Dodaj do ulubionych

Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopolska

02.07.07, 12:51
Poszukiwania już mnie wykańczają;). Szukam jakiejś miejscowości w której
młodzi mogliby się pobawić właśnie w lubsuskim i wielkopolsce. Wymagania:
żeby było tanio, blisko do jeziorka, jakiejś dyskoteki i sklepu.

Pomocy!
Obserwuj wątek
    • Gość: kacha Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.uwm.edu.pl 02.07.07, 14:07
      uparliscie się na te miejscowości, najlepiej jest na MAZURACH
    • Gość: paweł Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.uwm.edu.pl 02.07.07, 14:11
      Ja nie mam problemu, trzeba trafić na dobry domek w miarę wyposażony, robicie
      grilla,ognicho, zaopatrzenie na parę dni, jak są lodówki to bez problemu,
      jeziorko z rybami jakaś łódeczka, kładka, wędki, dyskoteka na ogrodzonym
      terenie, niezapomniane chwile, teraz to w sezonie niestety ceny 40,..za dobę,
      ale trzeba szukać komfortowych warunków (domków dużych) w zależności ile was
      jest. pozdrawiam i powodzenia w szukaniu........
    • Gość: Tady Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 16:19
      Witam!
      Ludzie czy wy wiecie coś na temat kosztów utrzymania domku przez cały rok a chcielibyście "tanio" czytaj za darmo. W tej sytuacji pozostaje namiot no i opłaty "placowe"
      Pozdrawiam
      • Gość: mariollla Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.as.kn.pl 02.07.07, 16:29
        Chcą tanio bo są młodzi. Przecież nie muszą mieć nie wiadomo jakich luksusów!
        Proszą o pomoc to pomóżcie, a jak nie chcecie to się przynajmniej nie irytujcie.
        • Gość: jolka Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 22:52
          w necie wiele ofert lub w gazecie wyborczej, podzwoncie
    • Gość: zdzichu Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:34
      i co młodzi znalezliscie wreszcie lokum, nigdzie nie będzie , że gospodarz nier będzie liczył osób, nie zdajecie sobie sprawy ile kosztują (prąd, woda itp
      • Gość: szymon z wawy Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 17:35
        ja nie mialem problemu z znalezieniem lokum dla mojej paczki 12 osobowej, byłem na mazurach w naterkach pozdrawiam
        • Gość: ja Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:11
          Bywają czasami i " młodzi" kulturalni
          • Gość: kasia Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 23:09
            ale tylko czasami jak stwierdzono, pozdrawiam
    • Gość: kornel Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:37
      gdy płacisz za dom cały to też gospodarz wynajmuje do ilości łóźek w danym domku, gdy chcesz rozbic namiot to też musisz zapłacić za dodatkowe osoby z tym ze stawkę niższą niż w głównym budynku.pozdrawiam
      • Gość: tady Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:04
        Miałem dwa dni temu "młodych" na tygodniowym pobycie z liceum warszawskiego w dwóch domkach letniskowych. Po ich wyjeździe okazało się, że prześcieradła poplamione sokiem "nie do odeprania" drzwi wyłamane i przystawione do futryny"nie pierwszy rzut oka nie do rozpoznania", brud straszliwy, podłoga z desek powgniatana"mimo twardego lakieru", kłódki do łódek szt. 2 połamane i jeszcze sporo innych rzeczy. Musiałem 5 godzin doprowadzać to do stanu używalności. Dobrze, że następni goście się spóźniali to miałem więcej czasu.Tacy to są "młodzi" a tak bardzo mnie zapewniali.
        • Gość: jabłonka Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:33
          nie chce za zadne pieniadze młodych
    • Gość: kolesław Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:37
      Miałem młodych to naciągnęli do domku 20 osób, a zapłacili za 8 osób,ale wziąlem 2000 tyś. kaucji tak.że posprzątali po sobie, szk.ód nie narobili, pozostałe osoby pprzyjechały ze swoimi materacami, ale zużycie wody, prądu to nie liczą myślą ze za darmo.Popieram tady , bierz kaucję od każdego towarzystwa, wówczas uszanują,
    • Gość: niemłoda Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:35
      młodzi prosze się nie dziwić , ze tak trudno wam coś znaleść .Ja mam osobiście
      domek i dwóch młodych synów- jeden potrafi spokojnie spędzic tam noc, drugi ma
      już zakaz wstępu bez naszego dozoru:( Młodzi są rózni, ale jak jest kilka osób
      to nie da się nikomu tego opanować , chociażby bardzo chciał. Moja rada -
      namioty
    • Gość: Iza Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 20:55
      Polecam Lubuskie- na poludnie od Gorzowa Wielkopolskiego!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka