Dodaj do ulubionych

Wybrałeś Itakę?- Przeczytaj

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:43
Dokonałes już takiego wyboru? Innych dokonywać nie musisz.
Itaka za ciebie zdecyduje o miejscu wypoczynku , kategorii hotelu, miejscu wylotu.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=24088393&a=25171154
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=24088393&a=24682476
Powiedzą wszystko co chcesz usłyszeć, nawet że odlot będzie z...Gdańska, choć
nigdy tam nie latali.
Sprzedadzą hotel, w którym mają już komplet, albo nie mają wcale podpisanej
umowy z hotelem
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=24511007&a=24586608
W ich przypadku nie można mówić o przypadku, jest to celowe działanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: nickk Re: Wybrałeś Itakę?- Przeczytaj IP: 195.245.217.* 15.06.05, 13:14
      Nie jestem pracownikiem Itaki, ale lecę z nimi na urlop pojutrze. Nie wiem po
      co piszesz te rzeczy, bo na pewno nie po to by ostrzec, tylko po to, by
      wk....ić ludzi, którzy skorzystali z usług tego biura, więc mniemam, że jesteś
      z konkurencji. Mnie by się nie chciało wyszukiwać wcześniejszych postów nt.
      Itaki, żeby... no właśsnie nie wiem po co?
      Osiągnęłaś swój cel. Jestem wk....ony i trochę zaniepokojony przed wyjazdem.
      Jeśli taki był Twój zamiar (patrz tytuł!) to gratuluje - udało się.
      Pewnie konkurencyjne biuro, w którym pracujesz załatwi Ci najlepszy hotel za
      pół ceny więc nie zycze Ci udanych wakacji, bo pewnie wszystko bedzie dobrze.
      Nie czekam na odpowiedz, bo i po co.
      • Gość: Gosiara Re: Wybrałeś Itakę?- Przeczytaj IP: 193.138.110.* 15.06.05, 13:19
        a ja tydzień temu wróciłam z wycieczki z Grecji właśnie z Itaką, na forum można
        poczytać moją opinie na ich temat. W Polsce się nie popisali, zmienili godzinę
        lotu, a nawet nie zadzwonili (zmiana tylko o 30 min z godz 06:00 na 06:30, ale
        dla mnie wazna ta zmiana była). Natomiast w samej Grecji - REWELACJA!!!!
        Obsługa super!!! Hotel ładniejszy niż w katalogu i wszystko zgodne z tym za co
        zapłaciłam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka