alek69 15.07.15, 10:11 czesc, jestem singlem i chce wybrac sie w sierpniu na wypoczynek. Szukam kobiety pelnej energi i chumoru. Jesli chcesz miec fajne wakacje to prosze o kontakt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alek69 Re: Szukam towarzyszki podrozy... 17.07.15, 21:35 kazdy czlowiek popelnia jakies bledy Jedni w ortografi a inni w zyciu..... Chociaz masz racje to wcale nie oznacza ze powinnas komus zwracac uwage.... milego lata. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariaaaanna88 Re: Szukam towarzyszki podrozy... 24.07.15, 11:38 Hej Alku i co udało się znaleźć w ten sposób kompana podróżnika...moja grupa na dalekie wypady rozpadła się na ten rok i szukam sposobu na stworzenie nowej .Może tak jak Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
alek69 Re: Szukam towarzyszki podrozy... 26.07.15, 00:56 czesc, jak na razie nie dostalem zadnych powaznych sygnalow..... Jesli chcesz stworzyc grupe na wyjazd to ja chetnie sie zapisuje. Podaj swoj kontakt. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariaaaanna88 Re: Szukam towarzyszki podrozy... 26.07.15, 19:17 nie podejrzewałam braku sygnałów a wręcz las rąk ........o moich planach podróżniczych chętnie opowiem lacurena8@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
wodzirej66 Re: Szukam towarzyszki podrozy... 02.03.16, 22:30 alek69 napisał: > cześć, jestem singlem i chce wybrać się w sierpniu na wypoczynek. > Szukam kobiety pełnej energii i humoru. > Jeśli chcesz mieć fajne wakacje to proszę o kontakt. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś