Dodaj do ulubionych

Dobra szkoła angielskiego w Warszawie

08.04.15, 11:29
Poszukuję szkoły, która przede wszystkim pomoże mi z barierą mówienia, uporządkuje gramatyke a potem przygotuje do jakiegoś certyfikatu???
Obserwuj wątek
    • lilla77a Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 13.04.15, 22:29
      ja mam dobre doświadczenia ze speak upem, też miałam barierę językową, ciężko było mi się przełamać do mówienia, ale na lekcjach nie miałam zbyt wielu opcji i to mi pomogło jakoś zacząć mówić
    • monikkca Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 16.04.15, 22:12
      No nie wiem mi tam zależało na mówieniu i poszedłem do skrivanka. Luźne gadanie oglądanie filmów po ang i póxniej komentowanie tego też w angielskim. Chyba tak najłatwiej jak się nie ma bata nad głową tylko mówisz o czym lubisz
      • tkacka23 [...] 03.09.15, 12:31
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • nastamek Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 26.05.15, 14:57
      Ja też miałem barierę w mówieniu, ale wyszedłem z tego - w dużej mierze pomogła mi szkoła (akurat ja chodziłam do pi school) a potem wyjazd za granicę.
      • hania917 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 13.08.15, 11:37
        ja też po Pi School ;) akurat przygotowywałam się tam do certyfikatu FCE, byłam zadowolona;)
        • wooren21 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 14.09.15, 13:29
          Wiele osób "omija" FCE i uderza od razu na CAE
    • biedronka2only Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 31.05.15, 11:30
      jeśli chodzi o przygotowanie do egzaminów lub certyfikatów to empik na pewno Cambridge ESOL ( FCE, CAE, CPE).
    • biedronka2only Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 31.05.15, 11:33
      nie trzeba tylko do anglii. Na Malcie byłem swojego czasu na wakacjach i tam było sporo młodzieży na kursach wakacyjnych. W Polsce też odbywają się obozy językowe w których mówi się tylko po angielsku. Empik organizuje takie m.in. w Czaplinku. Koszt to ok. 2000zł.
      • wooren21 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 14.09.15, 11:43
        Wyjazd dobry, ale jeden warunek - zero osób mówiących po Polsku.
    • wooren21 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 18.08.15, 14:24
      A ile trzeba średnio wydać na za kurs do CAE
      • wooren21 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 18.08.15, 19:24
        Obiło mi się o uszy o Callanie, co Wy na to ???
        • martam474 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 26.08.15, 10:58
          ja z pischool (dla mnie ok), o callanie nie slyszalam
    • wooren21 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 09.09.15, 12:11
      Sporo czasu wybierałem szkołę, najważniejsze rozważyć wszystkie za i przeciw. Cena jest sprawą drugoplanową, choć oczywiście bardzo ważną
    • 1kapustka Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 09.09.15, 16:59
      bylam teraz na krotkim wakacyjnym kursie w the Tube na starowce. Balam sie bo to w miare nowa szkola, a okazalo sie ze bardziej sie chyba przez to staraja. Bylo super. Wlasciciel to Anglik, jest caly czas, zagaduje, konwersacje masz czy chcesz czy nie chcesz, super atmosfera.
    • kmeta_01 [...] 10.09.15, 12:19
    • kosma_1109 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 02.10.15, 12:58
      Poszukuję dobrych kursów prawniczych w Warszawie, co polecacie
      • sama-n-ta1 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 25.10.15, 12:42
        Niewiele szkół organizuje kursy prawnicze
      • constannce Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 13.05.16, 16:13
        Cześć jestem ciekawa, czy udało Ci się coś znaleźć?
    • kosma_1109 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 12.10.15, 16:26
      A co z Angloschool ???
    • grafitowypan Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 23.12.15, 08:29
      Polecam Pi School . Szkoła przygotowuje do certfikatów . Poziom świetny !
    • aska450 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 27.01.16, 09:52
      największy wybór szkół językowych jest na www.langzie.pl, polecam sama tam znalazlam moją szkolę
    • topclass Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 28.01.16, 05:51
      NAJLEPSZY NATIVE SPEAKER TO ADRIAN (662341451) !!
    • patrycja218 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 29.01.16, 18:44
      Jeżeli chodzi o szkołe językową to szkołę w Warszawie polecam Pi school. Ma przeogromny wybór jeśli chodzi o języki , prócz angielskiego i niemieckiego , macie również j. japoński ,chiński a także norweski
    • alicja_86_bb [...] 14.03.16, 15:11
    • beataa_k [...] 16.05.16, 11:09
    • horodel Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 07.06.16, 22:39
      to prawie każa szkoła robi a jest wiele szkół w Warszawie. Ale jeśli chcesz już certyfikat to tylko w Speak Up. Nigdzie tak profesjonalnie jak oni nie podchodzą do nauki w kierunku otrzymania certyfikatu. A dlaczego tak pisze? Ich kurs jest spójny z europejskimi standardami kształcenia i dostosowany do tych standardów poziomów biegłości językowej. Brzmi skomplikowanie ale to profesjonaliści. I mówi to student na II roku na ich kursie. Ja atakuje FCE.
    • mali456 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 13.06.16, 17:06
      Zapraszam na darmowy kurs angielskiego online w serwisie WWW.OXWORD.PL .

Do końca czerwca 2016r. kurs 1000 słów angielskich jest zupełnie darmowy w pełnej wersji, ze wszystkimi funkcjami i z NAGRANIEM mp3 do pobrania do całego kursu.

Kliknij aby zamówić kurs oxword.pl/produkt/kurs-1000-slow-angielskich-3-miesieczna-subskrypcja/
      Zapraszam na www.oxword.pl
    • bluelagune2 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 14.06.16, 11:10
      Osobiście uważam, że tylko stały kontakt z językiem da najlepsze efekty. nie każdego stać jednak na wyjazd- wiadomo. zanim wyjechałam dwa lata temu do UK na własną rękę starałam sie uczyc ang jednak z marnym skutkiem. w końcu zdecydowałam się na szkołe językową. szukałam jakiejś taniej oferty bo byłam studentką, a każdy grosz odkładałam na wyjazd. w końcu po godzinach przeczesywania forum, portali z opiniami oraz dopytując znajomych znalazłam szkołę, która dała mi podstawy angielskeigo za naprawdę nieduże pieniądze.
    • smakdnia22 [...] 14.06.16, 17:19
    • finiq Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 16.08.16, 14:05
      Ja ci z całego serca mogę polecić szkole speak up. Już kilka osób tu pisało o tej szkole wcześniej. Mnie z totalnego matoła w temacie angielskiego Zrobili kolesia który płynnie gada w w towarzystwie po angielsku i myśli nad wyjazdem za granice na stałe! Hah moja rodzina nie może w to uwierzyć bo matka zawsze mnie musiała ganiać do powtarzania słówek a całe liceum ślizgałen się na trojach. W speak up podoba mi się prZedewszystkim to ze nie jest monotonnie i robię wszystko w swoim tempie, przychodzę kiedy mi pasuje i idę sobie swoim tempem. Ja chodzie do szkoły na puławskiej w wie
      • zlynaspeakup Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 21.03.18, 14:51
        Jestem kolejnym przykladem na to ze ja sie wywiazalam z umowy a speak up nie! za zerwanie oplacilam co do grosza, na czysto bylam z nimi! absolutnie podpisalismy ze wszystko uregulowalam ale szkola tej mojej rozwiazanej umowy nie przekalala banku. Dla banka to byl zaciagniety kredyt na lekcje! bo tak jest w szkole ze splaca sie zajecia na konto banku a nie na ich szkoly. i takie maja zasady. i bylo by wszystko dobrze gdyby szkola byla uczciwa i zakonczyla jak nalezy a oni nie zakonczyli i bank scigal mnie za kolejne raty. Rozumiecie? dzwonilam na okraglo do szkoly ze co oni wyprawiaja! a oni tylko obiecywali w kolko ze poinformuja bank. Prawdopodobnie tak robili z powodu problemow finansowych i narazali celowo swoich uczniow! to oni sie nie wywiazali z umow a najgorsze w tym ze im nic ni mozna zrobic! Mam gleboki uraz po szkole speak up.!!!!!!!!!!!:((((( Nie chodzi o nauczycieli, w kazdej szkole sa rozni, ale o polityke szkoly i ich zaj... nieuczciwosc! Podpisuja umowe nie z nimi a z santanderem, podpisujesz zwyczajny kredyt!!!!! w momencie zakonczenia nauki, ( calosc byla absolutnie urogulowana)! ale szkola nie informuje banku o zakonczeniu kredytu a tym samym santander dalej wysyla druki do oplat wraz z odsetkami. Pomimo wielokrotnych zgloszen do szkoly speak up i do ich siedziby konczylo sie tylko na ich obietnicy ze zglosza rozwiazana umowe banku ale tego nie robili przez kolejne miesiace. Nabawilam sie prawie wrzodow z nerwow przez nich wszyskich, bank wysyla pogrozki. Bank sie upieral ze ich nic nie interesuje bo jest zaciagniety kredyt. i czlowiek jest bezradny!!! To jest potworne co szkola speak up wyprawia z ludzmi sa nikczemni, nieludzcy, cwaniacy! powinni poniesc za ko konsekwencje!!!!!
    • onegdaj233 [...] 18.08.16, 20:49
    • dominika_ms93 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 02.09.16, 08:57
      Witam. od jakiegoś czasu uczęszczam do szkoły spek up ale muszę jednak zrezygnować z nauki ponieważ wyjeżdżam za granicę. Rozwiązanie umowy wiąże się z za dużymi kosztami a więc chciałabym dokonać Cesji Kursu. Posiadam duży rabat a więc miesięczne korzystanie z kursu spek up kosztuje 209 zł, Poziom B2 :)
      Chętnych zapraszam do kontaktu mailowego ( dominika_ms@wp.pl)
      • orinnka Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 15.01.20, 19:17
        uczyłam się od podstaw języka w Pi School i bardzo jestem zadowolona z tych kursów u nich. Fajne grupy, niewielkie i dobrze prowadzone są zajęcia. Także ja sporo wyniosłam z tych zajęć.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka