebusiness.pl/ - można się uczyć całą firmą, można online, można przez dedykowaną apkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka