GoĹÄ: WirtualnyOstrowiec IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.12, 12:45 Anonse.WirtualnyOstrowiec.pl teraz możesz dodawać ogłoszenia szybciej nie musisz się rejestrować i oczywiście za darmo. Wirtualnyostrowiec.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Ktoś Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.limes.com.pl 03.04.13, 10:31 szukamspeca.pl - Szukasz specjalisty? Masz do realizacji jakieś prace? Ogłoś to u Nas! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaistra88 turystyka IP: *.static.espol.com.pl 18.04.13, 14:26 szukasz ciekawych ofert związanych z wyjazdem, noclegiem, atrakcjami turystycznymi? Ta strona jest dla Ciebie- szczerze polecam www.polturismo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
metal34 Re: turystyka 04.09.13, 21:42 Ranking najlepszych filmów. Ocena filmów w ośmiu kategoriach. najlepsze filmy, wartościowe filmy, filmy bez przemocy, filmy bez scen erotycznych, najlepsze dramaty, najlepsze komedie, najlepsze filmy familijne. Recenzje, opisy, ocena...najlepsze filmy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przemek Re: turystyka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.06.15, 04:31 kredyt na dowód osobisty decyzja w 15minut szeroki wybór instytucji finansowych wejdz na www.kredyt66.pl wypełnij wniosek a nasi konsultanci zadzwonią do ciebie i znajdą dla ciebie dogodną oferte serdecznie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: turystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.13, 14:47 Polecam Szklarską Porębę,a w szczególności pensjonat renifer www.Renifer.com.pl byliśmy i jest naprawde bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kazek Re: turystyka IP: *.inet.rev.km-net.pl 12.12.13, 23:05 Jeśli cenisz sobie spokój spacery na świeżym powietrzu to zapraszam do Rudy Kameralnej, woj. Małopolskie, pow. Tarnowski, gm. Zakliczyn. W pobliżu obiektu znajdują się szlak turystyczny, trasy rowerowe oraz wiele miejsc mogących zainteresować niejednego turystę. Do dyspozycji pokoje 2, 3, 5 wraz z łazienkami, aneksami kuchennymi, lodówka, TV, internet oraz 2 studia (2 pokoje łazienka, kuchnia, lodówka po 5 os. każde), parking, altana, grill, plac zabaw, boisko do siatkówki oraz 2 sale wraz z kuchnią, gdzie można organizować różne spotkania, wieczorki, imprezy. (7 dniowy pobyt wraz z wyżywieniem już od 350 zł) Mile widziane większe grupy zorganizowane i rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrv1 Re: turystyka 21.01.14, 14:26 • Jak Krynica to polecam Jaworzynę ale i mniej znane Słotwiny. W tym roku powstała nowa kanapa. Super przygotowane traski :) Noclegi polecam w AVANTI w Krynicy. Rewelacyjne warunki. Mają fajną narciarnię z podgrzewaną podłogą (wszystko genialnie schnie przez noc.) Na miejscu parking co też ma ogromne znaczenie w Krynicy. więcej na stronie: www.naszakrynica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przemek Re: turystyka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.06.15, 04:30 kredyt na dowód osobisty decyzja w 15minut szeroki wybór instytucji finansowych wejdz na www.kredyt66.pl wypełnij wniosek a nasi konsultanci zadzwonią do ciebie i znajdą dla ciebie dogodną oferte serdecznie zapraszam kredyt66.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lisc Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.13, 18:51 darmowe ogłoszenia ogrodnicze znajdziesz na ogrodeo.pl na portalu wiele ogłoszeń branżowych. Sam możesz dodać ogłoszenie szybko i za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Łukasz Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 18:41 Szukasz materiałów budowlanych? Zapraszam na stronę www.MateriałyBudowlane.eu, która została stworzona przez hurtownie budowlane z całej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MAAGDA zarabiaj przez internet nic nie robiąc IP: 84.40.154.* 19.08.13, 13:32 ARÓB 15,000 ZŁ W JEDEN MIESIĄC! Ta strona zarobi dla Ciebie 15,000 zł! Zamykając ją "wyrzucasz" 15,000 zł. Przeczytaj tę stronę do końca a gwarantuję, że nie pożałujesz! Naprawdę warto! Jedyne, co musisz zainwestować to 5 zł i 20 - 30 minut jednorazowo. Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 23914 zł w miesiąc bo poświęciłem 3 godziny a nie 30 minut! Opłacało się). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz adres tej strony i wróć do niej kiedy będziesz miał czas : ) Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy? To zależy tylko od Ciebie! Ja wahałem się bardzo długo, ale w końcu się zdecydowałem. Przecież 5 zł to niewielkie pieniądze, nawet jak je stracę to tego nie odczuję. I wiesz, co? Moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie, to zostanę milionerem! Czy jest to możliwe?! To smutne, że tyle osób musi ciężko pracować aby utrzymać dom i rodzinę, lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Jestem bardzo wdzięczny temu, kto przedstawił mi ten pomysł, i cieszę się, że zdecydowałem się spróbować i zainwestować pieniądze po to by same pracowały na mnie. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000 zł z każdej okazji. Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES! Nie musisz niczego sprzedawać! Nie musisz konsultować tego z przyjaciółmi, rodziną czy kimkolwiek (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(angel) to problem masz z głowy - bo nie będziesz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. Ok., więc. ZACZYNAMY! NIE ważne ile masz lat. NIE potrzebujesz specjalnej wiedzy lub talentu. NIE musisz przeglądać stron internetowych, NIE musisz nigdzie dzwonić czy klikać w bandery, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko, czego potrzebujesz to: - Konto w banku ( Internetowe, lub nie ) - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! Jeżeli masz minimum 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz To wejdź nawww.mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13 lat możesz mieć już własne, prawdziwe konto w banku. A oto moje instrukcje: KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, że aby coś otrzymać musisz coś od siebie dać! Więc pierwsze, co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki - "jeśli nic nie zainwestujesz – nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać! Tak, więc: 1. Przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe tytułem: "Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej." CHCĘ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(angel), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć . Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1. Nr konta: 34 1020 4955 0000 7902 0026 2881 2. Nr konta: 60 1090 1290 0000 0001 1852 4956 3. Nr konta: 22 1140 2004 0000 3102 4776 5175 mbank 4. Nr konta: 97 1140 2004 0000 3702 5056 9547 5. Nr konta: 22 1020 4317 0000 5702 0183 4100 PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr 1. i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą! KROK 2 2. Gdy już przelałeś 5zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy, następna rzecz, jaką musisz zrobić to skopiować tekst z tej strony, następnie konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2, 3, 4, 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA POZYCJĘ NR 1, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ! ZAPEWNIAM CIĘ! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z książki mailowej albo reklamując na swojej stronie WWW – tak jak ja to zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się), ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie, przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić! POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały tylko 5 zł i 30 minut swojego czasu. "Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko, co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać, 15 000 o których mówiliście, ale te 9 135zl też mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień!" Tomasz, Warszawa "Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? - DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO - wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o ocalej tej sprawie, bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam! W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie 15 000 złotych! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej! Dziękuje jeszcze raz!" Justyna, Strzelce Opolskie "Byłem zaskoczony, kiedy zobaczyłem moje konto! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9440zl. Na początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów. Ale potem wypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie super kompa! Nareszcie! Dzięki, dzięki, dzięki!" Ryszard, Gdańsk "Mam 14 lat i wziąłem udział w tym planie (dla ścisłości mam konto w banku od 13 lat), powysyłałem maile, zrobiłem stronę i ogólnie zapomniałem o tym. Po miesiącu sprawdzałem w Internecie stan mojego konta i normalnie spadłem z krzesła. Na moim koncie było ok. 15000zł (byłem wtedy tak podniecony, że zapomniałem dokładnie ile było wtedy kasy na koncie). Bardzo, bardzo dziękuje!" Marcin, Białystok Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo, co Ty teraz w tej chwili, czytał to i się zastanawiał. A wystarczy troszkę matematyki: Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tą stronę w inny sposób, będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak długo będziesz wysyłać tą wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądźmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5%, dla utrudnienia. Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się ze 5 z nich zrobi dokładnie to, co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycje. Wówczas będzie już o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40). Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200= 25), więc dalsze 1000 maili (25 x 40), podniosą Twój numer konta na 3 pozycje. Z tych 1000 ludzi, możesz spodziewać się, ze udzieli się 125 osób (12.5% z 1000= 125), więc dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w liście. A z tych.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kolorlove Projekty Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.13, 14:40 www.kolorloveprojekty.blogspot.pl najtańszy druk reklamy w Polsce i Jeleniej Górze. Ulotki wizytówki, plakaty, banery i wiele innych. Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anoni Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.47-151.net24.it 14.12.13, 14:39 Karteczkę i długopis weź i wejdź na to pytanko xD 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone ? zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony ? twoje życie jest pełne miłości. Czarny ? jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony ? twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski ? jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń ? Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik ? grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych klubów w ciągu jednej godziny. Jeśli wyślesz je do 10 klubów spełni się przed twoimi następnymi urodzinam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: p Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.ostnet.pl 12.02.14, 02:29 program do pozycjonowania stron Odpowiedz Link Zgłoś
ewa11164 Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji 07.08.14, 18:55 SPRZEDAM ODZIEŻ CREAM ORAZ OUTLET ,POSIADAM NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI ODZIEŻ -DAMSKĄ CREAM ORAZ OUTLET -MĘSKĄ CREAM ORAZ OUTLET -DZIECIĘCĄ CREAM ORAZ OUTLET -SPORTOWĄ CREAM -BIELIZNĘ OUTLET WIĘCEJ INFORMACJI POD NR 721-538-585 Odpowiedz Link Zgłoś
gragpl Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji 30.11.14, 15:41 Jak Wam sie podoba strona Tekst linka co trzeba zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ledmax Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.15, 19:03 www.sklepledmax.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Darek Pozyczkolanddia.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.15, 09:58 witam odwiedzajcie serwis pożyczkolandia.pl świetny serwis 100 satysfakcji 531611000 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: addi dodaj ogłoszenia za darmo IP: *.messagelabs.net 05.04.13, 19:28 RzeczyWsieci.pl to nowy darmowy Polski serwis aukcyjny.Znajdziesz w nim darmowe aukcje internetowe,zlecenia oraz ogłoszenia.Serwis posiada prosty i intuicyjny interfejs.Z obsługą jego poradzi sobie każdy.Codziennie aktualizowana i rozszerzana mapa kategorii dlatego bez trudu znajdziesz miejsce dla Twojego przedmiotu.Każdy nowo zarejestrowany Użytkownik otrzymuje 100zł do wykorzystania w Serwisie.U nas wystawiasz ogłoszenia na 60 dni.Nie zwlekaj i dołącz już teraz. www.rzeczywsieci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Poszukiwacz Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: 95.108.94.* 05.04.13, 19:58 Najlepsze ogłoszenia na stronie www.mojeanonse.pl Za darmo i bez rejestracji :) Odpowiedz Link Zgłoś
koronkowawoalka Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji 20.06.17, 14:30 Witam! Proszę wszystkie Panie logujące się na "Sympatii", a także na innych serwisach randkowych, a także osoby mające kontakt z Bogdanem Liberackim, w innych sytuacjach, aby na niego uważały, ponieważ jest niebezpieczny. Bogdan Liberacki ma 44lata, 186 cm. wzrostu, krótko ostrzyżone ciemnoblond włosy, chodzi w jasnych, piaskowych spodniach oraz w czekoladowej, skórzanej kurtce. Podaje się za wojskowego na emeryturze, lecz tak naprawdę uważam, że z wojska został wydalony, ponieważ zdradzał cechy psychopatyzmu i otrzymał rentę na swoje zaburzenia. Osobnik na portalach randkowych wyszukuje kobiety, które mają mieszkanie i dobrą sytuację finansową, aby wmeldować się do nich i być przez nie utrzymywanym, szuka kobiet, które będą spłacać jego długi sięgające 240 tys. i 4 kredyty. Rejestrowany w BIK, jako nierzetelny dłużnik. Nie poprzestaje na jednej pani, umawia się z kilkoma na raz, a przyłapany jeszcze się z tego cieszy. Osobnik pochodzi z pod Grajewa, później mieszkał w Krakowie, a jeszcze później w Legionowie, gdzie żona rozwiodła się z nim, z jego winy i wyrzuciła go z domu-musi płacić alimenty na nią i na dwoje dzieci. Osobnik nieustannie kłamie, interesuje się dziwnymi rzeczami, np. "morderstwem doskonałym", ciągle szuka metod, jakby zatuszować swoje niecne sprawki, jednocześnie maskując swoją prawdziwą naturę. Przez pewien czas był koordynatorem ds. ochrony, we wrocławskim oddziale firmy "Juwentus", gdzie jeździł po nocach i podglądał pracowników na obiektach, a także woził panie lekkich obyczajach po krzakach służbowym samochodem, oczywiście nie zwracając firmie za benzynę. Mam solidne przesłanki, żeby twierdzić, że to on zabił mojego męża, w nocy z 13/14 lutego tego roku, kiedy ten odbywał służbę na obiekcie, w podwrocławskich Bieńkowicach(mąż także pracował w firmie "Juwentus"). Proszę na niego uważać, nie dawać się mu "wodzić za nos", ponieważ jeżeli znajdzie np. starszą, sytuowaną kobietę, która go przyjmie pod swój dach, to może próbować się z nią ożenić, a następnie zabić, jak mojego męża, w celu przejęcia jej majątku i to tak "sprytnie", że nawet śladów po sobie nie zostawi. Na różnych forach wypowiadają się osoby, które miały z nim styczność-to interesująca lektura, wystarczy w wyszukiwarce wpisać dane tego osobnika. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anna Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.homenett.pl 20.05.13, 15:40 Pożyczki na dowód juz od 500 zł. oraz pracującym i emerytom,rencistom.Nie pobieramy opłat wstępnych.Dogodne raty.Obsługujemy cały kraj.Dzwoń 791045256 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: robert Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: 78.11.61.* 24.02.16, 17:56 reklamodawca.hotcash.pl/uri/8/qdn8pj3 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mebdrew wyrób mebli ogrodowych "mebdrew" IP: *.radionet.info.pl 05.06.13, 16:02 Witam, serdecznie zapraszam do obejrzenia,polubienia i udostepnienia strony z wyrobami z drewna i nietylko.Bede wdzieczna za "lubie to" Dopiero sie rozwijamy wiec każde klikniecie "lubie to" dla nas jest baaardzo ważne. Gorąco polecam i zapraszam www.facebook.com/#!/pages/Meble-Mebdrew/376491762469908 "meble mebdrew" polecam i zachecam do polubienia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meble mebdrew wyrób mebli ogrodowych "mebdrew" IP: *.radionet.info.pl 05.06.13, 16:07 Witam, serdecznie zapraszam do obejrzenia,polubienia i udostepnienia strony z wyrobami z drewna i nietylko.Bede wdzieczna za "lubie to" Dopiero sie rozwijamy wiec każde klikniecie "lubie to" dla nas jest baaardzo ważne. Gorąco polecam i zapraszam www.facebook.com/#!/pages/Meble-Mebdrew/376491762469908 ale baardzo zachęcam do polubienia strony! :) kontakt bezpośredni to : mebdrew.tokarnia@gmail.com Grzegorz szukajcie nas jako "MEBDREW" małpolska- kraków-sucha beskidzka-... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przemek Re: wyrób mebli ogrodowych "mebdrew" IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.06.15, 04:35 kredyt na dowód osobisty decyzja w 15minut szeroki wybór instytucji finansowych wejdz na www.kredyt66.pl wypełnij wniosek a nasi konsultanci zadzwonią do ciebie i znajdą dla ciebie dogodną oferte serdecznie zapraszam na kredyt66.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przemek Re: wyrób mebli ogrodowych "mebdrew" IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.06.15, 04:33 kredyt na dowód osobisty decyzja w 15minut szeroki wybór instytucji finansowych wejdz na www.kredyt66.pl wypełnij wniosek a nasi konsultanci zadzwonią do ciebie i znajdą dla ciebie dogodną oferte serdecznie zapraszam www.kredyt66.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ganda321 Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji 21.06.13, 12:56 Ogłoszenia motoryzacyjne: www.motoryzacyjne.net.pl Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: judyta Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: 77.252.222.* 08.07.13, 09:25 downloadfile4you.blogspot.com/ pliki za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janek W Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.13, 21:15 Zapraszam do portalu ogłoszeni lokalnych całkowicie darmowe oferty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alinka1990 Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 14:04 Czy ktoś może mi pomóc w tym : ulinks.net/gra_towarzyska Wynagrodzenie w uśmieszkach :* Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ccc Akwarystyka IP: *.man.konin.pl 28.08.13, 17:52 Zapraszam miłośników akwarystyki na forum www.rfa.cba.pl Bo Akwarystyka to nasze hobby Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vvv Re: Akwarystyka IP: *.man.konin.pl 28.08.13, 17:53 Zapraszam miłośników akwarystyki na forum www.rfa.cba.pl Bo Akwarystyka to nasze hobby Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Eunica Wagrowska Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.play-internet.pl 29.08.13, 00:07 Poszukuje do stalej wspolpracy dostawcy ubran lee wrangler.Moje namiary kontaktowe. Nr.tel.515252552. Meil enia_w@wp.pl. Z powazaniem Eunica Wagrowska Outlet-Net. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkaewka80 Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji 06.09.13, 15:39 Masz pensjonat, camping, kwaterę prywatną? Skorzystaj z okazji i dołącz do nas za darmo, a zadbamy o skuteczną promocję Twojego obiektu noclegowego w naszym serwisie, w wyszukiwarce Google oraz na Facebooku! http://mamnocleg.info/dodaj-obiekt Bezpłatne dodawanie ofert ograniczone czasowo – spiesz się! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basia1903 Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.man.tk-internet.pl 15.09.13, 23:29 Polecam dla wszystkich tych, którzy nie wiedzą, gdzie szukać noclegów: www.fajnewczasy.pl/ - znajdziecie tutaj bazę noclegową, z podanymi cenami do porównania, zdjęciami pokoi oraz wszelkie potrzebne informacje, w tym do kontaktu. Sama korzystałam i dzięki temu miałam fajny, w miarę tani tydzień w Giżycku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ogrodeo Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.interkar.pl 08.12.13, 10:31 zapraszam do wystawiania ogłoszeń za darmo do tematycznego portalu Ogrodeo.pl anonse ogrodnicze, leśne i rolnicze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arathil GRa piłkarska IP: *.cdma.centertel.pl 12.12.13, 12:13 Zapraszam do gry: socceronline.pl/rejestracja.php?id=342948 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.toya.net.pl 23.05.14, 14:31 Można sobie dorobić kliknij tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sabina Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.146.71.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.05.14, 10:30 Sprzedam MERCEDESA R 350 lub zamienie na mniejszy samochód rocznik 2007 miejsc6. benzyna. 1 właściciel cena 57 tyś woj śląskie Odpowiedz Link Zgłoś
joa.ryt.1996 Testy new matura solutions intermediate 11.06.14, 21:28 SPRZEDAM TANIO WSZYSTKIE TESTY+ODPOWIEDZI Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pracownik biurowy Praca w Niemczech! IP: *.dynamic.vectranet.pl 11.08.14, 21:39 Praca dla mężczyzn od zaraz!! Poszukujemy mężczyzn do pracy na chłodniach w Niemczech! Więcej informacji pod numerem telefonu +4917610888896 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.2112 Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji 28.09.14, 14:24 Witam, Prowadzę własny skup odzież używanej Cash 4 Clothes z Szkocji Poszukuje rynku zbytu w Polsce, a mianowicie właścicieli sklepów z odzieżą używaną omijając przy tym Hurtownie i pośredników żeby uniknąć nie porządanych ingerencji w towar przez kogokolwiek. Prowadzę skup już rok i po wielu sposobach segregacji doszedłem do wniosku, aby poprostu sprzedawać towar mieszany tak jak jest on skupowany (Metka, Cream Gatunek 1, mix damsko męsku lub dziecięcy). Odzież którą oferuję jest bez odpadu, który sam eliminuję bezpośrednio przy skupowaniu. Nasi klienci wiedzą że przynoszona odzież musi być czysta, sucha, w dobrej bez plam lub dziur i nieznoszone. Odziez jest pakowana w przeźroczyste worki o wadze 6-8kg. Są to ubrania ze znanych światowych marek tj. New Look, Zara, H&M, Atmosphere, Gap, Adidas, Dorothy Perkins, River Island, TU, French Connection, Puma, M&S itp. Oferuję: - odzież dla dorosłych damsko-męska z ogromną przewagą odziezy dla kobiet - odziez dla dzieci w wieku 0-8 lat Ubrania są ładne, czyste, kolorowe od razu na wieszak. Towar wysyłam prosto ze skupu tu w Szkocji do klijenta - bez pośredników. Kontakt : kasiulex1987@wp.pl Telefon: 0044 079887967375 Mozę przesłac przykładowe zdjęcia. Dziękuję Zapraszam ! Odpowiedz Link Zgłoś
cash.4clothes Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji 22.10.14, 21:44 Oszystka która skopiowała moją ofertę, wiem, bo sam ją napisałem:) > Kontakt : kasiulex1987@wp.pl > Telefon: 0044 079887967375 Nie wysyłajcie żadnych pieniędzy do niej! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Roxxer Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.14, 01:00 Witam. Chcesz łatwo i skutecznie zarabiac? Wystarczy zarejestrować się z tego linku i rozpocząc zarabianie: shorte.st/ref/014cbf0429 Nie ma w tym nic trudnego i w szybkim czasie widac efekty oto dowód moich zarobków: sh.st/yFcdL Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Guess what? I foun Guess what? I found a site that's giving Minecraft IP: *.252.59.131.internetia.net.pl 31.10.14, 16:15 Guess what? I found a site that's giving Minecraft codes away for free! linkbitty.com/tZbFX Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysiek/ l s i z Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.14, 22:06 Strona na facebooku poświęcona rozrywce. LOL Śmieszne i życiowe. Polecam i zapraszam LOL Śmieszne i życiowe ŚMIESZNE ŻYCIOWE LOL Odpowiedz Link Zgłoś
stat7 Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji 13.11.14, 18:41 o turystyce na www.life - style.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przemek Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.06.15, 04:28 kredyt na dowód osobisty decyzja w 15minut szeroki wybór instytucji finansowych wejdz na www.kredyt66.pl wypełnij wniosek a nasi konsultanci zadzwonią do ciebie i znajdą dla ciebie dogodną oferte serdecznie zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Leszek Re: dodaj ogłoszenia za darmo bez rejestracji IP: 217.96.23.* 24.11.14, 21:54 Wolny domek na Sylwester/Nowy rok -Bieszczady m.Baligrod -tel 609329609 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bartonfighter TeamSpeak3, Najlepszy komunikator glosowy za FREE IP: *.gorzow.mm.pl 25.11.14, 14:48 Zacznijmy od tego, co to jest właściwie TeamSpeak3? Jest to nic innego jak darmowy program do komunikacji głosowej skierowany głównie dla grupy użytkowników którzy wymagają kontaktu z więcej niż jednym użytkownikiem na raz a zarazem posiadającego świetną jakość rozmów głosowych oraz możliwość czatowania. Oczywiście serwery głosowe w dzisiejszych czasach oferują nie tylko darmowe pokoje do rozmów ale również wszelkiego rodzaju wspólnej zabawy. Ale dlaczego TeamSpeak3 skoro istnieje skype?T ak skype jest też w miarę OK, jednak gdy wymagasz rozmowy z wieloma użytkownikami na raz np. podczas gry multiplayer lub innej czynności to zalecany jest TeamSpeak3 z tego powodu, że Skype strasznie zamula kompa i zjada więcej łącza internetowego, czego o TeamSpeaku nie można powiedzieć wogóle, a jakość rozmów naprawdę powala na kolana. Sam program można pobrać na wszystkie dostępne platformy z oficjalnej strony www.teamspeak.com w dziale "DOWNLOAD" należy pobrać np. dla wersji windows 32-bit Client (Nie server tylko Client). Jeżeli chodzi o serwery polskie to polecam najbardziej ts.net.pl z tego powodu iż jest na nim całkowicie wszystko za darmo, a i klimacik fajny jest. Poniżej podam informacje dotyczące serwera żeby było wszystko jasne. Aby połączyć się z serwerem należy włączyć program, kliknąć zakładkę "CONNECT" następnie kliknąć "CONNECT" i w polu "Server Address:" wpisać adres IP: tsONE.pl, w polu "NICKNAME" wpisać swój pseudonim a pole "SERVER PASSWORD" pozostawić puste, teraz możemy kliknąć przycisk "CONNECT" i już jesteśmy na serwerze, jeżeli chcemy otrzymać swój prywatny pokój do rozmów wystarczy zwrócić się do administracji. Polecam! Niżej podaję specyfikacje Polskiego serwera: [IMG] TSONE.PL to jeden z nielicznych serwerów TS na którym masz wszystko za FREE. Został on stworzony przez grupę perfekcjonistów którzy cenią sobie dobrą jakość świadczonych usług a serwery głosowe TeamSpeak3 to ich pasja. Rozwijamy się bardzo szybko i gwałtownie jednocześnie wpadając na niezwykłe pomysły i ciekawe rozwiązania. Istniejemy od 2011 roku! mając przy tym światową pozycje! Oferujemy Wam również świetną zabawę, organizujemy różne Eventy w postaci: Konkursów, Quizów, Idola, Battle DJ i wiele innych okolicznościowych zabaw na których można zdobyć atrakcyjne i jedyne w swoim rodzaju nagrody. Mamy wielką nadzieję, że spodoba Wam się klimat na naszym serwerze i będziecie nas częściej odwiedzać Poza tym, oferujemy: - Niepowtarzalny Klimat (U nas możesz wejść i porozmawiać na każdy temat) - Darmowe Kanały - Wszystko za darmo - Niskie pingi - Dorosłą administrację - Miłą obsługę - Eventy (różnego rodzaju zabawy) - Online 24/7 - 1024 sloty - Zabezpieczony - Kanały publiczne, prywatne i społecznościowe Odpowiedz Link Zgłoś