arturwl 03.08.09, 15:26 Witam, jak w temacie, jaką szkołę nauki języka angielskiego możecie polecic w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajsia1 Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 08.09.09, 08:13 Tutaj kładą nacisk na mówienie: www.szkola-jezykowa-krakow.pl Szkola należy do szkoły Slavia. Chodziłam do nich na inny język i naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
kasandrapik Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 08.09.09, 22:19 Ja bym poleciła szkole malyrynek. Ich oferta jest naprawde baaardzo szeroka. Np jest taka oferta 'konwersacje z hejnałem', z resztą wszystko jest do sprawdzenia www.malyrynek.pl/entries/show/6/rodzaje%20kurs%C3%B3w;konwersacje%20%3Cbr/%20%3Ez%20hejna%C5%82em Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2only Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 09.09.09, 10:20 szkoła językowa Mały Rynek bardzo ciekawa i szeroka oferta. Miałam okazje tam uczęszczać więc bez problemów mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_maras Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 02.10.09, 00:44 Jeżeli chodzi Ci o przełamanie bariery w mówieniu , zdecydowanie polecam kurs Metodą DIRECT w Szkole ARCHER przy św. Tomasza. Lekcje w 100% po angielsku, super nativi z różnych krajów, więc można się "osłuchać" i zmusza do mówienia. Uważam że to bardzo dobra szkoła. Chodzę rok i myślę że mój english is better and better :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_maras Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 02.10.09, 00:44 Jeżeli chodzi Ci o przełamanie bariery w mówieniu , zdecydowanie polecam kurs Metodą DIRECT w Szkole ARCHER przy św. Tomasza. Lekcje w 100% po angielsku, super nativi z różnych krajów, więc można się "osłuchać" i zmusza do mówienia. Uważam że to bardzo dobra szkoła. Chodzę rok i myślę że mój english is better and better :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_maras Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 02.10.09, 00:48 Jeśli chodzi Ci o przełamanie bariery w mówieniu, to zdecydowanie polecam kurs metodą DIRECT w szkole ARCHER przy ul. św. Tomasza. Lekcje w 100% po angielsku, super nativi z różnych krajów więc można się "osłuchać" i zmusza do mówienia. Uważam, że to bardzo dobra szkoła. Chodzę rok i czuję, że mój angielski is getting better and better : ) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mir123bych Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 04.10.09, 16:04 moim zdaniem najlepsze są kursy dedykowane, takie jak w małym rynku albo przygotowujące do egzaminów, idą tam ci co chcą zdobyć papierek, kursy wyjazdowe gdzie można nauczyć się języka, no i te nastawione na kowersację, a nie na wypełnianie kartki po kartce z podręcznika... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.smok Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 05.10.09, 12:12 ja swoja konwersacje, podreperowalem na zajeciach w Centrum Edukacji Lingua os. Bohaterów Września 1a/c Krakow. Polecam! Jesli chcesz sie podowiadywac wiecej to mozesz sobie poprzegladac ich strone lub tam przedzwonic: www.cel.com.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
loona01 radze tu zajrzec! 05.10.09, 12:28 Radzę zajrzeć tu: www.angielski.edu.pl/forum/t-Szkola_jezykowa_Krakow___Maly_Rynek-16687.html Panie ze szkoły Mały Rynek są proszone o nieprowadzenie ze sobą dialogów na forach... Jest to bardzo nie fair w stosunku do czytających. Jakość przecież obroni się sama... Odpowiedz Link Zgłoś
mir123bych Re: radze tu zajrzec! 11.10.09, 14:35 heh to się obiektywizm nazywa... chyba jednak najlepiej pójść na 1 bezpłatne zajęcia i zobaczyć... a do tego czym szkoła dłużej na rynku, tym lepiej, warto to sprawdzać, nie tylko cenę... Odpowiedz Link Zgłoś
sjodirect Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 12.10.09, 12:19 zapraszam do Direct, ul. Pradzyńskiego 14 (okolice 29 Listopada) lektorzy native speakers, nastawienie na język komunikatywny, grupy 2-4 osoby. Tel. 693 223 519 Odpowiedz Link Zgłoś
adam.smok Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 29.10.09, 13:54 ja polecam Centrum Edukacji Lingua na os. Bohaterów Września 1a/c w Nowej Hucie. Świetni lektorzy, fajna atmosfera i co dla mnie było najważniejsze, lekcje nie są prowadzone według jakiegoś jednego, utartego schematu, tylko do każdego ucznia, czy grupy uczniów podchodzą indywidualnie i poznawszy oczekiwania kursantów, starają się je realizować pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.lin Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 14.11.18, 13:40 W Norton skupiają się na konwersacji, dzięki temu opanowałem szybko angielski i teraz nie mam problemu, żeby się porozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
danielwes Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 17.03.20, 10:59 Chodziłem do szkoły językowej tylko dlatego, że miałem do niej blisko. Niestety przez parę miesięcy tylko się zniechęcałem, postawilem na naukę w domu i nie żałuje. Sam nauczyłem się mówić po angieslkiu dzięki Nauce Angielskiego METODĄ DZIECKA, naturalna metoda nauki która w 100% uczy praktycznie mówić, komunikować się z innymi po angielsku. Serdecznie polecam sprawdzić samemu ;) Warto się dzielić sprawdzonymi metodami do nauki w celu uniknięcia wydawania pieniędzy nierozsądnie. Teraz szukam kursu, który nastawiony jest na biznesowy angielski może ktoś coś zna? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta123123 Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 31.03.20, 11:20 Zapraszam do kontaktu ze mną bezpośrednio, chętnie opowiem o szkoleniach językowych nastawionych na konwersacje. Ze względu na wyzwania obecnego czasu w Polsce proponuję szkolenia online, dzięki czemu koszt szkolenia jest znacznie obniżony. tel. 531-895-266 email. a.lojowska@teachersteam.pl Odpowiedz Link Zgłoś
arletts Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 13.05.20, 13:46 Żeby nauczyć się języka trzeba uczyć się praktycznie czyli mówić. Zrozumiałam to dosyć późno a chodziłam wcześniej do szkoły językowej i zastanawiałam się co robię nie tak. Abosulnie nie jestem przeciwna nauce w szkołach językowych, po prostu ja się bardzo wstydziłam mówić na forum i przede wszystkim taka forma nauki nie była dla mnie. Ośmieliłam się jak zaczęłam rozmawiać w domu przez internet z native speakerami. forumnauka.pl/forum-jezyk-angielskie/gdzie-kurs-angielskiego-w-krakowie/ może komuś się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaa Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 17.05.20, 20:00 Warto też rozważyć ofertę szkół online, ja chodzę do Fluento Academy (www.fluentoacademy.com) i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerska.magdalena123 Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 29.04.21, 16:57 Korepetytor Michał Świerad stawia na konwersację :) Polecam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
asiakasia1234 Re: angielski w Krakowie nastawiony na konwersacj 17.05.21, 15:30 www.anglikon.pl/ - zadzwoń, na pewno znajdą terminy! Odpowiedz Link Zgłoś