Dodaj do ulubionych

Miejsce na szkolenie, konferencję SALE

26.01.15, 13:30
Warszawa to miasto, w którym każdego dnia odbywają się dziesiątki a nawet setki szkoleń. Tak wielka aglomeracja to z jednej strony zapotrzebowanie na najlepszych pracowników i ogromna konkurencja w tym względzie co dyktuje konieczność stałego dokształcania się a z drugiej strony popyt na szkolenia i kursy z wąskich specjalizacji, które przyciągają także trenerów z najodleglejszych zakątków. Taki stan rzeczy sprawia, że Warszawa jest atrakcyjnym miejscem do organizacji szkoleń przez organizatorów spoza Warszawy. Nie jest im jednak łatwo znaleźć odpowiednie miejsce: przyjazne, odpowiednio wyposażone a co najważniejsze - tanie. Bo przecież uczestnicy szkoleń bardzo często oceniają je przez pryzmat miejsca, w którym zorganizowane jest szkolenie oraz ceny, która zwykle jest kalkulowana w oparciu o koszty wynajmu sali.
Właśnie z tych przyczyn chciałabym Państwu polecić miejsce wyjątkowe: "Akademię Umiejętności" na warszawskim Ursynowie, niedaleko granicy z Mokotowem.

1. Polecam: sale szkoleniowe i konferencyjne w ośrodku szkoleniowym Akademia Umiejętności w Warszawie przy ul. Krasnowolskiej 17A. Sale na max. 40 osób w ułożeniu teatralnym oraz mniejsze z możliwością dowolnej aranżacji (teatr, konferencja, podkowa, szkoła). szczególnie salę "Szmaragdową" oraz "Fiołkową".

2. Wyposażenie sal: tablica suchościeralna, projektor multimedialny, ławki i krzesła, dostęp do światła dziennego, możliwość całkowitego zaciemnienia sal, wi-fi, flipchart;

3. Catering: barek kawowy, obiad 2-daniowy, kanapki,

4. Orientacyjny koszt jest uzależniony od czasu wynajmu i ewentualnych dodatkowych usług (katering, wynajem sprzętu)

5. Kontakt z obiektem: odz.biuro@o2.pl; tel. 22 6664589, ul. Krasnowolska 17A, Warszawa

6. Dojazd: z Metra Wilanowska każdy autobus z pierwszego przystanku od strony wyjścia z Metra. należy wysiąść na 4 przystanku Grabów.

7. Subiektywna opinia: wspaniałe miejsce z klimatem. Do dyspozycji klientów oranżeria, w której mieszkają egzotyczne gatunki zwierząt oraz przepiękna sala zabaw dla dzieci, bezpieczny parking.

8. Inne: panuje tam niezwykły klimat, super obsługa która bardzo dba o to aby klient był zadowolony. Miejsce dość elitarne. Latem można nawet odpocząć w ogrodzie na hamaku :)

O ofertę trzeba poprosić mailowo odz.biuro@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: szwed_78 Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.15, 19:04
      Bardzo fajnym obiektem pod konferencje jest w Warszawie MT POLSKA. Z pewnością wszystkie osoby związane z branżą mice kojarzą ten obiekt. Bardzo dobra infrastruktura, świetna lokalizacja no i renoma miejsca. Kilkukrotnie organizowałam tam różne eventy i za każdym razem obsługa była na 5 z plusem.
      • Gość: dejzy Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.15, 22:38
        Faktycznie MT Polska warta uwagi. Rzadko się spotyka taką powierzchnię, zwłaszcza (prawie) w centrum stolicy :) No i obsługa bardzo na poziomie.
      • Gość: Monikaku Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.15, 11:37
        Ja polecam Hotel Aviator w Pabianicach koło Łodzi
        Super dojazd z każdej strony Polski, mają 3 sale i bardzo dobrą kuchnię.
        Pokoje w bardzo dobrym standardzie i bogate śniadania.
        Dopasowują ofertę do klienta.

www.hotelaviator.com.pl

• ona.malinowa Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE 17.02.15, 11:39
      ja mogę polecić zdecydowanie hotel Efekt Express w Krakowie. Jest świetnie przygotowany od strony technicznej do organizacji konferencji i spotkań biznesowych. Mają naprawdę dobre zaplecze techniczne. Nie raz już tam coś organizowaliśmy i nigdy nie było żadnych problemów. Hotel jest położony w dobrej lokalizacji co pozwala też na zwiedzanie miasta, a jednocześnie nie ma problemu ciągłego szumu turystów bo nie leży w ścisłym centrum. Obsługa bardzo pomocna, zawsze mi doradzali gdzie iść i co zobaczyć albo gdzie zjeść. A takie rzeczy przecież nie leżą w ich obowiązkach. Po prostu widać pełen profesjonalizm :)
      • Gość: Mikasa Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.03.15, 15:45
        Ostatnio Bloomberg Businessweek wydał fajny artykuł na temat organizowania konferencji - www.bloombergbusinessweek.pl/artykul/1167758.html - to pokazuje, że nie tylko Warszawa i Kraków się liczą. Można sobie poczytać, bo niestety większości osób się tak wydaje, że te dwa ośrodki są najważniejsze.
        • Gość: zytatoja Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.15, 21:44
          Nie są najważniejsze, choć artykuł bardzo fajny :) Niemniej jednak Wawa i Kraków się liczą, bo mają najlepsze zaplecze na duże eventy. Wiem, bo ostatnio szukałam obiektu 4* dla 300 osób i było ciężko, uwierz. W Wawie masz np. MT Polska, o taki obiekt trudno w Radomiu czy nawet we Wro.
    • Gość: Misiak88 Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.icpnet.pl 09.06.15, 14:47
      tutaj macie chyba największy wybór sal konferencyjnych w całym kraju - www.salerezerwacje.pl
      pozdrawiam
      • Gość: witek72 Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.15, 20:16
        Centrum MT POLSKA - moim zdaniem jestem z najlepszych tego rodzaju obiekt w kraju, a w Wawie chyba nie ma lepszego w tej chwili. Wiele atutów istotnych z punktu widzenia organizacji eventu - lokalizacja na plus, zaplecze organizacyjne na plus, doświadczenie zasobów ludzkich na plus, renoma oczywiście też.
    • 31gosc Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE 16.07.15, 14:25
      Chciałabym polecić Pałac Chojnata, który zrobił na mnie ogromne wrażenie od samego obejrzenia strony internetowej, w rzeczywistości pałac jest jeszcze piękniejszy! Znalazłam go całkiem przypadkowo w Internecie szukając obiektów w centralnej Polsce w niedalekiej odległości od W-wy. Miałam okazję być jego gościem z końcem czerwca. Pyszna kuchnia, super pokoje, przemiła obsługa, cisza, spokój. Szczególną uwagę zwróciłam na wielki pałacowy park, w którym codziennie rano uprawiałam poranny jogging. Naprawdę polecam to miejsce!
    • Gość: MartynaK Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.snat.pl 10.01.16, 09:14
      Zapraszam Państwa do skorzystania z oferty biznesowej Hotelu ***Krotoszyce. Jest to jeden z najbardziej urokliwych hoteli na Dolnym Śląsku.
      To idealne miejsce na organizację szkolenia czy konferencji.
      Hotel Krotoszyce to klasyka i nowoczesność w starych murach.
      Dysponujemy dwoma salami konferencyjnymi, z czego jedna ma możliwość podziału na dwie mniejsze za pomocą przesuwnej ściany. Największa sala ma powierzchnie aż 300m2.
      Obie sale wyposażone są w profesjonalny sprzęt.
      Obiekt jest w stanie zorganizować szkolenie do 200 osób.
      Posiadamy także miejsca noclegowe dla 140 osób.
      Pomagamy w organizacji czasu wolnego w czasie szkolenia czy konferencji (DJ, zespół muzyczny i inne atrakcje).
      Oferujemy bardzo atrakcyjne, konkurencyjne ceny!

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej:
      www.palackrotoszyce.pl
    • 1park Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE 04.03.16, 15:24
      Witamy :)
      Chcielibyśmy polecić Państwu nasze usługi.
      Restauracja Figaro Park mieści się w parku stolicy im.J Paderewskiego w Tenis Clubie AZS (wejście od Al.Waszyngtona ). To tylko kilka minut od centrum Warszawy. Pełen uroku obiekt stwarza unikatowe możliwości w zakresie organizacji konferencji, szkoleń, narad i seminariów dla firm. Dwa poziomy budynku dzielą między siebie funkcję, tworząc atmosferę izolacji z funkcjonalną komunikacją wewnętrzną.
      Sala restauracyjna z patio, widokiem na korty i park mieści przy stołach konferencyjnych 60 osób i do 120 osób bez stołów.
      Longue bar na piętrze z tarasem widokiem na park, z bardzo ciekawą aranżacją wnętrza, z kominkiem, pochyłym sklepieniem mieści 60 osób.
      Sala Private Room z okrągłym stołem, kominkiem dla 12 osób.
      Sala konferencyjna z kominkiem pomieści w zależności od formy organizacji do 30 osób przy stołach konferencyjnych i do 60 osób bez stołów.
      Dla gości spoza Warszawy posiadamy bazę noclegową w bliskim sąsiedztwie naszej restauracji.
      Więcej informacji udzielamy pod numerem tel. 602 354 789

• wyanajemsal-poznan Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE 17.08.16, 13:18
      Polecam sale ogólnopolskiej firmy Archeion. Z ofertą na Poznań można zapoznać się tutaj: poznan.wynajemsal.com
    • zabakow Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE 21.08.16, 08:58
      na Mazurach jest ciekawy obiekt na szkolenia i imrezy integracyjne, z salą, domkami, to Krutynianka Jest tam ciekawie praktycznie przez cały rok..
    • gromznieba Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE 25.10.16, 13:39
      Organizowałam ostatnio konferencję w Younick i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Mega nowoczesne sale z kompletnym wyposażeniem. Dodatkowo osobna sala na warsztaty interaktywne. Duży parking oraz bezpośredni dojazd z Poznania.
    • Gość: Elwira Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.dynamic.mm.pl 11.01.17, 23:14
      Nasza firma ostatnio miała konferencje w Hotelu Diament w Zgierzu. W obiekcie znajduję się kilka sal, w największa jest na ok 300 osób. Mieliśmy do dyspozycji ekran, rzutnik, internet bezprzewodowy oraz nagłośnienie. Zapewniona uczestnikom również przepyszny lunch.
      hotel-diament.com.pl/oferta-dla-firm/
      • Gość: FantasticStudio Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.17, 13:35
        Hej!

Jeśli szukacie sali na swoje szkolenie, spotkanie z klientem lub prezentację swojego produktu to serdecznie zapraszamy do Fantastic Studio. W naszej sali przyjmiemy grupy do 16 os. przy ustawieniu z jednym długim stołem konferencyjnym lub do 25 os. w ustawieniu teatralnym.

Dodatkowym atutem jest nasza lokalizacja(mieścimy się przy pl. Hallera). Stanowi ona połączenie spokoju, charakterystycznego dla obrzeży miasta, z bardzo dobrymi opcjami komunikacji z centrum. Przed naszym wejściem jest postój taksówek i pętla autobusowa, a zaraz obok(ca. 10 min spaceru lub 2 przystanki tramwajem) znajduje się dworzec Wileński, wraz z II linią warszawskiego metra.

Jeśli chcielibyście dowiedzieć się więcej serdecznie zapraszamy na naszą stronę internetową.

Pozdrawiamy serdecznie
        Zespół Fantastic Studio
      • katarzyna_72 Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE 29.12.17, 11:44
        Polecam Strefę Dobry Start w Katowicach. Sale do 12 osób i gabinety coachingowe na godziny. strefadobrystart.pl/wynajem-sal/
    • Gość: Malina12 Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.static.ip.netia.com.pl 08.02.17, 08:28
      Ja chciałbym zaproponować Hotel DAL w Gdańsku, mają pięć sal szkoleniowych, pokoje hotelowe i restauracje, fajnie że parking jest darmowy,
    • Gość: Todora Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.dynamic.mm.pl 18.02.17, 21:05
      Bardzo duże sale i dobrze wyposażone znajdują się w Zajeździe u Przemka. Polecam. www.salakrysztalowa.com.pl/kategorie/szkolenia-konferencje
    • Gość: variografivo Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.laquadrature.net 18.04.17, 11:48
      Doskonałym miejscem na tego typu event oraz różne inne okoliczności jest Restauracja Leśna Wola w Rzeszowie. Restauracja zlokalizowana na nowym osiedlu, co jest tutaj dużym atutem, bo miejsce jest naprawdę nowoczesne i jego otoczenie prezentuje się naprawdę ładnie i schludnie.
      • Gość: Fantastic Studio Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.17, 15:11
        Dzień dobry,

Jeśli szukacie miejsca na przeprowadzenie szkoleń, spotkań z klientami lub warsztatów to serdecznie zapraszamy do Fantastic Studio. Nasza sala konferencyjna to miejsce, gdzie bez problemu przeprowadzisz szkolenie dla grup do 25 os. Mieścimy się na warszawskim Placu Hallera, co łączy w sobie spokój, charakterystyczny dla przedmieść z bardzo dobrym dojazdem do Centrum (Metro, Tramwaj).

Więcej informacji o sali znajdziecie na naszej stronie internetowej.

Serdecznie zapraszamy!
        Zespół Fantastic Studio
        • rafal4334 Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE 19.06.17, 19:25
          ja mogę polecić dużą i bardzo nowoczesną salę na 110 miejsc w Impuls sp. z o. o.
          na stronie można zobaczyć zdjęcia i opis sali impuls24.pl/oferta/wynajem_powierzchni/wynajem-sali-konferencyjnych/
    • pasport12 Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE 25.07.17, 15:23
      Najlepiej w mojej sytuacji sprawdziło się Centrum Żoliborz. Dobry dojazd do centrum, dużo miejsca parkingowego i, pomimo tego, że to środek Warszawy, to samo miejsce jest zaciszne i spokojnie. Nigdy również nie miałem problemów z cateringiem. Firma tak dobra, że polecam ją przy każdej okazji.

centrumzoliborz.pl/
      • Gość: Patryk1290 Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.146.129.159.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.08.17, 15:38
        Zgadam się powyższą wypowiedzią. Pierwszy raz byłem tam półroku temu i wszystko profesjoinalnie i wygodnie. Polecam
    • Gość: Magda Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.dynamic.mm.pl 17.08.17, 22:57
      Polecam zapoznać się z ofertą Hotelu Diament.
      www.confero.pl/konferencje/hotel-diament-restauracja-zajazd-u-przemka,3977
    • symposio Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE 26.11.17, 15:48
      ja polecam sale szkoleniowe we wrocławiu symposio.pl/sale_szkoleniowe.php
    • katarzyna_72 Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE 29.12.17, 11:53
      Ja polecam małe sale szkoleniowe i gabinety coachingowe w centrum Katowic w Strefie Dobry Start. Sympatyczna atmosfera, dobre wyposażenie, świetna lokalizacja. Szczegóły: strefadobrystart.pl/wynajem-sal/
    • Gość: gość Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: *.146.168.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.02.18, 14:34
      Jeśli ktoś często rezerwuje sale szkoleniowe, to polecam sprawdzić Spotello - jest to platforma rezerwacji sal online. Strona jest ogólnopolska, przez co można znaleźć sale w Gdańsku, Poznaniu, Krakowie i innych dużych miastach Polski. Przykładowo pod tym linkiem jest oferta sal szkoleniowych w Warszawie.
    • editkrakow Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE 01.10.19, 11:57
      Ostatnio świetne szkolenie zorganizowała moja firma w tym miejscu pariselpalace.pl. Bardzo ładny i przestronny ośrodek. Sala szkoleniowa duża, komfortowa i z odpowiednim sprzętem. Pokoje noclegowe tez w wysokim standardzie, czyste i świeże. Obsługa profesjonalna. No i pyszne jedzenie. To było najlepsze szkolenie na jakim byłam
    • as-ia43 Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE 20.11.20, 11:16
      Ogromnie polecam tę ofertę : lubinowe.pl/pl/konferencje/
      Łubinowe Wzgórze to świetne zaplecze szkoleniowo- konferencyjne. Sala z niepowtarzalnym klimatem, w pełni wyposażona, do tego pyszne wyżywienie.
      Również baza noclegowa i szereg atrakcji na integracje firmowe.
      Polecam gorąco Łubinowe Wzgórze.
    • Gość: beata.janowska82@w Re: Miejsce na szkolenie, konferencję SALE IP: 95.50.108.* 04.01.21, 13:54
      My z naszą firmą zorganizowaliśmy konferencję w OH KINO w Arkadach we Wrocławiu. Od strony technicznej wszystko mieliśmy zapewnione: projektor, nasza sala miała ponad 530 miejsc! bardzo duży hol przed salą z możliwością wynajęcia cateringu, dostęp do Internetu, flipchart, mikrofony, rewelacyjne nagłośnienie oraz obraz i co najważniejsze pomoc obsługi. I dodam jeszcze, że mieliśmy zapewniony parking oraz 3H GRATIS parkowania!!! Ceny konkurencyjne. Najlepsze miejsce na wynajem w centrum Wrocławia. POLECAMY i skorzystamy na pewno nieraz z usług Oh KINO .

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka