widzu 21.06.05, 13:03 Czy ktos moze mi polecic indywidualny kurs angielskiego w centrum Warszawy za rozsadne pieniadze? Z gory dziekuje widzu@hot.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba67 Re: Indywidualne kursy angielskiego? 21.06.05, 16:44 Nie ma czegos takiego jak indywidualny kurs w szkole jezykowej za rozsadne pieniadze. Godzina lekcji w Archibaldzie gdzies rok temu kosztowala 100 zl, z czego oczywiscie niemal polowe zabierala szkola.Ten sam lektor zapewne daje lekcje prywatne, ktore zaczynaja sie od 50, jesli masz szczescie. Rozumiem, ze zalezy Ci na tym, zeby czlowiek, z ktorym zaczniesz sie uczyc, byl fachowy i skuteczny, a szkoly prowadza (albo powinny) jakas weryfikacje. Znacznie taniej jest samemu poszukac- naprawde szybko przekonasz sie, czy robisz postepy czy nie. Ja sama udzielam lekcji, jestem nauczycielka, nie zdzieram- jesli jestes zainteresowany pisz na maila gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grocholak Re: Indywidualne kursy angielskiego? 23.06.05, 16:08 Ja bylabym zainteresowana konwersacjami na poziomie intermediate. Mogłabyś coś więcej o sobie napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Indywidualne kursy angielskiego? 23.06.05, 18:31 Musze sie przyznac do glupiej rzeczy :-) majac meza informatyka chwilowo nieobecnego nie umiem napisac na Twoj adres. Gdybys mogla napisac do mnie,odpisalabym Ci zaraz, bo to umiem, a jestem teraz w domu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Do grocholak 24.06.05, 17:36 Napisalam do Ciebie na oba adresy, oba maile mi wrocily. Nie lubie podawac tel na forum, ale chyba nie mam wyjscia; 642 56 02 dzwon dzis piatek jesten od 21, jutro od rana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mail.mail Re: Indywidualne kursy angielskiego? 27.06.05, 18:30 oczywiście. Polecam ci Academia de la Lengua. Fantastyczna szkoła językowa! Mają rewelacyjny program nauczania, zajęcia dodatkowe: kulinarne, multimedialne itp. Sam tam chodze i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
5przemek123 Re: Indywidualne kursy angielskiego? 01.10.18, 22:00 Kursy Językowe Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
olanana90 Re: Indywidualne kursy angielskiego? 04.11.18, 00:57 szukaj samodzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
meska Re: Indywidualne kursy angielskiego? 26.01.20, 15:41 dobre kursy maja w Pi School - moim zdaniem warto - jest konkretnie, dobrze prowadzą i w niewielkich grupach. Także taką naukę to ja bardzo lubię! Odpowiedz Link Zgłoś