Dodaj do ulubionych

Dobry sklep komputerowy w Radomiu?

25.07.10, 03:00
Witam!

Rok akademiki się skończył, więc trzeba było wrócić do R-mia.
Szukam dobrego sklepu komputerowego w Radomiu. Wcześniej
zaopatrywałem się w Komputroniku na placu. Ceny co prawda wysokie,
ale chłopaki mieli wiedzę i zawsze doradzili dobrze. Kupowałem tam od
3 lat, bo zawsze sprzedawcy (jak pisałem wcześniej) potrafili mi
doradzić...
Byłem wczoraj i dostałem szoku, obecni sprzedawcy nie mają zielonego
pojęcia o sprzęcie. Trudniejsze pytanie kończy się 3-osobowym
sympozjum, z którego dowiadujemy się: " musi Pan sprawdzić na
googlach czy to będzie działało"... Zrozumiałbym jakby był ruch, ale
byłem jedynym klientem... i zostałem spławiony...
Tak wylewam żale, w końcu mogłem poszukać na forach i zamówić przez
net. Jednak wole pogadać z kimś f2f. Niestety w komputroniku na placu
nie było mi to dane...

W związku z tym pytam Was drodzy forumowicze: Gdzie w R-m jest dobry
sklep komputerowy z profesjonalną obsługą???
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.10, 08:49
      Ja zawsze robię zakupy w mediamarkt i jest super, tobie też polecam
      • Gość: w w w Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.10, 08:54
        żartujesz oczywiście....
    • Gość: anka Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.ats.pl 25.07.10, 09:34
      nie wiem jakiesą twoje oczekiwania, ale spróbuj na Currie
      Skłodowskiej.
      • Gość: Krawężnik Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 20:33
        Róg Kilińskiego i Focha.Od 4 lat u pana Karola zaopatrujemy
        się,serwisujemy i korzystamy z dobrych rad.Dziekuemy panie Karolu
    • Gość: Flanko Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 25.07.10, 10:07
      Co do twoich odczuć to mam podobne, sklep na placu niestety zszedł na psy....,
      ostatnio na fakturę za jeden produkt musiałem czekać 15m, a o poziomie wiedzy
      sprzedawców nawet nie będę się wypowiadał. Sprawdź czy istnieje jeszcze sklep na
      Chrobrego (pawilony na przeciwko politechniki), byłem tam dawno temu ale
      sprzedawca starał się pomóc.

• vater1958 Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? 25.07.10, 10:18
      a ja polecam Altech (Żakowicka/Kuśnierska - trochę daleko, jeśli nie dysponujesz samochodem) i PComp3000 (25-go Czerwca)
      • Gość: pm Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 25.07.10, 10:30
        Potwierdzam. PComp3000 jest jednym z tańszych sklepów komputerowych.
        • Gość: Sasza Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 25.07.10, 10:58
          Może Pogotowie Komputerowe na słowackiego ja kupuje u nich i nigdy nie miałem
          problemów
        • Gość: zakupoholik Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 26.07.10, 10:55
          nikt tu nie pytał o najtańszy sklep, tylko o sklep z profesjonalną obsługą
    • Gość: polas [b]Altech[/b] IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.10, 11:03
      Altech jest bardzo dobrym sklepem, kupowałem tak komputer, monitor, 3
      laptopy i zawsze służyli fachową poradą, szczególnie ten młody chłopak jest
      naprawdę rzetelny w tym co robi,
      • lunemee Re: [b]Altech[/b] 25.07.10, 11:49
        Dobrych kilkanaście lat temu rodzice kupili mi stacjonarkę w Altechu. Była tak
        "dobrana", że szkoda słów... Wykorzystali brak znajomości sprzętu komputerowego
        kupujących i wsadzili najgorsze badziewie.
        Obecnie mam netbooka, notbooka i urządzenie wielofunkcyjne z innego sklepu
        komputerowego, którego nazwy nie podam, bo nie jestem stronnicza, ale ALTECHOWI-
        NIE!
    • Gość: kaska23 Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 25.07.10, 15:23
      Co do komputronika w Radomiu masz racje, obsługa leży niestety
      :( ostatnio jak chciałam kupić kabelek mini usb to usłyszałam tylko "to sobie kup" 100% chamstwa od sprzedających, a z tego co widzę po innych postach także brak jakiejkolwiek wiedzy, a szkoda.
    • Gość: kient Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 23:07
      jak robiłem zakupy w tamtym roku to nie było tak źle :) w sumie to nawet bardzo
      fachowo.komputer który mi tam złożyli jest po prostu złożony fachowo :).jeden
      młody chłopak doradził płyte główną drugi karte graficzna :) ogolnie ciesze się
      że na nich trafiłem :)

