Dodaj do ulubionych

KURSY JĘZYKOWE W LONDYNIE

08.05.05, 00:07
zy był ktoś z Was na kusrie ang. w Londynie? W jakiej szkole? Jak było? Czy
warto pojechać? Na co uważać?
Bardzo proszę o porady :)
Obserwuj wątek
    • kwarek1 Re: KURSY JĘZYKOWE W LONDYNIE 08.05.05, 20:10
      czesc,
      ja jestem na kursie w anglii. dokladnie tu pracuje jako au pair. Mysle ze
      warto,ale na jakis miesiac,dwa. Mysle ze 3 tygodnie to za malo. czas szybko
      leci a dziennie ma sie okolo 5 godzin. Ja chodzilam do szkoly tylko na part-
      time,ale byla to szkola nastawiona glownie na full-time students...wiem ze on
      byli zadowoleni,, mieli rozne zajecia. taki jeden ogolny,zalezny od
      poziomu,dodatkowo oddzielnie speaking,kurs grammar and writing.
      Teraz chodze do szkoly codziennie, po 3 godziny,to juz inna szkola i musze
      powiedziec ze duzo wiecej daje codzienna nauka. Chodze co prawda 2 tydzien, ale
      wiele sie juz nauczylam, ale nadal sadze ze 2 tyg. to za malo. Po prostu za
      drogie sa tu kursy,wiec ja wolalabym zapisac sie w polsce na dluzszy kurs. A do
      anglii namawiam na wyjazd jako au pair, zawsze to dluzszy wyjazd,zwracaja sie
      koszty,a jak trafisz na super komunikatywna rodzinke, to sie szybko nauczysz,
      moja taka nie jest...niestety.takze musze sobie radzic sama.
      • just6 Re: KURSY JĘZYKOWE W LONDYNIE 09.05.05, 21:38
        jakie szkoły językowe znasz w Londynie? Które są godne polecenia?
    • julie_bella2001 Re: KURSY JĘZYKOWE W LONDYNIE 09.05.05, 21:49
      hej :-) ja tez bylam kilka razy na kursie w Londynie ale jak masz jakies
      pytania to pisz na priva...bo Maggie ktora opiekuje sie tym forum wietrzy
      wszedzie reklame i od razu usuwa takie posty :-)) Pozdrwienia dla cenz...ooops
      dla Maggie :-)))
      • just6 Re: KURSY JĘZYKOWE W LONDYNIE 10.05.05, 23:04
        oo super :) fajnie będzie z Tobą pogadać julie_bella2001.
        Proszę podaj e-maila.
      • just6 Re: KURSY JĘZYKOWE W LONDYNIE 10.05.05, 23:05
        oki już mam :))))))
    • bournemouth Re: KURSY JĘZYKOWE W LONDYNIE 11.05.05, 17:39
      cze. w londynie znalazlem wiele szkol darmowych. sa na wysokim poziomie maja
      akredytacje british council. jedna jest np od razu obok british muzeum i jest
      ok ;) bylem w nej. co czwartek o 19.30 jest interview i zapis do odp grupy od
      beg do cpe
      • ma_rysiaa Re: KURSY JĘZYKOWE W LONDYNIE 11.05.05, 19:29
        napiscie do mnie tez. bo ja jestem rowniez zainteresowana. zamierzam jechac z
        almaturem, ale ciagle sie wacahm :)
      • lord_sayva Re: KURSY JĘZYKOWE W LONDYNIE 17.05.05, 17:16
        Siema! Też jestem ziainteresowanymi kursami w londynie i zaciekawiła mnie
        informacja o bezpłatnych kursach! Szukałem już ofert lecz ceny są dość wysokie!
        Prosze o odp na priva gdyz niewykle zależy mi na informacjach!!!
    • anouk11 Re: KURSY JĘZYKOWE W LONDYNIE 15.05.05, 19:28
      Jullie_bella2001:) ja tez bardzo jestem zainteresowana kursami w LOndynie
      napisalam ci na priv. nie wiem czy doszlo..bardzo mi na tym zalezy bo duzo szkol
      mozna znalezc w necie itrudno cos wybrac. Bylabym bardzo wdzieczna za pomoc..
      • bournemouth Re: KURSY JĘZYKOWE W LONDYNIE 19.05.05, 17:48
        cze. nie sprawdzam poczty na gazeta.pl wiec nie znam prywatnych info. darek mi
        przekazuje maile jesli napiszecie w dzial kontakt na stronie angielski.ling.pl

w wiekszosci miast sa darmowe szkoly, wiuekoszsc ma akredytacje. przykladowo w
        bournemouth znalazlem dwie, jedna to open doors niedaleko asdy, druga przy
        kosciele przy triangle. w londynie jest ich mnostwo. kazda dzielnica ma swoja.
        ja znam dobrze szkole mary... cos tam. jest przy british museum. zajecia sa na
        poziomie koncza sie certyfikatem nie placi sie nic. za jakis czas wysle
        dokladne adresy jelsi chcecie na strone www.angielski.ling.pl. artykul bedzie
        widoczny w glownej strony w dziale nowosci. jesli ktos chce osobiste pytanie
        najlepiej dzial kontatk.wieczorkiem poszukam tych adresow wiec moge slac na
        maila.

darmowe nie dotycza szkolenia nauczycieli, tefl jest platny o to sporo. na
        ZADNEJ ze szkol nie znalazlem ze sa darmowe np na drzwiach czy cos takiego,
        dopiero jak sie zacznie rozmowe to mowia ze maja dofinansowanie z budzetu, unii
        i tym podoben. pa
    • monia4 Re: KURSY JĘZYKOWE W LONDYNIE 05.06.05, 10:15
      Jestem zainteresowana tematem.Prosze doswiadczonych o adresy szkol w Londynie
      • kasiao6 Re: KURSY JĘZYKOWE W LONDYNIE 07.06.05, 17:08
        Ja też poproszę o namiary szkół w Londynie, z góry bardzo dziękuję;
        kasiao6@gazeta.pl
        • martinca Re: KURSY JĘZYKOWE W LONDYNIE 19.07.05, 01:09
          Ja tez chce jakies info o darmowych szkoalch,jestem w londynie teraz.
          martinca@gazeta.pl
          • moje_ja_realne Re: KURSY JĘZYKOWE W LONDYNIE 26.08.05, 09:56
            i jeśli można ja również :-)
            moje_ja_realne@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka