agataj16 02.07.07, 12:51 Poszukiwania już mnie wykańczają;). Szukam jakiejś miejscowości w której młodzi mogliby się pobawić właśnie w lubsuskim i wielkopolsce. Wymagania: żeby było tanio, blisko do jeziorka, jakiejś dyskoteki i sklepu. Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kacha Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.uwm.edu.pl 02.07.07, 14:07 uparliscie się na te miejscowości, najlepiej jest na MAZURACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.uwm.edu.pl 02.07.07, 14:11 Ja nie mam problemu, trzeba trafić na dobry domek w miarę wyposażony, robicie grilla,ognicho, zaopatrzenie na parę dni, jak są lodówki to bez problemu, jeziorko z rybami jakaś łódeczka, kładka, wędki, dyskoteka na ogrodzonym terenie, niezapomniane chwile, teraz to w sezonie niestety ceny 40,..za dobę, ale trzeba szukać komfortowych warunków (domków dużych) w zależności ile was jest. pozdrawiam i powodzenia w szukaniu........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tady Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 16:19 Witam! Ludzie czy wy wiecie coś na temat kosztów utrzymania domku przez cały rok a chcielibyście "tanio" czytaj za darmo. W tej sytuacji pozostaje namiot no i opłaty "placowe" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariollla Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.as.kn.pl 02.07.07, 16:29 Chcą tanio bo są młodzi. Przecież nie muszą mieć nie wiadomo jakich luksusów! Proszą o pomoc to pomóżcie, a jak nie chcecie to się przynajmniej nie irytujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 22:52 w necie wiele ofert lub w gazecie wyborczej, podzwoncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:34 i co młodzi znalezliscie wreszcie lokum, nigdzie nie będzie , że gospodarz nier będzie liczył osób, nie zdajecie sobie sprawy ile kosztują (prąd, woda itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon z wawy Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 17:35 ja nie mialem problemu z znalezieniem lokum dla mojej paczki 12 osobowej, byłem na mazurach w naterkach pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:11 Bywają czasami i " młodzi" kulturalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 23:09 ale tylko czasami jak stwierdzono, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornel Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:37 gdy płacisz za dom cały to też gospodarz wynajmuje do ilości łóźek w danym domku, gdy chcesz rozbic namiot to też musisz zapłacić za dodatkowe osoby z tym ze stawkę niższą niż w głównym budynku.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tady Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:04 Miałem dwa dni temu "młodych" na tygodniowym pobycie z liceum warszawskiego w dwóch domkach letniskowych. Po ich wyjeździe okazało się, że prześcieradła poplamione sokiem "nie do odeprania" drzwi wyłamane i przystawione do futryny"nie pierwszy rzut oka nie do rozpoznania", brud straszliwy, podłoga z desek powgniatana"mimo twardego lakieru", kłódki do łódek szt. 2 połamane i jeszcze sporo innych rzeczy. Musiałem 5 godzin doprowadzać to do stanu używalności. Dobrze, że następni goście się spóźniali to miałem więcej czasu.Tacy to są "młodzi" a tak bardzo mnie zapewniali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabłonka Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:33 nie chce za zadne pieniadze młodych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolesław Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:37 Miałem młodych to naciągnęli do domku 20 osób, a zapłacili za 8 osób,ale wziąlem 2000 tyś. kaucji tak.że posprzątali po sobie, szk.ód nie narobili, pozostałe osoby pprzyjechały ze swoimi materacami, ale zużycie wody, prądu to nie liczą myślą ze za darmo.Popieram tady , bierz kaucję od każdego towarzystwa, wówczas uszanują, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemłoda Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:35 młodzi prosze się nie dziwić , ze tak trudno wam coś znaleść .Ja mam osobiście domek i dwóch młodych synów- jeden potrafi spokojnie spędzic tam noc, drugi ma już zakaz wstępu bez naszego dozoru:( Młodzi są rózni, ale jak jest kilka osób to nie da się nikomu tego opanować , chociażby bardzo chciał. Moja rada - namioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Miejscowość dla młodych - lubuskie, wielkopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 20:55 Polecam Lubuskie- na poludnie od Gorzowa Wielkopolskiego! Odpowiedz Link Zgłoś