pozdrawiam
    • Gość: Zeni Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 12:45
      Naprawiałem stary komputer na Michałowie w sklepie Set@p, kupowałem
      tam Laptop, wszystko ok. Obsługa z bardzo dużą wiedzą. Pomogą nawet
      udzielając instrukcji przez telefon. Polecam.
    • Gość: mirek Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 26.07.10, 16:57
      Ja mogę polecić sklep Ram z ulicy Limanowskiego. Zaopatruję się tam od kilku lat
      i zawsze jestem dobrze i kompetentnie obsłużony. Kilka lat temu jak kupowałem u
      nich składaka wg wybranych przeze mnie podzespołów, doradzono mi wymianę jednego
      elementu na inny o zbliżonych parametrach, ale bardziej przyjaznego w działaniu
      w stosunku do reszty sprzętu. Komputer był bardzo dobrze złożony, wiązki w
      środku pospinane, nic nie latało luźno itp itd nie było sie do czego przyczepić.
      • Gość: antyoszust Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 18:32
        no i teraz zacznie się licytacja właścicieli sklepów i wyścig kto lepiej opisze
        swój sklep :)(co to za argument że fajnie pospinali przewody?) chodzi o wiedzę,
        umiejętność doradztwa... DOBREGO SKLEPU KOMPUTEROWEGO W RADOMIU NIE MA!!!!!!!!
        • Gość: anywszyscy Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 27.07.10, 14:08
          popieram w 100% procentach
    • Gość: marock Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 26.07.10, 18:24
      Polecam SZIF.Urzędują przy Czachowskiego,róg Dzierzkowskiej.Ceny
      przystępne i znają się na swojej robocie.
    • Gość: ania Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.10, 23:14
      Nie znam się na komputerach, a chciałaam synowi kupić komputer
      poszłam do sklepu Set@p na Królowej Jadwigi. Pan informatyk
      wyjasniał, odpowiadał na pytania syna. Profesjonalnie. Komputer jest
      b dobry, działa bez zazutów. Polecam
      • Gość: rsop Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.internet.radom.pl 27.07.10, 21:55
        to mógł być Pan komputerowiec, a nie Pan informatyk
    • Gość: Krzychu234 Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 10:41
      To co się teraz dzieje w Komputroniku to tragedia, pani w warzywniaku lepiej ci
      doradzi niż oni. A chyba najgorszy jest tek taki czarny chyba szef bo się
      strasznie rządzi a koleś się w ogóle nie zna na niczym.
      Dobry sklep jest na Limanowskiego tam gdzie kiedyś był Chip, ostatnio kupowałem
      kompa i na prawdę fajna obsługa.
    • Gość: dan Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.10, 11:23
      polecam Perfectus na Chrobrego naprzeciw PR
      dobra i profesjonalna obsługa
      • domel_radom Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? 28.07.10, 20:33
        dobrze widze akurat z watkiem trafilem bo 3 dni temu padla mi karta graficzna i
        poszukuje nowej. ale na stronie PComp3000 drogo i maly wybor

jezdzic nie mam zamiaru dlatego pozostaje internet i allegro

ps. chyba, ze ktos ma karte PCI-E, 1gb 128bit ddr3 albo 512mb 256bit ddr3 do
        sprzedania? :))

pozdr.
        Domel
        • Gość: kąp Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: 109.243.155.* 29.07.10, 21:54
          Tylk nie komputronik na placu, omijać z daleka, nie wiedzą chłopaki
          o czym mówią i chcą wepchnąć co zalega na magazynie. Mylą pojecia i
          tracą szybko cierpliwość jak wie się o co chodzi. Tragedia na całej
          lini..........
          • Gość: Komputronik Radom Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 08:13
            Dobra wiadomość dla wszystkich Klientów i mizernych szyderców: Salon
            komputronika w Radomiu zajmuje 3 miejsce w Polsce pod względem
            sprzedaży w sieci Komputronik, prowadzi serwis gwarancyjny i
            pogwarancyjny notebooków, posiada rewelacyjny system
            lojalnościowy /rabaty za kartę stałego klienta/, ceny zawsze są
            negocjowalne, chcesz wiedzieć więcej - zadzwoń 3632419 lub
            radom@komputronik.pl,
            • Gość: BUAHA Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 30.07.10, 16:32
              BUAHAHAHAHAHA
            • Gość: klient Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 17:23
              wiecej do was nie zadzwonie..
            • Gość: 1488 Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 12.08.10, 03:57
              1. mizernym szydercą jest pan M. lubiący latać na policje i składać
              fałszywe zeznania...
              hmm , ale czego można się spodziewać po CHŁOPIE z mazur :D
              • Gość: hon siu Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: 94.254.190.* 13.08.10, 22:27
                To on cały czas pan M. nie przeszaedł na nazwisko swojej żonki D.
                Nie nazywa sie teraz D-M. I nie obrażać mi tu chłopoków z mazur -
                pan M. to szlam z jeziora raczej.... a SLD ma jeszcze legitymacje??
                • Gość: M.m Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 19:18
                  szlam z jeziora :D:D

podoba mi sie to określenie i powiem ze idealnie pasuje do pana M.
            • Gość: sxx Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 12.08.10, 04:15
              wiadomość dla mizernych frajerów...
              w r-m nie ma żadnego salonu komputronika, co najwyżej franczyza...,
              3 miejsce??? proszę o jakieś dowody...
              rewelacyjny system lojalnościowy??? hahaha...
            • Gość: Barej Superstar Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: 194.181.131.* 18.11.10, 14:08
              Komputronik w Radomiu to banda pajaców, kupiłem tam kilka lat temu dysk twardy który po paru miesiącach użytkowania odmówił posługi (strasznie wolno chodził, nie można było nic na komputerze zrobić). Przyszedłem więc do sklepu z paragonem, który był lekko wyblaknięty ale akurat nazwę sklepu i datę sprzedaży było widać. Dysk maił jeszcze pół roku gwarancji.Panowie pajace z komputronika uparcie twierdzili,że dysk nie był kupiony u nich, sprawdzali w tej swojej śmiesznej bazie danych i stwierdzili ostatecznie, że dysk na 200% nie jest kuiony u nich i odmówili serwisu.Przecież dobrze wiedzieli ,że mówię prawdę i widzieli paragon na którym kilka literek w którejś linijce było słabo widać bo paragon nie był przechowywany w ciemnym miejscu.Miałem iść z tym do biura praw konsumenta i narobić chłopakom "koło d.py" a le położyłem na to lachę.Na pewno moja noga już więcej w tym durnym sklepie nie postanie.HWDK
    • Gość: sam_kupujący Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 21:03
      Wszystko zależy co chcesz kupić? Czy stacjonarny i do jakich celów
      czy laptopa? Jeżeli stacjonarny to kupuj gotowy firmowy zestaw a
      wtedy sklep nia ma takiego znaczenia. w przypadku składaka kupujesz
      woerk z częściami a nie komputer (będą wyliczone na fakturze) i
      wtedy kłopot gdy coś padnie.
      A komputronik - oni sprzedają gotowe - możesz sobie taikże
      skompletować gotowy na stronie www.komputronik.pl lub wybrać jakiś i
      Ci dostarczą do Radomia.
      A jeżeli naprawdę masz specjalne potrzeby to sięgnij do prasy
      komputerowej.
      Pamiętaj, że z reguły każdy chce pozbyć się tego co zalega półki i
      jak zobaczy kogoś kto zdaje się na ich łaskę to "umarł w butach".
      • Gość: Kupujacy Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: 109.255.139.* 02.08.10, 14:18
        Witam
        Ja robie zawsze zakupy w Komputroniku na placu i zawsze mi dobrze doradza i ceny mozna negocjowac.
        Jak dla mnie to polecam w 100% !
        • Gość: freeman Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.chello.pl 02.08.10, 21:32
          Po zakupach w Komputroniku można wpaść do Parkowej na kawę
    • Gość: anka Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 12:45
      Bardzo dobry serwis komputerowy jest na Królowej Jadwigi
      • Gość: foni Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: 109.243.144.* 02.08.10, 20:58
        Kiedyż był zajebisty sklep na słowackiego login, wiecei gdzie się
        przeprowadził czy jeszcze jest? spoko kolesie i znali się na robocie
    • Gość: klient Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: 109.255.139.* 03.08.10, 21:33
      Heh trzeba bylo kupic przez net i placic za przesylke a nie robic z siebie jakas niemote na forum :P
    • Gość: gość Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.radom.vectranet.pl 12.08.10, 21:11
      A ja polecam Axel Pc, róg Focha i Kilińskiego, sklep mały ale właściciel
      konkretny. Odradzam natomiast MicroComp na Curie skłodowskiej
    • Gość: ewa Re: Dobry sklep komputerowy w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 13:30
      Kupuję na Michałowie w sklepie Setap. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka