wooren21 08.04.15, 11:29 Poszukuję szkoły, która przede wszystkim pomoże mi z barierą mówienia, uporządkuje gramatyke a potem przygotuje do jakiegoś certyfikatu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilla77a Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 13.04.15, 22:29 ja mam dobre doświadczenia ze speak upem, też miałam barierę językową, ciężko było mi się przełamać do mówienia, ale na lekcjach nie miałam zbyt wielu opcji i to mi pomogło jakoś zacząć mówić Odpowiedz Link Zgłoś
monikkca Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 16.04.15, 22:12 No nie wiem mi tam zależało na mówieniu i poszedłem do skrivanka. Luźne gadanie oglądanie filmów po ang i póxniej komentowanie tego też w angielskim. Chyba tak najłatwiej jak się nie ma bata nad głową tylko mówisz o czym lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
tkacka23 [...] 03.09.15, 12:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nastamek Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 26.05.15, 14:57 Ja też miałem barierę w mówieniu, ale wyszedłem z tego - w dużej mierze pomogła mi szkoła (akurat ja chodziłam do pi school) a potem wyjazd za granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
hania917 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 13.08.15, 11:37 ja też po Pi School ;) akurat przygotowywałam się tam do certyfikatu FCE, byłam zadowolona;) Odpowiedz Link Zgłoś
wooren21 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 14.09.15, 13:29 Wiele osób "omija" FCE i uderza od razu na CAE Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2only Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 31.05.15, 11:30 jeśli chodzi o przygotowanie do egzaminów lub certyfikatów to empik na pewno Cambridge ESOL ( FCE, CAE, CPE). Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2only Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 31.05.15, 11:33 nie trzeba tylko do anglii. Na Malcie byłem swojego czasu na wakacjach i tam było sporo młodzieży na kursach wakacyjnych. W Polsce też odbywają się obozy językowe w których mówi się tylko po angielsku. Empik organizuje takie m.in. w Czaplinku. Koszt to ok. 2000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
wooren21 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 14.09.15, 11:43 Wyjazd dobry, ale jeden warunek - zero osób mówiących po Polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
wooren21 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 18.08.15, 14:24 A ile trzeba średnio wydać na za kurs do CAE Odpowiedz Link Zgłoś
wooren21 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 18.08.15, 19:24 Obiło mi się o uszy o Callanie, co Wy na to ??? Odpowiedz Link Zgłoś
martam474 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 26.08.15, 10:58 ja z pischool (dla mnie ok), o callanie nie slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś
wooren21 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 09.09.15, 12:11 Sporo czasu wybierałem szkołę, najważniejsze rozważyć wszystkie za i przeciw. Cena jest sprawą drugoplanową, choć oczywiście bardzo ważną Odpowiedz Link Zgłoś
1kapustka Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 09.09.15, 16:59 bylam teraz na krotkim wakacyjnym kursie w the Tube na starowce. Balam sie bo to w miare nowa szkola, a okazalo sie ze bardziej sie chyba przez to staraja. Bylo super. Wlasciciel to Anglik, jest caly czas, zagaduje, konwersacje masz czy chcesz czy nie chcesz, super atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
kmeta_01 [...] 10.09.15, 12:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosma_1109 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 02.10.15, 12:58 Poszukuję dobrych kursów prawniczych w Warszawie, co polecacie Odpowiedz Link Zgłoś
sama-n-ta1 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 25.10.15, 12:42 Niewiele szkół organizuje kursy prawnicze Odpowiedz Link Zgłoś
constannce Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 13.05.16, 16:13 Cześć jestem ciekawa, czy udało Ci się coś znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
kosma_1109 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 12.10.15, 16:26 A co z Angloschool ??? Odpowiedz Link Zgłoś
grafitowypan Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 23.12.15, 08:29 Polecam Pi School . Szkoła przygotowuje do certfikatów . Poziom świetny ! Odpowiedz Link Zgłoś
aska450 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 27.01.16, 09:52 największy wybór szkół językowych jest na www.langzie.pl, polecam sama tam znalazlam moją szkolę Odpowiedz Link Zgłoś
topclass Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 28.01.16, 05:51 NAJLEPSZY NATIVE SPEAKER TO ADRIAN (662341451) !! Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja218 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 29.01.16, 18:44 Jeżeli chodzi o szkołe językową to szkołę w Warszawie polecam Pi school. Ma przeogromny wybór jeśli chodzi o języki , prócz angielskiego i niemieckiego , macie również j. japoński ,chiński a także norweski Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_86_bb [...] 14.03.16, 15:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
beataa_k [...] 16.05.16, 11:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
horodel Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 07.06.16, 22:39 to prawie każa szkoła robi a jest wiele szkół w Warszawie. Ale jeśli chcesz już certyfikat to tylko w Speak Up. Nigdzie tak profesjonalnie jak oni nie podchodzą do nauki w kierunku otrzymania certyfikatu. A dlaczego tak pisze? Ich kurs jest spójny z europejskimi standardami kształcenia i dostosowany do tych standardów poziomów biegłości językowej. Brzmi skomplikowanie ale to profesjonaliści. I mówi to student na II roku na ich kursie. Ja atakuje FCE. Odpowiedz Link Zgłoś
mali456 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 13.06.16, 17:06 Zapraszam na darmowy kurs angielskiego online w serwisie WWW.OXWORD.PL . Do końca czerwca 2016r. kurs 1000 słów angielskich jest zupełnie darmowy w pełnej wersji, ze wszystkimi funkcjami i z NAGRANIEM mp3 do pobrania do całego kursu. Kliknij aby zamówić kurs oxword.pl/produkt/kurs-1000-slow-angielskich-3-miesieczna-subskrypcja/ Zapraszam na www.oxword.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bluelagune2 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 14.06.16, 11:10 Osobiście uważam, że tylko stały kontakt z językiem da najlepsze efekty. nie każdego stać jednak na wyjazd- wiadomo. zanim wyjechałam dwa lata temu do UK na własną rękę starałam sie uczyc ang jednak z marnym skutkiem. w końcu zdecydowałam się na szkołe językową. szukałam jakiejś taniej oferty bo byłam studentką, a każdy grosz odkładałam na wyjazd. w końcu po godzinach przeczesywania forum, portali z opiniami oraz dopytując znajomych znalazłam szkołę, która dała mi podstawy angielskeigo za naprawdę nieduże pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
smakdnia22 [...] 14.06.16, 17:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
finiq Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 16.08.16, 14:05 Ja ci z całego serca mogę polecić szkole speak up. Już kilka osób tu pisało o tej szkole wcześniej. Mnie z totalnego matoła w temacie angielskiego Zrobili kolesia który płynnie gada w w towarzystwie po angielsku i myśli nad wyjazdem za granice na stałe! Hah moja rodzina nie może w to uwierzyć bo matka zawsze mnie musiała ganiać do powtarzania słówek a całe liceum ślizgałen się na trojach. W speak up podoba mi się prZedewszystkim to ze nie jest monotonnie i robię wszystko w swoim tempie, przychodzę kiedy mi pasuje i idę sobie swoim tempem. Ja chodzie do szkoły na puławskiej w wie Odpowiedz Link Zgłoś
zlynaspeakup Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 21.03.18, 14:51 Jestem kolejnym przykladem na to ze ja sie wywiazalam z umowy a speak up nie! za zerwanie oplacilam co do grosza, na czysto bylam z nimi! absolutnie podpisalismy ze wszystko uregulowalam ale szkola tej mojej rozwiazanej umowy nie przekalala banku. Dla banka to byl zaciagniety kredyt na lekcje! bo tak jest w szkole ze splaca sie zajecia na konto banku a nie na ich szkoly. i takie maja zasady. i bylo by wszystko dobrze gdyby szkola byla uczciwa i zakonczyla jak nalezy a oni nie zakonczyli i bank scigal mnie za kolejne raty. Rozumiecie? dzwonilam na okraglo do szkoly ze co oni wyprawiaja! a oni tylko obiecywali w kolko ze poinformuja bank. Prawdopodobnie tak robili z powodu problemow finansowych i narazali celowo swoich uczniow! to oni sie nie wywiazali z umow a najgorsze w tym ze im nic ni mozna zrobic! Mam gleboki uraz po szkole speak up.!!!!!!!!!!!:((((( Nie chodzi o nauczycieli, w kazdej szkole sa rozni, ale o polityke szkoly i ich zaj... nieuczciwosc! Podpisuja umowe nie z nimi a z santanderem, podpisujesz zwyczajny kredyt!!!!! w momencie zakonczenia nauki, ( calosc byla absolutnie urogulowana)! ale szkola nie informuje banku o zakonczeniu kredytu a tym samym santander dalej wysyla druki do oplat wraz z odsetkami. Pomimo wielokrotnych zgloszen do szkoly speak up i do ich siedziby konczylo sie tylko na ich obietnicy ze zglosza rozwiazana umowe banku ale tego nie robili przez kolejne miesiace. Nabawilam sie prawie wrzodow z nerwow przez nich wszyskich, bank wysyla pogrozki. Bank sie upieral ze ich nic nie interesuje bo jest zaciagniety kredyt. i czlowiek jest bezradny!!! To jest potworne co szkola speak up wyprawia z ludzmi sa nikczemni, nieludzcy, cwaniacy! powinni poniesc za ko konsekwencje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onegdaj233 [...] 18.08.16, 20:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_ms93 Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 02.09.16, 08:57 Witam. od jakiegoś czasu uczęszczam do szkoły spek up ale muszę jednak zrezygnować z nauki ponieważ wyjeżdżam za granicę. Rozwiązanie umowy wiąże się z za dużymi kosztami a więc chciałabym dokonać Cesji Kursu. Posiadam duży rabat a więc miesięczne korzystanie z kursu spek up kosztuje 209 zł, Poziom B2 :) Chętnych zapraszam do kontaktu mailowego ( dominika_ms@wp.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
orinnka Re: Dobra szkoła angielskiego w Warszawie 15.01.20, 19:17 uczyłam się od podstaw języka w Pi School i bardzo jestem zadowolona z tych kursów u nich. Fajne grupy, niewielkie i dobrze prowadzone są zajęcia. Także ja sporo wyniosłam z tych zajęć. Odpowiedz Link Zgłoś