sian-kan 28.04.16, 14:26 Chcę podszkolić angielski bardziej intensywnie w wakacje, zależy mi przede wszystkim aby coś zdziałać z mówieniem, mam straszną blokadę. Jakie szkoły możecie polecić w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werka299 Re: Wakacyjne kursy angielskiego w Warszawie - gd 05.05.16, 13:28 Polecam: www.oakstream.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beataa_k [...] 06.05.16, 08:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
angielski33 Re: Wakacyjne kursy angielskiego w Warszawie - gd 15.06.16, 17:57 Jeżeli ktoś preferuje kursy online to największa polska platforma do samodzielnej nauki języka angielskiego to www.etutor.pl. Poziomy od A1 do C2. Ciekawe multimedialne ćwiczenia oraz gry - nie jest nudo. Można wypróbować za darmo. Na początku w darmowej wersji jest test, który pokazuje nie tylko na jakim poziomie się jest obecnie ale szczegółowo wskazuje, które kompetencje językowe mamy lepiej opanowane - a które gorzej. Ceny tych kursów też są bardzo przyzwoite. Można się uczyć wszędzie gdzie się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
tester76 Re: Wakacyjne kursy angielskiego w Warszawie - gd 20.06.16, 00:20 Gdzie? W Speakup. Chciałam odłożyć naukę angielskiego po wakacjach i to nie ze względu na wyjazd nad morze ale dlatego że ceny przed wakacjami nie spadają. W wakacje zwykle dużo studentów rusza do szkół językowych dzieląc pracę z nauką, ja tak zrobiłam rok temu. Ale w tym roku nie stać mnie bo nie znalazłam jeszcze pracy. Ale pojawiło się światełko, bo znalazłam ofertę dla studentów bez kredytu, z możlwością zapłaty w ratach. Speak Up podał ceny i rabaty wahają się wokół 50 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
mondralala22 Re: Wakacyjne kursy angielskiego w Warszawie - gd 21.06.16, 10:05 www.weacademy.pl/kursy-wakacyjne-2016/ Polecam tę szkołę, fajne miejsce z widokiem na Warszawę z 12 piętra i super lektorzy! Na stornie są filmy z ich lektorami! Świetne! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka1990new [...] 21.06.16, 11:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mondralala22 Re: Wakacyjne kursy angielskiego w Warszawie - gd 21.06.16, 11:48 Kurs wakacyjny z Native Speakerem w centrum Warszawy przy Metro Politechnika. W tej szkole mają sale lekcyjne na 12 piętrze wieżowca w oszklonym budynku z widokiem na panoramę Warszawy . Polecam! Zobaczcie sobie ich filmy z nejtiwami: www.youtube.com/channel/UCCMxa2qp-TS-x1OYUayu1Bg Tu macie ich stronę i ofertę wakacyjną: www.weacademy.pl/kursy-wakacyjne-2016/ Polecam w 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
tefnik Re: Wakacyjne kursy angielskiego w Warszawie - gd 25.06.16, 10:31 Najbardziej intensywny kurs to wioska angielska angloville.pl/ . Przez 6 dni (są też kursy weekendowe) non stop, przez cały dzień rozmawiasz z native speakerem. Świetnie poprawisz płynność mówienia i ogólną pewność siebie w angielskim. Są też kursy przez komunikator internetowy, można wypróbować za darmo, jeśli nie możesz pozwolić sobie na sześciodniowe, maksymalnie intensywne szkolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
maykemille [...] 27.06.16, 17:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mastergoal22 [...] 06.07.16, 17:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kossikl [...] 13.07.16, 18:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hanian2 Re: Wakacyjne kursy angielskiego w Warszawie - gd 08.09.16, 09:39 A jaki? Zdawałam CAE w lipcu i mam już wynik :) A co zdajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
peter-1976 Re: Wakacyjne kursy angielskiego w Warszawie - gd 25.02.18, 20:08 Dla mnie wakacje to jednak czas odpoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
kasmort Re: Wakacyjne kursy angielskiego w Warszawie - gd 16.04.18, 14:45 Skoro na wakacjach warto odpocząć, zawsze jest opcja połączenia nauki z zabawą. Rok temu w czerwcu byłam na takim wyjeździe, kursy językowe na Malcie, słuchajcie najlepsze co mnie w życiu spotkało. Świetna organizacja, sporo ciekawych ludzi no i najważniejsze że taka metoda faktycznie działa. Tu macie więcej szczegółów smiletrips.pl/kursy-dla-doroslych/kursy-angielskiego-za-granica/kursy-jezykowe-malta/ smiletrips.pl/kursy-dla-doroslych/kursy-angielskiego-za-granica/kursy-jezykowe-malta/ Odpowiedz Link Zgłoś
sulowa Re: Wakacyjne kursy angielskiego w Warszawie - gd 26.05.18, 14:31 ja polecam Pi School - szkoła ma wakacyjne kursy, bardzo fajnie zorganizowane i dobrze prowadzone! ja byłam zadowolona z nich a chodziłam w zeszłym roku! Odpowiedz Link Zgłoś
darina_miers Re: Wakacyjne kursy angielskiego w Warszawie - gd 23.07.18, 15:12 Bardzo polecam – Cambridge School of English. Wspaniała szkoła. Ciekawa i zabawna prezentacja materiału. Zajęcia są w komfortowym otoczeniu i są całkowicie dalekie od nudnych lekcji w szkole, w których wszystkie twoje myśli mogą być zajęte pytaniem, kiedy to się skończy. Materiał całkowicie odpowiada poziomowi. Spójrz tutaj – cambridge.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marco3000 Re: Wakacyjne kursy angielskiego w Warszawie - gd 14.10.18, 18:45 LANG LTC - Nie wiem, jak oni robią w tej szkole, ale potrafią zmotywować mnie do nauki angielskiego 😊 Trudno mnie zagonić do tego typu obowiązków 😉, ale akurat tuż przed maturą postanowiłem podszkolić ten język, żeby później móc wyjechać do pracy za granicę. Dobre jest to, że na każdych zajęciach są regularne powtórki materiału, co na pewno pozwala go bardziej utrwalić i duży nacisk kładziony jest także na wykorzystania języka angielskiego w komunikacji, co w związku z moimi planami zawodowymi z pewnością mi ułatwi porozumiewanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
meska Re: Wakacyjne kursy angielskiego w Warszawie - gd 26.01.20, 15:32 ja na taki wakacyjny kurs chodziłam do Pi School. Szczerze mówiąc jak dla mnie to bardzo fajna szkoła, mają niewilekie i dobrze dobrane pod względem wiedzy grupy. Także warto u nich sie uczyć! Odpowiedz Link Zgłoś