eastway 04.04.06, 13:54 szczegóły na www.eastway.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryszard_larys Re: KRYM wczasy 2006 - JAŁTA tylko 1280 zł 10.04.06, 12:27 ciekawi mnie ta oferta, chce jechac z zona i 14-letnia corka, czy bedziemy mieli co robic?ktory termin najlepiej wybrac? kiedy jest najlepsza pogoda i najlepsza "atmosfera"? Odpowiedz Link Zgłoś
eastway Re: KRYM wczasy 2006 - JAŁTA tylko 1280 zł 18.04.06, 14:31 KRYM to niezwykła kraina; Słoneczne dni umilą Państwo kapiele słoneczne, wspólne wyprawy wzdłuż urozmaiconej lini brzegowej....konteplacja krajobrazu...magia naturalnego piękna... KRYM z roku na rok staję sie coraz bardziej popularny; tamtejsi architekci prześcigają się w tworzeniu coraz to bardziej niezwykłych pabów, barów dyskotek...niektóre przypominają prawdziwe pałace... Najwspanialsza atmosfera, zarówno w dzień jak i w nocy, jest w lipcu i sierpniu. We wrzesniu jest juz mniej ludzi. Oficjalne zakończenie sezonu przypada na ok 26 wrzesnia. Świetne warunki pogodowe trwaja tam jednak przez cały sezon. Cała opowieść o tym wyjatkowym półwyspie www.eastway.pl Zaplanuj swoje wakacje juz dzis niech to bedzie wyjatkowy czas Odpowiedz Link Zgłoś
gadkowska Re: KRYM wczasy 2006 - JAŁTA tylko 1280 zł 21.04.06, 14:12 slyszlam wlasnie, ze popularnosc Krymu rosnie. W koncu niegdys bylo to miejsce pobytu samych znakomitosci. Osobiscie ta tendencja wzrostowa bardzo mnie cieszy. Jak i to ze biura turystyczne coraz czesciej interesuja sie tym miejscem i pomagaja w jego ciaglym odkrywaniu, jego piekna, ale dla mnie ,przede wszystkim, jego historycznego znaczenia dla kazdego Polaka.W koncu Krym to miedzy innymi siedziba najwazniejszych wrogow Rzeczypospolitej,Tatarow. I oczywiscie, Krym to, kluczowa dla losow naszego panstwa, Jalta. Dobrze wiec ze zaczynamy tam jezdzic. Dobrze tez ze coraz wiecej sie o Krymie pisze, miedzy innymi na Panstwa stronie. Ja bylam na Krymie dawno,wtedy jeszcze nie mozna bylo uslyszec tam tak czesto polskiego jezyka. Do dzis jednak darze to miejsce ogromnym sentymentem. Naprawde polecam. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś