kacpeeer009 15.07.16, 16:12 Jakie polecacie szkoły angielskiego, szczególnie interesuje mnie poprawienie mówienia, myślę także o zdaniu jakiegoś certyfikatu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p_new [...] 15.07.16, 18:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kookoszka2 [...] 24.07.16, 20:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kannadyjszw2 Re: Polecane szkoły angielskiego w Warszawie 11.08.16, 17:28 Rzeczywiście metoda oparta na współpracy lektora polskiego i native speaker wygląda zachęcająco Odpowiedz Link Zgłoś
aoala Re: Polecane szkoły angielskiego w Warszawie 16.08.16, 08:13 ja studiuję na LINGWISTYCZNEJ SZKOLE WYŻSZEJ W WARSZAWIE bardzo wiele się uczę szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
onegdaj233 Re: Polecane szkoły angielskiego w Warszawie 05.09.16, 09:16 Może troszkę wiecej szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
bestacademyoflanguages Re: Polecane szkoły angielskiego w Warszawie 06.09.16, 22:53 Szkoła językowa BEST Academy of Languages - nuaka wyłącznie z Native Speakerami w grupach max. 8-osobowych. Płatność w ratach miesięcznych bez dodatkowych kosztów. W czasie zajęć używane są dodatkowe materiały w postaci tabletów, fiszek. gier edukacyjnych itp. Więcej informacji www.bestacademy.pl biuro@bestacademy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hanian2 Re: Polecane szkoły angielskiego w Warszawie 08.09.16, 09:36 do centrum egzaminacyjnego - tam gdzie się znają na przygotowaniu do tak wysokiego poziomu. W niektórych szkółkach dostaniesz lektora, który będzie się uczył razem z tobą, a chyba nie za to płacisz ciężkie pieniądze ;) Ja w Warszawie uczyłam się w Langu na Niepodległości - wdrapać się na 3 piętro nie jest łatwo (no i wystrój nie w moim guście) ale warto, bo lektorka super, grupa nieduża i A z CAE :)))))))) Sorki, musiałam się pochwalić, bo jestem mega dumna z siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kaaaawer4 [...] 13.09.16, 13:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
timexxa [...] 15.09.16, 19:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kondor23 Re: Polecane szkoły angielskiego w Warszawie 05.10.16, 11:57 Ja miło wspominam naukę w Metropolitan School Odpowiedz Link Zgłoś
julneth Re: Polecane szkoły angielskiego w Warszawie 03.11.16, 10:48 Polecam translator m-translate.pl , który jest nowoczesnym translatorem oraz za pomocą którego Twoje dziecko będzie uczyć się języków obcych z radością. Odpowiedz Link Zgłoś
eve_ja Re: Polecane szkoły angielskiego w Warszawie 06.07.17, 10:17 Ja nie patrzyłam na rankingi tylko na metody uczenia i na to czy są one dostosowane do wieku. Inaczej przyswaja język małolata, a inaczej osoba dorosła. Mój mąż na przykład zadowolony jest z zajęć w Speak Up. No i plusem jest to, że może sobie dopasować godziny do planów zawodowych, bo nie wszędzie się da. Odpowiedz Link Zgłoś
zlynaspeakup Re: Polecane szkoły angielskiego w Warszawie 21.03.18, 14:43 Mam gleboki uraz po szkole speak up.!!!!!!!!!!!:((((( Nie chodzi o nauczycieli, w kazdej szkole sa rozni, ale o polityke szkoly i ich zaj... nieuczciwosc! Podpisuja umowe nie z nimi a z santanderem, podpisujesz zwyczajny kredyt!!!!! w momencie zakonczenia nauki, ( calosc byla absolutnie urogulowana)! ale szkola nie informuje banku o zakonczeniu kredytu a tym samym santander dalej wysyla druki do oplat wraz z odsetkami. Pomimo wielokrotnych zgloszen do szkoly speak up i do ich siedziby konczylo sie tylko na ich obietnicy ze zglosza rozwiazana umowe banku ale tego nie robili przez kolejne miesiace. Nabawilam sie prawie wrzodow z nerwow przez nich wszyskich, bank wysyla pogrozki. Bank sie upieral ze ich nic nie interesuje bo jest zaciagniety kredyt. i czlowiek jest bezradny!!! To jest potworne co szkola speak up wyprawia z ludzmi sa nikczemni, nieludzcy, cwaniacy! powinni poniesc za ko konsekwencje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suzik26 Re: Polecane szkoły angielskiego w Warszawie 18.09.17, 23:10 Hej! Ja z kolei mam świetne doświadczenie ze szkoły Richmond English School na Nowym Świecie. Miałam serie indywidualnych zajęć i lektorka była rewelacyjna. Bardzo dużo konwersacji, mojego wypowiadania się, ona zawsze mnie poprawiała i robiłyśmy naprawdę ciekawe, zróżnicowane rzeczy. W szkole są i grupy i zajęcia indywidualne także naprawdę polecam. Stosunkowo nowa szkoła, ale jest to filia szkoły z Londynu więc super. Ich stronka www.reswarszawa.org Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
candied Re: Polecane szkoły angielskiego w Warszawie 22.02.18, 14:20 Ja bardzo NIE POLECAM english for you. Muszą mieć bardzo słabą jakość nauczania, bo nie mogą zdobyć klientów inaczej niż wieloletnim obrzydliwym spamem i nieuczciwą reklamą. Omijać tą szkołę (i wszystkie z nią związane) z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
meska Re: Polecane szkoły angielskiego w Warszawie 26.01.20, 15:46 ja jestem zadowolona z Pi School - szkołę miałam pod ręką prawię, ale to jak prowadzili kursy i jak mnie nauczyli to się liczy! na prawde fajna szkoła! Odpowiedz Link Zgłoś