Dodaj do ulubionych

agroturystyka w sierpniu nad jeziorem

09.07.10, 13:06
Chcemy w tym roku odwiedzić jakieś fajne miejsce nad jeziorem ( z dostępem do
jeziora - na mazurach - rodzinka 2+2 (7 i 8 lat)poszukuję fajnego miejsca,
chcemy i popływać kajakami z dziećmi i pojeździć na rowerze.
gosdub@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: agroturystyka w sierpniu nad jeziorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 12:49
      Zapraszam po 20 sierpnia do domu nad jeziorami i Puszczą Borecką na
      Mazurach koło Olecka. Dom z 7 miejscami do spania należycie
      wyposażony.
      Kontakt 508 942 948 .
    • Gość: bard Re: agroturystyka w sierpniu nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 22:08
      Leśniczówka Jednorozrc
      www.lesniczowka.mazury.pl
    • Gość: tenia Re: agroturystyka w sierpniu nad jeziorem IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.10, 18:01
      turystyka.gratka.pl/noclegi/pensjonaty/ogloszenie/,urlopnamazurachdlacalejrodzinyza800zl14,5078.html
    • ul_ka Re: agroturystyka w sierpniu nad jeziorem 21.07.10, 17:27
      zapraszamy na www.barwiccy.suwalszczyzna,com,pl kwatery nad samym
      jeziorem
    • Gość: mirkamazury Re: agroturystyka w sierpniu nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 21:49
      ,,ustronne siedlisko''zapraszam do zapoznania się z ofertą uważam że warto -
      pozdrawiam
    • Gość: B Mazury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 21:57
      Polecam Stręgielek. Jest tam ośrodek Omega tel. 87 427-90-12 lub
      agroturystykę 87427-94-58. Można też znaleźć coś innego. Ogólnie jest
      fajnie.
      • Gość: kizia mizia Re: Mazury IP: 80.53.87.* 05.09.13, 23:24
        Wysłałam mojego podlotka ( 16 lat) z grupą kolegów - pełna obaw o bezpieczeństwo , wystraszona nadmierna wolnością i smakowaniem przez młodych ludzi Życia przed duże Ż .
        A słyszałam sporo o obozach żeglarskich .

Rok szkolny się zaczął i po spotkaniu na wspólnej wywiadówce z innymi rodzicami stwierdziliśmy wspólnie że wszystkie nasze pociechy wróciły bardzo zadowolone, i co najważniejsze przyzwyczaili się do porządków panujących w Szekli na jachcie ( przynajmniej na razie ) co jest rzeczą niepojętą mój syn zaczął po sobie odnosić naczynia do zlewu i zaproponował nawet zrobienie nam "kapitańskiej jajecznicy " - trochę przypalił i zapomniał posolić , ale liczy się fakt.

Chłopcy jeżdżą co roku na różne obozy i wracają z różnymi nowymi umiejętnościami , opowiadają co się działo , jakie panowały zwyczaje i atmosfera .
        To co usłyszeliśmy od naszego syna bardzo nam rodzicom odpowiadało.

W pełni się potwierdziły informacje przekazane nam w biurze przed zakupem obozu - o wysokiej kulturze kadry, porządnym jedzeniu , oraz przyjaznej atmosferze panującej na obozie.

Jeśli za rok nadal będą pałać taka chęcią do żeglarstwa jak teraz to chłopcy znowu pojada z szeklą na rejs żeglarski - tym razem zakończony patentem żeglarskim.

Polecam wszystkich rodzicom - naprawdę profesjonalna szkoła żeglarska i organizator wypoczynku dla dzieci i młodzieży .
      • Gość: bernii Re: Mazury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.14, 11:52
        ja tam lubię jechać i spędzać czas nad wodą i na wodzie;) bardzo lubimy jachty, wynajac i odpocząć bez ludzi ;) w tym roku już załatwiliśmy jacht z czarterymazury i tylko czekamy na urlop ;)
      • gaju1 Re: Mazury 22.11.14, 00:16
        Ja co roku odwiedzam Stare Sady nad jeziorem Tałty, niedaleko Mikołajek.
        Sprawdźcie hotel Mazurski Dworek www.mazurskidworek.pl/hotel_mazury#web
        Dobre warunki i dodatkowe atrakcje np. spływy kajakowe :)
    • geminatores Re: agroturystyka w sierpniu nad jeziorem 14.08.10, 21:47
      Polecam Ci stronę
      www.CiekaweNoclegi.pl tam na
      spokojnie znajdziesz kwaterę która będzie Ci odpowiadać pod każdym względem.
    • Gość: bobik Re: agroturystyka w sierpniu nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 14:18
      A ja ostrzegam przed
      forum.gazeta.pl/forum/f,679,Ogloszenia_krajowe.html
    • agro.kaszuby Tylko Kaszuby 26.08.10, 12:42
      Polecam wypoczynek na Kaszubach we Wdzydzkim Parku Krajobrazowym:
      Wczasy na Kaszubach nad jeziorem

# Jezioro Jelenie -> 250 m,
      # Kąpielisko, plaża, wypożyczalnia sprzętu wodnego (kajaki, rowery wodne) -> 300 m,
      # Jazda konna, konie -> na miejscu
    • zabakow Re: agroturystyka w sierpniu nad jeziorem 21.08.16, 08:46
      polecam Krutyniankę , osrodek z domkami, idealny dla rodzinki , wokoł drzewa, woda - rzeka Krutynia. Do tego smaczne jadlo,
    • zbysiuhozy Re: agroturystyka w sierpniu nad jeziorem 31.01.17, 14:01
      czy ktoś może polecić nocleg w okolicach mikołajek? zależy nam na bliskości jeziora, ciszy, spokoju.
    • Gość: Basia Re: agroturystyka w sierpniu nad jeziorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.17, 20:26
      Cudowne miejsce HOTELIK ZEŁWAGI - WSPANIAŁE. Jestem właśnie na tygodniowym urlopie i jestem w tym miejscu zakochana. Cisza spokój, blisko do jeziora - na końcu ogrodu. Plac zabaw dla dzieci, piasek nad brzegiem jeziora gdzie dzieci mogą bawić się w cieniu. Codziennie robimy ognisko. Właściciele - jeszcze nigdy nie spotkałam tak życzliwych ludzi. Jedzenie w hotelowej restauracji przepyszne. Pokoje bardzo ladne, a łóżka mega wygodne. Do Mikołajek blisko choć stąd nie chce się człowiekowi nigdzie jeździć bo to tu jest pięknie. POLECAM POLECAM POLECAM

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka