Dodaj do ulubionych

Szukam korepetycje języka angielskiego dla ucznia.

29.03.20, 00:39

Mój syn planował w tym roku udać się na uniwersytet medyczny w Bułgarii. Wstęp i nauka wymagają dobrego poziomu języka angielskiego. Szkoła została poddana kwarantannie. Cokolwiek mi brakuje, szukam korepetycje języka angielskiego.
Obserwuj wątek
    • gazeta123123 Re: Szukam korepetycje języka angielskiego dla uc 31.03.20, 11:14
      Dzień dobry, chętnie zaproponuję kurs intensywny językowy online, z elementami tematyki branżowej medycznej. Zapraszam do kontaktu - Anna Łojowska
      tel. 531-895-266
      email. a.lojowska@teachersteam.pl
    • grzegosh Re: Szukam korepetycje języka angielskiego dla uc 31.03.20, 12:31
      Możesz wybrać korepetycje angielski warszawa na stronie internetowej Buki . To bardzo wygodne i proste. Strona ma zdjęcia i portfolio korepetytorów
    • olkaaa Re: Szukam korepetycje języka angielskiego dla uc 17.05.20, 20:08
      a ja polecam lekcje w szkole online! Chodzę do Fluento Academy właśnie na angielski medyczny (też potrzebuję na studia) - normalne lekcje indywidualne z lektorem tylko przez Skype więc nie trzeba się ruszać z domu. Jestem bardzo zadowolona dlatego szczerze polecam. Ich stronka to www.fluentoacademy.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka