Dodaj do ulubionych

Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzien 34

IP: *.hsd1.tx.comcast.net 19.07.13, 03:59
18 - 24 sierpnia. Regency Beach Club.
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemek Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.14, 13:22
      Najlepiej zgłosić się bezpośrednio do kórejś z firm timesherowych działających w Polsce, np. w Warszawie HTC z Klarysewskiej, lub firmy na ul. Podleśnej (nazwy nie pamiętam) albo do ALCO z Trójmiasta - z tego co pomne działa równiez w Szczecinie i Radomiu.
      Trzeba pamiętać, że oprócz kwestii sprzedaży czyli znalezienia klieenta, jest jeszcze istotnie załatwienie formalności prawnych, bo przecież klient kupujący musi mieć zagwarantowane bezpieczeństwo transakcji.
      • manzarek1970 Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 22.06.14, 13:29
        Z tegoo co wiem to możesz sie zgłosić z udziałami do odsprzedaży do Dial World Exchange,znajomi mieli takie członkowstwo ale były straszne problemy ze sprzedaniem.
        • Gość: Bonifacy Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi IP: *.red-80-26-254.adsl.dynamic.ccgg.telefonica.net 06.08.14, 21:31
          Sprzedawałem swoje członkowstwo w RCI prawie 7 lat,najpier przez angielskie firmy Best-West i nic,a jeszcze płacić musiałem.
          Potem w Polsce w Dial World Exchange ponad rok czekałem na sprzedaż i musiałem jeszcze zejść z ceny bo nigdy bym tego nie sprzedał.
          Zęby można zjeść z takim interesem.
          • Gość: Grzegorz S. Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi IP: *.unknown.vectranet.pl 10.02.15, 20:03
            Miałem to samo ale pozbyłem się certyfikatu przez firmę z Gdyni.
            • Gość: podróżnikemeritus Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi IP: *.dynamic-ww-3.vectranet.pl 16.03.15, 12:07
              Miałem członkostwo u Sunset beach club od 1994 ale w 2009 postanowiłem sprzedać bowiem jeżdżę teraz mało i raczej na pielgrzymki do miejsc świętych. Walczyłem w sumie 4 lata w internecie aż zglodilem die fi firmy wreszcie firma alco sprzedała mi to ale też po dwóch latach. Zatem można sprzedać ale liczyć na zarobek to nieporozumienie. Timeshare kupujesz jakbyś kupował akcje w szczycie hossy a sprzedajesz w Bessie. Firm z Anglii unikanie, kłamią jak Churchill
          • Gość: Marcin Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.15, 11:57
            Witam,

mam również na sprzedaż członkostwo w RCI, zakupione 2 tygodnie na Teneryfie, proszę o informację i pomoc w sprawie odsprzedaży, jakie skuteczne kroki mam uczynić - kontakt swatmarcin@gmail.com
            • Gość: podróżnikemeritus Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi IP: *.dynamic-ww-3.vectranet.pl 16.11.15, 15:29
              Najlepiej sprzedać pojedynczo, bo mała szansa, że kotoś wyłoży pieniądze za dwa tydonie, przeciez utrzymania też mnożymy razy dwa.
              • adedli Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 21.03.16, 13:38
                Rzeczywiście, lepiej jak ma się dwa tygodnie, pomyśleć aby sprzdać pojedyńczo- tak też doradzają w firmie ALcoTM, bo mało jest chętnych do wyłożenia większych pieniędzy w taki produkt a poza tym jak ma się 1 tydzień to w RCI można wymieniać i dobierać bonusy, czyli jeździć do oporu.
    • any54 Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 16.11.15, 14:32
      udało sie sprzedac?????
      • kamys Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 07.01.19, 21:32
        Udaje się sprzedać chyba tylko przez Dial World Exchange Polska.
      • Gość: Zis Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi IP: *.97.94.90.dynamic.jazztel.es 27.11.19, 16:21
        Tak,przez Dial World Exchange
    • adedli Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 23.02.16, 14:07
      Rzeczywiście firma ALco skutecznie pomaga przy problemach, ale z tego co wiem, przynajmniej u mnie tak jest, odradza sprzedawanie, tylko pomaga skutecznei korzystac - ja na przyklad mialem zaleglosci, nie korzytalem, ale np, w tym roku wyjechaem do Zakopanego i własciwie to zrezygnowalem ze sprzedazy, bo w sumie to sie nie oplaca - po co sprzedawac taniej, a potem jezdziec znowu z orbisem. Piszcie do pana Przemka, to moze cos zaradzi jak macie jakies problemy.
    • Gość: Joanna Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.17, 09:43
      Proszę uważać na oferty timesharingowe z firmy „Regency Resorts LTD” na Teneryfie. Zawarliśmy umowę członkowską, która zobowiązała nas do wpłaty określonej kwoty w wyznaczonym przez obie strony czasie. Zachęceni atrakcyjną ofertą wyjazdów zagranicznych, korzystania z infrastruktury należącej do RCI na całym świecie oraz możliwościami inwestycyjnymi byliśmy zobligowani do podjęcia decyzji jeszcze tego samego dnia gdyż była to „oferta promocyjna”. Chciałabym zaznaczyć, że oferowanie korzyści finansowych jest nielegalne. W celu zawarcia umowy timesharingowej wpłaciliśmy tzw. „kwotę manipulacyjną”, która powinna nam zostać zwrócona według Prawa Unii Europejskiej po rezygnacji z umowy. Zgodnie z przysługującym nam prawem w ciągu 3 dni od daty podpisania umowy wysłaliśmy pismo rezygnacyjne, a naszą sprawą zajęło się ECK ponieważ firma nie przyjmuje pism, nie odpowiada na żadne wiadomości. Nie odzyskaliśmy do tej pory pieniędzy, firma RCI nie podpisała nam umowy rezygnacyjnej i jedynym rozwiązaniem sytuacji jest skierowanie sprawy na drogę sądową.
      • Gość: oszukany Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.17, 16:33
        to OSZUŚCI!!!. Zawarłem umowę(kupiłem tydzień pobytu ), ale nie mogę korzystać ze względu na sytuację rodzinną. Przez dłuższy czas kontaktowałem się ale bez odpowiedzi. ECK zajęło się sprawą ale bez powodzenia. Niestety STRACIŁEM WPŁACONE PIENIĄDZE !!!!
    • joanna3000 Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 05.01.17, 11:42
      Proszę uważać na oferty timesharingowe z firmy „Regency Resorts LTD” (RCI) na Teneryfie. Zawarliśmy umowę członkowską, która zobowiązała nas do wpłaty określonej kwoty w wyznaczonym przez obie strony czasie. Zachęceni atrakcyjną ofertą wyjazdów zagranicznych, korzystania z infrastruktury należącej do RCI na całym świecie oraz możliwościami inwestycyjnymi byliśmy zobligowani do podjęcia decyzji jeszcze tego samego dnia gdyż była to „oferta promocyjna”. Chciałabym zaznaczyć, że oferowanie korzyści finansowych jest nielegalne. W celu zawarcia umowy timesharingowej wpłaciliśmy tzw. „kwotę manipulacyjną”, która powinna nam zostać zwrócona według Prawa Unii Europejskiej po rezygnacji z umowy. Zgodnie z przysługującym nam prawem w ciągu 3 dni od daty podpisania umowy wysłaliśmy pismo rezygnacyjne, a naszą sprawą zajęło się ECK ponieważ firma nie przyjmuje pism, nie odpowiada na żadne wiadomości. Nie odzyskaliśmy do tej pory pieniędzy, firma RCI nie podpisała nam umowy rezygnacyjnej i jedynym rozwiązaniem sytuacji jest skierowanie sprawy na drogę sądową.
      • adedli Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 05.01.17, 14:28
        Ale co RCI ma tu wspólnego? Moim zdaniem eck nie pomoże- czas pokaże. Trzeba się zgłosić do HTC adres internetowy łatwo znaleźć w Google s oni pokieruje albo pomogą bo też im powinno zależeć aby inni nie psuli rynku
        • adedli Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 06.02.18, 15:25
          Telefon do HTC to +4822 858 03 08, jest jeszcze filma ALCO timesahre, a telefono to niej to +48530101702, jedna z tych dwóch fime pomoże załatwić sprawe sprzedazy, ale nie ma co liczyć na zwrot tego się się wpaciło, raczej trzbe nastaić się na stratę czesci.
    • romet2 Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 22.12.19, 10:31
      Ja sprzedałem taki tydzień na Teneryfie przez Dial World Exchange bo nikt inny jakoś nie potrafił i trwało to dwa lata.Zapłacilem 27.000 euro ale potem sprzedać to z powrotem za tą samą kwotę to chyba nie możliwe.
      • romet2 Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 22.05.23, 21:27
        To znaczy Dial World Exchange Espana
    • romet2 Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 23.03.20, 14:41
      Tak,to do Dial World Exchange z tą odsprzedażą ale łatwo nie będzie...
    • romet2 Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 31.03.20, 16:20
      Tak zgadza się,tylko przez Dial World Exchange.
    • romet2 Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 31.03.20, 16:22
      Tak zgadza się,tylko przez Dial World Exchange.Jednak zapłaconej kwoty już się nie odzyska.
    • romet2 Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 27.02.21, 12:19
      Tylko przez Dial World Exchange inaczej nie ma żadnych szans, sprawa nie jest taka prosta jak może się wydawać, samo przepisanie certyfikatu na inną osobę kosztuje ok 1000 euro.
    • romet2 Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 13.10.21, 11:19
      W Marina Club sprzedałem po roku czasu przez firmę Dial World Exchange. Strata 55% od sumy za jaką zakupiłem członkostwo.
    • romet2 Re: Sprzedam tydzien RCI timeshare Teneryfa tydzi 22.05.23, 21:25
      Bo to tylko przez Dial World Exchange Espana się da odsprzedać,możesz jeszcze przez jakieś amerykańskie firmy ale popyt na europejskie ośrodki jest słaby więc raczej szkoda czasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka